КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Цяпер вы знаходзіцеся ў камплекце!

Рос
20-11-2012, 19:51

egs
20-11-2012, 19:55
Сардэчна Запрашаем Рос.............................................

giulianoA3
20-11-2012, 20:51
прывітанне, добра, што прыехалі!!

Рос
20-11-2012, 21:11
Прывітанне Рос сардэчна запрашаем на форум.....хто такія сцярвятнікі??

тыя, якія прыходзяць у любое месца і спрабуюць захапіць у якасці іп? могуць не даць нічога

Рос
20-11-2012, 21:27
у вас у кадры ў поўнай меры!

msport (exil77grande)
20-11-2012, 21:57
прывітанне і дабро запрашаем,я хацеў спытаць, ваш узрост, і, калі рос і імя твае, і акрамя таго, калі ў вас есць майстэрня,добры працяг,аднак я хацеў бы дадаць, што форум становіцца ўсе больш поўным па меры паступлення больш людзей, ад прафесійных, просты аматар, таму назву вашай прэзентацыі не бачу свайго адэкватнага пяро-нічога не сказаць, гэта проста мае меркаванне.

Рос
20-11-2012, 22:14
Мая et? ? 33 і Рос ? у diminuitivo імя мае, Расарые. У мяне няма майстэрні, але праца з майстэрняў, у форме падарожжа. Прабач, але я не разумею прамовы назва прэзентацыі

msport (exil77grande)
20-11-2012, 22:17
Мая et? ? 33 і Рос ? у diminuitivo імя мае, Расарые. У мяне няма майстэрні, але праца з майстэрняў, у форме падарожжа. Прабач, але я не разумею прамовы назва прэзентацыі

я ўжо казаў, што па іроніі лесу назва (цяпер вы ў поўнай меры) таму зразумець, што з вамі на форуме, не патрэбныя іншыя, калі замест культурны багаж ўсіх членаў ўзбагачаецца дзякуй усім, нават маладым пачаткоўцаў,вядома, паўтараю гэта мае асабістае меркаванне.

Рос
20-11-2012, 22:31
Я ведаю, што я напісаў што-то непаразуменне, чаму? зусім не было маім намерам выкарыстоўваць спосабы, ганарлівымі. Назва ? ад plan goliardicamente, разумець як "з майго прыбыцця, вам не трэба іншых экстравагантных асобаў". Прашу прабачэння, калі я даў няправільнае ўражанне, але часта бывае, на жаль, fraintendersi ў акне "холадна", як і тое, што ен у форуме або чаце.

Рос
20-11-2012, 22:34
я лічу, інтэрпрэтаваць p? дух назва прэзентацыі Рос, так як я таксама апуліі, як ен...
ад нас сказаць, "м? мы ў поўнай" ? жарт, як сказаць, што мы добра ў кампаніі... ? р? буду гуляць, як калі ў кампаніі сяброў ен дадае яшчэ адзін сябар ? для sfotterlo p? ен кажа: stemm scars!! cio? "мы былі дрэнныя"? мы былі ў некалькіх мы mancavi правільна вы...
? р? назва правакацыйная, але толькі жарт.....

Дакладна, дзякуй, што перавеў мае думкі :)

sa80libero
21-11-2012, 12:15
прывітанне Рос добра прыйшоў

giarras
21-11-2012, 18:52
добры дзень, rosario, ты таксама сардэчна запрашаем, я спадзяюся, што паміж намі можна будзе добра,у гэтым форуме, як вы павінны заўважыць, есць не толькі прафесіяналаў галіны,але таксама шмат людзей, якія хочуць вучыцца, і дух новы форум нарадзіўся x заслуга нашых сяброў з адміністратараў хоча зрабіць прарыў у звычайны форум, дзе мы былі abbituati у fraquentare,дзе есць тыя людзі, пра якіх казаў раней, ен спрабуе падзяліцца як вопытам, даць парады пачаткоўцам, але ніхто і ніколі, contatter? у лічку ніхто не х прадаць файлаў mod, каму гэта будзе трэба, можа спытаць, "але толькі вам трэба? гэтага ен" без ціску ніхто на сэрвіс онлайн-форум, які працуе вельмі добра, і высокакваліфікаваныя супрацоўнікі.
жадаю табе, добры форум.

Рос
21-11-2012, 19:13
Дзякуй ўсім ;)

abberello
22-11-2012, 00:16
Прывітанне Рос, сардэчна запрашаем...калі зразумелыя бакамі, і пакеты, і вам варта ведаць, пісаць на форум, дайце мне ведаць

Рос
22-11-2012, 08:31
Безумоўна ;)