Перегляд Повної Версії : заходи schedini пружини bdm 100
Всім привіт, я приступив до роботи, і я autocostruendo діма для читання і запису bdm, який ще не біля мене, тепер я прийшов до oggio де вводити schedini пружини, але не знаю заходи, які вони мають. Якщо хтось володіє bdm 100 може дати мені точні вимірювання довжини, ширини і товщини цих schedini йому, я був би вдячний, а після закінчення роботи плакати? кілька фотографій з мого оперував.. привіт і спасибі.....
Не знаю, в який момент ви можете autocostruirtela з тим, що варто повний schedini
не, що це бажання vendertela але ви дали заглянути в магазин онлайн, що ми на форумі
ви мені дали подивитися, але і лише питання суто задоволення власних, то, якщо не йде, то бери? з форуму, тепер я хочу, щоб побудувати його тоді взяти? у bdm з schedini пружини та зробити? трохи досвіду на якийсь роз'єм ебу від крадіжки зі зломом, якщо ні, то тоді йде penser? купівля діма. І не можеш передати мені заходи schedini???? дякую
ви мені дали подивитися, але і лише питання суто задоволення власних, то, якщо не йде, то бери? з форуму, тепер я хочу, щоб побудувати його тоді взяти? у bdm з schedini пружини та зробити? трохи досвіду на якийсь роз'єм ебу від крадіжки зі зломом, якщо ні, то тоді йде penser? купівля діма. І не можеш передати мені заходи schedini???? дякую
Коли ви будуєте ручної заходи не в рахунок, тим shedini післяпродажного метрів на 4 см з кожного боку