Перегляд Повної Версії : Редагувати new 500.. крок за кроком
abberello
19-11-2012, 16:59
Привіт всім, я знову на поле, і я, поставивши свої перші кроки у відображенні...я бачив і дізнався дещо на дизель, але тепер я хотів би перепризначити 500 мій шурин. Він 500 новий, 1.2 бензин... C'? підручник, де він пояснює, pi? або менше політики, щоб змінити автомобіль, бензин всмоктується?
abberello
22-11-2012, 00:10
Я зробив деякі дослідження... я повинен діяти на обмежувач оборотів, обмежувач крутного моменту і ін'єкції виключно або я повинен покласти руку на іншого?
заздалегідь, з повним навантаженням, заздалегідь, прискорення, збагачення при прискоренні, і час уприскування.
заздалегідь, з повним навантаженням, заздалегідь, прискорення, збагачення при прискоренні, і час уприскування.
Це і відомо, але якщо ви знаєте, як від допомоги, навіть основі abberello так міг зрозуміти, як це зробити
x, ні, мій маленький, я завжди можу вам допомогти, зараз почала розміщення керівництво де подивитися карти marelli iaw бензин, і методи збільшення. ? документ, який знаходиться в мережі мене ? було дуже корисно і мені є вертопрах багато вище.
Я сподіваюся, що так робити, що завгодно.
для даного типу машини не хочу вас розчарувати, але, якщо я правильно пам'ятаю, йде зварної опір, щоб прочитати
x, ні, мій маленький, я завжди можу вам допомогти, зараз почала розміщення керівництво де подивитися карти marelli iaw бензин, і методи збільшення. ? документ, який знаходиться в мережі мене ? було дуже корисно і мені є вертопрах багато вище.
Я сподіваюся, що так робити, що завгодно.
Привіт, Джеймс, ви можете мати пропуск впродовж перепризначення iaw?
заздалегідь спасибі
guidotacco
26-11-2012, 22:53
? можна мати lapass, так і для мене,спасибі
msport (exil77grande)
26-11-2012, 22:57
наявність абонемента запитують в лічку, або у нього або в мене не заповнюємо посаду, щоб запитати пас.
для даного типу машини не хочу вас розчарувати, але, якщо я правильно пам'ятаю, йде зварної опір, щоб прочитати
Залежить від інструменту, який ви використовуєте!
carlo abarth
27-11-2012, 00:08
якщо сша piasini 680 ом!!!
якщо сша piasini 680 ом!!!
Якщо ви використовуєте rps без опору!!!! :)
Відмінності мінімальні , якщо взяти 5 л. с., по мені, ви на місці, може бути, змінити щось в якості затвору, але мало.
щоб зробити мінімальну роботу потрібно зробити карту , розрядки в комплекті з колекторами і фільтр.
потім, якщо у вас є файл, статтю читати, і ми бачимо, як це зробити, або ми робимо і відчуваємо.
franco75
11-12-2012, 10:07
Publica карту, що я хочу тобі допомогти, я почну з авансів в нормальних, ті, хто в pienocarico і прискорення їх affinerei після тестування нормальних.
Я пропоную вам доторкнутися до них, тільки після внесення механічних змін, не раніше
по-моєму , цікаво співставити, але якщо витрачати гроші на цій машині.
я зацікавлений я також метод кроком на бензин, і думати, що, мабуть, навіть складніше дизеля ,в першу чергу, тому що ми говоримо в цьому випадку machcina всмоктується,другий, тому що на бензин, якщо ви помиляєтеся, ви платите збиток....дизель я бачу його "дозволяє" про кроком.....
хлопці, крім паролів х переглянути файл,потрібно мати як мінімум 50 повідомлень? вибачте за off topic....
msport (exil77grande)
20-12-2012, 22:23
хлопці, крім паролів х переглянути файл,потрібно мати як мінімум 50 повідомлень? вибачте за off topic....
перебуваєте все, що написано в правилах, що я раджу вам прочитати.
pdtechnology
25-12-2012, 18:40
привіт, хлопці клялися мені працювати на бензин місце файл, який може зробити керівництво так, що кожен скаже її так, що ви можете працювати разом, заздалегідь спасибі з різдвом
я спробував би я так , базова карта .
починаючи з тиском .
потім 3 карти заздалегідь , даючи 3 градусів ( 5 градусів машина починає бити).
потім, по мені, lim пара.
потім 3 x метелик або пара.
потім 1 x метелик .
якщо ви і так спробувати на твоїй це було б ідеально, без, що ви робите теорії марні.
пробував так на lancia y і машина стала трохи + готовий , я думаю, як резюме, я в 2 або 3.
зроблені вами.
але де і закінчив обговорення, крок за кроком??
carlo abarth
29-12-2012, 00:34
boooooooooo!!!!
але де і закінчив обговорення, крок за кроком??
треба чекати, хто відкрив обговорення, якщо і ще цікаво зрозуміти або спробувати ......
pdtechnology
31-12-2012, 00:30
привіт jolidj я хотів би знати(якщо можна), що карти знаходяться за адресами 068460 06afc5 і 06d38c, потім я побачив, з кроком наприклад 5% на ін'єкції ви можете дати щось більше?(цікаво, чому? з бензином я працював, я б сказав, практично нуль), деякі криві не були змінені, я не знаю, якщо для вибору, зміни або окунь? можливо, ти протестовані і працюють не так, як сподівалися...***** unque у мене є автомобіль у вашому розпорядженні, щоб зробити тести, так що все, що saltera", там буде зростання......ви повинні рубав..........
pdtechnology
31-12-2012, 00:37
ах вже іншу адресу, де я хотів би отримати інформацію ? 06a76a на що він діє?дякую, як завжди
якщо у мене є damos nn ви можете отримати відповіді на будь-яку адресу, що знаходитеся в карти.
nn все те, що, здається, карту, торкніться команди".
про пилососом один раз торкнувся досягнень і уприскування, і інше, щоб тільки зробити + гарна карта.
ви скопіюйте в розмірі в розмірі, що я і зробив, і говориш, як вона йде , якщо ви знайдете машину ......
pdtechnology
01-01-2013, 19:17
jolidj я дякую тобі за те, що дали приклад карти, але перш ніж писати будь-яку карту, я хотів би трохи проаналізувати ж так, що зрозуміти щось про те, що ви робите.....на карту від вас. є "криві" поза драйверів, які були змінені, очевидно, що потрібно, і я просто хотів зрозуміти, на що діє той тип карти......тоді я особисто у мене є великі точки з цим двигуном, тому для випробувань ми можемо зробити...я не ставлю їх в smenettare із-за відсутності часу, але якщо ви хочете, щоб час знайти не так?!повторюю, я дякую вам за велику допомогу, вже дав, але якщо ми можемо зробити повне керівництво, погано не буде....*****unque, як тільки я пишу карту, між тим, повідомляю вам про те, як змінився автомобіль......спасибі і гарної роботи
я прекрасно розумію , але тип керівництва, що б ви хотіли зробити, що ви маєте на увазі??
в першу чергу ви знайшли автомобіль, який керівництво єс мало або нічого не робити.
ПОВТОРЮЮ . на цій машині всі карти важливі 2, розчин для ін'єкцій і anticipo.spiegare ці 2 карти і банально простий факт, що вже імена, які вони пояснюють, що є. перетворення досягнень, карта розділена 10. де кожні 6 кол-збільшення відповідають 1 ступеня заздалегідь.
на інших картах, що я торкнувся карти, які керують чутливість педалі або її відкритій діафрагмі , і на інших картах контролюють крутний момент . просто і все тут (на мою думку) крок за кроком. повторюю резюме, які беруть на цей двигун, є мінімальними і тут варто упускати час, а тим більше studiarlo. щоб конвертувати з тузів всі карти в файлі ми хотіли б, щоб damos , те, що я бачу дуже, але дуже важко знайти.
я поки тут. ми бачимо інших користувачів, якщо вони дають нам сторони і краще зрозуміти.
pdtechnology
02-01-2013, 14:19
привіт jolidj перш за все, дякую вам за відповідь і допомогу,я заявляю, що навіть я знаю, що на цей тип упорскування c'? мало, щоб зробити, але я повторюю, я тільки хотів створити посібник для esplificare скільки ще новини,можливо, в тому розумінні, відкривши файл драйвера виходить ін'єкції parzializzato і корекції впорскування.....те, що я хотів було дати пояснення цих nomenclature,є все і 2 ін'єкції, але при їх використанні?що то я теж захотів його вивчати, щоб краще зрозуміти систему управління двигуном, щоб бути підготовлені в процесі діагностики для вирішення цієї проблеми...наприклад 500 з системою уприскування 5sf8/9, мають penzolamenti, як мінімум, на холодній знаючи карту ви можете вирішити цю проблему, було зрозуміло, навіть в цьому сенсі*****unque, так і допомогу від вас fornitomi ? дуже добре приймаю і навіть дякую тобі моя ? тільки бажання вчитися для професійного зростання ми постійно оновлюємо спасибі і гарної роботи
pdtechnology
11-01-2013, 14:38
привіт, хлопці, починаючи з допомоги, яка надала jolidj я зробив карту, але я не перевірена, чому? спочатку я хотів би деякий думку з цього приводу....якщо я надаю зміни до вас, думки, все всім дякую за співпрацю
я можу зрозуміти, що??? на скільки балів відповідають 1 ступеня заздалегідь??? як я бачу з першого файлу, наприклад..... в теорії 6 очок = 1 може заздалегідь..... правильно???
fabiovts88
10-11-2014, 01:24
я знаю, що про marelli iaw 1 градус = 10 очок в табличній
я знаю, що про marelli iaw 1 градус = 10 очок в табличній
це ? те, що я знав, я також для 59f/ 5af..... але я думаю, що сед тут 5нф, 5sf3 5sf8 і 5sf9 гра відрізняється..... що ніхто не відповідає по суті???
Привіт Якова ? можна отримати пароль ?
Прошу вибачення, msport, я міг би мати па пароль для курсу перепризначення, мас. я не можу повідомлення в лічку
привіт, хлопці, хто ви так ласкаві, passarmi цей файл ???
побачив, що я не можу завантажити я cimentero набагато більше на цьому форумі !!!!
Привіт всім я зацікавлений, щоб на поглиблення дискусії на бензин, враховуючи, що вони, м'яко кажучи, новачок
я не знаходжу функції PM, я віддав би йому свій пароль ?
Дякую
я не знаходжу функції PM, я віддав би йому свій пароль ?
Дякую
привіт,
ж саме; не можу з вами зв'язатися в ЛІЧКУ. спасибі.
хтось після авторизації адміністратор може відправляти в минуле, якщо можна...l користувач знаходиться в автономному режимі, з 2016 року....
спасибі.....