КПК

Перегляд Повної Версії : Рада на карту gp 75 л. с.

abberello
21-11-2012, 14:27
Існує місце відображення моєї великої момент, мене ви змогли перевірити? Повинні мати egr закритий і бути пофарбовані, щоб отримати p? pi? пусковий струм.

Потрібно змінити ще? на витрату палива, як і повинно йти?

magi1984
21-11-2012, 14:49
Додаються також ВИХІДНИЙ файл в іншому випадку ? один ляскання абсурдно для тих, хто хоче перевірити файл йти і шукати оригінальний файл

msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:52
ми робимо так, так що кому потрібно допомогу і думок зрозумійте один раз і для всіх,хто не пошта, крім mod файл, орі або comunuqe посилання, якщо файл є в базі даних, а не призначення файлу правильно або не пише, всі можливі дані на автомобіль не отримає більше допомоги,а не просто хтось пише, щоб допомогти вам видалити повідомлення, поки не буде дотримуватися, саме просте правило.

abberello
21-11-2012, 17:22
Прошу вибачення, ви праві:

abberello
22-11-2012, 00:03
Хтось міг бачити, що c'? в карту мод?

abberello
22-11-2012, 15:25
я зробив інший... краще перша чи ця??

zioweb
22-11-2012, 15:29
mmmmmmmmmm, як я, мені не подобається... особливо, значення карт, що ecm називається уприскування...

не гуру і інших, можуть дати кращі поради, але майте на увазі, що збільшення їх не потрібно давати в "стіни", як ви це зробили, ніяк не почати від мінімальних обертах... віддай поступово в залежності від навантаження і режимів...

audi sp
22-11-2012, 21:51
я зробив інший... краще перша чи ця??

по-моєму ви перестаралися з обмежувачами, невеликий тиск і трохи дизельного палива

abberello
22-11-2012, 22:06
Спасибі x відповідь, але ви маєте на увазі перший раз, що я написав чи step 2?

audi sp
22-11-2012, 23:30
Спасибі x відповідь, але ви маєте на увазі перший раз, що я написав чи step 2?

я дав тільки один погляд на другу карту

на ін'єкції не ми.. з цієї карти, крім копчення в місті?.. не вистачить на ungo; форсунки

abberello
22-11-2012, 23:56
Вибачте, не могли б ви дивитися в перед, будь ласка?

abberello
23-11-2012, 00:07
1814

Це ? те, що я можу змінити...

abberello
23-11-2012, 00:49
Ми сподіваємося, що він нас прибив...

zioweb
23-11-2012, 06:16
Ми сподіваємося, що він нас прибив...

1815
Це не вгадати, але зробити що-то з певним критерієм...

abberello
23-11-2012, 08:40
Будучи новачком в самому початку нам треба вгадати..у мене, як путівник, як мапу audi a4 130cv і мою картку ? абсолютно різні...тому такі міркування, як ви мапу цій машині я запускаю мій мод...я, звичайно, nn sar? велику карту або не буде? взагалі добре, але якщо починається щось, звичайно, не дізнаєтесь ніколи! І тут повинні втрутитися користувачі, даючи поради тим, хто шукає...в іншому випадку, що потрібно підписатися на спільноту? Сенс спільноти ? саме це. Річ, яку я ненавиджу більше за всіх? ? коли один просить допомоги, а вам відповідають, що "мені не допомагав мені ніколи ніхто"...якщо ви зареєстровані в одному місці, де мета ? допомагати один одному, чому? ostenti допомогу? Це ? щось нелогічно!
Дякую вам, замість того, щоб всі ті, хто критикують, добро або зло, інші роботи..просто cos? ви пу? поліпшити

zioweb
23-11-2012, 08:59
Будучи новачком в самому початку нам треба вгадати..у мене, як путівник, як мапу audi a4 130cv і мою картку ? абсолютно різні...тому такі міркування, як ви мапу цій машині я запускаю мій мод...я, звичайно, nn sar? велику карту або не буде? взагалі добре, але якщо починається щось, звичайно, не дізнаєтесь ніколи! І тут повинні втрутитися користувачі, даючи поради тим, хто шукає...в іншому випадку, що потрібно підписатися на спільноту? Сенс спільноти ? саме це. Річ, яку я ненавиджу більше за всіх? ? коли один просить допомоги, а вам відповідають, що "мені не допомагав мені ніколи ніхто"...якщо ви зареєстровані в одному місці, де мета ? допомагати один одному, чому? ostenti допомогу? Це ? щось нелогічно!
Дякую вам, замість того, щоб всі ті, хто критикують, добро або зло, інші роботи..просто cos? ви пу? поліпшити

я згоден на все, крім на вгадати :) ви не повинні вгадати, але на практиці метод (принаймні для мене).

редагувати карту, щоб раз і подивитися, як веде себе автомобіль. починається від перевищення, так? якщо встаєте різні ін'єкції, але не стосується пастки, небезпеки не відчувають вигоди. Подивіться, що gi? переміщаючи ті, тенденція змінюється. не перестарайтеся зі значеннями, які ви fotti зчеплення.

Керівництво, яке ви A3 не приймати її до уваги, що ті, ecu чомусь зовсім по-іншому (bosch VS marelli). Насамперед, залиште її втратити, якщо тобі дати кроком в ін'єкції від першої точки зупину на все "одно"... від кроком на підвищення, солодощі, максимум, що ви вважаєте за потрібне.

msport (exil77grande)
23-11-2012, 14:10
на жаль, 1.3 mjet і трохи складним для розуміння, як управління і повністю відрізняється від інших,для інших починається із змінити карту, щоб раз і ми обміркуємо все разом ви не можете редагувати всю карту, не знаючи, що зробити, і через керівництво, що якщо те, що я думаю, ви butta цілком поза шляху, і ви отримуєте картку, жахливе,для інших у цьому форумі ніхто не буде дозволено чи буде писати, що йому не допомогли і він не допомагає, в іншому випадку, немає причин залишатися тут.

abberello
23-11-2012, 14:24
Саме з пі? важко, я натрапив... може бути, я роблю, перш ніж змінити авто!!! Б розлучитися з ecm 1.49 відкриває мені на dx ці параметри:
-iniection at part trottle [1]
-iniection at part trottle (map1) [1]
-iniection at part trottle (map2) [1]
-turbo pressure
-torque limiter [2]
-torque limiter #2 [1]
-torque limiter #3 [2]

це ? те, що я можу торкнутися... ви могли б знати, що це за карти?

msport (exil77grande)
23-11-2012, 14:26
Саме з пі? важко, я натрапив... може бути, я роблю, перш ніж змінити авто!!! Б розлучитися з ecm 1.49 відкриває мені на dx ці параметри:
-iniection at part trottle [1]
-iniection at part trottle (map1) [1]
-iniection at part trottle (map2) [1]
-turbo pressure
-torque limiter [2]
-torque limiter #2 [1]
-torque limiter #3 [2]

це ? те, що я можу торкнутися... ви могли б знати, що це за карти?

замість того, щоб запитати, чому не на початку, важко це пояснити, наприклад, будь-яка людина може здогадатися, до чого відносяться " + " або " - наступні картки:
-turbo pressure
-torque limiter [2]
-torque limiter #2 [1]
-torque limiter #3 [2]

admin
23-11-2012, 14:44
Я бачу, триває це займе багато доказів, щоб зрозуміти, як працює цей ecu, насамперед, для назв карт, які ecm використовує, але які відрізняються від реальності

Росс
23-11-2012, 19:44
Між кількох годин після вивантаження файлу, і я кажу вам контактні адреси, що збігаються ;)

abberello
29-11-2012, 13:53
Тиск турбо ? клас...але я не знаю, до чого відносяться 3 обмежувачі крутного моменту і 3 ін'єкції