В.В.
18-11-2012, 19:59
Прывітанне ўсім, мяне клічуць Альберт і я пішу ад Сіены, я паступова набліжаецца да міру, Чып-Цюнінг, каб проста хочуць даведацца, ці не autoriparatore але для страсці, я часта так рабіць сціплымі справамі ў сям'і аўтамабіль, і мае асабістыя аўтамабілі. У жыцці я просты студэнт, які можна размеркаваць ў якасці спецыяліста Hardware & Software, рады я ў svilupppo некаторыя прыкладанні і я працую, рост некалькі АС на аснове Ядра Linux.
Цяпер, у адпаведнасці з пунктам бачылі, зручнасці паставіў гэтую лілею, у мяне есць ELM327 regalatomi ад аднаго, так як зламаў, а потым мне адрамантавалі (не хаваю з якой-то цяжкасці?), есць БД Fast-Link і Певень, 1260, які я спрабую выкарыстоўваць у гэтыя дні на EDC16 C31 Клас A180!
На Навіны вы aggiorner? pi? у, каб я цяпер адчуваю вельмі асцярожна!
Для астатніх, я спадзяюся, што мне добра :).
Цяпер, у адпаведнасці з пунктам бачылі, зручнасці паставіў гэтую лілею, у мяне есць ELM327 regalatomi ад аднаго, так як зламаў, а потым мне адрамантавалі (не хаваю з якой-то цяжкасці?), есць БД Fast-Link і Певень, 1260, які я спрабую выкарыстоўваць у гэтыя дні на EDC16 C31 Клас A180!
На Навіны вы aggiorner? pi? у, каб я цяпер адчуваю вельмі асцярожна!
Для астатніх, я спадзяюся, што мне добра :).