Прагляд Поўнай Версіі : Egr зачынены на Momo
abberello
20-11-2012, 18:39
Прывітанне, не маглі б вы праверыць, калі гэтую карту Ypsilon Momo 105 л. добра, так? Я павінен, што зачынены клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог.
msport (exil77grande)
20-11-2012, 21:37
Прывітанне, не маглі б вы праверыць, калі гэтую карту Ypsilon Momo 105 л. добра, так? Я павінен, што зачынены клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог.
не ведаю, як ты мог змяніць карту egr, калі файл не вельмі добра,памер павінен быць 2м і вы не можаце чытаць з mpps але, магчыма, толькі пісаць скарочаны да 1м.
abberello
21-11-2012, 00:03
Pi? што яшчэ я не ведаю, як ніколі з mpps v12 у мяне была магчымасць? спампаваць гэты файл...
abberello
21-11-2012, 11:19
На gp 75 л кнопку чытаць мне не здаецца..а на Ypsilon мне ? выйшаў. Ці ведаеце вы, што ? прыйшлося? Гэта памылка праграмнага забеспячэння?
msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:23
На gp 75 л кнопку чытаць мне не здаецца..а на Ypsilon мне ? выйшаў. Ці ведаеце вы, што ? прыйшлося? Гэта памылка праграмнага забеспячэння?
у gp і толькі 75-90cv то 100% вы можаце толькі пісаць, а не на lancia y няма і як 70-75cv, такім чынам, вы таксама можаце чытаць.
асабліва lancia y momo design 105л.с мантуе ж электронікі lancia y 1.3 mjet 70cv.... не блытаць з электронікай, усталяваны на lancia y больш новай 75-90cv, што вы можаце толькі пісаць....
а ад таго, што я уяўляючы.... вы хочаце напісаць файл momo design, на нейкі іншы аўтамабіль?? альбо трэба зачыніць клапан на momo design?? калі ў вас есць momo design пад рукой.... можаце вы бачыць мяне, што турбіна мантуе?? абазначэнне фарсунак і помпы высокага ціску, што паведамляе на этыкетцы??? 3 фота было б ідэальным.... дзякуй
abberello
21-11-2012, 16:15
так, машына ? мой стрыечны брат, як толькі я магу я збіраюся прыняць дадзеныя, якія вам патрэбныя
у gp і толькі 75-90cv то 100% вы можаце толькі пісаць, а не на lancia y няма і як 70-75cv, такім чынам, вы таксама можаце чытаць.
асабліва lancia y momo design 105л.с мантуе ж электронікі lancia y 1.3 mjet 70cv.... не блытаць з электронікай, усталяваны на lancia y больш новай 75-90cv, што вы можаце толькі пісаць....
а ад таго, што я уяўляючы.... вы хочаце напісаць файл momo design, на нейкі іншы аўтамабіль?? альбо трэба зачыніць клапан на momo design?? калі ў вас есць momo design пад рукой.... можаце вы бачыць мяне, што турбіна мантуе?? абазначэнне фарсунак і помпы высокага ціску, што паведамляе на этыкетцы??? 3 фота было б ідэальным.... дзякуй
Прабачце, але вы абодва не сказалі, што правільна.
Lancia Ypsilon мантуе электроніка Mjd 6J на 69cv і 6F3 (апошнія з чып spansion) на 75, 90 і 105л.с.
З mpps ? можна чытаць АБЕДЗВЕ мадэлі, так? Lancia Ypsilon і Lancia Musa па-ранейшаму маюць правадной і налады K-line, у адрозненне ад той жа сям'і, 6F3, усталяваны на астатняй частцы дыяпазону fiat/alfa, што вы можаце пісаць толькі ў CAN.
Для гэтага, Grande Punto, вы можаце? толькі пісаць і не чытаць.
Ўвагу, чытаць 6F3 неабходна мець MPPS v12, па меншай меры, і выбраць правільны "драйвер" чытання 6F3, які стварае файлы ад 1 мб, у адваротным выпадку счытвае файл з 448kb што ? тое, што 6J ад 69cv, акрамя таго, што маленькі, мае той недахоп, не прымаць дыяпазоны памяці праведных, каб дакрануцца да карты, так што цалкам залішне.
Ваша чытанне, калі ў вас есць MPPS v12, ? браніравалі з "драйвер" няправільна для 6J, вам трэба выбраць той, 6F3.
ВЯДОМА, я не кажу пра New Ypsilon 5-дзвярны.
abberello
21-11-2012, 17:58
Я кабель mpps v12, і я зрабіў, чытаючы карту і карту ? тое, што я напісаў пра..я не ведаю, як і мне калі-небудзь ? выхад 400 kb
abberello
21-11-2012, 17:58
я на гэтай машыне я проста хачу зачыніць клапан egr...
msport (exil77grande)
21-11-2012, 19:09
я на гэтай машыне я проста хачу зачыніць клапан egr...
таму вы проста павінны зрабіць дадзеныя ecu прыняць файлы залатых,выдаліць клапан egr,нарэзаць на 1м і запішыце яго.
Я кабель mpps v12, і я зрабіў, чытаючы карту і карту ? тое, што я напісаў пра..я не ведаю, як і мне калі-небудзь ? выхад 400 kb
Калі чытаць тое, што я ўжо? напісаў, вы прачыталі, што з "драйвер" 6J. Rileggila выбраўшы 6F3. Пры выбары lancia ypsilon есць два варыянты для mjet, выбраць той, 6F3.
abberello
22-11-2012, 00:02
Ок, дзякуй, seguir? савет..
прывітанне ўсім, што вы сказалі, і зразумеў мала, але не для вас, але і для тэхнічных тэрмінаў, якія вы выкарысталі, калі ласка, вы можаце мне растлумачыць некаторыя рэчы, таму што некаторыя ecu вы павінны выразаць і калі зрэзаць з mpps таму што centrallina, што вы чытаеце і занадта вялікі? тады гэта 6f3, што значыць дзякуй.
6J і 6F3 з'яўляюцца мадэлі эбу Marelli.
плануецца скараціць файла: паказваецца файл узяты з рэзервовай копіі ? вялікі 2 мб і рэжацца, каб стаць ад 1 мб, памер, што mpps працуе са сваім пратаколам у пісьмовай форме. Гэтая аперацыя не ? заўседы патрабуецца, у выпадку Marelli 1.3 multijet мадэль 6F3 ? трэба выразаць 1 мб.
затым zioweb кажаце мне, што калі файл, які і' вялікі 2mb трэба скараціць да паловы і становіцца 1mb, але, як вы рэзання з mpps маецца функцыя для сняданкаў? затым, калі яе сілуэт, я зраблю дзве папкі ад 1mb месяц справядліва як нагрузка на ecm? і калі я пішу з mpps я павінен зрабіць два пісання? апошняе, што 1.3 multijet як panda, punto y горны 6f3? дзякуй.
magi1984
22-11-2012, 10:21
вы павінны выкарыстоўваць ecm titanium і спасылаючыся на msport дзеянні, каб секчы файл ? cos?:
дакладна можна абрэзаць файл 2м на 1м, загрузіўшы файл 2m, то перайдзіце зверху і абярыце utility (інструмэнт), затым ўнутр выбары coversioni, а затым і ўсе ўнутры выразаць/уставіць файл,і ў гэты момант ўсплывае іншай старонцы, дзе вы павінны выбраць вызначаны карыстальнікам, а затым справа з'яўляецца 1fffff і вы переведете 1 з 0, то 0fffff і аварыйна-так, вы знаходзіцеся файл разрэзаць на 1м, і вы можаце параўнаць яго з мод.
вы павінны выкарыстоўваць ecm titanium і спасылаючыся на msport дзеянні, каб секчы файл ? cos?:
Дакладна так, як кажа magi1984, пасля вы атрымаеце файл у 1mb рэдагаваць у ecm, а затым загрузіць з mpps.
abberello
22-11-2012, 13:01
У рэальнасці? вы працуеце, то 2 мб, а затым пасля заканчэння ўсяго вы памер у 1 мб..
ці зразумеў, але пасля выразаць дзеліцца на два правільна, калі вы пішаце, вы павінны напісаць па адным?
ці зразумеў, але пасля выразаць дзеліцца на два правільна, калі вы пішаце, вы павінны напісаць па адным?
Не, не дзеліцца на два. Проста вы атрымаеце файл у 1 мб і больш? разам з тым ад 2.
Abberello, чаму? работы файла ад 2 мб і не тое, ад 1mb?
зразумеў тое, што вы traforma ў 1mb служыць ecm, каб супаставіць правільна?
abberello
22-11-2012, 13:49
вы не дзеліць нічога... файл 2 мега не дзеліцца на 2 часткі, каб загрузіць яго з mpps праграма-менш за 1 мб... але заўседы толькі 1 файл у вас....
abberello, чаму? наконт рэдагавання файла ад 2 мб замест таго, 1mb?
abberello
22-11-2012, 14:54
чаму? ты файл 2 мб, што ў вас есць ? арыгінал... так што мне здаецца лагічным змяніць зыходны файл 2 мб і не тое, што вы атрымліваеце ў канцы, калі парэзы...
msport (exil77grande)
22-11-2012, 15:06
чаму? ты файл 2 мб, што ў вас есць ? арыгінал... так што мне здаецца лагічным змяніць зыходны файл 2 мб і не тое, што вы атрымліваеце ў канцы, калі парэзы...
я не разумею, чаму вы павінны рабіць confuzione, што расказана і пересказана так проста,то поўны файл' 2m адкрываецца з sw змены,змены і памер 1м затым вы пішаце з mpps,калі вам патрэбныя іншыя хітрасці, вы можаце гэта зрабіць непасрэдна на 1м проста.
я не разумею, чаму вы павінны рабіць confuzione, што расказана і пересказана так проста,то поўны файл' 2m адкрываецца з sw змены,змены і памер 1м затым вы пішаце з mpps,калі вам патрэбныя іншыя хітрасці, вы можаце гэта зрабіць непасрэдна на 1м проста.
няма блытаніны. Факт ? што, калі вы паспрабуеце зрабіць што-то падобнае на Ypsilon і там пацвердзіце атрымалася, то змена пачатковай пу? зрабіць ужо? непасрэдна на 1mb, а не c'? заказ дакладна бачыў, што кантрольная сума будзе правільнай у любым выпадку.
то abberello кажа, што fail 2 і сціскае яго ў 1mb справядліва, таму пасля я адкрываю сціскаецца і мне становіцца 1mb і праведзена супастаўленне пішу з mpps 1mb, ці не так?
усе зразумеў вешчуноў 1984 годзе вы былі менавіта ў пачатковай, але і затым, каб пісаць у бд я павінен паўтарыць што-нешта іншае, або я пішу спакойна, вядома, калі я адлюстроўваецца?
abberello
23-11-2012, 14:57
Я асуджаны з carsoftware і выратаваў мяне файл 2 мб...цяпер рэзання і нагрузкі, дакладна? калі нагрузкі ад 2 мб блакуе мне машыну, дакладна?
abberello то дзякуючы форуму я стаў unesperto hahah тым не менш, калі законы 1.3 multijet законы, 2mb тады, калі працаваў з ecm ў ваш 1mb ок
Файл 2 мб, у памяці, не павінны ", каб злавіць яго", restituendoti памылка.
Файл 2 мб, у памяці, не павінны ", каб злавіць яго", restituendoti памылка.
Кажа файл cryptato.
abberello
07-01-2013, 14:38
Файл 2 мб ня вы адкрыць свой уласны mpps! распазнае толькі файлы ад 1mb