Прагляд Поўнай Версіі : меры schedini спружыны bdm 100
Усім прывітанне, я прыступіў да працы, і я autocostruendo дзіма для чытання і запісы bdm, які яшчэ не ў мяне, цяпер я прыйшоў да oggio дзе ўводзіць schedini спружыны, але не ведаю меры, якія яны маюць. Калі хто-то валодае bdm 100 можа даць мне дакладныя вымярэння даўжыні, шырыні і таўшчыні гэтых schedini яму, я быў бы ўдзячны, а пасля заканчэння працы плакаты? некалькі фотаздымкаў з майго аперыраваў.. прывітанне і дзякуй.....
Не ведаю, у які момант вы можаце autocostruirtela з тым, што варта поўны schedini
не, што гэта жаданне vendertela але вы далі зазірнуць у краму анлайн, што мы на форуме
вы мне далі паглядзець, але і толькі пытанне чыста задавальненне ўласных, то, калі не ідзе, то бяры? з форуму, цяпер я хачу, каб пабудаваць яго тады ўзяць? у bdm з schedini спружыны і зрабіць? крыху вопыту на нейкі раз'ем эбу ад крадзяжу з узломам, калі няма, то тады ідзе penser? купля дзіма. І не то можаш перадаць мне меры schedini???? дзякуй
вы мне далі паглядзець, але і толькі пытанне чыста задавальненне ўласных, то, калі не ідзе, то бяры? з форуму, цяпер я хачу, каб пабудаваць яго тады ўзяць? у bdm з schedini спружыны і зрабіць? крыху вопыту на нейкі раз'ем эбу ад крадзяжу з узломам, калі няма, то тады ідзе penser? купля дзіма. І не то можаш перадаць мне меры schedini???? дзякуй
Калі вы будуеце ручной меры не ў рахунак, што, тым shedini пасляпродажнага метраў на 4 гл з кожнага боку