КПК

Перегляд Повної Версії : Карта a4 130cv

"Метрополіс"
18-11-2012, 11:12

explode82
18-11-2012, 12:23
слід дати деякі дані в pi? властиві ecu,номер HW і SW, розмір файлу і модель ecu,з тим, що ви написали, навряд чи ви зможете? дати допомогу

"Метрополіс"
18-11-2012, 13:20

magi1984
18-11-2012, 13:49
2 речі, які дійсні для всіх, не тільки для вас.

1 - Якщо ви хочете погляд на карту, докладені завжди орі і мод з максимальну кількість даних, можна
2 - не вірте всьому, що є? що говорять на форумах, особливо в деяких форумах італійських, де торгують все для викладачів cercandoti продати свою карту, а потім в реальності? вони не знають, що зробити нічого

dvdtuning
18-11-2012, 14:07
2 речі, які дійсні для всіх, не тільки для вас.

1 - Якщо ви хочете погляд на карту, докладені завжди орі і мод з максимальну кількість даних, можна
2 - не вірте всьому, що є? що говорять на форумах, особливо в деяких форумах італійських, де торгують все для викладачів cercandoti продати свою карту, а потім в реальності? вони не знають, що зробити нічого

А волхви...якщо ми не кричи і модифікації вашої машини, ми не можемо оцінити його якість? роботи на ній.
Можливості для поліпшення є для цього двигуна, але якщо я правильно зрозумів, що ви шукаєте-й? пусковий момент на низьких обертах видно, що ? майже як оригінал...занадто репліку доступна на низьких обертах підкреслюється тільки органи зчеплення, якщо вони оригінальні..

"Метрополіс"
18-11-2012, 14:15
Дякую багатьом за відповіді... ось ці два файли..оригінальні і moddati...ми хотіли б змінити, що найкращі та низькі дозування...? дійсно мертва вниз, я заявляю, що ця карта ? всі муки мого багато мені допоміг друг, вона і я його дуже дякую за допомогу, я хотів би, щоб? почати зрозуміти, як це зробити я також..що стосується карти з драйвера ecm я скачав p? карти від веб-цієї машини, і я помітив людей, які дійсно торкнулися криві з драйвера, я пі? що ще цікаво з'ясувати, що тип кривої, можуть опинитися поза драйвера для покращення послуг і, як вони кажуть, що мало диму....Дякую

msport (exil77grande)
18-11-2012, 15:06
привіт,так як ви вже зробили, зверніть увагу, коли ви просите інформацію чи пораду, якщо ви не пошту файл орі і mod названі так, як повинно і з більш info можливі стає все більш нудно допомогти, і багато хто не роблять цього,для інших я можу тільки сказати, що і' виправлено дуже елементарно і не йде зовсім, а так не правильно, і його може зробити навіть дитина збільшити % tot фіксованою на карту, а насправді у вас результати,фази вприскування у порядку,обмежувачі крутного моменту на повтор,і вона померла вниз, тому що вона була змінена, тільки трохи вгору і в ту сторону,presione turbo, навіть якщо мені не подобається, може йти,збагачення при прискоренні не йде навіть і відрізняється від суміжних,час overboost rimettili орі.

"Метрополіс"
18-11-2012, 21:28
Привіт msport..дякую за відповідь..тоді прошу вибачення, що не призвів відразу оригінальні файли і редагувати не буде? pi? ця помилка з мого боку, що карта була зроблена в манері p? клас я тебе не знаю, що сказати...не гуру в полі, тому я не дозволяю собі критикувати. Питань:

2)те ж питання, як рухати збагачення прискорення, щоб бути правильною? я читаю, що змінивши його до 50% і до 1500 оборотів, автомобіль має тенденцію залишатися швидке...
3)чому? всі overboost не зраджують ніколи? я часто читаю, що рекомендують залишуся оригінал...

Спасибі за роз'яснення :)

explode82
18-11-2012, 21:49
що обмежувачі крутного моменту vanna зроблені сходинки, я ніколи не читав навколо, для форумів, щоб бути чесним, і тому я не знаю, де ти міг би читати цю річ,якщо ви знаєте, як рухатися збагачення прискорення автомобіля не залишається швидке ,і, по-третє часом воно може дати проблеми з турбо і привести до серйозних пошкоджень, якщо хвилясті неправильно,і люди, які з тих карти, знають, що з цим робити і як рухати ногами для мене дуже мало,і навіть серед гуру,багато хто навіть не знають, comemmuoverle але роблять мод стандартів, тих карти або уникають просто рухати ногами, і це роблять більшість persone..........це на час boost ? моя особиста думка

"Метрополіс"
18-11-2012, 23:31
ну, звісно, кожен має свою думку ? очевидно, я...я не пам'ятаю де читав, і говорили, що обмежувачі крутного моменту факти крок йшли-й? що добре....ось чому нам?....а я ставлю порівняння обмежувачі крутного моменту і, здається, що це факти, так в той же шлях...може бути, я не знаю, добре бачити або ecm я бюсти не знаю....я хотів би зрозуміти, як редагувати обмежувачі крутного моменту і збагачення прискорення...хочу навчитися, і не зламати всі ящики, щоб хто-то...дякую всім

explode82
19-11-2012, 09:01
хочете рада, що зрозуміти щось в пі?,зробіть зміни і спробуйте їх і подивитися, як змінити автомобіль так, щоб зрозуміти, як ви, діючи? краща річ, повірте

"Метрополіс"
19-11-2012, 21:56
Хммм робити зміни ? спробувати, звичайно, цей ? хороша річ...але я, наприклад, бачу, що обмежувач крутного моменту ? неправильно, а ? переробляти, ок ми? я хотів би зрозуміти, чому так? ? неправильно? що неправильно? як ви повинні змінити для того, щоб бути правильним? якщо я modificassi і caricherei andrei раніше наосліп у будь-якому випадку, на відміну від, можливо, невеликий пусковий струм, де далеко, щоб ЗРОЗУМІТИ, як рухатися змінити обмежувач і педаль...от і все...

msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:14
хлопці, на форумі повно інформації, якщо ви робите все ті ж питання, стає нудно, наприклад, подивитися, що порадив magi1984 останнє повідомлення на цій сторінці та у вас вже є основи потрібно читати все, а не тільки відкрити обговорення, то завжди одні і ті ж

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1280-consulto-su-file-mod-fiat-bravo-jtd/page3

"Метрополіс"
20-11-2012, 00:21
Я прошу вибачення...

lupak
20-11-2012, 00:39
Хммм робити зміни ? спробувати, звичайно, цей ? хороша річ...але я, наприклад, бачу, що обмежувач крутного моменту ? неправильно, а ? переробляти, ок ми? я хотів би зрозуміти, чому так? ? неправильно? що неправильно? як ви повинні змінити для того, щоб бути правильним? якщо я modificassi і caricherei andrei раніше наосліп у будь-якому випадку, на відміну від, можливо, невеликий пусковий струм, де далеко, щоб ЗРОЗУМІТИ, як рухатися змінити обмежувач і педаль...от і все...

Привіт Метрополіс, я новачок майже, як ти, обмежувач крутного моменту, якщо занадто високо обертання низькими цінами, ви можете пошкодити маховик, зчеплення і коробки передач.
Я бачив, що ви більше turbo, починаючи з 1750 оборотів, обмежувач крутного моменту inizialo збільшити навіть від тих кіл, ви можете почати з 20% і далі піднятися all' збільшення оборотів( оборотів більш високими маховик і зчеплення від компромісів менше)
Turbo могли б ви дати 200 очок, але ви повинні збільшити його обмежувач ? 2400 і ви подайте 2491

lupak
20-11-2012, 00:50
Привіт Манро, на щастя, ви поправте мене, ви можете почати з 10% до 25%?

dvdtuning
20-11-2012, 12:02
для turbo замість цього, я пропоную вам стояти близько 150 точок, які є більше? що suffucienti до витончених продуктивності, торкнувшись також tuttto інше...

explode82
20-11-2012, 20:32
на турбо дуже багато залежить від можливостей turbo,часто пу? піти ще далі,але dipeende також продуктивність, які ви хочете досягти

"Метрополіс"
20-11-2012, 21:51
так, але я, знаєте, cos'? я боюся перебільшувати, дають, наприклад, 200 точок на турбо...я, наприклад, не знаю, 200 очок, скільки mbar рівні в пі?...індекс?? наприклад, якщо я даю 200 точок на турбо не на всі арки, але і, можливо, від 2000 оборотів потім, як я повинен бути тиску? i обмежувач крутного моменту, наприклад, якщо їх змінити, починаючи від 15% до 1500 об і і прибуття до 25%, щоб піднятися? те, що я хотів би зрозуміти...якщо б я збільшення обмежувачі крутного моменту, починаючи з 15% до повної навантаження-25%, після того як я налаштувати також parzializzato правильно?

msport (exil77grande)
20-11-2012, 22:13
200 очок на turbo рівні 0.2 бару, тому 100 балів = 0,1 бар і, як правило, на карти standard збільшується від 0,1 бар до 0,18 бар біля що стосується обмежувач крутного моменту від 15% до 30% збільшення намазується добре, і з акпп можна дати, без проблем і не пропустити саме нічого.

explode82
20-11-2012, 22:54
ти повний те, що він говорить mpsport,навіть якщо для акпп, ви повинні все більше і більше уваги, чому? є дуже ніжні, які відразу стрибають, якщо переборщити

"Метрополіс"
21-11-2012, 00:03

msport (exil77grande)
21-11-2012, 00:36
ідеальним я бачу, що мої поради потрібні на щось.

"Метрополіс"
21-11-2012, 11:19

"Метрополіс"
21-11-2012, 21:37
Технічний питання на турбо...але якщо я наприклад вибираю (в табличній) від приблизно 20 навантаження на 1750 оборотів і ду-200 точок на весь період? ви бачите неправильне, як і що?

lupak
21-11-2012, 21:55
Осі з карти, turbo : обертів і кількості дизельного палива;
Так по мені, якщо занадто turbo з проханням незабаром дизель вам високе співвідношення AFR.

dvdtuning
22-11-2012, 00:27
завжди пам'ятайте, щоб вибрати реальні значення, в іншому випадку робить красивий удар;)

dvdtuning
22-11-2012, 00:43
не ? propiamente cos? але c'? кореляція між картою диму співвідношення stechio цього ? прес-turbo, чому? можливо, у тих раундах, де ви збільште press turbo, щоб змусити речі turbo повинен всмоктувати більше повітря, і оскільки на карту димів у нас IQ і всмоктуваного повітря співвідношення afr не буде? з кращих, якщо ми не adeguiamo..., але реальна причина ? що senoi ми виходимо з cos? вниз з оборотів внести зміни 0,2 бар і, можливо, в цей перехідний ми дали дизельне паливо, достатньо відрегулювати карту), решту ми знайдемо з надлишковий крутний момент і потужність, які будуть кататися на ковзанах колеса і "trucideranno" зчеплення і маховик в районі тахометра, що на мій погляд, не потрібно нічого, якщо не просто зробити вище,....завжди визнаючи той факт, що turbo c'? обличчям до нас-в витрата, щоб дати нам те повітря плюс, тому що, можливо, буде працювати в області з flow-map не підходить, званої "сплесків" потенційно руйнівною для ТЗ ж....

я випадково автомобілів, чиї господарі запитували мене, "ефект хлиста" вже доступні від 1400 оборотів в хвилину, і я сказав йому серйозні ризики, які бігли на маховик, зчеплення і turbo в найкоротші терміни, якщо погано експлуатується...в кінці кінців я зробив так, як потрібно, задоволені, їх всі щасливі!

"Метрополіс"
22-11-2012, 01:04

dvdtuning
22-11-2012, 01:31
ну, якщо то, власники авто,що це, як правило, не розуміють, cippa, можуть запитати, навіть і 100% потужності від 1000 до 1500 оборотів, якщо вони хочуть, щоб їх ви arrangiano...звичайно, для? якщо мене запитують щось подібне я навряд чи їх щасливий, і я намагаюся змусити їх думати...
насамперед про логікою ви не можете? зробити автомобіль, cos? який сенс мати автомобіль, який "втеча з-під" кожен раз, коли ви трохи газу?? і в русі?? може бути, з красивою р? сніг на землі? з зад іншого автомобіля всього в декількох сантиметрах від морди автомобіля, що з цього випливає??

Також я намагаюся змусити їх думати, навіть, чому? потім ламають все і ламають, так тебе (фільм старий), хтось запитав мене, диво, там я вже майже кладе на нього руки (жарт, звичайно), наскільки високою була його ****llo невігластва...їх хочуть, що гумовий клапан, його не цікавить "з'їсти" метрів асфальту!

"Метрополіс"
22-11-2012, 11:58

dvdtuning
22-11-2012, 13:44
Абсолютно...вже від орі у мене є друг, який sviolinava i 210km/h і зламався.

"Метрополіс"
22-11-2012, 19:48
прошу вибачення, в 220 км/год зупиняється....я був неправий, писати...тут, ви мені підтвердіть, що ніяких обмежувач швидкості? може бути, піти пі? у верхній частині повинні грати з авансів або я помиляюся?

lupak
23-11-2012, 15:55
Може бути, єдиний межа ? в колінах карту обмежувача крутного моменту або, може бути, час вприскування і запит iq кіл, які ведуть 220 км/ч.

magi1984
23-11-2012, 16:42
якщо вони були вже? говорили в минулому, якщо я не помиляюся...деякі автомобілі мають обмежувач швидкості? в eeprom, а не flash nelal
і сон протягом декількох тих, хто знає, як його знайти і змінити

"Метрополіс"
23-11-2012, 17:38

dvdtuning
23-11-2012, 17:48
Привіт, то в прикладеній карті в пості 33 ? все не повторити...не може? бути, що це зробив ти, особливо з таким обмежувачем на зірки.
Турбо майже може піти, але особисто мені не подобається, запропонуйте занадто багато, як він, що на педаль.
Єдине, ок ? у egr. Lavoraci вище і повертає на форумі, аналізує карти, опубліковані і обговоріть, cos? ви починаєте вивчати щось.

"Метрополіс"
23-11-2012, 18:14
Тоді в першу чергу дякую за відповідь, пояснюю, що на цій карті, як я писав на початку, не ? всі муки мого ланчі, обмежувачі є помилковими і gi? знала, насправді я навіть написав, що я повинен ще зробити, чому? турбо не йде? Я дав максимум 200 балів, таким чином поступово...що не так з турбо? 0,2 бар і більше? так? багато? C'? той, хто сказав мені, що йшли добре...

dvdtuning
24-11-2012, 11:54
Тоді в першу чергу дякую за відповідь, пояснюю, що на цій карті, як я писав на початку, не ? всі муки мого ланчі, обмежувачі є помилковими і gi? знала, насправді я навіть написав, що я повинен ще зробити, чому? турбо не йде? Я дав максимум 200 балів, таким чином поступово...що не так з турбо? 0,2 бар і більше? так? багато? C'? той, хто сказав мені, що йшли добре...

Я сказав вам, що це добре, але мені не подобається, як метод зростання, у кожного свій. Це не означає, що не дуже добре, звичайно, як стандартній карті ви можете дізнатися на 150 очок, і ви можете мати гарні результати.

"Метрополіс"
24-11-2012, 14:24
ок, добре, добре...я хотів би спробувати дати 200 щоб дати 0,2 бар і більше? що ви говорите? для турбіни оригінал повинен бути ок, а то я б обмежувачі крутного моменту, як ви повинні...але щось я не зрозумів...обмежувачі крутного моменту я повинен отримати їх в залежності від перевищення парів, вірно? або, скоріше, називається тиском parzializzata правильно?