Перегляд Повної Версії : T-Max
Хтось має досвід роботи з цими ебу справедливо я кажу про t-max ін'єкцій, як ви читаєте і як ви читаю і пишуть?
у piasini, я не думаю, що тому я тримаю його в майстерні ? у список cio тільки V-Max, а не я думаю, це ж ecu, буде потрібен хтось, хто вже це зробив, щоб зрозуміти підхід.
він прав манро, займе багато досвіду х зробити ебу цього кошти, і tidir? pi?, не просто х, зробити його сильним, ви повинні також вивчити хорошу передачу, так як всі кошти з передачею змінної nn повірите, але макіяж, крім того, що це хороший двигун l
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:26
хлопці, давайте забудемо цю кнопку, бо авро " провели щось на зразок 2000€ на мій тіммі ін'єкції, і тепер я не стимулює більше, тому я хочу пройти з турбо і тоді ви volaaaaaaa.
хлопці, tmax 10 років випробувань і riprove і 20-річний досвід роботи на piaggio як трофеї malossi polini, що, не просто відшліфувати, тільки роз'єм потрібно також змінити нахил і ремінь передачі, що, звичайно, nn ? у продажу навіть невелика зміна коректора nn з ладу, потім я додаю хорошу підготовку в голову не перестаратися з протоки, і без, щоб створити турбулентність в себе, в іншому випадку відбувається явище, яке у фізиці називається загін прикордонного шару, додаємо хороший коефіцієнт стиснення і перемалювати трохи камери згоряння, якщо ви хочете, можливі також клапани і тіла farfallati і спаровувати хороший термінал, ви можете продовжити, щоб зробити приємний files x ecu....ми б ще багато чого, але не будемо про це, не вам потрібно зробити, скутер трофей.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:40
ви знаєте, тоні, все те, що ви написали, я зробив це на моєму хехех,нам не вистачає тільки розвантаження вторинного ринку, тому що для вибору (кьяссо) я вибрав його первісної модифікації з e55,для керування електронним я на rapid bike,прямо зараз, але як вже сказав, я приїхав в максимально досяжна з 499cc і, щоб не викинути гроші на 560cc або ніс або ще я знаю, що єдиний шлях, і girantola.
насправді деякі працюють з вами з girantola.ahahahh в один прекрасний день ви parler? у fiat 500f 64 з двигуном 126 turbo я. тільки що відправив в u.s.. минулого тижня
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:46
насправді деякі працюють з вами з girantola.ahahahh в один прекрасний день ви parler? у fiat 500f 64 з двигуном 126 turbo я. тільки що відправив в u.s.. минулого тижня
шоу,однак те, що працює в моєму районі, то я й на you tube і натиснув номер 1 дійсно лякає мене.
я говорив про виконання робіт в легені з втулкою на додаток до варіатор malossi overrange bettella вибухових планів ремінь з оксиду алюмінію фільтр і вихлопна прокладки антитрения для шестерень кінцевих akrapovic ми на 200 км-год...
як я вам вже? сказав, ви повинні змінити кут нахилу жокея і cinchia повір мені ? cos?..
ах, я забув з передачі коробок передач тільки використання, але nn сік.
данило, nn, ви говорите, що поєднують в німеччині божевільні, змінюють всі соуси.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:52
чесно кажучи на сьогоднішній день t-max з variatre і глушник, які роблять 200kmh, я ще не бачив, тому що всі ті, які роблять ці номери видають себе мотоцикл тільки з тими обчисленнями, а потім, в номері є все, і ще, то, чесно кажучи, після того як вони витратили багато грошей і, що бачив рух інших друзів з інших фахівців, і результат + або - і то, я залишаюся, моя думка, тому що, щоб вийти за рамки 195kmh нас хочуть інтервенцій, які йдуть в dila' тільки зміна і компані.
у самому справі ? як ви говорите..всі підготовчі, але потім результати? поломки двигунів, знаю, якщо я сказав вам в минулому, що я зайнятий високопродуктивних двигунів х кілька компаній, і що в сицилії, моя сім'я і дуже відомий, він з 70-х років x точність племінник малюк? morreale,повертаючись до tmax, я хочу вам сказати тільки, що sar? можливо, + приємний але gilera gp, і набагато краще, в експериментальному центрі pontedera існує те, що сягає 237kmh і з невеликими змінами від оригіналу.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 23:20
дп мені подобається, багато не взяв тільки тому, що ринок не має.
чесно кажучи на сьогоднішній день t-max з variatre і глушник, які роблять 200kmh, я ще не бачив, тому що всі ті, які роблять ці номери видають себе мотоцикл тільки з тими обчисленнями, а потім, в номері є все, і ще, то, чесно кажучи, після того як вони витратили багато грошей і, що бачив рух інших друзів з інших фахівців, і результат + або - і то, я залишаюся, моя думка, тому що, щоб вийти за рамки 195kmh нас хочуть інтервенцій, які йдуть в dila' тільки зміна і компані.
ясно msport ви об'єднати переважна більшість людей, які говорили так...з цих частин не більше, ніж 195, як мій і т.д. і т.д., але потім вчасно пробували, вибирали платить і не могли зрозуміти, як ніколи....hahahahaha
досі сміюся, якщо я пригадую, в обличчя тих, хто просто взяв платите, ви стояли і вдивлятися в кожен мінімальний кут t-max, не зрозуміти, тому що вони були, залишилися позаду..то vedevi, що в особі змінювалися всі кольори, а потім вчасно говорили, ми спробуємо знову..і знову приймали платить.....ahahahahahha.......
msport (exil77grande)
22-11-2012, 23:22
тоді я знаю, що я повинен принести тобі, я тіммі, тому що я в 200kmh приходить до нас зі всієї кавалерії повній.
спробуємо???ahahahahahah
msport я не хочу хвалитися, тому що саме я не такий, але в Італії є ще T-max persons інший р? і той факт, що від мене з цих частин не подає ще ніхто не секрет...st? у передачі, як справедливо говорив Giarras...
передачі, які розсіюють мало потужності sar? завжди avvantagiata, що він цього не робить ? навіть якщо "в гору", є ще й коня не потрібні, тому що від "з'їдені" з передачі....
giarras зберігалася сказати, змінити кут на жокея, але, як на мене, не потрібно, тому що робить роботу на цих позиціях, не передбачених заводом-виготовлювачем здається, різні отвори-засувки ремінь і супутнє жокея будуть працювати вже з під оптимальним кутом, забезпечуючи...ще c'? обробка піскоструминна обробка оксидом алюмінію...здається, що це дурниця, але триває до 10volte більше термін служби, і обробка набагато більш abbrasiva будь-який інший піскоструминної обробки...є маленькі хитрощі, які роблять різниці.*****і використовувати хороші прокладки антитрения для кінцевої передачі....
спробуємо???ahahahahahah
msport я не хочу хвалитися, тому що саме я не такий, але в Італії є ще T-max persons інший р? і той факт, що від мене з цих частин не подає ще ніхто не секрет...st? у передачі, як справедливо говорив Giarras...
передачі, які розсіюють мало потужності sar? завжди avvantagiata, що він цього не робить ? навіть якщо "в гору", є ще й коня не потрібні, тому що від "з'їдені" з передачі....
giarras зберігалася сказати, змінити кут на жокея, але, як на мене, не потрібно, тому що робить роботу на цих позиціях, не передбачених заводом-виготовлювачем здається, різні отвори-засувки ремінь і супутнє жокея будуть працювати вже з під оптимальним кутом, забезпечуючи...ще c'? обробка піскоструминна обробка оксидом алюмінію...здається, що це дурниця, але триває до 10volte більше термін служби, і обробка набагато більш abbrasiva будь-який інший піскоструминної обробки...є маленькі хитрощі, які роблять різниці.*****і використовувати хороші прокладки антитрения для кінцевої передачі....
ви справді! деякий sig.andrea malossi сказав мені, не пам'ятаю, якщо в 1996 або 97-не варто було зробити ці зміни на передачі, але подивитися випадку, мені здається, що ви апулії,прямо поруч з вами, ви платите, ми опинилися перед двома zip для тих, хто з братів polini в цей момент вона почала працювати на передачу .
насправді, giarras мені plasticoni чи як я їх називаю блендери я ніколи не любив...я ще для зчеплення і передач не s? якщо ви мене розумієте...правда, показати середню оцінку для подкаст блендери ? мій брат...думаєте, що ? пішов до віченца, щоб купити zip malossi кампіоне-д'італія 2008 я не пам'ятаю, як називається кухар на питання...звичайно, для? що ? красивий звір з 25 і проходить коней на колесо чіпляється за мій husqvarna sm450r трек в постійний старт....
? з special zirri m1l не з'? е?....
я знаю, що ви йдете не по темі!!
-Давид, -
21-04-2013, 16:08
Хлопці, у мене блок управління додаткової Power Commander 5, і ви можете змінювати криву бензин...кілька карт, я, але було б непогано мати можливість зробити невелику базу даних..***** unque завантаження карти gi? зробив це, і, поставивши фільтр басейн йде вже? набагато краще, ніж внизу. Я не бачу зараз, щоб зробити всю всмоктування тіла від 34 і зіставте, нарешті, на випробувальний!
msport (exil77grande)
21-04-2013, 17:06
Хлопці, у мене блок управління додаткової Power Commander 5, і ви можете змінювати криву бензин...кілька карт, я, але було б непогано мати можливість зробити невелику базу даних..***** unque завантаження карти gi? зробив це, і, поставивши фільтр басейн йде вже? набагато краще, ніж внизу. Я не бачу зараз, щоб зробити всю всмоктування тіла від 34 і зіставте, нарешті, на випробувальний!
я:
група дроселя від 34мм,глушник ori e55,всмоктування з круасанами і bmc на панелі,варіації malossi mhr,осі, вали riprofilate і блоку циліндрів перероблено,rapid вуке 3,крім цього у мене є ще один невеликий ретуші тут і там, але нічого, що і я повинен сказати, що йде дуже добре, і ми на висоті 200kmh більше не робить того, що, щоб йти далі, ми хочемо більш мляві, і ви повинні покласти руку на відносини, які не дозволяють йти далі,однак я можу вам сказати, що я дуже влаштовує, але я хотів би його підключити турбо,я також знайшов комплект для установки в пів дня, що перевищує їх резюме аспірату краще ніколи не вписувався 560cc але не для 500cc потім, щоб не зійти з розуму, я з електронікою в управлінні, що, мабуть, це більш складний, турбо час мені довелося відмовитися від проекту,ми сподіваємося, що скоро будуть новини.
-Давид, -
21-04-2013, 18:38
Хм я живу в регіоні лігурія, підпорядковується адміністративному 500метрів від Суддів..і він робить турбо комплекти з електронікою? готовий все plug-and-play. Насправді bancher? він тільки мені l всмоктування, як і повинно бути. У той час як я хотів би рубав, трохи з кривими бензин в pc5. Крім звичайних карт, які знаходяться на сайті, хто-небудь інший? я хотів змусити мене невелика бібліотека, в той час, що накопичення в євро, необхідних на 34 та ін
Cristiano75
21-04-2013, 21:24
хлопці, давайте забудемо цю кнопку, бо у мене " провели щось на зразок 2000? на мій тіммі ін'єкцій, і тепер я не стимулює більше, тому я хочу передати це з турбо і тоді ви volaaaaaaa.
Що ви хочете зробити, наприклад, відео на youtube? turbo з 70cv якщо всі помиляються?? :D... Nn слюди mettertelo x капелюх???;)
Крім battutte, що турбіна може зібрати і до якої потужності і, особливо, яка пара може затримати весь моноблок??
-Давид, -
22-04-2013, 10:36
Суддів монтує Мансардний та базовий комплект робить на 57 cv...на його повертає з 90cv і gi? факт, 25.000 km. Бажаючи також робить карти більш ніж на 100 cv
msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:17
Що ви хочете зробити, наприклад, відео на youtube? turbo з 70cv якщо всі помиляються?? :D... Nn слюди mettertelo x капелюх???;)
Крім battutte, що турбіна може зібрати і до якої потужності і, особливо, яка пара може затримати весь моноблок??
тип відео youtube tmax помаранчевий це в двох кроках від мене, і я хотів би, щоб його саме так, але тільки для sodisfazione персонал, мене не цікавлять гонки або різні речі, вважає, що у мене 330d e90 й км я декілька мені подобається, тільки кінь швидше, але навіть не великі водія, але і той що на tmax помаранчевий просить 5000€' перебільшені замість цього комплект коштує 3200 євро, але, як я сказав, я не можу встановити на мій, тому що розроблений новий tmax 530cc,за його турбо я міг би зробити в майстерні, слюда приймає вченим, але, як я вже написав, проблема виникає на електроніку, що замість тих, хто має вже певний досвід в цій області вирішує відразу.
SandroMarciano
22-04-2013, 11:26
вибачте, запитаю тут, щоб не відкривати нову тему, днями розмовляв з другом, який має салон мото я запитав, чи можна було перепризначити i t max з вихлопної спорожніли, щоб спробувати уникнути втрати крутного моменту вниз. Я перевірив бази даних piasini і курка 2, але не ? повідомили ніде, що ви можете? потім слід зіставити?
msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:38
тепер я не пам'ятаю, що інструмент можна використовувати, але я використовую блоку живлення rimappabile,однак його проблема, на мій погляд, і набагато більш легко можна виправити, і навіть дешевше, так як мотоцикл продати або розглядаю, просто вага роликів або дати нову градацію в варіатор.
Cristiano75
22-04-2013, 15:05
X монтувати турбіни nn обслуговує 1 працівник ок, але мені цікаво знати, що турбіна підключається і що prex налаштований x змусити її працювати. Управління проводиться механічно або за допомогою додаткового модуля? ? можна використовувати ecu оригінальний, звичайно, перепризначений у відповідності з новими вимогами механіки, або ви могли б поставити блок управління додаткового типу power commander?
Форсунки, распредвал, поршні, шатуни, корпус дросельної заслінки... змінюються або залишаються ті, орі...?
elettro72
22-04-2013, 15:15
я до сих пір я завжди знав, що ебу орі на тмакс не rimappabile (я теж один tmax 2008), тому багато використовують блок управління зовнішній ,але і з блоку живлення що можна зробити? було б більше? або менше, як якийсь додатковий модуль?
-Давид, -
22-04-2013, 17:53
X монтувати турбіни nn обслуговує 1 працівник ок, але мені цікаво знати, що турбіна підключається і що prex налаштований x змусити її працювати. Управління проводиться механічно або за допомогою додаткового модуля? ? можна використовувати ecu оригінальний, звичайно, перепризначений у відповідності з новими вимогами механіки, або ви могли б поставити блок управління додаткового типу power commander?
Форсунки, распредвал, поршні, шатуни, корпус дросельної заслінки... змінюються або залишаються ті, орі...?
Дається блок управління додаткового gi? тлярата і antituning..справедливо, хто робить цей комплект повинен захистити себе від всім відомо, що після цього спробуйте запустити руку можливо, роблячи шкоду, а потім addossandogli будь-які зобов'язання,
-Давид, -
22-04-2013, 17:57
я до сих пір я завжди знав, що ебу орі на тмакс не rimappabile (я теж один tmax 2008), тому багато використовують блок управління зовнішній ,але і з блоку живлення що можна зробити? було б більше? або менше, як якийсь додатковий модуль?
Що я знаю, з надбудовою, перейти до спотворення значень типу, що і на датчик подачі дизельного палива...з Power Commander 5, а не переходив в кривий бензин і у вас є свій тип діаграми excel на осі обертання двигуна, а на іншій - % навантаженні. Для кожної клітинки діаграми перейдіть до редагування значення на свій розсуд. Power commander 5 існує також модуль заздалегідь, тобто, що дозволяє навіть доторкнутися авансові платежі на додаток до кривої бензину. Про це я не можу сказати, що дуже, чому? я цієї бази..у випадку, якщо я можу відправити скріншот, щоб краще пояснити.
msport (exil77grande)
23-04-2013, 09:14
деякі керують турбіною краще або набагато дві ці блоки управління від себе mensionate але знову ж таки не так просто, тому або ви йдете на випробування або ви проводите двічі,60cv комплект на продаж для tmax 530 з 0,45 бар тиску, і все, оригінал, тобто,голова,распредвал,група дросельної заслінки,глушник і зміна відносин залежить від того, що ви хочете зробити, тому що, як я вже сказав, з тими, орі не перевищує 198kmh фактичні,тому, якщо ви вважаєте, що потім він додає глушник,зміни адекватні і група дроселя потужність і дозування збільшується,тиск турбо може приїхати спокійно, навіть до 0,8 - 0,9 бар з збільшення потужності жахливе, ніж 60cv початкові, але не тільки продавець комплекту добре подумайте, поставити якусь antinuning в блок управління, який в комплекті, щоб управляти turbo, відправивши негайно в recoveri мотоцикл, якщо ви спробуєте підняти його вручну, але тоді ви повинні вжити заходів, навіть в ****llo камери і блоку циліндрів від spompare.
-Давид, -
23-04-2013, 11:13
Минулого тижня ? був t-Max 530, що крім турбіни увійшов форсунок, плюс і я не знаю, cos ще й gi? він Termignoni. Я мало що знаю, тому що інший би нижче, але резюме мені сказали бути близько 80...приблизно в два рази мого, ха-ха
Що я знаю, з надбудовою, перейти до спотворення значень типу на датчик подачі дизельного палива...з Power Commander 5, а не переходив в кривий бензин...
Навіть з Power Commander 5 входила в плани карти ecu оригінал! І також тільки один додатковий модуль, а потім, як такий, ви обмежуєте себе в спотворити вихідні значення...
Cristiano75
23-04-2013, 12:57
навуглерожування ecu, як він діє? я маю на увазі, щоб зберегти відносини afr оптимальної вимірник маси повітря, або через зонд ламба? деякі виключають зонд, можна подумати, що якщо все, що там було Maf може зробити, обчисливши кут відкриття дросельної заслінки з депресією, які, як правило, між ним і впускних клапанів.....
Я кажу, де-Minc....?? :confused:
-Давид, -
23-04-2013, 13:37
Навіть з Power Commander 5 входила в плани карти ecu оригінал! І також тільки один додатковий модуль, а потім, як такий, ви обмежуєте себе в спотворити вихідні значення...
Ви впевнені, cio? чому? здається, дуже точно, навіть якщо насправді обходить форсунки уприскування і управління дросельною заслінкою, як звичайний модуль...
Cristiano75
23-04-2013, 14:17
Power commander nn f? іншого, що в залежності від оборотів двигуна, що закон зміни часу уприскування в залежності від параметрів, що зберігаються, отримує час упорскування на вході і на виході будеш мати сигнал з більшою або меншою, на основі даних, які зберігаються....
Просто знайдіть power commander 5 на youtube x зрозуміти, як це працює....
-Давид, -
23-04-2013, 15:21
Немає, можливо, я не пояснив, я, я і я збитими і я. Тільки що ****llo електроніки не знаю, як ви дієте. Я новачок в цій галузі..
elettro72
26-04-2013, 09:45
щоб зберегти співвідношення AFR думаю, що з допомогою лямбда-зонда......я прочитав на різних форумах, tmax, що існує також "модуль", який обманює навіть лямбда-зонд, і так і є AFR-іншому, навіть якщо для? отже, те, що читає мені не здається, що це нормально.......ви ніколи не пробували вимірювати сигнал від датчика йде на ебу? я вчора пробував з тестером провід, який йде на ебу ? сірий/зелений, я давав приблизно 0,830 мв
-Давид, -
26-04-2013, 10:01
щоб зберегти співвідношення AFR думаю, що з допомогою лямбда-зонда......я прочитав на різних форумах, tmax, що існує також "модуль", який обманює навіть лямбда-зонд, і так і є AFR-іншому, навіть якщо для? отже, те, що читає мені не здається, що це нормально.......ви ніколи не пробували вимірювати сигнал від датчика йде на ебу? я вчора пробував з тестером провід, який йде на ебу ? сірий/зелений, я давав приблизно 0,830 мв
Ви маєте на увазі модуль Автоналаштування завжди dinojet?
elettro72
26-04-2013, 10:23
-Давид, -
26-04-2013, 12:59
Mah....я не впевнений, дуже на перший погляд...я знаю, вже? що гроші це я роблю карту, туристичне зроблено від Суддів або кого-то, справедливо...
Xtreme0303
13-06-2013, 17:29
я на мотоциклі використовую bazzaz, повинні зробити, щоб tmax, я також мав power commander III, але нічого спільного
-Давид, -
16-06-2013, 20:07
Хто-небудь пробував Fast від Leovince?
Це займе, принаймні, EVO, основні ? "маслянка" суміш без особливої логіки чи сенсу...
Я на моєму Грім використовую Power Commander V, і, знаючи, як це зробити (і possibilment маючи журнали лямбда і двигуна), ви можете зробити свою роботу добре.
Зараз блоки управління цих мотоциклів раніше нульовий (є можливі новини, але ще треба перевірити), так що я повинен погодитися, і, звичайно, перевага в деяких range почуває себе чудово, зіставлення б вже краще.
Вибачте, але з який інструмент ви може прочитати ??
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 09:47
Не читайте і не пишіть з якою-небудь інструмент на продаж!!!
вибачте, я відкрив протокол kessv2 5.017 мені і каже, що читання підтримкою obd2, так?