Прагляд Поўнай Версіі : Зародкі карту
Але ў момант, калі мы павінны вырашыць, каб стварыць карту, а затым змяніць файл ORI якія парады? I set point арыгінальныя, тып ціску ў магістралі rail, turbo і г. д .. як можна павялічыць? Адным словам, як гэта пачынаецца і ў залежнасці, ці што.
msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:11
Але ў момант, калі мы павінны вырашыць, каб стварыць карту, а затым змяніць файл ORI якія парады? I set point арыгінальныя, тып ціску ў магістралі rail, turbo і г. д .. як можна павялічыць? Адным словам, як гэта пачынаецца і ў залежнасці, ці што.
я б сказаў, што усе, што ад драйвера wish
З ****** m'? здавалася, каб зразумець, што гаворка ідзе ўзбагачэнне, то ціску ў залежнасці ад кута педалі Газу! Я спадзяюся, што вы не сказалі boiata, але чытае адказ і не атрымаўшы яго, здараецца, я спрабаваў знайсці тлумачэнне *_*!
Драйвер wish ? запыт паліва педаль акселератара , то гэта залежыць ад ecu, калі ? выяўляецца ў см3 або мг/цыкл ўпырску.
Затым гэтую карту робіць запыт, а затым і на іншых картах яго абмяжоўваюць. як абмежавальнік крутоўнага моманту, карту), карту iq у залежнасці ад тэмпературы паліва.