КПК

Перегляд Повної Версії : Зварити pin пружини на schedini

jared_poe
19-11-2012, 13:24
Хлопці, я повинен зварити pin пружини на schedini bdm, ті, bosch не проблема, але для тих, siemens, marelli, що він дуже близько... яке обладнання для цього знадобиться? просто паяльник і руки fermissima?

msport (exil77grande)
19-11-2012, 15:03
так ми говоримо, що потрібен досвід,oviamnete ставок і хороший зварювальник.

Gianpy80
19-11-2012, 15:26
підтверджую.. я рекомендую використовувати паяльник низької напруги з наконечником кінця і, звичайно, ставок кінця.

egs
19-11-2012, 15:47
Я згоден з msport, але я також хотів би додати Хороший крем, ступінь захисту....

jared_poe
19-11-2012, 21:43
замість того, щоб тримати пін-код у потрібному місці? щоб приварити абсолютно перпендикулярно.... я schedino bosch я "виявлені" отвори на картон, щоб утримувати на місці пін-коду, а не мені ? прийшло в голову, не краще рішення...

В.В.
19-11-2012, 22:17
Очей? з флюсу, який смажить і пу? щоб збиток, якщо ви не знаєте, як його використовувати! Метод трасування отвори на картках ? моя теж, іноді я використовував також листи 0,2 мм, паста для раковин, щоб тримати в розташування контактів!

fabioefra44
31-12-2012, 00:18
Хлопці, я повинен зварити pin пружини на schedini bdm, ті, bosch не проблема, але для тих, siemens, marelli, що він дуже близько... яке обладнання для цього знадобиться? просто паяльник і руки fermissima?
Введіть той schedino на шаблоні і приготуйте quadrello полістиролу і ви побачите, що вони і залишаються

rgiubert
01-01-2013, 12:57
це можна зробити навіть без зварювання використовує невелику лещата, намагаючись тримати перпендикулярно його schedino. Ви можете побудувати з панелі gi? перфоровані і наконечники з пружиною є різні заходи та кроки, в магазинах електронних компонентів або ще краще на виставках електроніки.

msport (exil77grande)
01-01-2013, 19:37
це можна зробити навіть без зварювання використовує невелику лещата, намагаючись тримати перпендикулярно його schedino. Ви можете побудувати з панелі gi? перфоровані і наконечники з пружиною є різні заходи та кроки, в магазинах електронних компонентів або ще краще на виставках електроніки.

вибачте, але ви бачили в розділі презентації?
я закликаю тебе, щоб познайомити вас і читати правила спасибі.

rgiubert
02-01-2013, 00:29
прошу вибачення. я не повинен був.

sportknight
01-02-2013, 16:08

maku1977
01-03-2013, 09:33
інші рішення?

alex68
01-03-2013, 15:23
інші рішення?
ці названі від інших колег відмінні рішення.

nicospl
01-03-2013, 15:52
лист пінопласту, щоб зберегти їх твердими ? гарна ідея

maku1977
01-03-2013, 16:05
більше нічого я мав на увазі, щоб тримати в "діма" голки....

cawadany
Я використовував перехідники в комплекті півень, і я б сказав, що результат дуже задовільним.

salvatoreragonese
так ми говоримо, що потрібен досвід,oviamnete ставок і хороший зварювальник.

добрий вечір всім. exil77 я прошу вибачення, якщо я откопаю цей пост, але я хотів би знати, якщо хтось має схеми, як зварити наконечники пружини корисне, що кілька днів тому я приїхав, і ktag і діма, і я хотів почати рухатися, коли крок
на даний момент спасибі

cinqueturbo
добрий вечір всім. exil77 я прошу вибачення, якщо я откопаю цей пост, але я хотів би знати, якщо хтось має схеми, як зварити наконечники пружини корисне, що кілька днів тому я приїхав, і ktag і діма, і я хотів почати рухатися, коли крок
на даний момент спасибі

Я не зрозумів, що схему тобі потрібно, тобі потрібно зварити голки на лотерейний квиток або Нову пайку на платі ECU?

salvatoreragonese
Я не зрозумів, що схему тобі потрібно, тобі потрібно зварити голки на лотерейний квиток або Нову пайку на платі ECU?

привіт cinqueturbo потрібно зварити голки на квитки на nn я знаю, куди вони йдуть, а потім schedino, що я приїхав, і без голки, але припій має отвір в одному з чотирьох кутів і початкову посилання?

cinqueturbo
привіт cinqueturbo потрібно зварити голки на квитки на nn я знаю, куди вони йдуть, а потім schedino, що я приїхав, і без голки, але припій має отвір в одному з чотирьох кутів і початкову посилання?

Я в подиві..
навіть зараз я розумію, що ідіотка, тобі потрібно, щоб зварити голки в schedino..
дивіться, якщо це вам і корисно бу..

salvatoreragonese
Саме ці. Прости мене, якщо я не зробив зрозуміти. У будь-якому разі дякую ще раз