Прагляд Поўнай Версіі : Карта a4 130cv
"Метраполіс"
18-11-2012, 11:12
explode82
18-11-2012, 12:23
варта даць некаторыя дадзеныя ў pi? уласцівыя ecu,нумар HW і SW, велічыня файла і мадэль ecu,з тым, што вы напісалі, наўрад ці вы зможаце? даць дапамогу
"Метраполіс"
18-11-2012, 13:20
magi1984
18-11-2012, 13:49
2 рэчы, якія сапраўдныя для ўсіх, не толькі для вас.
1 - Калі вы хочаце погляд на карту, прыкладзеныя заўседы на врі і мод з максімальную колькасць дадзеных, можна
2 - не верце ўсім, што есць? што гавораць на форумах, асабліва ў некаторых форумах італьянскіх, дзе гандлююць усе для выкладчыкаў cercandoti прадаць сваю карту, а потым у рэальнасці? яны не ведаюць, нічога зрабіць
dvdtuning
18-11-2012, 14:07
2 рэчы, якія сапраўдныя для ўсіх, не толькі для вас.
1 - Калі вы хочаце погляд на карту, прыкладзеныя заўседы на врі і мод з максімальную колькасць дадзеных, можна
2 - не верце ўсім, што есць? што гавораць на форумах, асабліва ў некаторых форумах італьянскіх, дзе гандлююць усе для выкладчыкаў cercandoti прадаць сваю карту, а потым у рэальнасці? яны не ведаюць, нічога зрабіць
А вешчуны...калі мы не крычы і мадыфікацыі вашай машыны, мы не можам ацаніць яго якасць? працы на ей.
Магчымасці для паляпшэння есць для гэтага рухавіка, але калі я правільна зразумеў, вы шукаеце-й? пускавы момант на нізкіх абарачэннях відаць, што ? амаль як арыгінал...занадта рэпліку даступная на нізкіх абарачэннях падкрэсліваецца толькі органы счаплення, калі яны арыгінальныя..
"Метраполіс"
18-11-2012, 14:15
Дзякуй шматлікім за адказы... вось гэтыя два файла..арыгінальныя і moddati...мы хацелі б змяніць, што лепшыя і нізкія дазоўкі...? сапраўды мертвая ўніз, я заяўляю, што гэтая карта не ? усе мукі майго шмат мне дапамог сябар, яна і я дзякую яго вельмі за яго дапамогу, я хацеў бы, каб? пачаць зразумець, як гэта зрабіць я таксама..што тычыцца карты з драйвера ecm я запампаваў p? карты ад вэб-гэтай машыны, і я заўважыў людзей, якія сапраўды закранулі крывыя з драйвера, я пі? што яшчэ цікава высветліць, што тып крывой, могуць апынуцца па-за драйвера для паляпшэння паслуг і, як яны кажуць, што мала дыму....Дзякуй
msport (exil77grande)
18-11-2012, 15:06
прывітанне,так як вы ўжо зрабілі, звярніце ўвагу, калі вы просіце інфармацыю або савет, калі вы не пошту файл врі і mod названыя так, як павінна і з больш info магчымыя становіцца ўсе больш сумна дапамагчы, і многія не робяць гэтага,для астатніх я магу толькі сказаць, што і' выпраўлены занадта элементарна і не ідзе зусім, а так не правільна, і яе можа зрабіць нават дзіця павялічыць у % tot фіксаванай на карту, а на самай справе ў вас вынікі,фазы ўпырску ў парадку,абмежавальнікі крутоўнага моманту на паўтор,і яна памерла ўніз, таму што яна была зменена, толькі трохі ўверх і ў той бок,presione turbo, нават калі мне не падабаецца, можа ісці,узбагачэнне пры паскарэнні не ідзе нават і адрозніваецца ад сумежных,час overboost rimettili крычы.
"Метраполіс"
18-11-2012, 21:28
Прывітанне msport..дзякуй за адказ..тады прашу прабачэння, што не адразу прывеў арыгінальныя файлы і рэдагаваць не будзе? pi? гэтая памылка з майго боку, што карта была зроблена ў манеры p? клас я цябе не ведаю, што сказаць...не гуру ў поле, таму я не дазваляю сабе крытыкаваць. Пытанняў:
2)той жа пытанне, як рухаць узбагачэнне паскарэння, каб быць правільнай? я чытаю, што змяніўшы яго да 50% і да 1500 абаротаў, аўтамабіль мае тэндэнцыю заставацца хуткае...
3)чаму? усе overboost не змяняюць ніколі? я часта чытаю, што рэкамендуюць застануся арыгінал...
Дзякуй за тлумачэнні :)
explode82
18-11-2012, 21:49
што абмежавальнікі крутоўнага моманту vanna зроблены прыступкі, я ніколі не чытаў вакол, для форумаў, каб быць сумленным, і таму я не ведаю, дзе ты мог бы чытаць гэтую рэч,то, калі вы ведаеце, як рухацца ўзбагачэнне паскарэння аўтамабіля не застаецца хуткае ,і, па-трэцяе час яно можа даць праблемы з турбо і прывесці да сур'езных пашкоджанняў, калі хвалістыя няправільна,і людзі, якія з тых карты, ведаюць, што з гэтым рабіць і як рухаць нагамі для мяне вельмі мала,і нават сярод гуру,многія нават не ведаюць, comemmuoverle але робяць мод стандартаў, тых карты або пазбягаюць проста рухаць нагамі, і гэта робяць большасць persone..........гэта на час boost ? мае асабістае меркаванне
"Метраполіс"
18-11-2012, 23:31
ну, вядома, кожны мае свае меркаванне ? відавочна, я...я чытаў, не памятаю дзе, і казалі, што абмежавальнікі крутоўнага моманту факты ў крок ішлі-й? што добра....вось чаму нам?....а я стаўлю ў параўнанне абмежавальнікі крутоўнага моманту і, здаецца, што гэта факты, так у той жа шлях...можа быць, я не ведаю, добра бачыць або ecm я бюсты не ведаю....я хацеў бы зразумець, як рэдагаваць абмежавальнікі крутоўнага моманту і ўзбагачэнне паскарэння...хачу навучыцца, і не зламаць усе скрыні, каб хто-то...дзякуй ўсім
explode82
19-11-2012, 09:01
хочаце савет, што зразумець што-то ў пі?,зрабіце змены і паспрабуйце іх і паглядзець, як змяніць аўтамабіль так, каб зразумець, як вы, дзейнічаючы,? лепшая рэч, паверце
"Метраполіс"
19-11-2012, 21:56
Хммм рабіць змены ? паспрабаваць, вядома, гэты ? добрая рэч...але я, напрыклад, бачу, што абмежавальнік крутоўнага моманту ? няправільна, а ? перарабляць, ок мы? я хацеў бы зразумець, чаму так? ? няправільна? што няправільна? як вы павінны змяніць для таго, каб быць правільным? калі я modificassi і caricherei andrei-ранейшаму ўсляпую у любым выпадку, у адрозненне ад, магчыма, невялікі пускавы ток, дзе далека, каб ЗРАЗУМЕЦЬ, як рухацца ў змяніць абмежавальнік і педаль...вось і ўсе...
msport (exil77grande)
19-11-2012, 22:14
хлопцы, на форуме поўна інфармацыі, калі вы робіце ўсе тыя ж пытанні, становіцца сумна, напрыклад, паглядзець, што параіў magi1984 апошняе паведамленне на гэтай старонцы і ў вас ўжо есць асновы трэба чытаць усе, а не толькі адкрыць абмеркаванне, што то заўседы адны і тыя ж
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1280-consulto-su-file-mod-fiat-bravo-jtd/page3
"Метраполіс"
20-11-2012, 00:21
Я прашу прабачэння...
Хммм рабіць змены ? паспрабаваць, вядома, гэты ? добрая рэч...але я, напрыклад, бачу, што абмежавальнік крутоўнага моманту ? няправільна, а ? перарабляць, ок мы? я хацеў бы зразумець, чаму так? ? няправільна? што няправільна? як вы павінны змяніць для таго, каб быць правільным? калі я modificassi і caricherei andrei-ранейшаму ўсляпую у любым выпадку, у адрозненне ад, магчыма, невялікі пускавы ток, дзе далека, каб ЗРАЗУМЕЦЬ, як рухацца ў змяніць абмежавальнік і педаль...вось і ўсе...
Прывітанне Метраполіс, я пачатковец амаль, як ты, абмежавальнік крутоўнага моманту, калі занадта высока кручэння нізкіх коштах, вы можаце пашкодзіць махавік, счапленне і каробку перадач.
Я бачыў, што вы больш turbo, пачынаючы з 1750 абаротаў, абмежавальнік крутоўнага моманту inizialo павялічыць нават ад тых колаў, вы можаце пачаць з 20% і далей падняцца all' павелічэнне абаротаў( абаротаў больш высокімі махавік і счапленне ад кампрамісаў менш)
Turbo маглі б вы даць 200 ачкоў, але вы павінны павялічыць яго абмежавальнік ? 2400 і вы падайце 2491
Прывітанне Манро, на шчасце, вы папраўце мяне, вы можаце пачаць з 10% да 25%?
dvdtuning
20-11-2012, 12:02
для turbo замест гэтага, я прапаную вам стаяць каля 150 кропак, якія з'яўляюцца больш? што suffucienti да вытанчаных прадукцыйнасці, крануўшы таксама tuttto астатняе...
explode82
20-11-2012, 20:32
на турба вельмі многае залежыць ад магчымасцяў turbo,часта пу? пайсці яшчэ далей,але dipeende таксама прадукцыйнасць, якія вы хочаце дасягнуць
"Метраполіс"
20-11-2012, 21:51
так, але я, ведаеце, cos'? я баюся перабольшваць, даюць, напрыклад, 200 кропак на турба...я, напрыклад, не ведаю, 200 ачкоў, колькі mbar роўныя ў пі?...індэкс?? напрыклад, калі я даю 200 кропак на турба не на ўсе аркі, але і, магчыма, ад 2000 абаротаў потым, як я павінен быць ціску? i абмежавальнік крутоўнага моманту, напрыклад, калі іх змяніць, пачынаючы ад 15% да 1500 аб і і прыбыцці да 25%, каб падняцца? тое, што я хацеў бы зразумець...калі б я павелічэнне абмежавальнікі крутоўнага моманту, пачынаючы з 15% да поўнай нагрузкі-25%, пасля таго як я наладзіць таксама parzializzato правільна?
msport (exil77grande)
20-11-2012, 22:13
200 ачкоў на turbo роўныя 0.2 бара, таму 100 балаў = 0,1 бар і, як правіла, на карты standard павялічваецца ад 0,1 бар да 0,18 бар каля што тычыцца абмежавальнік крутоўнага моманту ад 15% да 30% павелічэнне нашмароўваецца добра, і з акпп можна даць, без праблем і не прапусціць менавіта нічога.
explode82
20-11-2012, 22:54
ты поўны тое, што ен кажа mpsport,нават калі для акпп, вы павінны ўсе больш і больш увагі, чаму? есць вельмі далікатныя, якія адразу скачуць, калі перабраць
"Метраполіс"
21-11-2012, 00:03
msport (exil77grande)
21-11-2012, 00:36
ідэальным я бачу, што мае парады патрэбныя на што-то.
"Метраполіс"
21-11-2012, 11:19
"Метраполіс"
21-11-2012, 21:37
Тэхнічны пытанне на турбо...але калі я напрыклад выбіраю (у таблічнай) ад прыкладна 20 нагрузкі на 1750 абаротаў і ду-200 кропак на ўвесь перыяд? вы бачыце няправільнае, як і што?
Восі з карты, turbo : абаротаў і колькасці дызельнага паліва;
Так па мне, калі з-за занадта turbo з просьбай неўзабаве дызель вам высокае суадносіны AFR.
dvdtuning
22-11-2012, 00:27
заўседы памятайце, каб выбраць рэальныя значэнні, у адваротным выпадку робіць прыгожы ўдар;)
dvdtuning
22-11-2012, 00:43
не ? propiamente cos? але c'? карэляцыя паміж картай дыму суадносіны stechio гэтага ? прэс-turbo, чаму? магчыма, у тых раўндах, дзе вы павялічце press turbo, каб прымусіць рэчы turbo павінен ўсмоктваць больш паветра, і паколькі на карту дымоў у нас IQ і всасываемого паветра суадносіны afr не будзе? з лепшых, калі мы не adeguiamo..., але рэальная прычына ? што senoi мы зыходзім з cos? ўніз з абаротаў ўнесці змены 0,2 бар і, магчыма, у гэты пераходны мы далі дызельнае паліва, дастаткова адрэгуляваць карту), усе астатняе мы знойдзем з залішняя крутоўны момант і магутнасць, якія будуць катацца на каньках колы і "trucideranno" счапленне і махавік ў раене тахометра, што на мой погляд, не трэба нічога, калі не проста зрабіць вышэй,....заўседы прызнаючы той факт, што turbo c'? тварам да нас-у расход, каб даць нам той паветра плюс, таму што, магчыма, будзе працаваць у вобласці з flow-карта не падыходзіць, званай "воплескаў" патэнцыйна разбуральнай для МС жа....
я выпадкова аўтамабіляў, чые гаспадары пыталіся ў мяне, "эфект дубца" ўжо даступныя ад 1400 абаротаў у хвіліну, і я сказаў яму сур'езныя рызыкі, якія беглі на махавік, счапленне і turbo ў самыя кароткія тэрміны, калі дрэнна эксплуатуецца...у рэшце рэшт я зрабіў так, як патрабуецца, задаволеныя, усе шчаслівыя!
"Метраполіс"
22-11-2012, 01:04
dvdtuning
22-11-2012, 01:31
ну, калі тое, ўладальнікі аўто,што гэта, як правіла, не разумеюць, cippa, могуць спытаць, нават і 100% магутнасці ад 1000 да 1500 абаротаў, калі яны хочуць, каб іх вы arrangiano...вядома, для? што калі мяне пытаюцца што-то падобнае я наўрад ці іх шчаслівы, і я спрабую прымусіць іх думаць...
перш за ўсе аб логіцы вы не можаце? зрабіць аўтамабіль, cos? які сэнс мець аўтамабіль, які "ўцекі з-пад" кожны раз, калі вы ледзь-ледзь газу?? і ў руху?? можа быць, з прыгожай р? снег на зямлі? з зад іншага аўтамабіля ўсяго ў некалькіх сантыметрах ад морды аўтамабіля, што з гэтага вынікае??
Таксама я стараюся прымусіць іх думаць, нават, чаму? потым ламаюць усе і ламаюць, так цябе (фільм стары), хто-то спытаў мяне, цуд, там я ўжо амаль кладзе на яго рукі (жарт, вядома), наколькі высокім было яго ****llo невуцтва...іх хочуць, што гумовы клапан, яго не цікавіць "з'есці" метраў асфальту!
"Метраполіс"
22-11-2012, 11:58
dvdtuning
22-11-2012, 13:44
Абсалютна...ужо ад врі ў мяне есць сябар, які sviolinava i 210km/h і зламаўся.
"Метраполіс"
22-11-2012, 19:48
прашу прабачэння, у 220 км/ч спыняецца....я быў няправы, пісаць...тут, вы мне пацвердзіце, што ніякіх абмежавальнік хуткасці? можа быць, пайсці пі? у верхняй часткі павінны гуляць з авансаў або я памыляюся?
Можа быць, адзіны мяжа ? у каленях карту абмежавальніка крутоўнага моманту або, можа быць, час ўпырску і запыт iq колаў, якія вядуць 220 км/ч.
magi1984
23-11-2012, 16:42
калі яны былі ўжо? казалі ў мінулым, калі я не памыляюся...некаторыя аўтамабілі маюць абмежавальнік хуткасці? у eeprom, а не flash nelal
і сон на працягу некалькіх тых, хто ведае, як яго знайсці і змяніць
"Метраполіс"
23-11-2012, 17:38
dvdtuning
23-11-2012, 17:48
Прывітанне, то ў прыкладаемай карце ў пасце 33 ? усе не паўтарыць...не можа? быць, што гэта зрабіў ты, асабліва з такім абмежавальнікам на зоркі.
Турба амаль можа пайсці, але асабіста мне не падабаецца, прапануйце занадта шмат, як ен, што на педаль.
Адзінае, ок ? у egr. Lavoraci вышэй і паварочвае на форуме, аналізуе карты, апублікаваныя і абмяркуйце, cos? вы пачынаеце вывучаць што-то.
"Метраполіс"
23-11-2012, 18:14
Тады ў першую чаргу дзякуй за адказ, тлумачу, што на гэтай карце, як я пісаў у пачатку, не ? усе мукі майго ланч, абмежавальнікі з'яўляюцца памылковымі і gi? ведала, на самай справе я нават напісаў, што я павінен яшчэ зрабіць іх, чаму? турба не ідзе? Я даў максімум 200 балаў, такім чынам паступова...што не так з турбо? 0,2 бар і больш? так? шмат? C'? той, хто сказаў мне, што ішлі добра...
dvdtuning
24-11-2012, 11:54
Тады ў першую чаргу дзякуй за адказ, тлумачу, што на гэтай карце, як я пісаў у пачатку, не ? усе мукі майго ланч, абмежавальнікі з'яўляюцца памылковымі і gi? ведала, на самай справе я нават напісаў, што я павінен яшчэ зрабіць іх, чаму? турба не ідзе? Я даў максімум 200 балаў, такім чынам паступова...што не так з турбо? 0,2 бар і больш? так? шмат? C'? той, хто сказаў мне, што ішлі добра...
Я сказаў вам, што гэта добра, але мне не падабаецца, як метад росту, у кожнага свой. Гэта не азначае, што не вельмі добра, вядома, як стандартнай карце вы можаце даведацца на 150 ачкоў, і вы можаце мець прыгожыя вынікі.
"Метраполіс"
24-11-2012, 14:24
ок, добра, добра...я хацеў бы паспрабаваць даць 200 каб даць 0,2 бар і больш? што вы кажаце? для турбіны арыгінал павінен быць ок, а то я б абмежавальнікі крутоўнага моманту, як вы павінны...але што-то я не зразумеў цяпер...абмежавальнікі крутоўнага моманту я павінен атрымаць іх у залежнасці ад перавышэння пароў, дакладна? ці, хутчэй, называецца ціскам parzializzata правільна?