Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту Audi A8 3.0
franco75
19-11-2012, 21:24
Будзьце spieatati, я змяніў шмат рэчаў
Я таксама выключыў Egr (па крайняй меры, я спадзяюся)
msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:07
было б больш дарэчы, што nominassi файл comse вы павінны або, па крайняй меры, увядзіце інфа.
franco75
19-11-2012, 22:31
Прашу прабачэння , Audi A8 3.0 tdi, 235 л. с., акпп, вер. праграмнае забеспячэнне 1037371075 на Bosch edc16.
Машына ? у 2004 і павінны мець Fap
franco75
29-11-2012, 21:55
у рэшце рэшт пасля спробы прыкладзеную карту вышэй, я павінен быў зрабіць некаторыя выпраўлення, так як скрынка перадач tiptronic не бег, ну адчувальнасць? акселератара.
Як вы думаеце, колькі коней я зарабіў?
Прывітанне Franco75 я не магу спампаваць нічога, па пытаннях, рэгуляванне якіх я не магу ўбачыць вашыя працы, але не маглі б вы растлумачыць ветліва, што,як і дзе вы змянілі, розныя карты?? дзякуй
magi1984
30-11-2012, 08:44
карту ? зроблена добра, па-мойму, ? карта soft, але ўсе роўна добра
адзінае, што мне не падабаецца ? ін'екцыі parzializzato, што вы пачалі змяняць ад 800rpm, на мой погляд ? занадта рана
пытанне: што ў вас за egr? рукой або з дапамогай нейкай праграмы? і яна зачынена, што так іх?
msport (exil77grande)
30-11-2012, 08:50
у рэшце рэшт пасля спробы прыкладзеную карту вышэй, я павінен быў зрабіць некаторыя выпраўлення, так як скрынка перадач tiptronic не бег, ну адчувальнасць? акселератара.
Як вы думаеце, колькі коней я зарабіў?
ледзь вышэй я раіў назваць файл так, як павінна, але, як я бачу, не толькі tene вы infischiato але ў вас у курсе, другі прызначаны заўседы дрэнна,цяпер не проста адкрыйце аналагічную пасаду, і ці не выконвайце просты па структуры практыкі якой прызначыць файлы правільна выдаліць пост.
franco75
30-11-2012, 09:20
ледзь вышэй я раіў назваць файл так, як павінна, але, як я бачу, не толькі tene вы infischiato але ў вас у курсе, другі прызначаны заўседы дрэнна,цяпер не проста адкрыйце аналагічную пасаду, і ці не выконвайце просты па структуры практыкі якой прызначыць файлы правільна выдаліць пост.
Я спадзяюся, што вырашыць, усталяваўшы файл. Прашу прабачэння ў вас і карыстальнікаў форума.
У сістэмы рэцыркуляцыі ог-я зачынена, з Раз, ўражанне, што я ? што закрыта? я яшчэ не пераканаліся ў дыягназе. Змены, ад таго, што я ведаю, я павінен быць правільным.
карту ? зроблена добра, па-мойму, ? карта soft, але ўсе роўна добра
адзінае, што мне не падабаецца ? ін'екцыі parzializzato, што вы пачалі змяняць ад 800rpm, на мой погляд ? занадта рана
пытанне: што ў вас за egr? рукой або з дапамогай нейкай праграмы? і яна зачынена, што так іх?
magi, я шкадую, я падумаў аб тым, што ен ўмяшаўся ў карту не даць водгуках на карту,а таксама чаму? не я на вышыні,але, каб паспрабаваць зразумець, як franco75 ? выйшаў, каб пагаварыць пра гэта "p"? і ў той жа час і даведацца сее-што і не толькі, каб павялічыць свой лічыльнік паведамленняў.
? я бачу, што вы кажаце пра ін'екцыі parzializzato, што, на мой погляд, абсалютна нічога не значыць у карце, таму што вы не parzializzata нічога, калі яна ўпырсквае.не ўдар або спрэчка супраць ніхто не chiriamo але і невялікі вентыляцыйныя супраць sw, што і зроблена дастаткова добра, але распрацоўшчыкі гэтага sw павінны аўтамабілі denunciarsi, каб імены, якія яны appiopato карты.я здзіўляюся, але чаму яны не называюць рэчы сваімі іменамі??
замест таго, каб прыдумляць фантазіі умовах, што не центрируют адным стрэлам? ну, давай прабачце, усе.
franco75
30-11-2012, 11:19
Невялікі OT якія, спадзяюся, я дараваны
я не выкарыстоўваю імены таго праграмнага забеспячэння, але, пачынаючы з драйвера і з дапамогай damos з Winols я ствараю уласны драйвер. Так робяць, я думаю, гэта больш цяжка памыліцца для пачаткоўцаў, як я. Іншая справа, што я раблю ? што параўноўваць падобны файл для аўтамабіля з рознай магутнасцю, але той жа тып ecu.
Апошні этап, як правіла, я riassicura змяненняў, якія ўносяцца
але ў гэтым аўто што датычыцца edc16? і ? можаце ведаць аб тым, якія карты вы дзейнічалі?калі ласка, патэлефануйце ў карты са сваім сапраўдным імем? паказаўшы, як тое sw называе таксама, сенна? вы f? блытаніна для тых, хто спрабуе зразумець,
magi1984
30-11-2012, 12:07
*Mcjtd
на карце франк ecm titanium называецца ціскам parzializzato час ўпырску
прабач мяне, калі я выкарыстоўваю імены titanium, але, як правіла, я працую з тым, і для разумення гэтага імя, што карта ставіцца я гляджу карту ў 2D, я не вялікі спецыяліст, але ў мяне дастатковы вопыт, каб распазнаць карты ў 2D
Глядзець magi я толькі што адкрыў тэму, дзе мэта ? менавіта тое, перакладаць імены ecm ў зразумелыя імены, каб паспрабаваць праліць яснасць.затым мне пацвердзілі, што для гэтага ecu які я лічу edc16 ecm называецца ціскам parzializzato карту часу ўпырску??
magi1984
30-11-2012, 12:29
я табе адказаў, не ? можна абагульняць, як вы робіце, на жаль...у прынцыпе ? cos? але не заўседы.
у гэтай ecu табе пацвярджаю,іншых edc16 не, не табе, я пацвярджаю, фінч? я не бачу файлы ў 2D
franco75
20-12-2012, 09:44
Я хацеў паказаць на тое, што пасля таго, як зрабілі дыягностыку з дапамогай vag у акп вынікі дзве памылкі датчыка акселератара. Гэтыя 2 памылкі маюць тую ж дату, калі ? быў перанесены ЭБУ. Таму было б пажадана скінуць памылкі Tiptronic кожны раз, калі вы перепрограммирует ЭБУ.
Я спадзяюся быць у дапамозе, што падзяліліся гэтым дэталяў, якія, магчыма, для вас ? якія разумеюцца, але не для пачаткоўцаў, як я