Перегляд Повної Версії : Egr закритий на Momo
abberello
20-11-2012, 18:39
Привіт, не могли б ви перевірити, якщо цю карту Ypsilon Momo 105 л. добре, так? Я винен, що закритий клапан системи рециркуляції ог.
msport (exil77grande)
20-11-2012, 21:37
Привіт, не могли б ви перевірити, якщо цю карту Ypsilon Momo 105 л. добре, так? Я винен, що закритий клапан системи рециркуляції ог.
не знаю, як ти міг змінити мапу egr, якщо файл не дуже добре,розмір повинен бути 2м і ви не можете читати з mpps але, можливо, тільки писати скорочено до 1м.
abberello
21-11-2012, 00:03
Pi? що ще я не знаю, як ніколи з mpps v12 у мене була можливість? завантажити цей файл...
abberello
21-11-2012, 11:19
На gp 75 л. кнопку читати мені не здається..а на Ypsilon мені ? вийшов. Чи знаєте ви, що ? довелося? Це помилка програмного забезпечення?
msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:23
На gp 75 л. кнопку читати мені не здається..а на Ypsilon мені ? вийшов. Чи знаєте ви, що ? довелося? Це помилка програмного забезпечення?
у gp і тільки 75-90cv то 100% ви можете тільки писати, а не на lancia y немає і як 70-75cv, отже, ви також можете читати.
особливо lancia y momo design 105л.з монтує ж електроніки lancia y 1.3 mjet 70cv.... не плутати з електронікою, встановлений на lancia y більш нової 75-90cv, що ви можете тільки писати....
а від того, що я уявляючи,.... ви хочете записати файл, momo design, на якийсь інший автомобіль?? або потрібно закрити клапан на momo design?? якщо у вас є momo design під рукою.... чи можете ви бачити мене, що турбіна монтує?? позначення форсунок і насоса високого тиску, що повідомляє на етикетці??? 3 б ідеальним фото.... дякую
abberello
21-11-2012, 16:15
так, машина ? мій двоюрідний брат, як тільки я можу я збираюся взяти дані, які вам потрібні
у gp і тільки 75-90cv то 100% ви можете тільки писати, а не на lancia y немає і як 70-75cv, отже, ви також можете читати.
особливо lancia y momo design 105л.з монтує ж електроніки lancia y 1.3 mjet 70cv.... не плутати з електронікою, встановлений на lancia y більш нової 75-90cv, що ви можете тільки писати....
а від того, що я уявляючи,.... ви хочете записати файл, momo design, на якийсь інший автомобіль?? або потрібно закрити клапан на momo design?? якщо у вас є momo design під рукою.... чи можете ви бачити мене, що турбіна монтує?? позначення форсунок і насоса високого тиску, що повідомляє на етикетці??? 3 б ідеальним фото.... дякую
Вибачте, але ви обидва не сказали, що правильно.
Lancia Ypsilon монтує електроніка Mjd 6J на 69cv і 6F3 (останні з чіп spansion) на 75, 90 і 105л.с.
З mpps ? можна читати ОБИДВІ моделі, так? Lancia Ypsilon і Lancia Musa, як і раніше, мають дротової і налаштування K-line, на відміну від тієї ж сім'ї, 6F3, встановлений на решті частини діапазону fiat/alfa, що ви можете писати тільки в CAN.
Для цього, Grande Punto, ви можете? тільки писати і читати.
Увага, читати 6F3 необхідно мати MPPS v12, принаймні, і вибрати правильний "драйвер" читання 6F3, який створює файли від 1 мб, в іншому випадку зчитує файл з 448kb що ? те, що 6J від 69cv, крім того, що маленький, має той недолік, не приймати діапазони пам'яті праведних, щоб торкнутися карти, так що абсолютно зайве.
Ваше читання, якщо у вас є MPPS v12, ? бронювали з "драйвер" неправильно для 6J, вам потрібно вибрати той, 6F3.
ЗВИЧАЙНО, я не кажу про New Ypsilon 5-дверний.
abberello
21-11-2012, 17:58
Я кабель mpps v12, і я зробив, читаючи карту і карту ? те, що я написав про..я не знаю, як і мені коли-небудь ? вихід 400 kb
abberello
21-11-2012, 17:58
я на цій машині я просто хочу закрити клапан egr...
msport (exil77grande)
21-11-2012, 19:09
я на цій машині я просто хочу закрити клапан egr...
тому ви просто повинні зробити даних ecu взяти файл золотих,видалити клапан egr,нарізати на 1м і написати його.
Я кабель mpps v12, і я зробив, читаючи карту і карту ? те, що я написав про..я не знаю, як і мені коли-небудь ? вихід 400 kb
Якщо читати те, що я вже? написав, ви прочитали, що з "драйвер" 6J. Rileggila вибравши 6F3. При виборі lancia ypsilon є два варіанти для mjet, вибрати той, 6F3.
abberello
22-11-2012, 00:02
Ок, спасибі, seguir? рада..
привіт всім, що ви сказали, і зрозумів мало, але не для вас, але і для технічних термінів, які ви використовували, якщо ви, будь ласка ви можете мені пояснити деякі речі, тому що деякі ecu ви повинні вирізати і, якщо ви порвали ви з mpps тому що centrallina, що ви читаєте і занадто грубою? тоді це 6f3, що це значить, всім дякую.
6J і 6F3 є моделі ебу Marelli.
скоротити планується файлу: вказується файл взято з резервної копії ? великий 2 мб і ріжеться, щоб стати від 1 мб, розмір, що mpps працює зі своїм протоколом, у письмовій формі. Ця операція не ? завжди потрібно, у випадку Marelli 1.3 multijet модель 6F3 ? потрібно вирізати 1 мб.
потім zioweb кажіть мені, що якщо файл, який і' великий 2mb треба обрізати до половини, і стає 1mb, але, як ви різання з mpps є функція для сніданків? потім, коли її силует, я зроблю дві папки від 1mb місяця справедливо як навантаження на ecm? і коли я пишу з mpps я повинен зробити два писання? останнє, що 1.3 multijet, як panda, punto y гірський 6f3? спасибі.
magi1984
22-11-2012, 10:21
ви повинні використовувати ecm titanium і посилаючись на msport дії, щоб рубати файл ? cos?:
точно можна обрізати файл 2м на 1м, завантаживши файл 2m, то перейдіть зверху і виберіть utility (утиліта), потім всередину вибори coversioni, а потім і все всередині вирізати/вставити файл,і в цей момент спливає іншій сторінці, де ви повинні вибрати визначений користувачем, а потім праворуч з'являється 1fffff і ви переведете 1 з 0, то 0fffff та аварійно-так, ви знаходитесь файл розрізати на 1м, і ви можете порівняти його з мод.
ви повинні використовувати ecm titanium і посилаючись на msport дії, щоб рубати файл ? cos?:
Точно так, як каже magi1984, після ви отримаєте файл в 1mb редагувати в ecm, а потім завантажити з mpps.
abberello
22-11-2012, 13:01
В реальності? ви працюєте, то 2 мб, а потім, після закінчення всього ви, розмір 1 мб..
чи зрозумів, але після вирізати ділиться на два правильно, коли ви пишете, ви повинні написати по одному?
чи зрозумів, але після вирізати ділиться на два правильно, коли ви пишете, ви повинні написати по одному?
Ні, не ділиться на два. Просто ви отримаєте файл в 1 мб і більше? разом з тим від 2.
Abberello, чому? роботи файлу від 2 мб і не те, від 1mb?
зрозумів те, що ви traforma в 1mb служить ecm, щоб зіставити правильно?
abberello
22-11-2012, 13:49
ви не ділить нічого... файл 2 мега не ділиться на 2 частини, щоб завантажити його з mpps програма-менше 1 мб... але завжди 1 файл тільки ви ...
abberello, чому? щодо редагування файлу від 2 мб замість того, 1mb?
abberello
22-11-2012, 14:54
чому? ти файл 2 мб, що у вас є ? оригінал... так що мені здається логічним змінити вихідний файл 2 мб і не те, що ви отримуєте в кінці, коли порізи...
msport (exil77grande)
22-11-2012, 15:06
чому? ти файл 2 мб, що у вас є ? оригінал... так що мені здається логічним змінити вихідний файл 2 мб і не те, що ви отримуєте в кінці, коли порізи...
я не розумію, чому ви повинні робити confuzione, що розказана і переказана так просто,то повний файл і' 2m відкривається з sw зміни,зміни і розмір 1м потім ви пишете з mpps,якщо вам потрібні інші хитрощі, ви можете це зробити безпосередньо на 1м просто.
я не розумію, чому ви повинні робити confuzione, що розказана і переказана так просто,то повний файл і' 2m відкривається з sw зміни,зміни і розмір 1м потім ви пишете з mpps,якщо вам потрібні інші хитрощі, ви можете це зробити безпосередньо на 1м просто.
немає плутанини. Факт ? що, якщо ви спробуєте зробити щось подібне на Ypsilon і там підтвердіть вдалося, то зміна початкової пу? зробити вже? безпосередньо на 1mb, а не з'? замовлення точно бачив, що контрольна сума буде правильною в будь-якому випадку.
то abberello каже, що fail 2 і стискає його в 1mb справедливо, тому після я відкриваю стискається і мені стає 1mb та проведено зіставлення пишу з mpps 1mb, чи не так?
все зрозумів волхвів 1984 році ви були саме в початковій, а й потім, щоб писати в бд я повинен повторити щось інше, або я пишу спокійно, звичайно, коли я відображається?
abberello
23-11-2012, 14:57
Я засуджений з carsoftware і врятував мене файл 2 мб...тепер різання та навантаження, вірно? якщо навантаження від 2 мб блокує мені машину, вірно?
abberello то завдяки форуму я став unesperto hahah тим не менш, коли закони 1.3 multijet закони, 2mb тоді, коли працював з ecm у ваш 1mb ок
Файл 2 мб, в пам'яті, не повинні "зловити його", restituendoti помилка.
Файл 2 мб, в пам'яті, не повинні "зловити його", restituendoti помилка.
Каже файл cryptato.
abberello
07-01-2013, 14:38
Файл 2 мб не ви відкрити свій власний mpps! розпізнає тільки файли від 1mb