Перегляд Повної Версії : ecm titanium
marcogolfnera
17-11-2012, 17:26
привіт всім рага...хто мені може сказати посилання, де можна скачати???спасибі тим, хто мені допомагає..
привіт всім рага...хто мені може сказати посилання, де можна скачати???спасибі тим, хто мені допомагає..
Я закликаю тебе читати правила і, щоб познайомити вас в спеціальному розділі, перш ніж запитати...
msport (exil77grande)
17-11-2012, 19:01
вітаю marcogolfnera, що, як нік вже знаю, в іншому місці ще вам потрібно зареєструватися,подати,читати правила і вже за втручання запитом,на початку свого погано тут.
ну..може бути, після переходить до презентації.
marcogolfnera
18-11-2012, 00:54
вони вже є? будинки на цих форумах ....і, можливо, хтось знає мене вже? ...? у перший раз, що я представляю тут...ок .якщо мій запит ? дуже огидним, я приношу свої вибачення..запит програми crakkata.. якщо має бути обраних, добре, що так.
msport (exil77grande)
18-11-2012, 14:31
вони вже є? будинки на цих форумах ....і, можливо, хтось знає мене вже? ...? у перший раз, що я представляю тут...ок .якщо мій запит ? дуже огидним, я приношу свої вибачення..запит програми crakkata.. якщо має бути обраних, добре, що так.
подивитися марко, тому що я думаю, що тебе звуть так я поясню, я знаю, що ви не новий форум, тому що ваш нік я пам'ятаю, в скарб, і якщо читати все, повний мій нік ви знаєте, хто ви говорите тому що я не був саме новачок на цьому форумі, але факт один,тут не йдеться про crack або no crack, і тут немає обраних або фаворитизм, але закон рівний для всіх, і всі повинні дотримуватися наших правил, ми не бачимо в таджикистані або що-небудь ще, але ми пропонуємо все змінюється, замість грошей ми просимо, що важливо і те, хороший sensoquindi, якщо є здоровий глузд, а не новий на форумі, і чудово знаєте, що чим раніше ви зареєструєтесь,то він уявляє повною мірою, написавши ім'я,вік,localita' і професія, і мені не здається, попросити кредитну карту,а потім читає правила бачив, що тут у нас є простий, але які повинні дотримуватися, а потім, якщо вважає, що не порушує ні одне правило форуму тому ваш запит,якщо все це для вас занадто напруженим, і ви вірите, що тут ви тільки час втрачати, ну тоді лишіть його в спокої, але якщо читати одну мить все richezze, які присутні в цьому форумі, і я кажу не лише дискусії, а й багато іншого, то, звичайно, передумали,це ясно, що не хоче бути догану, але тільки з нашої точки бачив, я закликаю тебе:
подати належним чином, і читати правила,гарне продовження, і я сподіваюся, що зможу спілкуватися з вами в інших постах.
привіт, хлопці я не можу знайти того, хто говорить мені, як ви бачите, тиск турбо бар з titanium. дякую
msport (exil77grande)
24-11-2012, 12:23
варто зазначити, що я вже відповів,в будь-якому разі просто відкрити у табличній або навіть в 2d прокрутка на карті, тиск турбо, і спостерігайте, максимальне значення considernado 1 бар атмосферного, отже, якщо є написав 2200 означає, що vaore максимальний тиск турбо " 1,2 бар ок?
вибачте msport не я помітив, я перевірив по таблиці і як я розумію, максимальне значення 4500 а потім переведена в бар ? 2,5, а потім у вихідний блок, мені здається, занадто висока. у 2d-точні значення, де ви бачите?
magi1984
24-11-2012, 18:14
неправильно. 4500 переведена в бар 4,5 бар
1 атмосферного тиску і 3,5 тиску турбо
і якщо ви зробили карту з sti значення тиску turbo готові знайти собі з турбіною курс після 2 місяців
dvdtuning
24-11-2012, 18:16
неправильно. 4500 переведена в бар 4,5 бар
1 атмосферного тиску і 3,5 тиску турбо
і якщо ви зробили карту з sti значення тиску turbo готові знайти собі з турбіною курс після 2 місяців
2 місяці??? ви дуже оптимістично;)
зрозумів, mai1984 але посилання орі. тому, якщо lori. мені як максимальне значення 6000 в барі який тиск я'
magi1984
24-11-2012, 18:50
але ? неможливо, що оригінальні карти тиску turbo має 6000 значення. не існує
і в будь-якому випадку, не ? важко зрозуміти...
1000 = 1 бар
6000 = 6 бар
що, повторюю, не відносяться до тиску turbo, чому? ? неможливо
зрозумів, mai1984 але посилання орі. тому, якщо lori. мені як максимальне значення 6000 в барі який тиск я'
Я не розумію, що ви маєте на увазі тиск, що турбо або rail ?
який автомобіль, і ecu ви говорите
msport (exil77grande)
24-11-2012, 19:15
каже тиску turbo, але якщо не файл, а також адресу в питанні ne possiamoi говорити протягом декількох місяців.
тоді я поясню, краще я з ecm2001 ви можете бачити ecu орі. тиску turbo в бар. з титаном мені говорите, що в таблиці, якщо або 2000-деко зняти 1000, еквівалентно бар 1.00, але якщо я бачу коштує максимум є я 6000, скільки я можу зняти для розрахунку бар , none' мови відправлю карту, але мені потрібно, щоб побачити тиск efettiva в бар. дякую
dvdtuning
24-11-2012, 21:33
Як сказав msport, якщо немає вакансій файл орі, щоб перевірити їх ми не можемо-й? відповісти на це, я не зрозумів, чому? ще не зробили цього, якщо ви хочете по-справжньому допомогти!
я не можу в снд? а мені каже помилка в тому, що розділ повинен я побачити його? дякую
magi1984
24-11-2012, 22:37
comprimilo з winzip і ви побачите, що ви можете зробити це в снд?
це міжнародні організації альфа jtd 150cv
мегамозок
24-11-2012, 23:14
це міжнародні організації альфа jtd 150cv
Може бути, трохи більше? інформація не ламаються ... ? є 159 1.9 jtdm 16v?
sw 1037391754
я не розумію, що інфо? ви, тим не менш alfa 159 jtdm 150cv q-tronic
мегамозок
24-11-2012, 23:33
Я думаю, цю вашу таблицю turbo.
1e1434
x info я мав на увазі модель автомобіля
спасибі, однак тепер я розумію, завдяки вашій таблиці, коли я відкриваю таблицю цифр rpm/мм3/концентратор мене були всі 0, для якого votivo.ora ricomparse відсотки і тиск рейл intabella можу подивитися його спасибі