КПК

Перегляд Повної Версії : Рекомендую карту Audi A3 2.0 TDI 140cv

Gianpy80
17-11-2012, 10:37
Привіт, хлопці.. тільки що зареєструвався і вже? я прошу ради на карті, що я st? роблячи стати тупіший якийсь час..

Я відправлю карту орі і останній мод, який я зробив.. Дайте мені кілька порад про те, де я помиляюся чи якщо я неправильно все :)

Gianpy80
19-11-2012, 15:16
ніхто? :(
точно, що не хочу, що мені зробити карту.. я відправив, навіть мій мод.. я просто хочу, щоб хто-небудь, поясніть мені, де і як я повинен піти діяти, щоб зробити краще турбіни, які ми зібрали, і як людина в районі EGR..

msport (exil77grande)
19-11-2012, 23:21
ніхто? :(
точно, що не хочу, що мені зробити карту.. я відправив, навіть мій мод.. я просто хочу, щоб хто-небудь, поясніть мені, де і як я повинен піти діяти, щоб зробити краще турбіни, які ми зібрали, і як людина в районі EGR..

завтра я даю йому один погляд, і я вам скажу.

Gianpy80
20-11-2012, 07:51
завтра я даю йому один погляд, і я вам скажу.

Thanksss :)

msport (exil77grande)
20-11-2012, 13:30
привіт,я тільки що одного погляду на карту,то не знаю, якщо ми про картку або, якщо ви ще не пробували, але я кажу тільки, щоб не спробувати його, або зняти його відразу, тому що за серйозних ушкоджень тут не йдеться про якусь помилку, але ви говорите, що це все абсолютно неправильно, і змінений mostruosamente і я кажу все,крім того, обмежувачі крутного моменту-теж mmostruoi але негативно повторюю, як брат поверніть його негайно орі і зверніться до фахівця, тому що не в образу цій карті це зроблено тими, хто не розуміє нічого.

Gianpy80
20-11-2012, 14:02
Я знаю, що я промайнув мод неправильно.. Я зробив стільки випробувань... Сьогодні вмикаю ноутбук і місце цього в даний час завантажений. Однак, забуваючи, що це всього лише випробування (фільтрів знав це, але не питайте мене, чому? але в мінус йшли краще, то я їх, скидаються в орі) на який відсоток я можу натиснути на кнопку. Парз. і прес-turbo? Я заявляю, що не так? кинула., машин у мене
підставте але це в частині турбіна вже інша? від нової не ? ніколи не пішов добре..

magi1984
20-11-2012, 14:44
я думаю, що краще місць, що правильний файл, перш ніж вам дадуть будь-яку думку або рада по зіставленню

msport (exil77grande)
20-11-2012, 14:49
я розумію, що робила багато тестів, але я не розумію, що випробування може бути зменшити на 100% обмежувач крутного моменту або збільшити щось на зразок 4600 очок, тиск турбо,в будь-якому випадку електронної пошти, що і в поточному, ми бачимо їх, як ти висловився.

Gianpy80
30-11-2012, 14:07
4600 очок? ні, ми повинні бути непорозуміння.. може бути, 460.. я використовував ecm 2001. Питання обмежувачі крутного моменту не питайте мене, чому? але, здавалося, вони працювали, навпаки, це-те, чому? на цій карті я їх опустив..

msport (exil77grande)
30-11-2012, 19:31
4600 очок? ні, ми повинні бути непорозуміння.. може бути, 460.. я використовував ecm 2001. Питання обмежувачі крутного моменту не питайте мене, чому? але, здавалося, вони працювали, навпаки, це-те, чому? на цій карті я їх опустив..

дивіться, прямо як один цій карті і негайного виключення.

Gianpy80
01-12-2012, 09:11
то.. забули цю карту, чому? як вже? сказав ? тільки одна з тисячі доказів "відчайдушні", що я і зробив..
це ? те, що в даний час ? завантажується.
Скажи мені, по-твоєму, де я повинен діяти, щоб її натиснути "p"? pi?.
Для EGR я знаю, що я повинен діяти на карті "фаза уприскування", але, коли ви відкриєте цю карту в 2d, де я повинен скинути, щоб видалити EGR? (механічно ? gi? прощення).

mcjtd
01-12-2012, 11:15
у egr не закрити "фаза уприскування" (назва корму для управління egr), але від контролю...
на форумі я бачив, що c'? хороший путівник для закриття досить р? ці клапани inzozzatrici двигунів...
але я s? ви все ще не можете ввійти, щоб побачити її...

Gianpy80
01-12-2012, 12:09

mcjtd
01-12-2012, 12:22
але, що блок управління монтується цієї машини? один edc16u31?

Gianpy80
01-12-2012, 12:34
це точно, бо

Gianpy80
04-12-2012, 11:15

magi1984
04-12-2012, 11:42
я не розумію, за якими критеріями ви змінили карти, ecm, називається тиском parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мені це пояснював?

у збагачення при прискоренні ви змінили областях, які, на мій погляд, нехай будуть оригінальні, cio? нижче 1000rpm і 50% навантаження
не має сенсу змінювати 400 або 700 обертів, починаючи з нуля % навантаженні, самостійно не 700giri навіть коли ? до мінімуму

тиск турбо це добре, але ви повинні змінити ті карти, які ecm викликає тиск турбо-f.temp так само
те ж саме для лімітер, якщо збільшення тиску турбо потрібно збільшити обмежувачі тиску турбо

обмежувачі крутного моменту повністю cannati, ви дали зростання, який йде від 2 до 5%

Gianpy80
04-12-2012, 13:55
я не розумію, за якими критеріями ви змінили карти, ecm, називається тиском parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мені це пояснював?

у збагачення при прискоренні ви змінили областях, які, на мій погляд, нехай будуть оригінальні, cio? нижче 1000rpm і 50% навантаження
не має сенсу змінювати 400 або 700 обертів, починаючи з нуля % навантаженні, самостійно не 700giri навіть коли ? до мінімуму

тиск турбо це добре, але ви повинні змінити ті карти, які ecm викликає тиск турбо-f.temp так само
те ж саме для лімітер, якщо збільшення тиску турбо потрібно збільшити обмежувачі тиску турбо

обмежувачі крутного моменту повністю cannati, ви дали зростання, який йде від 2 до 5%

велике спасибі.. ви в змозі ясно... тепер я намагаюся змінити його, як вам порадив і я намагаюся..
Для EGR c'? карту, що треба привести все до 0, правильно? або я повинен зробити, щоб змусити в 2d?

magi1984
04-12-2012, 14:40
для системи egr, потрібно це зробити в 2D, є екран, як зробити це у відповідних розділах форуму, які ви зможете побачити, коли досягнута мінімальна частка повідомлень

Gianpy80
05-12-2012, 08:27
для системи egr, потрібно це зробити в 2D, є екран, як зробити це у відповідних розділах форуму, які ви зможете побачити, коли досягнута мінімальна частка повідомлень

ах ок, то зовнішній вигляд..
сьогодні, якщо у мене є другий я намагаюся змінити карту формату A3 зі своїми порадами..
Вчора я провів цілий день, намагаючись зробити defap на A6, що просто не хотів знати.. на щастя, там були msport і адміністратора, які допомогли мені інакше я б ще l?..

Gianpy80
05-12-2012, 12:17
ок, карту змінена в залежності від ваших порад... я організував перші (iniez. парз.)..
Якщо ви хочете buttaci очей..
Для EGR я пішов подивитися керівництво і екран, але EDC16U31 не з'?.. повинен мати 4 panettoni призвести до 0, як я розумію, але я не можу їх знайти.. c'? так, зокрема?

Gianpy80
05-12-2012, 12:25
ах, я забув.. як я використовував метод інтерполяції... я нещодавно дізнався, і ? дійсно зручно.. в ecm2001 не було..

msport (exil77grande)
05-12-2012, 12:40
ах, я забув.. як я використовував метод інтерполяції... я нещодавно дізнався, і ? дійсно зручно.. в ecm2001 не було..

так було в ecm,довідку, що знаходитесь тут по 2 повідомлення https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?29-esempi-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc16
просто виберіть початок і закінчення 2 panettoni і натисніть кнопку m в нижньому регістрі,якщо файл і 2m ne ви повинні знайти 4 і ще як, таких потрібно прокручувати в 2d після стадії уприскування.

Gianpy80
05-12-2012, 13:06
ок, ми повинні бути... я? я знайшов тільки ті, екрану (один маленький і 2 великих) і у мене їх 0..
Я поставлю посилання на мод...
ті, великі починаються на адресу 1C9DB8, мале 1C9CC6...

Gianpy80
05-12-2012, 13:13
edit...
я знайшов 2 інших panettoni великий і один малий на адресу 18B73A
це ? мод..
Вона закрита зараз?

magi1984
05-12-2012, 14:31
c? ще мапу збагачення при прискоренні з драйвера, за адресою 1c3402
адреса 1eb766 то от інші дві карти обмежувач turbo з драйвера
для egr поверніть оригінал в indiizzo 18b854, ти в нуль, починаючи з цього, але трохи ? неправильно. те ж саме в адресу 1c9db8 і 1c9de6

решта з сумнівом на відсоток збільшення дати ін'єкції parzializzato, map1, map2 і boost x rpm, чому? по мені ? занадто висока, як і зростання.
проте в цілому карту пу? піти, помилки системи по egr перевірте його і подивитися, як йде машина

Gianpy80
06-12-2012, 13:37
Ок, я зробив зміни, які мені вказали, і я завантажив... тепер машина їде дуже добре...
Для EGR я підключив діагностику і відсоток "duty cicle EGR" ? кріпиться на 95%, а спочатку вагалася ? правильно так?
Просто в мене момент я намагаюся змінити ті карти із драйверів, що ви мені вказали.. в будь-якому випадку спасибі за все, ви були дуже ласкаві..

puntospeed1.3
09-12-2012, 16:36
привіт всім. Я заявляю, що я ще не можу переглянути мапу,на питання,
але на цих авто точно, що управляє карту map1? Я читав, що навколо ? карта лямбда..
і map2, мабуть, карту тривалості упорскування, а також boost x rpm. Тепер між цими 2 останні в чому? різниця? може бути, що map2 як тривалість limiter?

Gianpy80
10-12-2012, 07:37
але який map1 ти маєш на увазі? ін'єкції parzializzata? у цьому випадку мова йде про карті парів, тобто обмежувач fumosit?...

jolidj
10-12-2012, 12:55
ти не можеш розглянути імена, дані від ecm , в першу чергу необхідно знати справжнє ім'я карти, або використовувати мову, яку ви розумієте.
ecm використовує, незабаром після того, як зрозумів, що тут варто в якості драйвера. використовує титан, вже краще. карти чіпати, педаль, обмежувач крутного моменту, час вприскування ( дизель ) , тиск турбо, lim тиску турбо і просто.
вам достатньо, щоб зробити зміни. nn я можу ще завантажити, якщо немає, я тобі дав адреси, і як збільшити.
класичний збільшення, а з 1500 об, а потім від 50% навантаження.
хорошу роботу.

puntospeed1.3
10-12-2012, 16:04
імена, які від ecm ви знаєте, що вони дивні.
проте, підбиваючи підсумок.
-ін'єкції parzializzato на EDC16 б smoke map, описаної з осі: маса повітря(map) /об / хв і z-осі IQ
-збагачення прискорення: запит крутний момент НМ, обмежувач крутного моменту, який теж НМ.
-тоді оригінал карти turbo і суміжних f.діапазон температур-від змінити в eugual чином, обмежувач turbo і svbl single value boost limiter cio? у breackpoint фіксується в 2620mbar.
-тоді ми були б SOI-start of injection різні карти, які варіюються в залежності від температури води.
-Тобто тривалість впорскування, що ecm називається завжди уприскування parazializzato(map2) і boost x rpm. Я не знаю, як діє перед мок? карту 10х10 з boostxrpm ; обидва перетворюються в градусах. може бути, map2, як називається ecm ? обмежувач в boostxrpm. це ? перевірити з журналів з vag-com.
у той час як ін'єкції parzializzato(map1) я не знаю, cos'?. я читала карту лямбда описується об/хв / kpascal, зрештою, робити з обмеженням на куріння. boh.

franco75
10-12-2012, 22:38
Я дав йому поглянути, то там повинно бути помилка в обмежувач крутного моменту на адресу 1d4714, калу різко більше оригіналу.
Карту в 1d68b8 не повинно бути, карту лямбды?

puntospeed1.3
10-12-2012, 22:53
насправді багато говорять. навіть ті, хто отримав, щоб дивитися damos. але як він діє?

jolidj
11-12-2012, 00:22
nn, ви плутайте з перекладом від ecm до реальності. карти чіпати і як я написав вище . зробіть чернетку і postala , хоча раніше nn я можу завантажити файл.
а цей напис порушує наші правила

franco75
11-12-2012, 02:57
насправді багато говорять. навіть ті, хто отримав, щоб дивитися damos. але як він діє?

Я так і не зрозумів, буде вперше показано, від puntospeed1.3 :
"уприскування parzializzato на EDC16 б smoke map, описаної з осі: маса повітря(map) /об / хв і z-осі IQ"

msport (exil77grande)
11-12-2012, 08:41
nn, ви плутайте з перекладом від ecm до реальності. карти чіпати і як я написав вище . зробіть чернетку і postala , хоча раніше nn я можу завантажити файл.
а цей напис порушує наші правила

jolidi спасибі за ваші чуйні, але згідно правил, речі на форумі повинні бути зроблені на форумі, а не в приватні, і якщо ти ще не всі privileggi для завантаження вкладень, не означає, що хтось покривал, повинна надіслати через *****якщо ви продовжуєте відвідувати форум, на короткий досягненні порогу в 50 повідомлень і ви також можете взяти участь в повній мірі.

jolidj
11-12-2012, 15:53
безумовно , це було тільки, щоб завершити моє якість. так результати для сили оновлювалися, на форумі , спрямовую свою роботу, хто може.
але якщо правила зроблені, щоб їх дотримуватися.

puntospeed1.3
11-12-2012, 15:56
я говорив, цю карту тут, я 3 uguali2008

манро
12-12-2012, 00:34
повинні бути smoke limiter або карти парів або карти лямбда, що завгодно...треба тільки переконатися, якщо на основі maf або map sensor cio? датчик витрати повітря або датчик тиску turbo повідомили в одній з осей...***** і я завжди кажу, що є карти, які змінюються калькулятор в руки....тому що якщо ви робите математику, і розділіть значення золота maf і IQ між ними ви помітите, що вам дадуть завжди одне число, як правило, 17,5 це число ? afr (співвідношення маси повітря ? iq дизель....

franco75
12-12-2012, 12:29
потім слід змінена, щоб вона стала на місце відносини, які ви хочете?

манро
12-12-2012, 13:39
це один із способів, і те, що "опустити" afr alzandl iq в карту логічно....без перебільшення..в іншому випадку автомобіль може курити....ще і в тому, щоб змінити значення комп'ютерної осі значень mf-map......

puntospeed1.3
12-12-2012, 18:37
повинні бути smoke limiter або карти парів або карти лямбда, що завгодно...треба тільки переконатися, якщо на основі maf або map sensor cio? датчик витрати повітря або датчик тиску turbo повідомили в одній з осей...***** і я завжди кажу, що є карти, які змінюються калькулятор в руки....тому що якщо ви робите математику, і розділіть значення золота maf і IQ між ними ви помітите, що вам дадуть завжди одне число, як правило, 17,5 це число ? afr (співвідношення маси повітря ? iq дизель....

у самому справі, зробивши розрахунок з вихідними значеннями, між цією картою і ін'єкції parzializzato IQ мені повертається значення 17.4 17.5 17.6 ...і т. д. значення повної навантаження в діапазоні потужності пара. потім на 4500 5000 стає все більш худий, як у carchi і часткові.
тоді виникає питання:
? краще опустити лямбда або підняти IQ ? або обидва

манро
14-12-2012, 13:37
puntospeed якщо встаєте iq лямбда автоматично опускається...тим же повітрям, ще й дизель = лямбда-AFR за нижчою...
з особистого досвіду можу сказати, що в двигунах vag pd максимальний межа, щоб не палити і 16-16,5:1.....таким чином, ви можете зробити різні тести, починаючи, може бути, робите карту "фіксований" все в 17:1 і спробувати машини...пам'ятаєте? що ці карти завжди обмеження дизельного палива, якщо педаль наприклад, вимагати 60 мг і лямбда-максимальне значення iq, і 54mg...машини не inietter? ніколи 60...

puntospeed1.3
14-12-2012, 15:44
? один edc16, потім педаль richiedero' крутний момент НМ. Потім , на iniez parzializzato або з ім'ям його smoke map, settero' мг для ін'єкцій ricalibrando час в карти duration, нарешті adeguero обмежувач крутного моменту esperesso теж НМ.

манро
14-12-2012, 16:09
ви забуваєте, карти перетворення нм на iq....я знаю, що DW і TL нм...але кожен нм буде відповідати? завжди певний iq.....але якщо ви знаєте, що ви робите, я прошу вибачення..продовжити так само, те, що ви робите....

puntospeed1.3
14-12-2012, 16:41
що вам потрібно, вибачте? був аргумент, що я і я, що.
я знаю про існування цієї карти, перетворення, але в даний час я не знаю ще.
мені потрібно краще, або, якщо хочете, дайте мені якісь підказки.

lupak
15-12-2012, 16:22
Подивіться тут : https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?836-Step-By-Step-Fiat-Bravo-1-9-Mjtd-120Cv/page7