Перегляд Повної Версії : думку карта edc15p golf4 101cv
alfetta80
21-11-2012, 22:55
хлопці, файл, який я додаю не був змінений від мене, але від колеги, в моєму районі,на практиці клієнт попросив мене підправити цю карту, і, перш за все, щоб знизити тиск в турбо після заміни двох турбін (не від мене)..я особисто не відчуваю, торкаючись до нього і прийняти цю відповідальність, тому, перш ніж спертися на кого-то, я хотів би обговорити це з вами.....спасибі..
dvdtuning
22-11-2012, 01:25
Виховання зараз у мене немає часу, щоб повернутися на неї, але якщо ви шукаєте на форумі, ви знайдете, принаймні, дві інші карти одного і того ж двигуна (зроблено мною) з порадами професіоналів форуму.
alfetta80
22-11-2012, 08:20
Виховання зараз у мене немає часу, щоб повернутися на неї, але якщо ви шукаєте на форумі, ви знайдете, принаймні, дві інші карти одного і того ж двигуна (зроблено мною) з порадами професіоналів форуму.
ок, спасибі, дам це подивимося.....
alfetta80
22-11-2012, 11:54
хлопці мої питання ці тиску turbo ретуш та налаштування я так??або ретуші від**** в іншому випадку??або (манро), я, як ти сказав, ти??потім, опустивши турбіна буде' також зменшити кількість дизельного палива впорскується правильно?що порадите мені робити? тим часом мапу згідно з вас, як це було???
magi1984
22-11-2012, 12:19
вивчено цю карту: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?185-Mappa-Golf-4-tdi-edc15p-101cv-incredibile/page2
не добре
кроком перебільшені в карті педалі акселератора, 50/60/70%....тиску turbo підвищена на 300 точок...ви торкнулися в overboost, що на мій погляд, не ? необхідно...
крім того, по мені, файл, який ви читали, НЕ ? ОРИГІНАЛ
вже? змінено в ту карту
одна річ, наших клієнтів завжди кількість HW і SW, чому? ? pi? просто для тих, хто хоче вам допомогти
я б спробував оригінального файлу якщо б ти поставив hw і sw
замість cos? я не зробив цього, чому? немає у мене часу і навіть бажання sbattermi, щоб знайти hw і sw для вашого автомобіля
alfetta80
22-11-2012, 13:00
вивчено цю карту: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?185-Mappa-Golf-4-tdi-edc15p-101cv-incredibile/page2
не добре
кроком перебільшені в карті педалі акселератора, 50/60/70%....тиску turbo підвищена на 300 точок...ви торкнулися в overboost, що на мій погляд, не ? необхідно...
крім того, по мені, файл, який ви читали, НЕ ? ОРИГІНАЛ
вже? змінено в ту карту
одна річ, наших клієнтів завжди кількість HW і SW, чому? ? pi? просто для тих, хто хоче вам допомогти
я б спробував оригінального файлу якщо б ти поставив hw і sw
замість cos? я не зробив цього, чому? немає у мене часу і навіть бажання sbattermi, щоб знайти hw і sw для вашого автомобіля
привіт magi дякую за відповідь...файл, якщо ви читали мій пост первісний не був змінений від мене і автомобіль, це мій клієнт,я читав файл змінено і не маючи ori то мод, і він повідомив, що орі не від мене, звичайно,кількість sw фінал і'663609...драйвер ви можете знайти вручну, автоматично не знаходить його, тому що, можливо, якийсь мод, і залишилася я не знаю, як це працює..
magi1984
22-11-2012, 14:15
отже...обговорення, що я тобі повідомив раніше, що dvdtuning, містить той же файл, так само як кількість HW і SW, на сторінці 2 цієї дискусії знаходитесь карту вже? готова dvdtuning, використовуйте його як основу для вашої карті, або завантажити в автомобіль безпосередньо в цій картці, що ? безумовно, краще, ніж той, який вас в курсі ти
зокрема, у вас збільшується карти педалі акселератора на 140% в деяких місцях
обмежувачі крутного моменту ти встань на 50%
тиск турбо і overboost сон абсолютно неправильно
по суті: якщо написати цю карту протягом 3 місяців, то розбиває турбіна в третій раз
magi1984
22-11-2012, 15:55
я повністю згоден :D
alfetta80
22-11-2012, 21:36
[QUOTE=манро;15348]дати військо збільшення на педаль абсурдно загалом у прес-turbo, і, безсумнівно, означає мати press turbo фінал неконтрольованої, що, як мінімум, пасеться в 1,4-1,5 press думаю....
коли від золота, ледь не працює на 1 бар...
нормально, що натовп серед...
якщо ти alfetta " ти в тисячу разів краще, ніж карту...
*magi я б сказав, що на цій карті може йти прямо в розділі " карти анекдоти....[/QUOT!!!!
манро дякуємо за довіру, але я все ще у відкритому морі!!!!!у вас місце деякі канали...інша справа, екранна уприскування parzializzata, чого я не можу зрозуміти, що там...дякую
alfetta80
22-11-2012, 21:38
я повністю згоден :D
magi1984 я читав обговорення з вами, радив і я завантажили файл, студія деякий час, то я дам вам знати...дякую скоро..
alfetta80
23-11-2012, 11:51
ін'єкції parzializzato повинні ставитися до "час відкриття" форсунок, але не вкладу руки моєї в вогні драйвери ecm іноді дають імен химерний карти від screnn не rieco відображення осей, щоб знайти добре, що це...
привіт манро... осей з ecm-ті, що подивитися, і немає іншого!!!принаймні, що я не схопив те, що ви хочете сказати!!!
alfetta80
26-11-2012, 23:42
тоді хлопці або закрито 'egr, mod гарячий старт тому що важко трохи, то тиск турбо і педаль тут, я думаю, там ми бачимо, що ви мені говорите!!!для ін'єкції, я не можу зрозуміти нічого, edc16 titanium і більш конкретного тут ви не розумієте...якщо хтось може дати мені пораду..я міг би скопіювати його, але я хотів би зрозуміти що-то...
запроваджую також screendi titanium у edc15p
carlo abarth
27-11-2012, 00:17
не торкайтеся дуже турбо то це робиться в 2 max 100 балів вже вистачає!!!
alfetta80
27-11-2012, 13:15
не торкайтеся дуже турбо то це робиться в 2 max 100 балів вже вистачає!!!
привіт карло..***** і я зробив це високий??я збільшила 130 балів я поставити один екран..
alfetta80
27-11-2012, 13:18
виховання... пошти табличній уприскування parzializzato..ми бачимо, що значення, ви таким чином....може бути, може бути Smoke Limiter....
карту диму, - загалом, ще один вид обмежувач дизель....для інших імен, які ecm appioppa карти не йти занадто далеко позаду...guradali завжди, в 2d, і в табличній подивитися, якщо ви можете зрозуміти, що це....
привіт манро ось екранна
alfetta80
27-11-2012, 14:02
mah ці цифри в табличній мені не говорять абсолютно нічого.... може бути все, дизель,градусів boh....очікуємо, що якийсь фахівець, дає нам рада....
карта turbo галочку "реальні значення" однак я думаю, що 130 точок не так багато в fonodo тільки 0,13 бар в готелі, -....
мунро і' те, що я кажу, а я не можу знайти логіки....для турбо, що наміри для галочки реальні значення?вам місце в екрані iniezzione parzializzato map1 і 2, може бути, можна витягнути щось...
dvdtuning
27-11-2012, 14:06
З ecm titanium значення повинні бути вже? реальні, ухилятися тільки prex атмосферного.
dvdtuning
27-11-2012, 14:41
Підтверджую, є карти заздалегідь, карта 1 і 2 карта, а також boost x rpm
dvdtuning
27-11-2012, 15:31
Ви чинник 0,023436. Наприклад, в map 1 до 4500rpm с при навантаженні 100% передоплату ? у 32,48 градусів.
alfetta80
27-11-2012, 20:29
спасибі, хлопці х соотв,замість ін'єкцій parzializzato(1), в якому я розмовляв з манро в тому, що ви маєте на увазі??? так само є екранна вище
dvdtuning
27-11-2012, 21:20
повторюю, ці цифри уприскування parzializzato мені не кажуть коханого....
Може бути, час вприскування...
alfetta80
28-11-2012, 13:55
спасибі dvdtuning!!також тут цифри йдуть перетворені??
alfetta80
29-11-2012, 16:44
привіт dvdtuning карту, що це зробив ти, то ти голівці блоку?добре?інша справа, трохи більше " iniezzione parzializzata я не можу зрозуміти нічого.......дякую!!!!!!!!
dvdtuning
29-11-2012, 18:54
Я мапу я перевірена і добре, не буйний? ? лінійна.
Очі, які я зробив серйозну помилку в moddare аванси, я думаю, було б вибухнув двигун з таким кроком.
Ні, я заплутався на ін'єкції parzializzato, ? обмежувач диму, ? рекомендується змінити його поступово, щоб уникнути, принаймні з першої включеній передачі, автомобіль дає відчуття надмірної чутливості? і, отже, зробити його undriveable.
alfetta80
29-11-2012, 19:42
Я мапу я перевірена і добре, не буйний? ? лінійна.
Очі, які я зробив серйозну помилку в moddare аванси, я думаю, було б вибухнув двигун з таким кроком.
Ні, я заплутався на ін'єкції parzializzato, ? обмежувач диму, ? рекомендується змінити його поступово, щоб уникнути, принаймні з першої включеній передачі, автомобіль дає відчуття надмірної чутливості? і, отже, зробити його undriveable.
дякую..але яка завдання цієї карти, тобто " обмежувач диму???щоб мапу не preocc я правильно прочитали обговорення, і я взяв це з авансів в правильні,я думаю, варто тоді дам вам знати!також і інші думки, кажуть, що це хороша карта.
за те, що ne s? я мапу диму, сама назва обмежує дизель, щоб не дати палити в машині і s? також, що зміна калькулятора на руку, тому що ви повинні перерахувати співвідношення стехиометрической
потім, щоб? пу? цілком можливо, що я кажу, na хвиля ca**te
alfetta80
30-11-2012, 10:19
за те, що ne s? я мапу диму, сама назва обмежує дизель, щоб не дати палити в машині і s? також, що зміна калькулятора на руку, тому що ви повинні перерахувати співвідношення стехиометрической
потім, щоб? пу? цілком можливо, що я кажу, na хвиля ca**te
спасибі x відповідь...
але, може бути, знати трохи більше", як причина ecu?потім на табличні цифри мг дизель вводили?наприклад, я на 3500 об / хв, 100 load я вважаю, 4265 але що перо? ecm не визначає нічого!?
Здрастуйте, alfetta,що мені дякуєте?? я написав те, що я думаю, я знаю, то, не ? сказав, що або cos?.
що стосується ecm, якщо ви використовуєте титан, по мені, спочатку виконайте його у вбиральні, тому що, по мені, порівняно з 2001 я вважаю, що остання, так навіть краще, тому що я вважаю, що якщо ви бачите ін'єкції parzalizzato(назва дудки,я ненавиджу ecm також, щоб ці імена до *******м!!!) принаймні, змушує бачити в стовпцях значення обмежувача диму, які всмоктуваного повітря від датчик витрати повітря в мг і оборотів, і, звичайно, в результаті і дизельне паливо впорскується тільки в тому, що якщо ти береш наприклад значення по осі повітря 750 мг і розділити вартість дизельного палива в карту,зараз не пам'ятаю, якщо вони см3 або мг,і їх, розділити між ними отримаєте rapport stechio або краще сказав, AFR так розумію, що ecu той з повітря і то дизель працює відповідно до даної AFR проблема виникає із-за того, що якщо ти де має бути кількість? повітря читати фантазії, що пу? бути 80-90-100-мільйон, як ви обчислити цей благословенний afr, щоб не палити? по мені ? неможливо. але пу? цілком можливо, що він сказав знову хвиля ca**te.
dvdtuning
30-11-2012, 12:25
В дизель кількість? в колекторі на кожному етапі всмоктування залишається pressoch? постійною при зміні числа обертів і навантаження двигуна,
з цієї причини дозується тільки кількість? а якість? палива відповідає навантаженні і на холостому, без регулювання всмоктуваного повітря, але бенс? dell стисненого повітря від турбо стоїть на продуктивність більше.
На дизель немає stechio ідеально підходить для максимальної віддачі двигуна, для якого він varier? завжди.
Я пропоную збільшення від 50 навантаження 8%, і збільшити до кінця карту максимум 15%, маючи вже? змінено і на інших картах...передоплату можна залишити оригінальні.
Тоді спробуйте і розкажіть, як веде себе автомобіль.
dvd-диски, але secnodo вас maf що толку?
alfetta80
03-12-2012, 18:01
Здрастуйте, alfetta,що мені дякуєте?? я написав те, що я думаю, я знаю, то, не ? сказав, що або cos?.
що стосується ecm, якщо ви використовуєте титан, по мені, спочатку виконайте його у вбиральні, тому що, по мені, порівняно з 2001 я вважаю, що остання, так навіть краще, тому що я вважаю, що якщо ви бачите ін'єкції parzalizzato(назва дудки,я ненавиджу ecm також, щоб ці імена до *******м!!!) принаймні, змушує бачити в стовпцях значення обмежувача диму, які всмоктуваного повітря від датчик витрати повітря в мг і оборотів, і, звичайно, в результаті і дизельне паливо впорскується тільки в тому, що якщо ти береш наприклад значення по осі повітря 750 мг і розділити вартість дизельного палива в карту,зараз не пам'ятаю, якщо вони см3 або мг,і їх, розділити між ними отримаєте rapport stechio або краще сказав, AFR так розумію, що ecu той з повітря і то дизель працює відповідно до даної AFR проблема виникає із-за того, що якщо ти де має бути кількість? повітря читати фантазії, що пу? бути 80-90-100-мільйон, як ви обчислити цей благословенний afr, щоб не палити? по мені ? неможливо. але пу? цілком можливо, що він сказав знову хвиля ca**te.
привіт, я думаю, що це справедливо подякувати, як він буде їм, навіть, можливо, невелику допомогу, але важливо,...
повертаючись до виступу або я, як титан, який в 2001 році, але на edc15p мені здається, одно замість титану на edc16, як на мене, це дуже добре.....
alfetta80
03-12-2012, 18:19
В дизель кількість? в колекторі на кожному етапі всмоктування залишається pressoch? постійною при зміні числа обертів і навантаження двигуна,
з цієї причини дозується тільки кількість? а якість? палива відповідає навантаженні і на холостому, без регулювання всмоктуваного повітря, але бенс? dell стисненого повітря від турбо стоїть на продуктивність більше.
На дизель немає stechio ідеально підходить для максимальної віддачі двигуна, для якого він varier? завжди.
Я пропоную збільшення від 50 навантаження 8%, і збільшити до кінця карту максимум 15%, маючи вже? змінено і на інших картах...передоплату можна залишити оригінальні.
Тоді спробуйте і розкажіть, як веде себе автомобіль.
тому, якщо я правильно зрозумів, ін'єкції parzializzato, що б обмежувач), на осі я вважаю, числа обертів, навантаження, і у результаті і дизельне паливо впорскується??але дизельне паливо впорскується в залежності від всмоктуваного повітря або стисненого повітря??
dvdtuning
03-12-2012, 18:34
dvd-диски, але secnodo вас maf що толку?
Maf повторюю, що вимірювання pressoch? ж повітря на вході в залежності від оборотів і навантаження...не можете змусити смоктати більше? повітря, але ви повинні дати з турбо, кажу так, монет.
dvd вчиться краще, і ця тема вам дороги....просто підключити будь сканер до ебу і покажіть параметри всмоктуваного повітря від maf ви побачите, що орієнтовно в залежності від двигуна maf вам дар? як мінімум, навколо 300mg повітря на максимум, ви отримаєте приблизно 1000-1200g повітря всмоктується, що не ? майже в тому ж колекторі, але c'? велика різниця, і це означає, ce ecu будує багато його стратегії роботи на maf в іншому випадку, якби, як ви говорите це датчик було б абсолютно марно....
ви, може бути, ви плутати з тим, що дизель-прагніть завжди максимум повітря, але забув її більш грубої змінної cio? обороти двигуна...як мінімум,скажімо, 1000 rpm,aspirera все менше і менше повітря, що в 4000 оборотів в хвилину....
dvdtuning
03-12-2012, 19:03
dvd вчиться краще, і ця тема вам дороги....просто підключити будь сканер до ебу і покажіть параметри всмоктуваного повітря від maf ви побачите, що орієнтовно в залежності від двигуна maf вам дар? як мінімум, навколо 300mg повітря на максимум, ви отримаєте приблизно 1000-1200g повітря всмоктується, що не ? майже в тому ж колекторі, але c'? велика різниця, і це означає, ce ecu будує багато його стратегії роботи на maf в іншому випадку, якби, як ви говорите це датчик було б абсолютно марно....
ви, може бути, ви плутати з тим, що дизель-прагніть завжди максимум повітря, але забув її більш грубої змінної cio? обороти двигуна...як мінімум,скажімо, 1000 rpm,aspirera все менше і менше повітря, що в 4000 оборотів в хвилину....
Вибачте, манро, я погано висловив...я мав на увазі те, що ти сказав, але якщо ми візьмемо 2000 об / хв на третій передачі maf вимірювання, наприклад 1000 на вході...якщо ми просимо-й? дизель завжди 2000rpm maf misurer? завжди одне і те ж чи я помиляюся?
я повідомив, що від себе написав, щоб змусити вас усвідомити, як ви змінили свою думку....
заявити, що ви сказали в останньому пості вже великий крок вперед у порівнянні з inesatezze, наведених вище,.....
ваші міркування, то на кількість повітря в paritadi обертів ? дуже просто, але відносини stechio існує навіть в дизель..якщо ти на 2000 об / хв ви 1000г повітря і 50г дизель у вас співвідношення повітря-паливо від 20 до 1...
якщо ти тих же оборотах і тієї ж повітря 1000g від 60 дизель ваш AFR sar? 16,6 в 1 і, ймовірно, fumerai...
alfetta80
03-12-2012, 22:06
я повідомив, що від себе написав, щоб змусити вас усвідомити, як ви змінили свою думку....
заявити, що ви сказали в останньому пості вже великий крок вперед у порівнянні з inesatezze, наведених вище,.....
ваші міркування, то на кількість повітря в paritadi обертів ? дуже просто, але відносини stechio існує навіть в дизель..якщо ти на 2000 об / хв ви 1000г повітря і 50г дизель у вас співвідношення повітря-паливо від 20 до 1...
якщо ти тих же оборотах і тієї ж повітря 1000g від 60 дизель ваш AFR sar? 16,6 в 1 і, ймовірно, fumerai...
привіт манро!!
ваша мова-це здоровий і точний, тому обмежувач диму, як міркує??тобто, якщо збільшення 10g дизельного палива 2000giri в quantita'повітря всмоктується залишається така ж, AFR sara' 16,6 на 1, а потім-fumera,' щоб повернути AFR 20 до 1, як ви робите?? тобто тільки на карті, єдиним рішенням буде збільшення тиску turbo в те число оборотів.....чи розрахунок на кількість оборотів, а кількість всмоктуваного повітря за кожен цикл правильний ріст дизельного палива для ін'єкцій, яка повинна бути мета обмежувач диму, чи не так?
бравіссімо alfetta!!у вас по центру в повному міркування, якщо lim диму кричи ти, наприклад, співвідношення afr 17:1 між повітрям і дизель можна змінити двома способами, я аббасі спускаючись з AFR або ви можете змінити значення комп'ютерної осі, щоб відповідати як встановлено в ecu...
dvdtuning
04-12-2012, 00:02
Насправді я написав, що ви можете тільки встановити за допомогою стисненого повітря, у іншому випадку fumerai завжди, якщо встаєте дизельного палива, згідно вашої теорії...я sbaliato в тому, що залишається постійним при збільшенні тільки дизель.
Перо: оригінал і 1000, 3000 об відносини stechio залежить, але ecu адаптується, і не примушує палити...
Я кажу, в будь-якому випадку збільшення відповідних і не 1000 обертів!
Манро я хочу сказати тобі, що я pressoch? новачок, так що це обговорення ? безпечного навчання для мене...
я s? не хочете зрозуміти, dvd....карту парів заснована на всмоктуваного повітря в двигун, а зважування від датчик витрати повітря або MAF...
інші, однак, мають карти парів, засновані на датчик тиску turbo або MAP.....у edc15p в питанні обох типів обмежувачів диму..один з них заснований на MAF, і інший, заснований на MAP, якщо ви збільшують значення лінійно відсотки на авто з великим propabilit? будете палити, як пором..***** і я вже сказав, в іншому місці ці карти змінюються, калькулятор в руки....
однак дата заглянути в цей пост, де він пояснює дуже добре, концепції lim курите, і навіть, як moddarlo..
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?420-Materiale-di-studio-per-principianti/page4
alfetta80
05-12-2012, 13:07
бравіссімо alfetta!!у вас по центру в повному міркування, якщо lim диму кричи ти, наприклад, співвідношення afr 17:1 між повітрям і дизель можна змінити двома способами, я аббасі спускаючись з AFR або ви можете змінити значення комп'ютерної осі, щоб відповідати як встановлено в ecu...
спасибі манро!!
на практиці підключення виступ у звичайне edc15p на iniezzione parzializzato тобто обмежувач), я вважаю, оборотів двигуна, навантаження, і в результаті цифри в таблиці, що б дизельне паливо впорскується??наприклад, я до 3500rpm 100load і в табличній 4265, що, однак,' по-твоєму??дизель 42.65 мг??давайте подивимося, якщо та чи справедливо це міркування:якщо я їду, наприклад, збільшити карту педаль екю відповідно до її маркетингової стратегії піде на підвищення дизель, чи не так?але тільки дизель? або навіть обмежувач) тиску турбо?? ми, що ecu мені підходить дизельне паливо в залежності прирощення, які я дав на карту педаль,зараз збільшилася тільки кількість дизельне паливо AFR і' змінилося на даний момент andro' адаптувати тиск турбо aumentado стисненого повітря в tot n?обертів і в той же час я їду на адаптацію обмежувач диму,але ecm як думає!!??їх я знаходжу оборотів і навантаження, якщо повітря всмоктується, я не можу це змінити, ці цифри, або тиск турбо або дизель!!??або збільшувати ці цифри, будь ласка, повідомте ecu прирощення, що ви зробили???щоб виправити lAFR???і трохи плетений, як мій розум у цей момент, ахаха, я сподіваюся, ви розумієте,....
ви читали посилання tread опубліковано?
alfetta80
05-12-2012, 15:35
ні, манро!яка посилання???
magi1984
05-12-2012, 15:41
пост № 40
alfetta80
05-12-2012, 15:47
ок ок спасибі манро і magi1984, я зробив так!!я даю йому відразу подивимося!!!!!...
msport (exil77grande)
05-12-2012, 17:21
я видалив ваш відповідь, що ви до мене ти навіть видалив, але, проте, я можу читати,я сподіваюся, що ви її видалили, тому що ви зрозуміли, що ви написали неправильні речі, і щиро сподіваюся, що не доведеться більше побачити речі, як написано,мені здається, що форум в своєму маленькому ви будьте, однак, даючи плоди, але нічого, і, у зв'язку ricordalo,хто хоче брати участь добре, і він повинен зробити це в повній мірі тим, хто не йде, не пише і просто нічого речі в мета',для інших тут обмінюються думками, а не є викладачі, які викладають онлайн.
msport але ти просто перевіряє мене?? ти мене з дихання на шиї, за те, що не повинен був робити?? щиро ваш пост питання, його видалили, тому що не відображає мій спосіб бути...якщо я допоміг вам до цих пір будемо продовжувати? робити, якщо riterr? слід...потім, якщо я якимось чином я був неправий, візьми заходи...я завжди говорив, у мене немає проблем..на відміну від інших, які, однак, мають великі труднощі з точки зору, що ти знаєш, ну я думаю....тому? бо не від дочірньої компанії також служити інші??
alfetta80
06-12-2012, 00:23
тоді хлопці посилання розміщена манро і це було дуже корисно зрозуміти ці благословенні обмежувачі диму,потім обмежувач диму ок,тиск турбо ок,карту педаль ок, поки тут ми аванси li стрибок прямо зараз, щоб укласти мене залишаються ці три обмежувачі крутного моменту,як ми розмірковуємо?здається, всі три однакові,з одного місця екрану..спасибі
один мій...ecm і карти фактичного файл ecu, як диявол ? свята вода...не s? якщо я поясню....
на підставі того, що ви дізналися, тепер прошу вас:на лім диму=уприскування parzializzato як? називається ecm (murt, щоб alientech)і про те, як sw te lo f? побачити ? на основі того, що ви дізналися(дуже сподіваюся ще в цей момент) як тачка?...якщо я правильно відповісти....клянуся, що я експлантат яєчка і l? confeziono, як священну реліквію, як жертва Богу швидкість?....
cinqueturbo
06-12-2012, 02:01
один мій...ecm і карти фактичного файл ecu, як диявол ? свята вода...не s? якщо я поясню....
на підставі того, що ви дізналися, тепер прошу вас:на лім диму=уприскування parzializzato як? називається ecm (murt, щоб alientech)і про те, як sw te lo f? побачити ? на основі того, що ви дізналися(дуже сподіваюся ще в цей момент) як тачка?...якщо я правильно відповісти....клянуся, що я експлантат яєчка і l? confeziono, як священну реліквію, як жертва Богу швидкість?....
Я клянуся, що це було життя, яку не плакав від сміху!!
ви сильні, манро!!! :D
msport (exil77grande)
06-12-2012, 15:44
msport але ти просто перевіряє мене?? ти мене з дихання на шиї, за те, що не повинен був робити?? щиро ваш пост питання, його видалили, тому що не відображає мій спосіб бути...якщо я допоміг вам до цих пір будемо продовжувати? робити, якщо riterr? слід...потім, якщо я якимось чином я був неправий, візьми заходи...я завжди говорив, у мене немає проблем..на відміну від інших, які, однак, мають великі труднощі з точки зору, що ти знаєш, ну я думаю....тому? бо не від дочірньої компанії також служити інші??
манро я буду перевіряти все і всіх, куди я можу інше giarras і адмін нічого і нікого не виключаючи,я думаю, не strarti дихання на шиї і рушник я dimsostrato залишивши бігти, щось досить важкою з яких я не буду заглиблюватися, і ми вже уточнив, в приватному порядку,повідомлення я, видаливши бо так робить тільки безлад і ліжко,як і міркування про те, що ви написали публічно, абсолютно неправильно ви мене викликається,але якщо не відображає ваш спосіб бути я не бачу чому ти написав,протягом сьогодні відключаю функцію редагувати і видаляти повідомлення так, перш ніж написати нам, подумайте добре.
alfetta80
06-12-2012, 20:21
від munro так мало не варто, то після того, як ви!!!!ахаха
після цього виступу те, що я зрозумів це:iniezzione parzializzato або обмежувач),' обмежувач IQ=кількість дизельного палива впорскується за такт,ecu в залежності від оборотів двигуна (rpm)і на кількість всмоктуваного повітря визначає кількість палива, яке треба вприснути,sugl'осі повинно бути так, тобто знайти число обертів двигуна, кількість всмоктуваного повітря, і у результаті і IQ..приклад:на 3000rpm з 900мг в всмоктуваного повітря ебу знає, що повинен надати 50мг, якщо встаю типу в 60-х така ж кількість повітря змінюється АФР і машина курить, то є всі красиві формули, які в посиланні, що ти мені порадив і пояснив дуже добре,тепер-краса, і тут манро ви можете залишитися без attribbuti.......ecm, але' не знаю чому, але комп'ютерної осі ми знаходимо обертів двигуна і навантаження від 0 до 100, і у результаті і IQ,тепер, як міркувати!?то побачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стисненого повітря!!!!!!!сприяння???або завалити???
ми говоримо, що для мене ви відіслали щодо.....але пройшов з честю і у всіх інших.....те, що я хотів дати вам зрозуміти,immolando моє яєчко, на щастя, за винятком випадків,було те, що, оскільки ecm не від кількості? повітря для moddare лім парів з цим sw, не даючи палити автомобіль практично неможливо ? докази, як я кажу ? повідомивши того, що ти сказав....цитую дослівно:"бачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стиснене повітря", як ви можете зрозуміти, дають зростання "необережно", сподіваючись, що турбо ті fangenti особа не палити кар не ? хороший спосіб moddare файлу, крім того, це ваші міркування, пу? вибору валюти тільки з лім диму в функції map turbo, але в, то, в залежності від maf збільшити ****cchia до різних режимів, ви не можете? зробити....або краще це можна зробити, але результат не буде ніколи правильним для цілей розрахунку AFR....
dvdtuning
07-12-2012, 21:33
Мунро те, як ви могли б moddare відповідно до maf?
у посиланні, що я розмістив c'? красива дискусію, в якій він говорить,...що ? так виправлена, щоб moddare один smoke limiter maf основі....
Я клянуся, що це було життя, яку не плакав від сміху!!
ви сильні, манро!!! :D
ммм, і що іноді я хочу зробити різке, але замість того, виходить, самий смішний для мене.....sar? також із-за того, що я люблю людство.....
Привіт cinqueturbo!! ви теж в ноги!!!!!;)
dott.chem
09-12-2012, 16:25
Прости мене, якщо я вам можу виправити, ? правильно за достовірність інформації. Ті, не карти заздалегідь, але тривалість уприскування.
alfetta80
10-12-2012, 08:43
ми говоримо, що для мене ви відіслали щодо.....але пройшов з честю і у всіх інших.....те, що я хотів дати вам зрозуміти,immolando моє яєчко, на щастя, за винятком випадків,було те, що, оскільки ecm не від кількості? повітря для moddare лім парів з цим sw, не даючи палити автомобіль практично неможливо ? докази, як я кажу ? повідомивши того, що ти сказав....цитую дослівно:"бачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стиснене повітря", як ви можете зрозуміти, дають зростання "необережно", сподіваючись, що турбо ті fangenti особа не палити кар не ? хороший спосіб moddare файлу, крім того, це ваші міркування, пу? вибору валюти тільки з лім диму в функції map turbo, але в, то, в залежності від maf збільшити ****cchia до різних режимів, ви не можете? зробити....або краще це можна зробити, але результат не буде ніколи правильним для цілей розрахунку AFR....
привіт манро!!
тоді ти, маючи тільки ecm як sw, що б ви зробили?його lasceresti орі??
тоді інша справа, ви сказали, що на edc5p є дві карти парів в залежності від тиску turbo відповідно до maf, але з ecm, але показує і " просто так?
alfetta80
10-12-2012, 09:03
Прости мене, якщо я вам можу виправити, ? правильно за достовірність інформації. Ті, не карти заздалегідь, але тривалість уприскування.
хлопці, не розгубитися яка ridp правильно, що dvdtuning або ін. chem??
dvdtuning
10-12-2012, 09:57
Мені здається, карти заздалегідь, ми чекаємо підтвердження від гуру!
виховання дасте мені повний номер файлу ecu??з файлу, який у вас розміщений не можу розпакувати.....
*dvdtuning:інжектор насос відкриває і закриває подачу палива, завжди по відношенню до pms в кут-градусів?....
якщо ви добре виглядати файл є 9-10 карт цього типу, які, здається, авансові платежі, але відносяться до термін, коли відкривається, коли закривається інжектор...тому тільки заздалегідь pd, він "подвійного" класична, почала уприскування, але в той же час, якщо, наприклад, ви припускаєте, буде також і більш загальний термін роботи cio? більш дизель.....
і, як якщо б вони були часу уприскування..але градусів....
alfetta80
10-12-2012, 19:52
виховання дасте мені повний номер файлу ecu??з файлу, який у вас розміщений не можу розпакувати.....
*dvdtuning:інжектор насос відкриває і закриває подачу палива, завжди по відношенню до pms в кут-градусів?....
якщо ви добре виглядати файл є 9-10 карт цього типу, які, здається, авансові платежі, але відносяться до термін, коли відкривається, коли закривається інжектор...тому тільки заздалегідь pd, він "подвійного" класична, почала уприскування, але в той же час, якщо, наприклад, ви припускаєте, буде також і більш загальний термін роботи cio? більш дизель.....
і, як якщо б вони були часу уприскування..але градусів....
привіт манро!!
гольф 4 1900 tdi 101cv edc15p 6632609 добре це??або вам потрібно щось інше?
мені потрібно не кількість sw повний, що, наприклад, ви від титану при завантаженні файлу....і те, що ти мені дав??
я не думаю, повинно бути довше, і з якоїсь букви серед цифр типу, наприклад:976453C68....просто, щоб фаті зрозуміти...мені, що я хочу перевірити одну річ...
alfetta80
10-12-2012, 20:33
повинно бути так:G6632609.... тому, як завантажити файл я G663_609 golf4 1900 101cv bosch edc15p 6632609
msport (exil77grande)
10-12-2012, 20:38
hw 0281010663
sw 1037362609
alfetta80
10-12-2012, 20:39
hw 0281010663
sw 1037362609
спасибі msport!!!..
alfetta80
10-12-2012, 20:48
але на карті педалі і на обмежувач диму IQ вже мг?? або в мм3?
alfetta80
12-12-2012, 13:00
вони, мг/...
спасибі манро!!
щоб обмежувачі крутного моменту хтось може дати мені один починає, як міркувати ??три обмежувачі всі три однакові!!я не люблю копіювати, а просто хоча б зрозуміти дещо!!інша справа, з mppsv5 є питання, писати на цю edc15p101cv??спасибі?
я, як правило, відсоток різниця золота між драйвера хочу і lim пара....тому якщо я піднімаю DW 15% в точці lim пара alzero запит не працює на 15% більше, ніж збільшення DW, але завжди у чому різниця, що дав виробник між ними відповідно до нової "запит"...
frantik3
12-12-2012, 18:58
але на карті педалі і на обмежувач диму IQ вже мг?? або в мм3?
тобі відповіли
frantik3
12-12-2012, 19:01
мг фотографії, які я розмістив на сон занадто багато дрібних, коли додаю
frantik3
12-12-2012, 19:07
сподіваюся, тепер ви див.
alfetta80
12-12-2012, 21:44
я, як правило, відсоток різниця золота між драйвера хочу і lim пара....тому якщо я піднімаю DW 15% в точці lim пара alzero запит не працює на 15% більше, ніж збільшення DW, але завжди у чому різниця, що дав виробник між ними відповідно до нової "запит"...
на практиці, якщо в орі dw я вважаю, 2500 rpm 50.00 мг дизельного палива в обмежувач крутного моменту знаходжу 44.00, якщо зріст від 50 до 60 обмежувач сяду' 54??чи розумію??
alfetta80
12-12-2012, 21:46
сподіваюся, тепер ви див.
ви бачите, точно, дякую!маші програми ви використовуєте?
frantik3
13-12-2012, 12:22
програма для редагування групи vag
програма називається vag ... знаходиться free в інтернеті
alfetta80
13-12-2012, 17:35
програма називається vag ... знаходиться free в інтернеті
ок, як тільки я даю йому поглянути...
манро у відповідь, що я дав тобі зрозуміло??
ми говоримо, що ви..але я повторю те ? спосіб moddare...c'? я infinit?...
alfetta80
14-12-2012, 11:24
тоді хлопці посилання розміщена манро і це було дуже корисно зрозуміти ці благословенні обмежувачі диму,потім обмежувач диму ок,тиск турбо ок,карту педаль ок, поки тут ми аванси li стрибок прямо зараз, щоб укласти мене залишаються ці три обмежувачі крутного моменту,як ми розмірковуємо?здається, всі три однакові,з одного місця екрану..спасибі
Файл Вкладення, Вкладення Файлів
Тип Файлу: rar Immagine.rar (59.2
ці три пастки, які знаходяться в екран вони всі три однакові і всі на дизельне паливо, що і турбіна і драйвер, правильно?аналізуючи деякі карти зроблені, а також, що dvdtuning ,ці три обмежувачі змінюються так само, чому?які стосуються цих трьох обмежувачі?,тоді інша справа, якщо обмежувач від золота, і завжди найнижча, на карті в кінці достатньо було підняти тільки обмежувачі, щоб мати якийсь результат більше, вірно?
alfetta80
16-12-2012, 19:26
Файл Вкладення, Вкладення Файлів
Тип Файлу: rar Immagine.rar (59.2
ці три пастки, які знаходяться в екран вони всі три однакові і всі на дизельне паливо, що і турбіна і драйвер, правильно?аналізуючи деякі карти зроблені, а також, що dvdtuning ,ці три обмежувачі змінюються так само, чому?які стосуються цих трьох обмежувачі?,тоді інша справа, якщо обмежувач від золота, і завжди найнижча, на карті в кінці достатньо було підняти тільки обмежувачі, щоб мати якийсь результат більше, вірно?
хлопці, немає інформації!????????????
можливо, я р? займаємося....почекайте-p? ви побачите, що вам допомагають...
alfetta80
17-12-2012, 08:14
можливо, я р? займаємося....почекайте-p? ви побачите, що вам допомагають...
ви тихий манро, спасибі!!
не з'? ch?.....я настільки комфортно, що лінь порівнювати, здавалося б, зробили амфетамін.....
alfetta80
17-12-2012, 20:37
не з'? ch?.....я настільки комфортно, що лінь порівнювати, здавалося б, зробили амфетамін.....
"тихий"... так сказати!!!манро, ти не можеш сказати мені нічого про те, що я написав???якщо зростання тільки обмежувачі не я вже якийсь результат??бачив, що в очах допуски досить..
виховання я можу вам сказати, все те, що ви хочете, але я хотів би, що інші скажуть...сенна? здається, майже монолог, якщо пишу тільки я...***** unque можна спробувати..покладіть файл орі ecu тільки lim крутного моменту mddati і подивитися "ефект, який f?"....до речі, на що ви з машини??
Chris156
17-12-2012, 21:13
для casualit? я знайшов цю тему!!! було б краще не вводити його в карти жарт.. я дав йому швидко читати, не ? що ви можете розмістити тут файл орі і mod? так не навколо всіх сторінок.
А в цих ecu побудуй кут випередження впорскування. ви повинні сказати йому, коли ти повинен відкрити інжектор і коли його закрити.
alfetta80
17-12-2012, 21:37
для casualit? я знайшов цю тему!!! було б краще не вводити його в карти жарт.. я дав йому швидко читати, не ? що ви можете розмістити тут файл орі і mod? так не навколо всіх сторінок.
А в цих ecu побудуй кут випередження впорскування. ви повинні сказати йому, коли ти повинен відкрити інжектор і коли його закрити.
привіт chris156 в цьому сенсі я не розумію?!!а я копіюю файли, то golf iv mod полягала в тому, що він, замість того, golf iv 1.9 tdi fab мод він зробив це сам, і те, що я повинен поставити себе...
alfetta80
17-12-2012, 21:46
виховання я можу вам сказати, все те, що ви хочете, але я хотів би, що інші скажуть...сенна? здається, майже монолог, якщо пишу тільки я...***** unque можна спробувати..покладіть файл орі ecu тільки lim крутного моменту mddati і подивитися "ефект, який f?"....до речі, на що ви з машини??
тільки що або момент часу я роблю кілька тестів,файл той факт, що його я просто писати, як тільки вони заспокояться трохи води, що я "період" і " казино мене, я можу принести в машину і ми бачимо, що і вийшли...а файл змінено, але ще так багато речей, я не можу дати йому логіка є дуже багато речей, і я або мало часу в день, я завжди на роботі увечері, коли щось один раз, другий, або дуже короткий час boo подивимося....