КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Савет на карту gp 75 л. з.

abberello
21-11-2012, 14:27
Існуе месца адлюстраванне маей вялікі момант, мяне вы змаглі праверыць? Павінны мець egr зачынены і быць пафарбаваныя, каб атрымаць p? pi? пускавы ток.

Трэба змяніць яшчэ? на расход паліва, як яно павінна ісці?

magi1984
21-11-2012, 14:49
Прыкладаюцца ЎСЕ таксама ЗЫХОДНЫ файл, у адваротным выпадку ? адзін лопат абсурдна для тых, хто хоча праверце файл ісці і шукаць арыгінальны файл

msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:52
мы робім так, так што каму трэба дапамога і меркаванняў зразумейце адзін раз і для ўсіх,хто не пошта, акрамя mod-файл, крычы ці comunuqe спасылку, калі файл маецца ў базе дадзеных, а не прызначэнне файла правільна ці не піша, усе магчымыя дадзеныя на аўтамабіль не атрымае больш дапамогі,а не проста хто-то піша, каб дапамагчы вам выдаліць паведамленне, пакуль не будзе выканана самае простае правіла.

abberello
21-11-2012, 17:22
Прашу прабачэння, вы маеце рацыю:

abberello
22-11-2012, 00:03
Хто-то мог бачыць, што c'? у карту мод?

abberello
22-11-2012, 15:25
я зрабіў іншы... лепш першая ці гэтая??

zioweb
22-11-2012, 15:29
mmmmmmmmmm, як я, мне не падабаецца... асабліва, значэння карт, якія ecm называецца ўпырску...

не гуру, а іншыя могуць даць вам лепшыя парады, але майце на ўвазе, што прырашчэння, іх не трэба даваць "сцяну", як вы гэта зрабілі, ніяк не пачаць з мінімальных абарачэннях... аддай паступова ў залежнасці ад нагрузкі і рэжымаў,...

audi sp
22-11-2012, 21:51
я зрабіў іншы... лепш першая ці гэтая??

па-мойму, вы перастараліся з абмежавальнікамі, меншы ціск, і неўзабаве дызель

abberello
22-11-2012, 22:06
Дзякуй x адказ, але ж вы маеце на ўвазе першы раз, што я напісаў або ў step 2?

audi sp
22-11-2012, 23:30
Дзякуй x адказ, але ж вы маеце на ўвазе першы раз, што я напісаў або ў step 2?

я даў толькі адзін погляд на другую карту

на ін'екцыі не мы.. з гэтай карты, акрамя вэнджання ў горадзе?.. не хопіць на ungo; фарсункі

abberello
22-11-2012, 23:56
Прабачце, не маглі б вы глядзець у перад, калі ласка?

abberello
23-11-2012, 00:07
1814

Гэта ? тое, што я магу змяніць...

abberello
23-11-2012, 00:49
Мы спадзяемся, што ен нас прыбіў...

zioweb
23-11-2012, 06:16
Мы спадзяемся, што ен нас прыбіў...

1815
Гэта не адгадаць, але зрабіць што-то з пэўным крытэрам...

abberello
23-11-2012, 08:40
Будучы пачаткоўцам у самым пачатку нам трэба адгадаць..у мяне, як даведнік, як карту audi a4 130cv і маю карту ? абсалютна розныя...таму наступныя развагі, як вы карту гэтай машыне я запускаю мой мод...я, вядома, nn sar? вялікую карту ці не будзе? наогул добра, але калі пачынаецца што-то, вядома, не даведаецеся ніколі! І тут павінны ўмяшацца карыстальнікі, даючы парады тым, хто шукае...у адваротным выпадку, што трэба падпісацца на супольнасць? Сэнс супольнасці ? менавіта гэта. Рэч, якую я ненавіджу больш за ўсіх? ? калі адзін просіць дапамогі, а вам адказваюць, што "мне не дапамагаў мне ніколі ніхто"...калі вы зарэгістраваныя ў адным месцы, дзе мэта ? дапамагаць адзін аднаму, чаму? ostenti дапамогу? Гэта ? што-то нелагічна!
Дзякую вас, замест таго, каб усе тыя, хто крытыкуюць, на дабро ці на зло, іншыя працы..проста cos? вы пу? палепшыць

zioweb
23-11-2012, 08:59
Будучы пачаткоўцам у самым пачатку нам трэба адгадаць..у мяне, як даведнік, як карту audi a4 130cv і маю карту ? абсалютна розныя...таму наступныя развагі, як вы карту гэтай машыне я запускаю мой мод...я, вядома, nn sar? вялікую карту ці не будзе? наогул добра, але калі пачынаецца што-то, вядома, не даведаецеся ніколі! І тут павінны ўмяшацца карыстальнікі, даючы парады тым, хто шукае...у адваротным выпадку, што трэба падпісацца на супольнасць? Сэнс супольнасці ? менавіта гэта. Рэч, якую я ненавіджу больш за ўсіх? ? калі адзін просіць дапамогі, а вам адказваюць, што "мне не дапамагаў мне ніколі ніхто"...калі вы зарэгістраваныя ў адным месцы, дзе мэта ? дапамагаць адзін аднаму, чаму? ostenti дапамогу? Гэта ? што-то нелагічна!
Дзякую вас, замест таго, каб усе тыя, хто крытыкуюць, на дабро ці на зло, іншыя працы..проста cos? вы пу? палепшыць

я згодны на ўсе, акрамя на адгадаць :) не вы павінны адгадаць, але на практыцы метад (па крайняй меры для мяне).

рэдагаваць карту, каб раз і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль. пачынаецца ад перавышэння, так? калі ўстаяце розныя ін'екцыі, але не тычыцца пасткі, небяспекі не адчуваюць выгады. Паглядзіце, што gi? перамяшчаючы тыя, тэндэнцыя змяняецца. не перашчыруйце са значэннямі, якія вы fotti счаплення.

Кіраўніцтва, якое вы на A3 не прымаць яе пад увагу, што тыя, ecu чаму-то зусім па-іншаму (bosch VS marelli). Перш за ўсе, пакіньце яе страціць, калі табе даць крокам у ін'екцыі ад першай кропкі супыну на ўсе "роўна"... ад з крокам на павышэнне, прысмакі, максімум, што вы лічыце патрэбным.

msport (exil77grande)
23-11-2012, 14:10
на жаль, 1.3 mjet і трохі складаным для разумення, як кіраванне і цалкам адрозніваецца ад іншых,для астатніх пачынаецца з змяніць карту, каб раз і мы абдумаем усе разам вы не можаце рэдагаваць ўсю карту, не ведаючы, што зрабіць, і праз кіраўніцтва, што калі тое, што я думаю, вы butta цалкам па-за шляху, і вы атрымліваеце картку, жахлівае,для астатніх у гэтым форуме ніхто не будзе дазволена ці будзе пісаць, што яму не дапамаглі і ен не дапамагае, у адваротным выпадку, няма прычын заставацца тут.

abberello
23-11-2012, 14:24
Менавіта з пі? цяжка, я наткнуўся... можа быць, я раблю, перш чым змяніць аўто!!! Б расстацца з ecm 1.49 адкрывае мне на dx гэтыя параметры:
-iniection at part trottle [1]
-iniection at part trottle (map1) [1]
-iniection at part trottle (map2) [1]
-turbo pressure
-крутоўны момант limiter [2]
-крутоўны момант limiter #2 [1]
-крутоўны момант limiter #3 [2]

гэта ? тое, што я магу дакрануцца... вы маглі б ведаць, што гэта за карты?

msport (exil77grande)
23-11-2012, 14:26
Менавіта з пі? цяжка, я наткнуўся... можа быць, я раблю, перш чым змяніць аўто!!! Б расстацца з ecm 1.49 адкрывае мне на dx гэтыя параметры:
-iniection at part trottle [1]
-iniection at part trottle (map1) [1]
-iniection at part trottle (map2) [1]
-turbo pressure

гэта ? тое, што я магу дакрануцца... вы маглі б ведаць, што гэта за карты?

замест таго, каб спытаць, чаму не ў пачатку, цяжка гэта растлумачыць толькі, напрыклад, любы чалавек можа здагадацца, да чаго адносяцца " + " або " - наступныя карты:
-turbo pressure

admin
23-11-2012, 14:44
Я бачу, доўжыцца гэта зойме шмат доказаў, каб зразумець, як працуе гэты ecu, перш за ўсе, для назваў карт, якія ecm выкарыстоўвае, але якія адрозніваюцца ад рэальнасці

Рос
23-11-2012, 19:44
Паміж некалькіх гадзін пасля выгрузкі ў файл, і я кажу вам кантактныя адрасы, што супадаюць ;)

abberello
29-11-2012, 13:53
Ціск турбо ? клас...але я не ведаю, да чаго адносяцца 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту і 3 ін'екцыі