Прагляд Поўнай Версіі : Праблема чытання Opel corsa d 1.3 mtj
freddyecu
21-11-2012, 15:59
Прывітанне ўсім .... я Павінен прачытаць Opel corsa d 13 mtj 2009 года без dpf. Але з актавы. Pro-што з mpps, калі я іду ў легкай кажа сувязь адсутнічае... ці Ведаеце вы, калі трэба што-то кабель, вызначанага або машына, што некаторыя праблемы на бд ? Загадзя дзякую
Прывітанне ўсім .... я Павінен прачытаць Opel corsa d 13 mtj 2009 года без dpf. Але з актавы. Pro-што з mpps, калі я іду ў легкай кажа сувязь адсутнічае... ці Ведаеце вы, калі трэба што-то кабель, вызначанага або машына, што некаторыя праблемы на бд ? Загадзя дзякую
Я не ведаю, певень, але, як правіла, гэтыя opel рабіць у BDM.
недахоп у bdm, а з гала, а таксама.
freddyecu
22-11-2012, 12:59
Я не думаю, што піша гэта класічная памылка, мне нават з функцыяй info... X певень намерах galletto 1260 або gallo2 ? Дзякуй загадзя
Я маю на ўвазе певень 2. У 1260 не лічу нават...
Увагу, што некаторыя збіраюць spansion і не ўсе bdm ў стане іх прачытаць
Певень 2, калі, працуе, чытае спакойна spansion.
Певень 2, калі, працуе, чытае спакойна spansion.
У bdm вы кажаце? Толькі афіцыйныя, якія я ведаю...
Вы ў bdm... я гарантую, што працуе нават тое асвоілі :) (калі сапраўды не працуе)
Вы ў bdm... я гарантую, што працуе нават тое асвоілі :) (калі сапраўды не працуе)
Добра... Тады не працуе толькі на fiat...
*zioweb вы маеце на ўвазе мяне? я козенца
*zioweb вы маеце на ўвазе мяне? я козенца
ды я ведаю гэта той жа дзядзька ;)
прывітанне,хлопцы, выбачайце, калі мяне imtrometto але я ведаў, што mpps піша толькі гэты аўтамабіль,я памыляюся, можа быць??
Залежыць: 70 л.с., чытайце і пішыце, 75 і 90 напішыце толькі.
нават калі мантана гэтай eprom дзіўная??не памятаю, як называецца
Памяці Spansion... не ўстанаўліваюцца на 70 л.с.
ок, дзякуй,але spansion з mpps чытаюць-пішуць??ці адно з двух??
msport (exil77grande)
29-11-2012, 21:35
ок, дзякуй,але spansion з mpps чытаюць-пішуць??ці адно з двух??
можна толькі пісаць.
зразумеў, gazie admin хоць, на самай справе, да гэтага часу не зрабіў ні адзін з cntralina? і добра б ведаць.
і ўсе, што тлушч cola
не scrivicosa? усе marelli з гэтым чып корму??
не блытайце з fiat-alfa-lancia... ecu opel маюць іншы пратакол, і мой вопыт на 1.3mjet 90cv не робяць нават ecu id! незалежна ад таго, spansion ці не...
мы заўседы гаворым, калі вы выкарыстоўваеце mpps?
freddyecu
30-11-2012, 00:34
Так не робяць id, але піша mpps?
msport (exil77grande)
30-11-2012, 08:48
вядома, я маю на ўвазе spansion fiat-lancia для opel, я не ведаю.
з spansion mpps мы зрабіць нічога не шкада
я бачу, што аргумент і крыніца некалькі сумніўны.на практыцы кожны кажа свае, але нічога канкрэтнага c'?.
хлопцы organiziamoci млн. пакетаў у секунду, што робіць з spansion я marelli ў цэлым?усе таму?ці не таму?
піша толькі? не робіць ciddone нічога?карацей кажучы, вазьміце рашэнне ідзе!
msport (exil77grande)
30-11-2012, 19:53
я бачу, што аргумент і крыніца некалькі сумніўны.на практыцы кожны кажа свае, але нічога канкрэтнага c'?.
хлопцы organiziamoci млн. пакетаў у секунду, што робіць з spansion я marelli ў цэлым?усе таму?ці не таму?
піша толькі? не робіць ciddone нічога?карацей кажучы, вазьміце рашэнне ідзе!
я ўжо адказаў, і калі я пішу, я не па чутках, але ж для пэўнасці,mpps вызначае і запісвае паведамленні spansion fiat-lancia, але не opel стоп.
я ўжо адказаў, і калі я пішу, я не па чутках, але ж для пэўнасці,mpps вызначае і запісвае паведамленні spansion fiat-lancia, але не opel стоп.
Дакладна.
І, шчыра кажучы, мне здаецца, гэта зразумела з папярэдніх паведамленняў...
затым яны зразумелі ўсе, акрамя мяне, мабыць.. vab? я scusio