Прагляд Поўнай Версіі : T-Max
Хто-то мае досвед працы з гэтымі эбу справядліва я кажу пра t-max ін'екцый, як вы чытаеце і як вы чытаю і пішуць?
у piasini, я не думаю, што назад я трымаю яго ў майстэрні ? у спіс cio толькі V-Max, а не я думаю, гэта ж ecu, спатрэбіцца хто-то, хто ўжо гэта зрабіў, каб зразумець падыход.
ен мае рацыю манро, зойме шмат вопыту х зрабіць эбу гэтага сродкі, і tidir? pi?, не проста х, зрабіць яго моцным, вы павінны таксама вывучыць добрую перадачу, так як усе сродкі з перадачай зменнай nn паверыце, але макіяж, акрамя таго, што добры рухавік гэта l
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:26
хлопцы, давайце забудзем гэтую кнопку, бо avro " правялі нешта накшталт 2000€ на мой тымі ін'екцыі, і цяпер я не стымулюе больш, таму я хачу прайсці з турба і тады вы volaaaaaaa.
хлопцы, tmax 10 гадоў выпрабаванняў і riprove і 20-гадовы вопыт працы на piaggio як трафеі malossi polini, што, не проста адшліфаваць, толькі раз'ем трэба таксама змяніць нахіл і рэмень перадачы, што, вядома, nn ? у продажы нават невялікае змяненне карэктара nn з ладу, потым я дадаю добрую падрыхтоўку ў галаву не перашчыраваць з пратокі, і без, каб стварыць турбулентнасць ў сябе, у адваротным выпадку адбываецца з'ява, якое ў фізіцы называецца атрад памежнага пласта, дадаем таксама добры каэфіцыент сціску і перамаляваць трохі камеры згарання, калі вы хочаце, магчымыя таксама клапаны і цела farfallati і спаривать добры тэрмінал, вы можаце працягнуць, каб зрабіць прыемны x files ecu....мы б яшчэ многае, але не будзем аб гэтым, не вам трэба зрабіць, скутэр трафей.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:40
вы ведаеце, тоні, усе тое, што вы напісалі, я зрабіў гэта на маім heheh,нам не хапае толькі разгрузкі другаснага рынку, таму што для выбару (кьяссо) я выбраў яго першапачатковай мадыфікацыі з e55,для кіравання электронным я на rapid bike,прама зараз, але як ужо сказаў, я прыехаў у максімальна дасягальная з 499cc і, каб не выкінуць грошы на 560cc або нос ці яшчэ я ведаю, што адзіны шлях, і girantola.
на самай справе некаторыя працуюць з вамі з girantola.ahahahh у адзін цудоўны дзень вы parler? у fiat 500f 64 з рухавіком 126 turbo я. толькі што адправіў у u.s.. на мінулым тыдні
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:46
на самай справе некаторыя працуюць з вамі з girantola.ahahahh у адзін цудоўны дзень вы parler? у fiat 500f 64 з рухавіком 126 turbo я. толькі што адправіў у u.s.. на мінулым тыдні
шоу,аднак тое, што працуе ў маім раене, дык я і на you tube і націснуў нумар 1 сапраўды палохае мяне.
я казаў аб выкананні работ у легкія з утулкай,у дадатак да вариатор malossi overrange bettella выбуховых планаў рэмень з аксіду алюмінія фільтр і выхлапных пракладкі антитрения для шасцерняў канчатковых akrapovic мы на 200 км-ч...
як я вам ужо? сказаў, вы павінны змяніць кут нахілу жакея і cinchia павер мне ? cos?..
ах, я забыўся, з перадачы каробак перадач толькі выкарыстанне, але nn сок.
данііл, nn, вы кажаце, што спалучаюць у германіі вар'яты, змяняюць усе соусы.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 22:52
шчыра кажучы, на сенняшні дзень t-max з variatre і глушыцель, якія робяць 200kmh, я яшчэ не бачыў, таму што ўсе тыя, якія робяць гэтыя нумары выдаюць сябе матацыкл толькі з тымі вылічэннямі, а затым, у нумары есць усе, і яшчэ, то, шчыра кажучы, пасля таго як яны патрацілі шмат грошай і, што бачыў на рух іншых сяброў з іншых спецыялістаў, і вынік + або - і то, я застаюся, мае меркаванне, таму што, каб выйсці за рамкі 195kmh нас хочуць інтэрвенцый, якія ідуць у dila' толькі змена і компані.
у самай справе ? як вы кажаце..усе падрыхтоўчыя, але затым вынікі? паломкі рухавікоў, ведаю, калі я сказаў вам у мінулым, што я заняты высокапрадукцыйных рухавікоў х некалькі кампаній, і што ў сіцыліі, мая сям'я і вельмі вядомы, ен з 70-х гадоў x дакладнасць пляменнік малы? morreale,вяртаючыся да tmax, я хачу вам сказаць толькі, што sar? магчыма, + прыемны але gilera gp, і нашмат лепш, у эксперыментальным цэнтры pontedera існуе тое, што дасягае 237kmh і з невялікімі зменамі ад арыгінала.
msport (exil77grande)
22-11-2012, 23:20
гп мне падабаецца, шмат не ўзяў толькі таму, што рынак не мае.
шчыра кажучы, на сенняшні дзень t-max з variatre і глушыцель, якія робяць 200kmh, я яшчэ не бачыў, таму што ўсе тыя, якія робяць гэтыя нумары выдаюць сябе матацыкл толькі з тымі вылічэннямі, а затым, у нумары есць усе, і яшчэ, то, шчыра кажучы, пасля таго як яны патрацілі шмат грошай і, што бачыў на рух іншых сяброў з іншых спецыялістаў, і вынік + або - і то, я застаюся, мае меркаванне, таму што, каб выйсці за рамкі 195kmh нас хочуць інтэрвенцый, якія ідуць у dila' толькі змена і компані.
ясна msport вы аб'яднаць пераважная большасць людзей, якія казалі так...з гэтых частак не больш, чым 195, як мой і г.д. і г.д., але потым своечасова спрабавалі, выбіралі плаціць і не маглі зразумець, як ніколі....hahahahaha
да гэтага часу смяюся, калі я ўспамінаю, у твары тых, хто проста ўзяў плаціце, вы стаялі і ўглядацца ў кожны мінімальны кут t-max, не зразумець, таму што яны былі, засталіся ззаду..гэта ці vedevi, што ў асобе мяняліся колеры, а затым своечасова казалі, мы паспрабуем зноў..і зноў прымалі плаціць.....ahahahahahha.......
msport (exil77grande)
22-11-2012, 23:22
тады я ведаю, што я павінен прынесьці табе, я цімі, таму што я ў 200kmh прыходзіць да нас з усей кавалерыі поўнай.
паспрабуем???ahahahahahah
msport я не хачу хваліцца, таму што менавіта я не такі, але ў Італіі есць яшчэ T-max persons іншай р? і той факт, што ад мяне з гэтых частак не падае яшчэ ніхто не сакрэт...st? у перадачы, як казаў справядліва Giarras...
перадачы, якія рассейваюць мала магутнасці sar? заўседы avvantagiata да, што ен гэтага не робіць ? нават калі "у гару", есць яшчэ і коні не патрэбныя, таму што ад "з'едзены" з перадачы....
giarras захоўвалася сказаць, змяніць кут на жакея, але, па мне, не трэба, таму што робіць працу на гэтых пазіцыях, не прадугледжаных заводам-вытворцам кажеться, розныя адтуліны-зашчапкі рэмень і спадарожнае жакея будуць працаваць ужо з пад аптымальным вуглом, забяспечваючы...яшчэ c'? апрацоўка пескоструйная апрацоўка аксідам алюмінія...здаецца, што гэта глупства, але доўжыцца да 10volte больш у тэрмін службы, і аздабленне нашмат больш abbrasiva любы іншы пескоструйной апрацоўкі...есць маленькія хітрасці, якія робяць розніцы.*****і выкарыстоўваць добрыя пракладкі антитрения для перадачы канчатковай....
паспрабуем???ahahahahahah
msport я не хачу хваліцца, таму што менавіта я не такі, але ў Італіі есць яшчэ T-max persons іншай р? і той факт, што ад мяне з гэтых частак не падае яшчэ ніхто не сакрэт...st? у перадачы, як казаў справядліва Giarras...
перадачы, якія рассейваюць мала магутнасці sar? заўседы avvantagiata да, што ен гэтага не робіць ? нават калі "у гару", есць яшчэ і коні не патрэбныя, таму што ад "з'едзены" з перадачы....
giarras захоўвалася сказаць, змяніць кут на жакея, але, па мне, не трэба, таму што робіць працу на гэтых пазіцыях, не прадугледжаных заводам-вытворцам кажеться, розныя адтуліны-зашчапкі рэмень і спадарожнае жакея будуць працаваць ужо з пад аптымальным вуглом, забяспечваючы...яшчэ c'? апрацоўка пескоструйная апрацоўка аксідам алюмінія...здаецца, што гэта глупства, але доўжыцца да 10volte больш у тэрмін службы, і аздабленне нашмат больш abbrasiva любы іншы пескоструйной апрацоўкі...есць маленькія хітрасці, якія робяць розніцы.*****і выкарыстоўваць добрыя пракладкі антитрения для перадачы канчатковай....
вы на самай справе! некаторы sig.andrea malossi сказаў мне, не памятаю, калі ў 1996 ці 97-не варта было зрабіць гэтыя змены на перадачы, але паглядзець выпадку, мне здаецца, што вы апуліі,прама побач з вамі, вы плаціце, мы апынуліся перад двума zip для тых, хто з братоў polini у гэты момант яна пачала працаваць на перадачу .
на самай справе, giarras мне plasticoni або як я іх называю блендеры я ніколі не любіў...я яшчэ для счаплення і перадач не s? калі вы мяне разумееце...праўда, паказаць сярэднюю ацэнку для падкаст блендеры ? мой брат...думаеце, што ? пайшоў да вічэнца, каб купіць zip malossi кампионе--італія 2008 я не памятаю, як называецца кухар на пытанне...вядома, для? што ? прыгожы звер з 25 і праходзіць коней на кола чапляецца за мой husqvarna sm450r трэк ў пастаянны старт....
? з special zirri m1l не c'? е?....
я ведаю, што вы ідзяце не па тэме!!
-Давід, -
21-04-2013, 16:08
Хлопцы, у мяне блок кіравання дадатковай Power Commander 5, і вы можаце змяняць крывую бензін...некалькі карт, я але было б нядрэнна мець магчымасць зрабіць невялікую базу дадзеных..***** unque загрузка карты gi? зрабіў гэта, і, паставіўшы фільтр басейн ідзе ўжо? значна лепш, чым унізе. Я не бачу зараз, каб зрабіць усю ўсмоктвання цела ад 34 і супастаўце, нарэшце, на выпрабавальны!
msport (exil77grande)
21-04-2013, 17:06
Хлопцы, у мяне блок кіравання дадатковай Power Commander 5, і вы можаце змяняць крывую бензін...некалькі карт, я але было б нядрэнна мець магчымасць зрабіць невялікую базу дадзеных..***** unque загрузка карты gi? зрабіў гэта, і, паставіўшы фільтр басейн ідзе ўжо? значна лепш, чым унізе. Я не бачу зараз, каб зрабіць усю ўсмоктвання цела ад 34 і супастаўце, нарэшце, на выпрабавальны!
я:
група дроселя ад 34мм,глушыцель ori e55,ўсмоктвання з круассанами і bmc на панэлі,варыяцыі malossi mhr,восі, валы riprofilate і блока цыліндраў перароблена,rapid byke 3,апроч гэтага ў мяне есць яшчэ адзін невялікі рэтушы тут і там, але нічога, што і я павінен сказаць, што ідзе вельмі добра, і мы на вышыні 200kmh больш не робіць таго, што, каб ісці далей, мы хочам больш млявыя, і вы павінны пакласці руку на адносіны, якія не дазваляюць ісці далей,аднак я магу вам сказаць, што я вельмі задавальняе, але я хацеў бы падключыць яго турбо,я таксама знайшоў камплект для ўстаноўкі ў падлогу дня, што перавышае іх рэзюмэ аспирата лепш ніколі не ўпісваўся 560cc але не для 500cc затым, каб не сысці з розуму, я з электронікай ў кіраванні, што, мабыць, гэта больш складаны, турба час мне давялося адмовіцца ад праекта,мы спадзяемся, што хутка будуць навіны.
-Давід, -
21-04-2013, 18:38
Хм я жыву ў рэгіене лігурыя, падпарадкоўваецца адміністрацыйнаму 500метров ад Суддзяў..і ен робіць турба камплекты з электронікай ўжо? гатовы ўсе plug-and-play. На самай справе bancher? ен толькі мне l ўсмоктвання, як і павінна быць. У той час як я хацеў бы сек, трохі з крывымі бензін у pc5. Акрамя звычайных карт, якія знаходзяцца на сайце, хто-небудзь іншы? я хацеў прымусіць мяне невялікая бібліятэка, у той час, што назапашвання ў еўра, неабходных на 34 і інш
Cristiano75
21-04-2013, 21:24
хлопцы, давайце забудзем гэтую кнопку, бо ў мяне " правялі што-то накшталт 2000? на мой тымі ін'екцый, і цяпер я не стымулюе больш, таму я хачу перадаць гэта з турба і тады вы volaaaaaaa.
Што вы хочаце зрабіць, напрыклад, з відэа на youtube? turbo з 70cv калі ўсе памыляюцца?? :D... Nn лушчака mettertelo x капялюш???;)
Акрамя battutte, што турбіна можа сабраць і да якой магутнасці і, асабліва, якая пара можа затрымаць увесь манаблок??
-Давід, -
22-04-2013, 10:36
Суддзяў мантуе Мансардны і базавы камплект робіць на 57 cv...на яго паварочвае з 90cv і gi? факт, 25.000 km. Жадаючы таксама робіць карты больш чым на 100 cv
msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:17
Што вы хочаце зрабіць, напрыклад, з відэа на youtube? turbo з 70cv калі ўсе памыляюцца?? :D... Nn лушчака mettertelo x капялюш???;)
Акрамя battutte, што турбіна можа сабраць і да якой магутнасці і, асабліва, якая пара можа затрымаць увесь манаблок??
тып відэа youtube tmax аранжавы гэта ў двух кроках ад мяне, і я хацеў бы, каб яго менавіта так, але толькі для sodisfazione персанал, мяне не цікавяць гонкі або розныя рэчы, лічыць, што ў мяне 330d e90 і < я некалькі мне падабаецца, толькі конь хутчэй, але нават не вялікія кіроўцы, але і той што на tmax аранжавы просіць 5000€ і' перабольшаныя замест гэтага камплект каштуе 3200 еўра, але, як я сказаў, я не магу ўсталяваць на мой, таму што распрацаваны новы tmax 530cc,па яго турба я мог бы зрабіць у майстэрні, лушчак прымае навукоўцам, але, як я ўжо напісаў, праблема ўзнікае на электроніку, што замест тых, хто мае ўжо пэўны вопыт у гэтай галіне вырашае адразу.
SandroMarciano
22-04-2013, 11:26
выбачайце, што спытаю тут, каб не адкрываць новую тэму, на днях размаўляў з сябрам, які мае салон мота я спытаў, ці можна было перапрызначыць i t max з выхлапной апусцелі, каб паспрабаваць пазбегнуць страты крутоўнага моманту ўніз. Я праверыў базы дадзеных piasini і курыца 2, але не ? паведамілі нідзе, што вы можаце? затым варта супаставіць?
msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:38
цяпер я не памятаю, што інструмент можна выкарыстоўваць, але я выкарыстоўваю блока харчавання rimappabile,аднак яго праблема, на мой погляд, і значна больш легка папраўна, і нават танней, так як матацыкл або прадаць разглядаю, проста вага ролікаў ці даць новую градацыю ў вариатор.
Cristiano75
22-04-2013, 15:05
X мантаваць турбіны nn абслугоўвае 1 работнік ок, але мне цікава ведаць, што турбіна падключаецца і што prex настроены x прымусіць яе працаваць. Кіраванне вырабляецца механічна або з дапамогай дадатковага модуля? ? можна выкарыстоўваць ecu арыгінальны, вядома, пераназначаны ў адпаведнасці з новымі патрабаваннямі механікі, ці вы маглі б паставіць блок кіравання дадатковага тыпу power commander?
Фарсункі, распредвал, поршні, шатуны, корпус дросельнай засланкі... мяняюцца ці застаюцца тыя, крычы...?
elettro72
22-04-2013, 15:15
я да гэтага часу я заўседы ведаў, што эбу на врі на тмакс не rimappabile (я таксама адзін tmax 2008), таму многія выкарыстоўваюць блок кіравання знешні ,але і з блока харчавання што можна зрабіць? было б больш? або менш, як нейкі дадатковы модуль?
-Давід, -
22-04-2013, 17:53
X мантаваць турбіны nn абслугоўвае 1 работнік ок, але мне цікава ведаць, што турбіна падключаецца і што prex настроены x прымусіць яе працаваць. Кіраванне вырабляецца механічна або з дапамогай дадатковага модуля? ? можна выкарыстоўваць ecu арыгінальны, вядома, пераназначаны ў адпаведнасці з новымі патрабаваннямі механікі, ці вы маглі б паставіць блок кіравання дадатковага тыпу power commander?
Фарсункі, распредвал, поршні, шатуны, корпус дросельнай засланкі... мяняюцца ці застаюцца тыя, крычы...?
Даецца блок кіравання дадатковага gi? тлярата і antituning..справядліва, хто робіць гэты камплект павінен абараніць сябе ад усім вядома, што пасля гэтага паспрабуйце запусціць руку магчыма, робячы шкоду, а затым addossandogli любыя абавязацельствы,
-Давід, -
22-04-2013, 17:57
я да гэтага часу я заўседы ведаў, што эбу на врі на тмакс не rimappabile (я таксама адзін tmax 2008), таму многія выкарыстоўваюць блок кіравання знешні ,але і з блока харчавання што можна зрабіць? было б больш? або менш, як нейкі дадатковы модуль?
Што я ведаю, з надбудовай, перайсці да скажэння значэнняў тыпу, што і на датчык падачы дызельнага паліва...з Power Commander 5, а не пераходзіў у крывой бензін і ў вас есць свой тып дыяграмы excel з на восі кручэння рухавіка, а на іншай - % нагрузцы. Для кожнай ячэйкі дыяграмы перайдзіце ў рэдагаваць значэння на свае меркаванне. Power commander 5 існуе таксама модуль загадзя, то есць, што дазваляе нават дакрануцца авансавыя плацяжы ў дадатак да крывой бензіну. Аб гэтым я не магу сказаць, вельмі, чаму? я гэтай базы..у выпадку, калі я магу адправіць скрыншот, каб лепш растлумачыць.
msport (exil77grande)
23-04-2013, 09:14
некаторыя кіруюць турбінай або нашмат лепей дзве гэтыя блокі кіравання ад сябе mensionate але зноў жа не так проста, таму ці вы ідзяце на выпрабаванні або вы праводзіце двойчы,60cv камплект на продаж для tmax 530 з 0,45 бар ціску, і ўсе, арыгінал, гэта значыць,галава,распредвал,група дросельнай засланкі,глушыцель і змяненне адносін залежыць ад таго, што вы хочаце зрабіць, таму што, як я ўжо сказаў, з тымі, на врі не перавышае 198kmh фактычныя,таму, калі вы лічыце, што затым ен дадае глушыцель,змены адэкватныя і група магутнасць дроселя і дазавання павялічваецца,ціск турбо можа прыехаць спакойна, нават да 0,8 - 0,9 бар з павелічэнне магутнасці жахлівае, чым 60cv пачатковыя, але не толькі прадавец камплекты добра падумайце, паставіць якую-то antinuning ў блок кіравання, які ў камплекце, каб кіраваць turbo, адправіўшы неадкладна ў recoveri матацыкл, калі вы паспрабуеце падняць яго ўручную, але тады вы павінны прыняць меры, нават у ****llo камеры і блока цыліндраў ад spompare.
-Давід, -
23-04-2013, 11:13
На мінулым тыдні ? быў t-Max 530, што акрамя турбіны увайшоў фарсунак, плюс і я не ведаю, cos яшчэ і gi? ен Termignoni. Я мала ведаю, таму што іншы б ніжэй, але рэзюмэ мне сказалі быць каля 80...прыкладна ў два разы майго, ха-ха
Што я ведаю, з надбудовай, перайсці да скажэння значэнняў тыпу на датчык падачы дызельнага паліва...з Power Commander 5, а не пераходзіў у крывой бензін...
Нават з Power Commander 5 ўваходзіла ў планы карты ecu арыгінал! І таксама толькі адзін дадатковы модуль, а затым, як такой, вы абмяжоўваеце сябе ў сказіць зыходныя значэння...
Cristiano75
23-04-2013, 12:57
науглероживания ecu, як ен дзейнічае? я маю на ўвазе, каб захаваць адносіны afr аптымальнай вымяральнік масы паветра, або праз зонд lamba? некаторыя выключаюць зонд, можна падумаць, што калі ўсе што там было Maf можа зрабіць, вылічыўшы кут адкрыцця дросельнай засланкі з дэпрэсіяй, якія, як правіла, паміж ім і впускных клапанаў.....
Я кажу, дзе-Minc....?? :confused:
-Давід, -
23-04-2013, 13:37
Нават з Power Commander 5 ўваходзіла ў планы карты ecu арыгінал! І таксама толькі адзін дадатковы модуль, а затым, як такой, вы абмяжоўваеце сябе ў сказіць зыходныя значэння...
Вы ўпэўненыя, cio? чаму? здаецца, вельмі дакладна, нават калі на самай справе абыходзіць фарсункі ўпырску і кіравання дросельнай засланкай, як звычайны модуль...
Cristiano75
23-04-2013, 14:17
Power commander nn f? іншага, што ў залежнасці ад абаротаў рухавіка, што закон змены часу ўпырску ў залежнасці ад параметраў, якія захоўваюцца, атрымлівае час ўпырску на ўваходзе і на выхадзе будзеш мець сігнал з большай ці меншай, на аснове дадзеных, якія захоўваюцца....
Проста знайдзіце power commander 5 на youtube x зразумець, як гэта працуе....
-Давід, -
23-04-2013, 15:21
Няма, магчыма, я не патлумачыў, я, я і я узбітымі і я. Толькі што ****llo электронікі не ведаю, як вы дзейнічаеце. Я пачатковец у гэтай галіне..
elettro72
26-04-2013, 09:45
каб захаваць суадносіны AFR думаю, што з дапамогай лямбда-зонда......я чытаў на розных форумах, tmax, што існуе таксама "модуль", які падманвае нават лямбда-зонд, і так і есць AFR-іншаму, нават калі для? такім чынам, тое, што чытае мне не здаецца, што гэта нармальна.......вы ніколі не спрабавалі вымяраць сігнал ад датчыка ідзе на эбу? я ўчора спрабаваў з тестеров провад, які ідзе на эбу ? шэры/зялены, я даваў прыкладна 0,830 мв
-Давід, -
26-04-2013, 10:01
каб захаваць суадносіны AFR думаю, што з дапамогай лямбда-зонда......я чытаў на розных форумах, tmax, што існуе таксама "модуль", які падманвае нават лямбда-зонд, і так і есць AFR-іншаму, нават калі для? такім чынам, тое, што чытае мне не здаецца, што гэта нармальна.......вы ніколі не спрабавалі вымяраць сігнал ад датчыка ідзе на эбу? я ўчора спрабаваў з тестеров провад, які ідзе на эбу ? шэры/зялены, я даваў прыкладна 0,830 мв
Вы маеце на ўвазе модуль Наладжваньне заўседы dinojet?
elettro72
26-04-2013, 10:23
-Давід, -
26-04-2013, 12:59
Mah....я не ўпэўнены, вельмі на першы погляд...я ведаю, ужо? што грошы гэта я раблю карту, экскурсійнае зроблена ад Суддзяў або каго-то, гэтак жа справядліва...
Xtreme0303
13-06-2013, 17:29
я на матацыкле выкарыстоўваю bazzaz, павінны зрабіць, каб tmax, я таксама меў power commander III, але нічога агульнага
-Давід, -
16-06-2013, 20:07
Хто-небудзь спрабаваў Fast ад Leovince?
Гэта зойме, па меншай меры, EVO, асноўныя ? "масленка" сумесь без асаблівай логікі або сэнсу...
Я на маім Гром выкарыстоўваю Power Commander V, і, ведаючы, як гэта зрабіць (і possibilment маючы часопісы лямбда і рухавіка), вы можаце зрабіць сваю працу добра.
Зараз блокі кіравання гэтых матацыклаў па-ранейшаму нулявы (есць магчымыя навіны, але яшчэ трэба праверыць), так што я павінен пагадзіцца, і, вядома, перавага ў некаторых range адчувае сябе выдатна, супастаўлення б ужо лепш.
Прабачце, але зь якой інструмент вы можа прачытаць ??
motorcyclechiptuning
19-11-2014, 09:47
Не чытайце і не пішыце з якой-небудзь інструмент на продаж!!!
прабачце, я адкрыў пратакол kessv2 5.017 мне і кажа, што чытанне падтрымкай obd2, так?