Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне, Хлопцы
Прывітанне ўсім, мяне клічуць Джэймс, і я салерно, дзе ў мяне магазін аўтазапчастак, і ў гэтай вобласці ўсяго некалькі гадоў таму. і гэта ? маей другой рэгістрацыі на форуме!
msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:08
прывітанне якава бэн прыбыў,possaimo таксама ведаць ваш узрост?
giulianoA3
19-11-2012, 22:14
прывітанне, сардэчна запрашаем..
прывітанне
і сардэчна запрашаем
abberello
22-11-2012, 00:17
Прывітанне, але ў майстэрні ? ці там працуеш? Чаму? я працую ў краме autoricambi...
carlo abarth
22-11-2012, 00:22
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa добра прыехаў tiello!!!!
Прывітанне ўсім, мяне клічуць Джэймс, і я салерно, дзе ў мяне магазін аўтазапчастак, і ў гэтай вобласці ўсяго некалькі гадоў таму. і гэта ? маей другой рэгістрацыі на форуме!
luchetto19
22-11-2012, 13:38
прывітанне якава бэн прыбыў....
Прывітанне, але ў майстэрні ? ці там працуеш? Чаму? я працую ў краме autoricambi...
У магазін аўтазапчастак ? мой... ы? што мая ? сем'і маюць, адкрыты мой бацька і мая маці, мой podre адразу пасля таго, як звольнены ад seat, і мая маці выконвайце неўзабаве пасля licenziandsi ад альфа.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa добра прыехаў tiello!!!!
я магу толькі immagginare, хто вы-карла!!!
для астатніх c'? хто-то, хто ведае мяне?? таму я пазбягаю .. гульня адгадай, хто!!
дзякуй admin за цеплы прыем. я шукаў, але не знайшоў я вашай прэзентацыі (admin) цікава, а я ведаю, хто яны, стваральнікі форуму, назва et?, рэзідэнцыя.....
msport (exil77grande)
24-11-2012, 12:17
дзякуй admin за цеплы прыем. я шукаў, але не знайшоў я вашай прэзентацыі (admin) цікава, а я ведаю, хто яны, стваральнікі форуму, назва et?, рэзідэнцыя.....
данііл,31 год,chiptuner,катання,калі вы хочаце даведацца, ці іншы тып і нумар крэдытнай карты, проста спытайце.
данііл,31 год,chiptuner,катання,калі вы хочаце даведацца, ці іншы тып і нумар крэдытнай карты, проста спытайце.
x, што адказаць мне дрэнна? бачыў, што тут мы ўсе павінны прадставіць, я быў бы таксама цікава даведацца, хто я я ўяўляю... і, перш за ўсе, хто такі адмін!
і, па крайняй меры, цяпер я магу называць цябе па імені, бачылі, што я ведаю!
таксама цікавіць нумар крэдытнай карты msport.ahahahhh, а джэймс зрабіў st? у прэзентацыі з nik Якава могуць быць мільены людзей, то справядліва x дакладнасць, неабходна ведаць, па меншай меры, неабходныя рэчы,а з nik il77grande,хто ? ад тампадрук ў сферы nn мае сумневы, добра ведае гэта ўстанова і шмат-шмат іншых рэчаў.
msport (exil77grande)
24-11-2012, 19:08
x, што адказаць мне дрэнна? бачыў, што тут мы ўсе павінны прадставіць, я быў бы таксама цікава даведацца, хто я я ўяўляю... і, перш за ўсе, хто такі адмін!
і, па крайняй меры, цяпер я магу называць цябе па імені, бачылі, што я ведаю!
не вам я адказаў, дрэнна было толькі парадаксальна,у любым выпадку, хто шукае, знаходзіць:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?14-E-nato-professionalchiptuning
імя ў мяне няма праблем, што вы ведаеце, але на форуме ў нас ніка, і з такой я хацеў бы назваць,добры працяг.
Як сказаў msport мы ўжо прадстаўлены, паказаўшы, што мы ў два з адпаведнымі нік admin і msport мы сіцылійскай кухні, і мы займаемся рухавікоў і chiptuning я 42 года
мой знак задыяку і рака, і мне падабаецца, птушаня,
Запэўніваю вас, што птушаня, усім падабаецца!!! :)