КПК

Прагляд Поўнай Версіі : думку карта edc15p golf4 101cv

alfetta80
21-11-2012, 22:55
хлопцы, файл, які я прыкладаю не быў зменены ад мяне, але ад калегі, у маім раене,на практыцы кліент папрасіў мяне падправіць гэтую карту, і, перш за ўсе, каб знізіць ціск у турбо пасля замены двух турбін (не ад мяне)..я асабіста не адчуваю, датыкаючыся да яго і прыняць гэтую адказнасць, таму, перш чым абаперціся на каго-то, я хацеў бы абмеркаваць гэта з вамі.....дзякуй..

dvdtuning
22-11-2012, 01:25
Выхаванне цяпер у мяне няма часу, каб вярнуцца на яе, але калі вы шукаеце на форуме, вы знойдзеце, па меншай меры, дзве іншыя карты аднаго і таго ж рухавіка (зроблена мной) з парадамі прафесіяналаў форуму.

alfetta80
22-11-2012, 08:20
Выхаванне цяпер у мяне няма часу, каб вярнуцца на яе, але калі вы шукаеце на форуме, вы знойдзеце, па меншай меры, дзве іншыя карты аднаго і таго ж рухавіка (зроблена мной) з парадамі прафесіяналаў форуму.

ок, дзякуй, дам гэта паглядзім.....

alfetta80
22-11-2012, 11:54
хлопцы мае пытанні гэтыя ціску turbo рэтуш і налады я так??ці рэтушы ад**** у іншым выпадку??або (манро), я, як ты сказаў, ты??затым, апусціўшы турбіна будзе' таксама паменшыць колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца правільна?што параіце мне рабіць? тым часам карту ў адпаведнасці з вас, як гэта было???

magi1984
22-11-2012, 12:19
вывучаны гэтую карту: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?185-Mappa-Golf-4-tdi-edc15p-101cv-incredibile/page2
не добра

крокам перабольшаныя ў карце педалі акселератара, 50/60/70%....ціску turbo павышана на 300 кропак...вы закранулі ў overboost, што на мой погляд, не ? неабходна...

акрамя таго, па мне, ЗЫХОДНЫ файл, які вы чыталі, НЕ ? АРЫГІНАЛ
ужо? зменены ў тую карту

адна рэч, нашых кліентаў заўседы колькасць HW і SW, чаму? ? pi? проста для тых, хто хоча вам дапамагчы
я б паспрабаваў арыгінальнага файла, калі б ты паставіў hw і sw
замест cos? я не зрабіў гэтага, чаму? няма ў мяне часу і нават жадання sbattermi, каб здабыць hw і sw для вашага аўтамабіля

alfetta80
22-11-2012, 13:00
вывучаны гэтую карту: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?185-Mappa-Golf-4-tdi-edc15p-101cv-incredibile/page2
не добра

крокам перабольшаныя ў карце педалі акселератара, 50/60/70%....ціску turbo павышана на 300 кропак...вы закранулі ў overboost, што на мой погляд, не ? неабходна...

акрамя таго, па мне, ЗЫХОДНЫ файл, які вы чыталі, НЕ ? АРЫГІНАЛ
ужо? зменены ў тую карту

адна рэч, нашых кліентаў заўседы колькасць HW і SW, чаму? ? pi? проста для тых, хто хоча вам дапамагчы
я б паспрабаваў арыгінальнага файла, калі б ты паставіў hw і sw
замест cos? я не зрабіў гэтага, чаму? няма ў мяне часу і нават жадання sbattermi, каб здабыць hw і sw для вашага аўтамабіля

прывітанне magi дзякуй за адказ...файл, калі вы чыталі мой пост першапачатковы не быў зменены ад мяне і аўтамабіль, гэта мой кліент,я чытаў файл зменены і не маючы ori то мод, і ен паведаміў, што на врі не ад мяне, вядома,колькасць sw фінал і'663609...драйвер вы можаце знайсці ўручную, аўтаматычна не знаходзіць яго, таму што, магчыма, нейкі мод, і засталася я не ведаю, як гэта працуе..

magi1984
22-11-2012, 14:15
такім чынам...абмеркаванне, што я табе паведаміў раней, што dvdtuning, змяшчае той жа файл, роўна як колькасць HW і SW, на старонцы 2 гэтай дыскусіі знаходзіцеся карту ўжо? гатовая dvdtuning, выкарыстоўвайце яго як аснову для вашай карце, або загрузіць у аўтамабіль непасрэдна ў гэтай карце, што ? безумоўна, лепш, чым той, які вас у курсе ты

у прыватнасці, у вас павялічваецца карты педалі акселератара на 140%, а ў некаторых месцах
абмежавальнікі крутоўнага моманту ты устань на 50%
ціск турбо і overboost сон зусім няправільна

па-сутнасьці: калі напісаць гэтую карту ў працягу 3 месяцаў, то разбівае турбіна ў трэці раз

magi1984
22-11-2012, 15:55
я цалкам згодны :D

alfetta80
22-11-2012, 21:36
[QUOTE=манро;15348]даць войска павелічэнне на педаль абсурдна увогуле ў прэс-turbo, і, несумненна, азначае мець press turbo фінал некантралюемай, што, як мінімум, пасецца ў 1,4-1,5 press думаю....
калі ад золата, ледзь не працуе на 1 бар...
нармальна, што натоўп сядзі...
калі ты alfetta " ты ў тысячу разоў лепш, чым карту...
*magi я б сказаў, што на гэтай карце можа ісці прама прама ў раздзеле " карты анекдоты....[/QUOT!!!!

манро дзякуем за давер, але я ўсе яшчэ ў адкрытым моры!!!!!у вас месца некаторыя каналы...іншая справа, экранная ўпырску parzializzata, чаго я не магу зразумець, што там...дзякуй

alfetta80
22-11-2012, 21:38
я цалкам згодны :D

magi1984 я чытаў абмеркаванне з вамі, раіў і я запампавалі файл, студыя некаторы час, то я дам вам ведаць...дзякуй хутка..

alfetta80
23-11-2012, 11:51
ін'екцыі parzializzato павінны ставіцца да "час адкрыцця" фарсунак, але не ўкладу рукі маей у агні драйверы ecm часам даюць іменаў мудрагелісты карты ад screnn не rieco адлюстравання восяў, каб знайсці добра, што гэта...

прывітанне манро... восяў з ecm-тыя, што паглядзець, і няма іншага!!!па крайняй меры, што я не схапіў тое, што вы хочаце сказаць!!!

alfetta80
26-11-2012, 23:42
тады хлопцы або закрытая 'egr, mod гарачы старт таму што цяжка ледзь-ледзь, то ціск турбо і педаль да тут, я думаю, там мы бачым, што вы кажаце мне!!!для ін'екцыі, я не магу зразумець нічога, у edc16 titanium і больш канкрэтнага тут вы не разумееце...калі хто-то можа даць мне савет..я мог бы капіяваць яго, але я хацеў бы зразумець што-то...
ўводжу таксама screendi titanium ў edc15p

carlo abarth
27-11-2012, 00:17
не дакранайцеся вельмі турба то гэта робіцца ў 2 max 100 балаў ўжо хапае!!!

alfetta80
27-11-2012, 13:15
не дакранайцеся вельмі турба то гэта робіцца ў 2 max 100 балаў ўжо хапае!!!

прывітанне карла..***** і я зрабіў гэта высокі??я павялічыла 130 балаў я паставіць адзін экран..

alfetta80
27-11-2012, 13:18
выхаванне... пошты таблічнай ўпырску parzializzato..мы бачым, што значэння вы так....можа быць, можа быць Smoke Limiter....
карту дыму, - увогуле, яшчэ адзін выгляд абмежавальнік дызель....для іншых іменаў, якія ecm appioppa карты не ісці занадта далека ззаду...guradali заўседы, ў 2d, і ў таблічнай паглядзець, калі вы можаце зразумець, што гэта....
прывітанне манро вось экранная

alfetta80
27-11-2012, 14:02
mah гэтыя лічбы ў таблічнай мне не гавораць абсалютна нічога.... можа быць усе, дызель,градусаў не ведаю....чакаем, што які-небудзь спецыяліст, дае нам савет....
карта turbo галачку "рэальныя значэння" аднак я думаю, што 130 кропак не так шмат у fonodo толькі 0,13 бар яшчэ....
мунро і' тое, што я кажу, а я не магу знайсці логіку....для турбо, што намеры для галачкі рэальныя значэння?вам месца на экране iniezzione parzializzato map1 і 2, можа быць, можна выцягнуць што-то...

dvdtuning
27-11-2012, 14:06
З ecm titanium значэння павінны быць ужо? рэальныя, ўхіляцца толькі prex атмасфернага.

dvdtuning
27-11-2012, 14:41
Пацвярджаю, есць карты загадзя, карта 1 і карта 2, а таксама boost x rpm

dvdtuning
27-11-2012, 15:31
Вы фактар 0,023436. Напрыклад, у map 1 да 4500rpm з пры нагрузцы 100% перадаплату ? у 32,48 градусаў.

alfetta80
27-11-2012, 20:29
дзякуй, хлопцы х соотв,замест ін'екцый parzializzato(1), у якім я размаўляў з манро ў тым, што вы маеце на ўвазе??? так жа есць экранная вышэй

dvdtuning
27-11-2012, 21:20
паўтараю, гэтыя лічбы ўпырску parzializzato мне не кажуць каханага....

Можа быць, час ўпырску...

alfetta80
28-11-2012, 13:55
дзякуй dvdtuning!!таксама тут лічбы ідуць ператвораныя??

alfetta80
29-11-2012, 16:44
прывітанне dvdtuning карту, што гэта зрабіў ты, то ты галоўцы блока?добра?іншая справа, крыху больш " у iniezzione parzializzata я не магу зразумець нічога дзякуй.......!!!!!!!!

dvdtuning
29-11-2012, 18:54
Я карту я правераная і добра, не буйны? ? лінейная.
Вочы, якія я зрабіў сур'езную памылку ў moddare авансы, я думаю, было б выбухнуў рухавік з такім крокам.
Не, я заблытаўся на ін'екцыі parzializzato, ? абмежавальнік дыму, ? рэкамендуецца змяніць яго паступова, каб пазбегнуць, па меншай меры з першай уключанай перадачы, аўтамабіль дае пачуцце празмернай адчувальнасці? і, такім чынам, зрабіць яго undriveable.

alfetta80
29-11-2012, 19:42
Я карту я правераная і добра, не буйны? ? лінейная.
Вочы, якія я зрабіў сур'езную памылку ў moddare авансы, я думаю, было б выбухнуў рухавік з такім крокам.
Не, я заблытаўся на ін'екцыі parzializzato, ? абмежавальнік дыму, ? рэкамендуецца змяніць яго паступова, каб пазбегнуць, па меншай меры з першай уключанай перадачы, аўтамабіль дае пачуцце празмернай адчувальнасці? і, такім чынам, зрабіць яго undriveable.
дзякуй..але якая задача гэтай карты, то есць " абмежавальнік дыму???каб карту не preocc я правільна прачыталі абмеркаванне, і я ўзяў гэта з авансаў ў правільныя,я думаю, варта тады дам вам ведаць!таксама і іншыя меркаванні, кажуць, што гэта добрая карта.

mcjtd
29-11-2012, 20:53
за тое, што ne s? я карту дыму, сама назва абмяжоўвае дызель, каб не даць паліць у машыне і s? таксама, што змяненне калькулятара на руку, таму што вы павінны пералічыць суадносіны стехиометрической
затым, каб? пу? цалкам магчыма, што я кажу, na хваля ca**te

alfetta80
30-11-2012, 10:19
за тое, што ne s? я карту дыму, сама назва абмяжоўвае дызель, каб не даць паліць у машыне і s? таксама, што змяненне калькулятара на руку, таму што вы павінны пералічыць суадносіны стехиометрической
затым, каб? пу? цалкам магчыма, што я кажу, na хваля ca**te
дзякуй x адказ...
але, можа быць, ведаць крыху больш, як прычына ecu?затым на табличные лічбы мг дызель ўводзілі?напрыклад, я на 3500 аб / мін, 100 load я лічу, 4265 але што пяро? ecm не вызначае нічога!?

mcjtd
30-11-2012, 11:18
Добры дзень, alfetta,што мяне дзякуйце?? я напісаў тое, што я думаю, я ведаю, то, не ? сказаў, што альбо cos?.
што тычыцца ecm, калі вы выкарыстоўваеце тытан, па мне, спачатку выканайце яго ў прыбіральні, таму што, па мне, па параўнанні з 2001 я лічу, што апошняя, так нават лепш, таму што я лічу, што калі вы бачыце ін'екцыі parzalizzato(назва дудкі,я ненавіджу ecm таксама, каб гэтыя імены да *******м!!!) па крайняй меры, прымушае бачыць у слупках табліцы значэння абмежавальніка дыму, якія всасываемого паветра ад датчык выдатку паветра ў мг і абаротаў, і, вядома, у выніку і дызельнае паліва ўпырскваецца толькі ў тым, што калі ты бярэш, напрыклад, значэнне па восі паветра 750 мг і падзяліць кошт дызельнага паліва ў карту,зараз не памятаю, калі яны ў см3 або мг,і іх, падзяліць паміж імі атрымаеце rapport stechio або лепш сказаў, AFR так разумею, што ecu з той паветра і тое дызель працуе ў адпаведнасці з дадзенай AFR праблема ўзнікае з-за таго, што калі ты дзе павінна быць колькасць? паветра чытаць фантазіі, што пу? быць 80-90-100-мільен, як вы вылічыць гэты блаславены afr, каб не паліць? па мне ? немагчыма. але пу? цалкам магчыма, што ен сказаў зноў хваля ca**te.

dvdtuning
30-11-2012, 12:25
У дызель колькасць? у калектары на кожным этапе ўсмоктвання застаецца pressoch? пастаяннай пры змене колькасці абаротаў і нагрузкі рухавіка,
па гэтай прычыне дазуецца толькі колькасць? а якасць? паліва адпавядае нагрузцы і на халастым, без рэгулявання всасываемого паветра, але бенс? dell сціснутага паветра ад турба стаіць на прадукцыйнасць больш.
На дызель няма stechio ідэальна падыходзіць для максімальнай аддачы рухавіка, для якога ен varier? заўседы.
Я прапаную павелічэнне ад 50 нагрузкі 8%, і павялічыць да канца карту максімум 15%, маючы ўжо? зменены і на іншых картах...перадаплату можна пакінуць арыгінальныя.
Тады паспрабуйце і раскажыце, як паводзіць сябе аўтамабіль.

mcjtd
30-11-2012, 16:45
dvd-дыскі, але secnodo вас maf што толку?

alfetta80
03-12-2012, 18:01
Добры дзень, alfetta,што мяне дзякуйце?? я напісаў тое, што я думаю, я ведаю, то, не ? сказаў, што альбо cos?.
што тычыцца ecm, калі вы выкарыстоўваеце тытан, па мне, спачатку выканайце яго ў прыбіральні, таму што, па мне, па параўнанні з 2001 я лічу, што апошняя, так нават лепш, таму што я лічу, што калі вы бачыце ін'екцыі parzalizzato(назва дудкі,я ненавіджу ecm таксама, каб гэтыя імены да *******м!!!) па крайняй меры, прымушае бачыць у слупках табліцы значэння абмежавальніка дыму, якія всасываемого паветра ад датчык выдатку паветра ў мг і абаротаў, і, вядома, у выніку і дызельнае паліва ўпырскваецца толькі ў тым, што калі ты бярэш, напрыклад, значэнне па восі паветра 750 мг і падзяліць кошт дызельнага паліва ў карту,зараз не памятаю, калі яны ў см3 або мг,і іх, падзяліць паміж імі атрымаеце rapport stechio або лепш сказаў, AFR так разумею, што ecu з той паветра і тое дызель працуе ў адпаведнасці з дадзенай AFR праблема ўзнікае з-за таго, што калі ты дзе павінна быць колькасць? паветра чытаць фантазіі, што пу? быць 80-90-100-мільен, як вы вылічыць гэты блаславены afr, каб не паліць? па мне ? немагчыма. але пу? цалкам магчыма, што ен сказаў зноў хваля ca**te.
добры дзень, я думаю, што гэта справядліва падзякаваць, як ен будзе ім, нават, магчыма, невялікую дапамогу, але важна,...
вяртаючыся да выступу ці я, як тытан, які ў 2001 годзе, але на edc15p мне здаецца, роўна замест тытана на edc16, па мне, гэта вельмі добра.....

alfetta80
03-12-2012, 18:19
У дызель колькасць? у калектары на кожным этапе ўсмоктвання застаецца pressoch? пастаяннай пры змене колькасці абаротаў і нагрузкі рухавіка,
па гэтай прычыне дазуецца толькі колькасць? а якасць? паліва адпавядае нагрузцы і на халастым, без рэгулявання всасываемого паветра, але бенс? dell сціснутага паветра ад турба стаіць на прадукцыйнасць больш.
На дызель няма stechio ідэальна падыходзіць для максімальнай аддачы рухавіка, для якога ен varier? заўседы.
Я прапаную павелічэнне ад 50 нагрузкі 8%, і павялічыць да канца карту максімум 15%, маючы ўжо? зменены і на іншых картах...перадаплату можна пакінуць арыгінальныя.
Тады паспрабуйце і раскажыце, як паводзіць сябе аўтамабіль.
таму, калі я правільна зразумеў, ін'екцыі parzializzato, што б абмежавальнік), на восі я лічу, колькасці абаротаў, нагрузкі, і ў выніку і дызельнае паліва ўпырскваецца??але дызельнае паліва ўпырскваецца ў залежнасці ад всасываемого паветра або сціснутага паветра??

dvdtuning
03-12-2012, 18:34
dvd-дыскі, але secnodo вас maf што толку?

Maf паўтараю, што вымярэнне pressoch? ж паветра на ўваходзе ў залежнасці ад абаротаў і нагрузкі...не можаце прымусіць смактаць больш? паветра, але вы павінны даць з турбо, кажу так, манет.

манро
03-12-2012, 18:54
dvd вучыцца лепш, і гэтая тэма вам дарогі....проста падключыць любы сканер да эбу і пакажыце параметры всасываемого паветра ад maf вы ўбачыце, што арыенціровачна ў залежнасці ад рухавіка maf вам дар? як мінімум, вакол 300mg паветра на максімум, вы атрымаеце прыкладна 1000-1200g паветра ўсмоктваецца, што не ? амаль у тым жа калектары, але c'? вялікая розніца, і гэта азначае, ce ecu будуе шмат яго стратэгіі працы на maf у адваротным выпадку, калі б, як вы кажаце гэта датчык было б зусім бескарысна....
вы, можа быць, вы блытаць, з тым, што дызель-імкнецеся заўседы максімум паветра, але забыўся яе больш грубай зменнай cio? абароты рухавіка...як мінімум,скажам, 1000 абаротаў у хвіліну,aspirera ўсе менш і менш паветра, што ў 4000 абаротаў у хвіліну....

dvdtuning
03-12-2012, 19:03
dvd вучыцца лепш, і гэтая тэма вам дарогі....проста падключыць любы сканер да эбу і пакажыце параметры всасываемого паветра ад maf вы ўбачыце, што арыенціровачна ў залежнасці ад рухавіка maf вам дар? як мінімум, вакол 300mg паветра на максімум, вы атрымаеце прыкладна 1000-1200g паветра ўсмоктваецца, што не ? амаль у тым жа калектары, але c'? вялікая розніца, і гэта азначае, ce ecu будуе шмат яго стратэгіі працы на maf у адваротным выпадку, калі б, як вы кажаце гэта датчык было б зусім бескарысна....
вы, можа быць, вы блытаць, з тым, што дызель-імкнецеся заўседы максімум паветра, але забыўся яе больш грубай зменнай cio? абароты рухавіка...як мінімум,скажам, 1000 абаротаў у хвіліну,aspirera ўсе менш і менш паветра, што ў 4000 абаротаў у хвіліну....

Прабачце, манро, я дрэнна выказаў...я меў на ўвазе тое, што ты сказаў, але калі мы возьмем 2000 аб / мін на трэцяй перадачы maf вымярэння, напрыклад 1000 на ўваходзе...калі мы просім-й? дызель заўседы 2000rpm maf misurer? заўседы адно і тое ж ці я памыляюся?

манро
03-12-2012, 21:23
я паведаміў, што ад сябе напісаў, каб прымусіць вас ўсвядоміць, як вы змянілі свае меркаванне....
заявіць, што вы казалі ў сваім апошнім пасце ўжо вялікі крок наперад у параўнанні з inesatezze апісаныя вышэй.....
вашы развагі, то на колькасць паветра ў paritadi абаротаў ? вельмі проста, але адносіны stechio існуе нават у дызель..калі ты на 2000 аб / мін вы 1000г паветра і 50г дызель ў вас суадносіны паветра-паліва ад 20 да 1...
калі ты тых жа абарачэннях і той жа паветра 1000g ад 60 дызель ваш AFR sar? 16,6 у 1 і, верагодна, fumerai...

alfetta80
03-12-2012, 22:06
я паведаміў, што ад сябе напісаў, каб прымусіць вас ўсвядоміць, як вы змянілі свае меркаванне....
заявіць, што вы казалі ў сваім апошнім пасце ўжо вялікі крок наперад у параўнанні з inesatezze апісаныя вышэй.....
вашы развагі, то на колькасць паветра ў paritadi абаротаў ? вельмі проста, але адносіны stechio існуе нават у дызель..калі ты на 2000 аб / мін вы 1000г паветра і 50г дызель ў вас суадносіны паветра-паліва ад 20 да 1...
калі ты тых жа абарачэннях і той жа паветра 1000g ад 60 дызель ваш AFR sar? 16,6 у 1 і, верагодна, fumerai...
прывітанне манро!!
ваша размова-гэта здаровы і дакладны, таму абмежавальнік дыму, як разважае??то бок, калі павелічэнне 10g дызельнага паліва 2000giri ў quantita'паветра ўсмоктваецца застаецца такая ж, AFR sara' 16,6 на 1, а затым-fumera,' каб вярнуць AFR 20 да 1, як вы робіце?? гэта значыць толькі на карце, адзіным рашэннем будзе павелічэнне ціску turbo у той колькасць абаротаў.....або разліку на колькасць абаротаў, а колькасць всасываемого паветра за кожны правільны цыкл рост дызельнага паліва для ін'екцый, якая павінна быць мэта абмежавальнік дыму, ці не так?

манро
03-12-2012, 22:14
брависсимо alfetta!!у вас па цэнтру ў поўным развагі, калі lim дыму крычы ты, напрыклад, суадносіны afr 17:1 паміж паветрам і дызель можна змяніць двума спосабамі, я абаса спускаючыся з AFR або вы можаце змяніць значэння кампутарнай восі, каб адпавядаць як устаноўлена ў ecu...

dvdtuning
04-12-2012, 00:02

На самай справе я напісаў, што вы можаце толькі ўсталяваць з дапамогай сціснутага паветра, у адваротным выпадку fumerai заўседы, калі ўстаяце дызельнага паліва, паводле вашай тэорыі...я sbaliato у тым, што застаецца нязменным пры павелічэнні толькі дызель.
Пяро : арыгінал і 1000, што 3000 пра адносіны stechio залежыць, але ecu адаптуецца, і не прымушае паліць...
Я кажу, у любым выпадку прырашчэння адпаведных і не 1000 абаротаў!
Манро я хачу сказаць табе, што я pressoch? пачатковец, так што гэта абмеркаванне ? бяспечнага навучання для мяне...

манро
04-12-2012, 00:12
я s? не хочаце зразумець, dvd....карту пароў заснавана на всасываемого паветра ў рухавік, а ўзважванне ад датчык выдатку паветра або MAF...
іншыя, аднак, маюць карты пароў, заснаваныя на датчык ціску turbo або MAP.....у edc15p ў пытанні абодвух тыпаў абмежавальнікаў дыму..адзін з іх заснаваны на MAF, і іншы, заснаваны на MAP, калі вы павялічваюць значэння лінейна працэнты на аўто з вялікім propabilit? будзеце паліць, як парай..***** і я ўжо сказаў, у іншым месцы гэтыя карты мяняюцца, калькулятар у рукі....
аднак дата зазірнуць у гэты пост, дзе ен тлумачыць вельмі добра, канцэпцыі lim паліце, і нават, як moddarlo..
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?420-Materiale-di-studio-per-principianti/page4

alfetta80
05-12-2012, 13:07
брависсимо alfetta!!у вас па цэнтру ў поўным развагі, калі lim дыму крычы ты, напрыклад, суадносіны afr 17:1 паміж паветрам і дызель можна змяніць двума спосабамі, я абаса спускаючыся з AFR або вы можаце змяніць значэння кампутарнай восі, каб адпавядаць як устаноўлена ў ecu...
дзякуй манро!!
на практыцы падключэнне выступленне ў звычайнае edc15p на iniezzione parzializzato то есць абмежавальнік), я лічу, абаротаў рухавіка, нагрузкі, і ў выніку то лічбы ў табліцы, што б дызельнае паліва ўпырскваецца??напрыклад, я да 3500rpm 100load і ў таблічнай 4265, што, аднак,' па-твойму??дызель 42.65 мг??давайце паглядзім, калі і ці справядліва гэта разважанне:калі я еду, напрыклад, павялічыць карту педаль экю ў адпаведнасці з яе маркетынгавай стратэгіі пойдзе на павышэнне дызель, ці не так?але толькі дызель? ці нават абмежавальнік) ціску турба?? мы, што ecu мне падыходзіць дызельнае паліва ў залежнасці прырашчэння, якія я даў на карту педаль,цяпер павялічылася толькі колькасць дызельнае паліва, інтэнсіўнасць АДМОВАЎ і' змянілася на дадзены момант andro' адаптаваць ціск турбо aumentado сціснутага паветра ў tot n?абаротаў і ў той жа час я еду на адаптацыю абмежавальнік дыму,але ecm як думае!!??іх я знаходжу абаротаў і нагрузкі, калі паветра ўсмоктваецца, я не магу гэта змяніць, гэтыя лічбы, або ціск турбо або дызель!!??або павялічваць гэтыя лічбы, калі ласка, паведаміце ecu прырашчэння, што вы зрабілі???каб выправіць lAFR???і трохі плецены, як мой розум у гэты момант, ахаха, я спадзяюся, вы разумееце,....

манро
05-12-2012, 14:52
вы чыталі спасылку tread апублікавана?

alfetta80
05-12-2012, 15:35
не, манро!якая спасылка???

magi1984
05-12-2012, 15:41
пост № 40

alfetta80
05-12-2012, 15:47
ок, ок дзякуй манро і magi1984, я зрабіў так!!я даю яму адразу паглядзім!!!!!...

msport (exil77grande)
05-12-2012, 17:21

я выдаліў ваш адказ, што вы да мяне ты нават выдаліў, але, аднак, я магу чытаць,я спадзяюся, што вы яе выдалілі, таму што вы зразумелі, што вы напісалі няправільныя рэчы, і шчыра спадзяюся, што не прыйдзецца больш убачыць рэчы, як напісана,мне здаецца, што форум у сваім маленькім вы будзьце, аднак, даючы плады, але нічога, і, у сувязі ricordalo,хто хоча ўдзельнічаць добра, і ен павінен зрабіць гэта ў поўнай меры тым, хто не ідзе, не піша і проста нічога рэчы да паловы,астатняе тут абменьваюцца меркаваннямі, а не есць выкладчыкі, якія выкладаюць анлайн.

манро
05-12-2012, 17:57
msport але ты проста правярае мяне?? ты мяне з дыханне на шыі, за тое, што не павінен быў рабіць?? шчыра ваш пост у пытанне, яго выдалілі, таму што не адлюстроўвае мой спосаб быць...калі я дапамог вам да гэтага часу будзем працягваць? рабіць, калі riterr? варта...потым, калі я якім-небудзь чынам я быў няправы, вазьмі меры...я заўседы казаў, у мяне няма праблем..у адрозненне ад іншых, якія, аднак, маюць вялікія цяжкасці з пункту гледжання, што ты ведаеш, ну я думаю....таму? таму што не ад даччынай кампаніі таксама служыць іншыя??

alfetta80
06-12-2012, 00:23
тады хлопцы спасылка размешчана з манро і гэта было вельмі карысна, каб зразумець гэтыя блаславеныя абмежавальнікі дыму,затым абмежавальнік дыму ок,ціск турбо ок,карту педаль ок, пакуль тут мы авансы li скачок прама зараз, каб заключыць мяне застаюцца гэтыя тры абмежавальнікі крутоўнага моманту,як мы разважаем?здаецца, усе тры аднолькавыя,з аднаго месца экрана..дзякуй

манро
06-12-2012, 01:06
адзін мой...ecm і карты фактычнага файл ecu, як д'ябал ? святая вада...не s? калі я растлумачу....
на падставе таго, што вы даведаліся, з цяпер прашу вас:на лім дыму=ўпырску parzializzato як? называецца ecm (murt, каб alientech)і аб тым, як sw te lo f? убачыць ? на аснове таго, што вы даведаліся(вельмі спадзяюся яшчэ ў гэты момант) як тачка?...калі я правільна адказаць....клянуся, што я эксплантат яечка і l? confeziono, як святую рэліквію як ахвяра Богу хуткасць?....

cinqueturbo
06-12-2012, 02:01
адзін мой...ecm і карты фактычнага файл ecu, як д'ябал ? святая вада...не s? калі я растлумачу....
на падставе таго, што вы даведаліся, з цяпер прашу вас:на лім дыму=ўпырску parzializzato як? называецца ecm (murt, каб alientech)і аб тым, як sw te lo f? убачыць ? на аснове таго, што вы даведаліся(вельмі спадзяюся яшчэ ў гэты момант) як тачка?...калі я правільна адказаць....клянуся, што я эксплантат яечка і l? confeziono, як святую рэліквію як ахвяра Богу хуткасць?....

Я клянуся, што гэта была жыцце, якую не плакаў ад смеху!!
вы моцныя, манро!!! :D

msport (exil77grande)
06-12-2012, 15:44
msport але ты проста правярае мяне?? ты мяне з дыханне на шыі, за тое, што не павінен быў рабіць?? шчыра ваш пост у пытанне, яго выдалілі, таму што не адлюстроўвае мой спосаб быць...калі я дапамог вам да гэтага часу будзем працягваць? рабіць, калі riterr? варта...потым, калі я якім-небудзь чынам я быў няправы, вазьмі меры...я заўседы казаў, у мяне няма праблем..у адрозненне ад іншых, якія, аднак, маюць вялікія цяжкасці з пункту гледжання, што ты ведаеш, ну я думаю....таму? таму што не ад даччынай кампаніі таксама служыць іншыя??

манро я кантраляваць усе і ўсіх, куды я магу астатняе giarras і адмін нічога і нікога ня выключаючы,я не думаю, што strarti дыханне на шыі і ручнік я dimsostrato пакідаючы бегчы, нешта даволі сур'езнае, дзе я не буду паглыбляцца, і мы ўжо ўдакладніў, у прыватным парадку,паведамленне я ухіляючы таму што так робіць толькі блытаніна і ложак,як і развагі пра тое, што вы напісалі публічна, абсалютна няправільна, я цябе ўспомніла,але, калі не адлюстроўвае ваш спосаб быць я не бачу чаму ты напісаў,пазней сення адключаю функцыю рэдагаваць і выдаляць паведамленні так, перш чым пісаць нам, думаеце, добра.

alfetta80
06-12-2012, 20:21
ад munro так мала не стаіць, то пасля таго, як вы!!!!ахаха
тады гаворка ад таго, што я зразумеў гэта:iniezzione parzializzato або абмежавальнік),' абмежавальнік IQ=колькасць дызельнага паліва ўпырскваецца за кожны цыкл эбу ў залежнасці ад абарачэнняў рухавіка (rpm)і на колькасць всасываемого паветра вызначае колькасць паліва, якое трэба ўпырснуць,sugl'восі павінна быць так, то значыць знайсці лік абаротаў рухавіка, колькасць всасываемого паветра, і ў выніку і IQ..напрыклад:3000rpm з 900мг ў калектары эбу ведае, што варта ўводзіць 50 мг, калі ўстаю, тыпу ў 60-х ж колькасць паветра змяняецца AFR і машына паліць, то есць усе выяўленчых формул, якія ў спасылцы, што ты мне параіў і патлумачыў вельмі добра,цяпер добра, і тут манро можа застацца без attribbuti я......ecm, але' не ведаю' чаму, але кампутарнай восі мы знаходзім абаротаў рухавіка і нагрузкі ад 0 да 100, і ў выніку і' IQ,цяпер, як разважаць!?то ўбачыў, што ecm не ад всасываемого паветра, але нагрузкі я цябе страчу IQ толькі на нагрузкі больш высокімі і дзе ў гэтых грузаў або павялічваецца таксама ціск турбо, каб мець у гэтыя рэжымы вы яшчэ дызель, але максімальнае ўсмоктванне паветра, і ў той жа час больш " сціснутым паветрам!!!!!!!павышаны???ці заваліць???

манро
06-12-2012, 22:31
мы кажам, што для мяне вы адаслалі ў дачыненні да.....але прайшоў з гонарам і ва ўсіх іншых.....тое, што я хацеў даць вам зразумець,immolando мае яечка, на шчасце, за выключэннем выпадкаў,было тое, што, паколькі ecm не ад колькасці? паветра для moddare лім пароў з гэтым sw, не даючы паліць аўтамабіль практычна немагчыма ? доказы, як я кажу ? паведаміўшы таго, што ты сказаў....цытую даслоўна:"бачыў, што ecm не ад всасываемого паветра, але нагрузку я цябе страчу IQ толькі ў самых высокіх нагрузак і дзе ў гэтых грузаў або павялічваецца таксама ціск турбо, каб мець у гэтыя рэжымы мы яшчэ дызель, але максімальнае ўсмоктванне паветра, і ў той жа час больш " сціснутае паветра", як вы можаце зразумець, даюць рост "неасцярожна", спадзеючыся, што турба у тыя fangenti асоба не паліць кар не ? добры спосаб moddare файла, акрамя таго, гэта вашыя развагі, пу? выбару валюты толькі з лім дыму ў функцыі map turbo, але ў, то, у залежнасці ад maf павялічыць у****cchia да розных рэжымаў, вы не можаце? зрабіць....або лепш гэта можна зрабіць, але вынік не будзе ніколі правільным для мэтаў разліку AFR....

dvdtuning
07-12-2012, 21:33
Манро тое, як вы маглі б moddare ў адпаведнасці з maf?

манро
07-12-2012, 21:46
у спасылцы, што я размясціў c'? прыгожая дыскусію, ў якой ен кажа,...што ? так выпраўленая, каб moddare адзін smoke limiter maf аснове....

манро
09-12-2012, 01:34
Я клянуся, што гэта была жыцце, якую не плакаў ад смеху!!
вы моцныя, манро!!! :D
ммм, і што часам я хачу зрабіць рэзкае, але замест таго, выходзіць, самы смешны для мяне.....sar? таксама з-за таго, што я люблю чалавецтва.....
Прывітанне cinqueturbo!! вы таксама ў ногі!!!!!;)

dott.chem
09-12-2012, 16:25

Прабач мяне, калі я магу выправіць, ? правільна за дакладнасць інфармацыі. Тыя, не карты загадзя, але працягласць ўпырску.

alfetta80
10-12-2012, 08:43
мы кажам, што для мяне вы адаслалі ў дачыненні да.....але прайшоў з гонарам і ва ўсіх іншых.....тое, што я хацеў даць вам зразумець,immolando мае яечка, на шчасце, за выключэннем выпадкаў,было тое, што, паколькі ecm не ад колькасці? паветра для moddare лім пароў з гэтым sw, не даючы паліць аўтамабіль практычна немагчыма ? доказы, як я кажу ? паведаміўшы таго, што ты сказаў....цытую даслоўна:"бачыў, што ecm не ад всасываемого паветра, але нагрузку я цябе страчу IQ толькі ў самых высокіх нагрузак і дзе ў гэтых грузаў або павялічваецца таксама ціск турбо, каб мець у гэтыя рэжымы мы яшчэ дызель, але максімальнае ўсмоктванне паветра, і ў той жа час больш " сціснутае паветра", як вы можаце зразумець, даюць рост "неасцярожна", спадзеючыся, што турба у тыя fangenti асоба не паліць кар не ? добры спосаб moddare файла, акрамя таго, гэта вашыя развагі, пу? выбару валюты толькі з лім дыму ў функцыі map turbo, але ў, то, у залежнасці ад maf павялічыць у****cchia да розных рэжымаў, вы не можаце? зрабіць....або лепш гэта можна зрабіць, але вынік не будзе ніколі правільным для мэтаў разліку AFR....
прывітанне манро!!
тады ты, маючы толькі ecm як sw, што б вы зрабілі?яго lasceresti крычы??
тады іншая справа, ты сказаў, што на edc5p есць дзве карты дыму ў залежнасці ад ціску turbo ў адпаведнасці з maf, але з ecm, але " паказвае і " проста так?

alfetta80
10-12-2012, 09:03
Прабач мяне, калі я магу выправіць, ? правільна за дакладнасць інфармацыі. Тыя, не карты загадзя, але працягласць ўпырску.

хлопцы, не разгубіцца якая ridp правільна, што dvdtuning або dott.chem??

dvdtuning
10-12-2012, 09:57
Мне здаецца, карты загадзя, чакаем пацверджанне ад гуру!

манро
10-12-2012, 16:05
выхаванне дасце мне поўны нумар файла ecu??з файла, які ў вас размешчаны не магу распакаваць.....
*dvdtuning:інжэктар помпы адкрывае і закрывае падачу паліва, заўседы па адносінах да pms ў кут-градусаў?....
калі вы добра выглядаць файл есць 9-10 карт гэтага тыпу, якія, здаецца, авансавыя плацяжы, але ставяцца да тэрмін, калі адкрываецца, калі зачыняецца інжэктар...таму толькі загадзя ў pd, ен "падвойнага" класічная, пачатку ўпырску, але ў той жа час, калі, напрыклад, вы мяркуеце, будзе таксама і больш агульны тэрмін працы cio? больш дызель.....
і, як калі б яны былі часе ўпырску..але градусаў....

alfetta80
10-12-2012, 19:52
выхаванне дасце мне поўны нумар файла ecu??з файла, які ў вас размешчаны не магу распакаваць.....
*dvdtuning:інжэктар помпы адкрывае і закрывае падачу паліва, заўседы па адносінах да pms ў кут-градусаў?....
калі вы добра выглядаць файл есць 9-10 карт гэтага тыпу, якія, здаецца, авансавыя плацяжы, але ставяцца да тэрмін, калі адкрываецца, калі зачыняецца інжэктар...таму толькі загадзя ў pd, ен "падвойнага" класічная, пачатку ўпырску, але ў той жа час, калі, напрыклад, вы мяркуеце, будзе таксама і больш агульны тэрмін працы cio? больш дызель.....
і, як калі б яны былі часе ўпырску..але градусаў....

прывітанне манро!!
гольф 4 1900 tdi 101cv edc15p 6632609 добра гэта??ці вам трэба што-нешта іншае?

манро
10-12-2012, 19:57
мне трэба не колькасць sw поўны, што, напрыклад, вы ад тытана пры запампоўцы файла....і тое, што ты мне даў??
я не думаю, павінна быць даўжэй, і з якой-то літары сярод лічбаў тыпу, напрыклад:976453C68....проста, каб фати зразумець...мне, што я хачу праверыць адну рэч...

alfetta80
10-12-2012, 20:33
павінна быць так:G6632609.... таму, як загрузіць файл я G663_609 golf4 1900 101cv bosch edc15p 6632609

msport (exil77grande)
10-12-2012, 20:38
hw 0281010663
sw 1037362609

alfetta80
10-12-2012, 20:39
hw 0281010663
sw 1037362609
дзякуй msport!!!..

alfetta80
10-12-2012, 20:48
але на карце педалі і на абмежавальнік дыму IQ ўжо ў мг?? або ў мм3?

манро
11-12-2012, 00:33
яны, мг/...

alfetta80
12-12-2012, 13:00
яны, мг/...

дзякуй манро!!
каб абмежавальнікі крутоўнага моманту хто-то можа даць мне адзін пачынае, як разважаць ??тры абмежавальнікі усе тры аднолькавыя!!я не люблю капіяваць, а проста хоць бы зразумець сее-тое!!іншая справа, з mppsv5 есць пытанні, пісаць на гэтую edc15p101cv??дзякуй?

манро
12-12-2012, 13:46
я, як правіла, чым адсотак розніца золата паміж драйвера хачу і lim пара....таму, калі я падымаю DW 15% у кропцы lim пара alzero запыт не працуе на 15% больш, чым павелічэнне DW, але заўседы ў чым розніца, што даў вытворца паміж імі ў адпаведнасці з новай "запыт"...

frantik3
12-12-2012, 18:58
але на карце педалі і на абмежавальнік дыму IQ ўжо ў мг?? або ў мм3?

табе адказалі

frantik3
12-12-2012, 19:01
мг фатаграфіі, якія я размясціў на сон занадта шмат дробных, калі прыкладаю

frantik3
12-12-2012, 19:07
спадзяюся, цяпер вы глядзіце

alfetta80
12-12-2012, 21:44
я, як правіла, чым адсотак розніца золата паміж драйвера хачу і lim пара....таму, калі я падымаю DW 15% у кропцы lim пара alzero запыт не працуе на 15% больш, чым павелічэнне DW, але заўседы ў чым розніца, што даў вытворца паміж імі ў адпаведнасці з новай "запыт"...
на практыцы, калі ў врі ў dw я лічу, 2500 rpm 50.00 мг дызельнага паліва ў абмежавальнік крутоўнага моманту знаходжу 44.00, калі рост ад 50 да 60 у абмежавальнік сяду' 54??ці разумею??

alfetta80
12-12-2012, 21:46
спадзяюся, цяпер вы глядзіце
вы бачыце, сапраўды, дзякуй!машы праграмы вы выкарыстоўваеце?

frantik3
13-12-2012, 12:22
праграма для рэдагавання групы vag

манро
13-12-2012, 15:06
праграма называецца vag люкс....размешчаны free ў інтэрнэце

alfetta80
13-12-2012, 17:35
праграма называецца vag люкс....размешчаны free ў інтэрнэце
ок, як толькі я даю яму зірнуць...
манро ў адказ, што я даў табе зразумела??

манро
13-12-2012, 20:22
мы кажам, што вы..але я паўтару тое ? спосаб moddare...c'? я infinit?...

alfetta80
14-12-2012, 11:24
тады хлопцы спасылка размешчана з манро і гэта было вельмі карысна, каб зразумець гэтыя блаславеныя абмежавальнікі дыму,затым абмежавальнік дыму ок,ціск турбо ок,карту педаль ок, пакуль тут мы авансы li скачок прама зараз, каб заключыць мяне застаюцца гэтыя тры абмежавальнікі крутоўнага моманту,як мы разважаем?здаецца, усе тры аднолькавыя,з аднаго месца экрана..дзякуй

Файл Ўкладання, Ўкладанні Файлаў

Тып Файла: rar Immagine.rar (59.2

гэтыя тры пасткі, якія знаходзяцца ў экран яны ўсе тры аднолькавыя і ўсе на дызельнае паліва, што і турбіна і з драйвера, правільна?аналізуючы некаторыя карты зроблены, а таксама, што dvdtuning ,гэтыя тры абмежавальнікі змяняюцца так жа, чаму?якія датычаць гэтых трох абмежавальнікі?,тады іншая справа, калі ў абмежавальнік ад золата, і заўседы самая нізкая, на карце ў канцы дастаткова было падняць толькі абмежавальнікі, каб мець ужо нейкі вынік больш, дакладна?

alfetta80
16-12-2012, 19:26
Файл Ўкладання, Ўкладанні Файлаў

Тып Файла: rar Immagine.rar (59.2

гэтыя тры пасткі, якія знаходзяцца ў экран яны ўсе тры аднолькавыя і ўсе на дызельнае паліва, што і турбіна і з драйвера, правільна?аналізуючы некаторыя карты зроблены, а таксама, што dvdtuning ,гэтыя тры абмежавальнікі змяняюцца так жа, чаму?якія датычаць гэтых трох абмежавальнікі?,тады іншая справа, калі ў абмежавальнік ад золата, і заўседы самая нізкая, на карце ў канцы дастаткова было падняць толькі абмежавальнікі, каб мець ужо нейкі вынік больш, дакладна?
хлопцы, няма інфармацыі!????????????

манро
16-12-2012, 19:54
магчыма, я р? займаемся....пачакайце-p? вы ўбачыце, што вам дапамагаюць...

alfetta80
17-12-2012, 08:14
магчыма, я р? займаемся....пачакайце-p? вы ўбачыце, што вам дапамагаюць...
вы ціхі манро, дзякуй!!

манро
17-12-2012, 14:35
не c'? ch?.....я настолькі камфортна, што лянота параўноўваць, здавалася б, зрабілі амфетамін.....

alfetta80
17-12-2012, 20:37
не c'? ch?.....я настолькі камфортна, што лянота параўноўваць, здавалася б, зрабілі амфетамін.....

"ціхі"... так і сказаць!!!манро, ты не можаш сказаць мне нічога пра тое, што я напісаў???калі рост толькі абмежавальнікі не я ўжо нейкі вынік??бачыў, што ў вачах допускі досыць..

манро
17-12-2012, 21:05
выхаванне я магу вам сказаць, усе тое, што вы хочаце але я хацеў бы, што іншыя скажуць іх...сенна? здаецца, амаль маналог, калі пішу толькі я...***** unque можна паспрабаваць..пакладзеце файл врі ў ecu толькі lim крутоўнага моманту mddati і паглядзець "эфект, які f?"....дарэчы, на што вы з машыны??

Chris156
17-12-2012, 21:13
для casualit? я знайшоў гэтую тэму!!! было б лепш не ўводзіць яго ў карты жарт.. я даў яму хутка чытаць, не ? што вы можаце размясціць тут файл врі і mod? так не вакол ўсіх старонак.
А ў гэтых ecu пабудуй кут апярэджання ўпырску. вы павінны сказаць яму, калі ты павінен адкрыць інжэктар і калі яго зачыніць.

alfetta80
17-12-2012, 21:37
для casualit? я знайшоў гэтую тэму!!! было б лепш не ўводзіць яго ў карты жарт.. я даў яму хутка чытаць, не ? што вы можаце размясціць тут файл врі і mod? так не вакол ўсіх старонак.
А ў гэтых ecu пабудуй кут апярэджання ўпырску. вы павінны сказаць яму, калі ты павінен адкрыць інжэктар і калі яго зачыніць.

прывітанне chris156 у гэтым сэнсе я не разумею?!!а я капіюю файлы, то golf iv mod складалася ў тым, што ен, замест таго, golf iv 1.9 tdi fab мод ен зрабіў гэта сам, і тое, што я павінен паставіць сябе...

alfetta80
17-12-2012, 21:46
выхаванне я магу вам сказаць, усе тое, што вы хочаце але я хацеў бы, што іншыя скажуць іх...сенна? здаецца, амаль маналог, калі пішу толькі я...***** unque можна паспрабаваць..пакладзеце файл врі ў ecu толькі lim крутоўнага моманту mddati і паглядзець "эфект, які f?"....дарэчы, на што вы з машыны??

толькі што або момант часу я раблю некалькі тэстаў,файл той факт, яго я проста пісаць, як толькі яны супакояцца крыху вады, што я " перыяд " і " казіно мяне, я магу прынесці ў машыну і мы бачым, што і выйшлі...а файл зменены, але яшчэ так шмат рэчаў, я не магу даць яму логіка есць занадта шмат рэчаў, і я ці мала часу ў дзень, я заўседы на працы ўвечары, калі што-то адзін раз, другі, або вельмі кароткі час boo паглядзім....