Прагляд Поўнай Версіі : Памылка P2455 Альфа 159 1.9 jtdm 150cv edc16c39 cf4
dvdtuning
27-06-2012, 09:43
Добры дзень, гэта памылка ў дыягназе, як "plausibilit? датчык дыферэнцыяльнага ціску dpf" я хацеў бы ведаць, калі ? прыкметай dpf, што ад непрыемнасцяў або ? толькі датчык замяніць?
Аўто ў няспраўнасці рухавіка, але нармальнай працы.
motorsport_1970
27-06-2012, 13:34
Безумоўна, і датчык, які мае патрэбу, яго можна замяніць
цана, мне здаецца, складае каля 50-55 еўра
ступень засмечвання fap вы можаце праверыць, ці ў дыягностыцы
у адваротным выпадку выключыце канчаткова і супакойся
msport (exil77grande)
27-06-2012, 14:27
фільтр можа быць павернуты, або датчык няспраўны, ці яшчэ горш, помпа нізкага ціску, ен мае патрэбу, таму што брудная або пачынаеце...або рэгулятар ціску нізкага, што ен на флейце, якая злучае фільтр і ўваход помпы rail...
па-мойму, але " праблемы у вас на фільтры цвердых часціц,калі трэба, форум выконвае гэтыя паслугі, якія ў бліжэйшы час будуць уведзены ў он-лайн краме.
dvdtuning
27-06-2012, 14:39
Калі вы будзеце? зняць яго, вы будзеце бачыць?... між тым замяніць толькі датчык і паглядзім!
msport (exil77grande)
27-06-2012, 15:46
Калі вы будзеце? зняць яго, вы будзеце бачыць?... між тым замяніць толькі датчык і паглядзім!
ну, калі вы павінны паспрабаваць, каб вырашыць праблему без канкрэтнай просьбай выдаліць fap на самай справе, вы павінны, пачынаючы ад датчыка, то, калі не ліквідаваць, пры неабходнасці, выключыце completamente.l
dvdtuning
27-06-2012, 16:02
Вы на самой справе. Я параіў выдаліць яго, перш чым ен пачаў з праблемы? рашэнне не да мяне.
cattivik
29-06-2012, 01:41
ж праблема на 159 JTDm 150cv і, як казаў motorsport вырашана мяняем датчык
cattivik
29-06-2012, 10:30
мяняем датчык...
dvdtuning
29-06-2012, 11:16
Не ? яшчэ вярнуўся...сказаў, што ripassava але яшчэ нічога!
cattivik
29-06-2012, 11:19
ах, прабачце... я думаў, ен паведаміў мне :-)
davidehfnos
29-06-2012, 12:47
я раю табе выдаліць fap і egr і далей
sar? вядома, датчык, паглядзець, каб пераканаць кліента ў sfappare часта часта гэтыя анамаліі, так і аб каляровасці, што на 159, sfappando вырашыць не мала праблем
dvdtuning
06-07-2012, 15:49
Пацвярджаю, памяняў датчык і памылка знікла.
meccano85
06-07-2012, 16:51
вядома ? датчык да мяжы, паспрабуйце ачысціць яго раней!!
msport (exil77grande)
06-07-2012, 20:41
вядома ? датчык да мяжы, паспрабуйце ачысціць яго раней!!
на самай справе напісаў, што замяніў датчык і вырашана.
meccano85
07-07-2012, 09:45
Я бег....у групы fiat з блокамі кіравання bosch з'яўляюцца найбольш легка deffappare і, асабліва, не даюць праблемы ў далейшым....так што было сілы, праблемы з абсталяваннем
meccano85
12-07-2012, 11:33
безумоўна, робіць больш, чым на іншых аўто....
dvdtuning
13-06-2013, 14:28
Сення я ricapitato такая ж праблема на іншы 159, на якой было зроблена раней defap з якой-то sw (не ад мяне) і ў дыягностыцы даваў памылка dpf... То я выдаліў dpf камутатары на файл ўжо мод, таму што я не крычы і памылка dpf знік, але застаецца памылка датчыка перападу ціску...у гэты момант я думаю, што гэта датчык мець патрэбу?
dvdtuning
13-06-2013, 19:28
Вырашана пасля таго, як знойдзены файл на врі і мінулае з раз!
Xtreme0303
13-06-2013, 21:10
Калегі былі праблемы на mjet і толькі што тычыцца fap..
Прывітанне, мяне напад на гэтую тэму, каб апісаць маю сітуацыю.
Аўто 150 jtdm 150cv q-tronic, набытая ў 0 км. і з першых км выяўляецца вібрацыя якому паміж 70 і 80 км/ч.....дылерскі мяне спалілі гарантыя 2 гады, дазволіўшы мне паверыць, ен няспраўнасць у EGR....але 2 тыдні я выдаліў EGR і DPF набывае вялікую здымкі і губляе ў расход :-) але праклятую вібрацыю-й? падкрэсліваецца халоднай ? засталіся. Фарсункі, як гарачая, халодная, трапляюць у дыяпазон карэкцыі +-30 прыкладна ўсе 4, я спрабаваў чысціць датчык ціску турба, які знаходзіцца побач з сістэмы рэцыркуляцыі ог але я яшчэ не вырашыў нічога.....таму сення я спрабаваў ачысціць датчык ціску ў рампы на месцы, флейта....і я павінен прызнаць, што сітуацыя ? палепшаная шмат. Пасля вымання яго мне ? выйшаў на дызельнае паліва ад флейты ? нармальна? Пасля ен перадаў аўтамабіль, не ? матч адразу...але пасля 2 тэстаў і ціснуць педаль газу ? нармальна? Цяпер працуе лепш.....таму я магу выказаць здагадку, што праблема заключаецца ў датчыку ціску ў рампы?
1000 дзякуй
+
+
Прывітанне, мяне напад на гэтую тэму, каб апісаць маю сітуацыю.
Аўто 150 jtdm 150cv q-tronic, набытая ў 0 км. і з першых км выяўляецца вібрацыя якому паміж 70 і 80 км/ч.....дылерскі мяне спалілі гарантыя 2 гады, дазволіўшы мне паверыць, ен няспраўнасць у EGR....але 2 тыдні я выдаліў EGR і DPF набывае вялікую здымкі і губляе ў расход :-) але праклятую вібрацыю-й? падкрэсліваецца халоднай ? засталіся. Фарсункі, як гарачая, халодная, трапляюць у дыяпазон карэкцыі +-30 прыкладна ўсе 4, я спрабаваў чысціць датчык ціску турба, які знаходзіцца побач з сістэмы рэцыркуляцыі ог але я яшчэ не вырашыў нічога.....таму сення я спрабаваў ачысціць датчык ціску ў рампы на месцы, флейта....і я павінен прызнаць, што сітуацыя ? палепшаная шмат. Пасля вымання яго мне ? выйшаў на дызельнае паліва ад флейты ? нармальна? Пасля ен перадаў аўтамабіль, не ? матч адразу...але пасля 2 тэстаў і ціснуць педаль газу ? нармальна? Цяпер працуе лепш.....таму я магу выказаць здагадку, што праблема заключаецца ў датчыку ціску ў рампы?
1000 дзякуй
+
+
Прабачце за аўтамабілі ? есць 159...я ? бег, 0 :-)
max boost
29-09-2013, 19:37
вядома, што ? ці нармальна, што usce дызель, так што вы пакладзеце ў p? ...вы павінны riempiere схема ? autospurgante. У любым выпадку я цаню мужнасць, каб зняць і паглядзець на ўлоў, не ведаючы дакладна, як працуе гэты ўпырск
max boost
29-09-2013, 19:46
Дэфекты, вы кажаце, што ? вібрацыя перыядычным, але для разумення ? у traballamento або ваганняў, чаму? мне слова вібрацыя, я думаю, эфект махавік пластовага або стыкаў, тыя, з боку скрынкі перадач(дэфект дастаткова добра вядома, аўтамайстэрні альфа рамэа), паколькі ен выяўляецца толькі пры пэўнай хуткасці?...
Дзякуй..нават за мужнасць :-) хихи. Cmq. Мяркуючы, што пасля чысткі праблема паменшылася...кажаце, што' ў ****llo муфты са боку скрынкі перадач або полуоси відаць, што:
1'. Я падыходжу q-tronic
2'. Калі вы predenta вібрацыя...semettevo ў N-нейтральным вібрацыя знікла.
Дзякуй 1000 за вашу дапамогу....я звярнуўся за механікаў, якія шчыра цябе прымаюць, культура... :-(
І не заўседы робіць так жа...халодны рухавік больш востра..на гарачым рухавіку, менш выяўленымі або часам нават не адчувае. Можа быць, потенциометр дросельнай засланкі? Ну.....cmq. і сення вечарам я выкарыстана і вібрацыя была практычна мінімальная.. .
123alexs
01-10-2013, 11:21
таксама адбываецца абмен, адзін мой знаемы пасля шматлікіх аперацый яна вырашана з дапамогай інтэрвенцыі на тое, але я не змагла сказаць больш?
Я таксама зрабіў яшчэ адзін доказ таго, як consigliatomi ад pompista...... а на 75km/h і адчуваю вібрацыю, калі я пастаўлю ў абмен на "N" нейтральным вібрацыя знікае. І прыпісваць рухавік то? Скрынка перадач не мае праблем....ідзе выдатна!
1000 дзякуй
не ведаю, можа быць, дапаможа, але да майго кліента, што адбывалася што-то падобнае, што ен таксама individuava, як вібрацыя, але ў рэальнасці? былі клапаны завіхрэнні, якія завяршаліся, і sbloccavano.
sa80libero
16-10-2013, 16:10
але ў diagniosi працэнт засмечвання, колькі каштуе? ужо іх можна зразумець, калі і засорен фільтр або няма
DPF off і EGR off....... ўсе swirl блакуюць толькі ад 70 да 80 км/г?.... мне ен зрабіў на новай машыне...