Прагляд Поўнай Версіі : праблема карэкцыі км на opel zafira, які
перавышэнне хуткасці
21-11-2012, 18:35
прывітанне, як назва або чыталі e2p 93c56 рамкі opel zafia марка v d або дзе на dispay аказваюцца км 231907, але, чытаючы файл з розным праграмным забеспячэннем
як мяркуецца, па крайняй меры ўдвая, то colega, я магу дапамагчы, я павінен выправіць у 131907 прыкладаю файл
Якога года ?? чаму? па маей праграме мне дзверы, дзве іншыя карціны, але не c'? прадаваць...
Але вы ўпэўненыя, што вы яго прачыталі....? чаму? як вы кажаце, я прыкладна 460....Km....
Паглядзіце, што файл, які вы чытаеце, мае км, што вы выйшлі на праграму. Чаму? параўноўваючы коды, якія знаходзяцца на файлы дзверы 464656. А мець 231907 павінен мець іншы код у радок 00F0. Так што зараз ці вы чыталі дрэнна файл, або не ведаю, што сказаць.... у любым выпадку правіць файл, як вам трэба, і паспрабуйце запісаць яго на памяць новы, арыгінальны, не датыкаючыся да яго.
У любым выпадку, калі вам падаюць руку,.... звяжыцеся са мной у P. M............................................... ...........
перавышэнне хуткасці
21-11-2012, 20:17
таксама х мне і ламаецца**** яго чытаць некалькі разоў і з некалькіх праграмістаў
не, не ? у парыве****- наадварот, я табе сказаў, дзе? памылка..... вам трэба зрабіць толькі тэставанне...
перавышэнне хуткасці
23-11-2012, 09:18
хлопцы, я здаўся і таму, што ў chiente і гандаль, і ен хацеў усе і адразу
хлопцы, я здаўся і таму, што ў chiente і гандаль, і ен хацеў усе і адразу
мілыя sti трэйдараў, якія узбіраюцца... :D
перавышэнне хуткасці
23-11-2012, 09:48
я ведаю, на самай справе я мала таго, што x гэта рабіць добра, гэта займае абсталяванне, якое каштуе нямала
я ведаю, на самай справе я мала таго, што x гэта рабіць добра, гэта займае абсталяванне, якое каштуе нямала
? этычна няправільна, па-мойму, незалежна ад таго, мае ці няма дарагога абсталявання...
Па мне, можна было вырашыць мірна пытанне... у любым выпадку добра....
перавышэнне хуткасці
23-11-2012, 15:34
я ведаю, pero, гэта займае час, каб паспрабаваць прылітаваць dissalda і г.д. і да т.п.