Перегляд Повної Версії : Рекомендую карту Audi A3 2.0 TDI 140cv
Gianpy80
17-11-2012, 10:37
Привіт, хлопці.. тільки що зареєструвався і вже? я прошу ради на карті, що я st? роблячи стати тупіший якийсь час..
Я відправлю карту орі і останній мод, який я зробив.. Дайте мені кілька порад про те, де я помиляюся чи якщо я неправильно все :)
Gianpy80
19-11-2012, 15:16
ніхто? :(
точно, що не хочу, що мені зробити карту.. я відправив, навіть мій мод.. я просто хочу, щоб хто-небудь, поясніть мені, де і як я повинен піти діяти, щоб зробити краще турбіни, які ми зібрали, і як людина в районі EGR..
msport (exil77grande)
19-11-2012, 23:21
ніхто? :(
точно, що не хочу, що мені зробити карту.. я відправив, навіть мій мод.. я просто хочу, щоб хто-небудь, поясніть мені, де і як я повинен піти діяти, щоб зробити краще турбіни, які ми зібрали, і як людина в районі EGR..
завтра я даю йому один погляд, і я вам скажу.
Gianpy80
20-11-2012, 07:51
завтра я даю йому один погляд, і я вам скажу.
Thanksss :)
msport (exil77grande)
20-11-2012, 13:30
привіт,я тільки що одного погляду на карту,то не знаю, якщо ми про картку або, якщо ви ще не пробували, але я кажу тільки, щоб не спробувати його, або зняти його відразу, тому що за серйозних ушкоджень тут не йдеться про якусь помилку, але ви говорите, що це все абсолютно неправильно, і змінений mostruosamente і я кажу все,крім того, обмежувачі крутного моменту-теж mmostruoi але негативно повторюю, як брат поверніть його негайно орі і зверніться до фахівця, тому що не в образу цій карті це зроблено тими, хто не розуміє нічого.
Gianpy80
20-11-2012, 14:02
Я знаю, що я промайнув мод неправильно.. Я зробив стільки випробувань... Сьогодні вмикаю ноутбук і місце цього в даний час завантажений. Однак, забуваючи, що це всього лише випробування (фільтрів знав це, але не питайте мене, чому? але в мінус йшли краще, то я їх, скидаються в орі) на який відсоток я можу натиснути на кнопку. Парз. і прес-turbo? Я заявляю, що не так? кинула., машин у мене
підставте але це в частині турбіна вже інша? від нової не ? ніколи не пішов добре..
magi1984
20-11-2012, 14:44
я думаю, що краще місць, що правильний файл, перш ніж вам дадуть будь-яку думку або рада по зіставленню
msport (exil77grande)
20-11-2012, 14:49
я розумію, що робила багато тестів, але я не розумію, що випробування може бути зменшити на 100% обмежувач крутного моменту або збільшити щось на зразок 4600 очок, тиск турбо,в будь-якому випадку електронної пошти, що і в поточному, ми бачимо їх, як ти висловився.
Gianpy80
30-11-2012, 14:07
4600 очок? ні, ми повинні бути непорозуміння.. може бути, 460.. я використовував ecm 2001. Питання обмежувачі крутного моменту не питайте мене, чому? але, здавалося, вони працювали, навпаки, це-те, чому? на цій карті я їх опустив..
msport (exil77grande)
30-11-2012, 19:31
4600 очок? ні, ми повинні бути непорозуміння.. може бути, 460.. я використовував ecm 2001. Питання обмежувачі крутного моменту не питайте мене, чому? але, здавалося, вони працювали, навпаки, це-те, чому? на цій карті я їх опустив..
дивіться, прямо як один цій карті і негайного виключення.
Gianpy80
01-12-2012, 09:11
то.. забули цю карту, чому? як вже? сказав ? тільки одна з тисячі доказів "відчайдушні", що я і зробив..
це ? те, що в даний час ? завантажується.
Скажи мені, по-твоєму, де я повинен діяти, щоб її натиснути "p"? pi?.
Для EGR я знаю, що я повинен діяти на карті "фаза уприскування", але, коли ви відкриєте цю карту в 2d, де я повинен скинути, щоб видалити EGR? (механічно ? gi? прощення).
у egr не закрити "фаза уприскування" (назва корму для управління egr), але від контролю...
на форумі я бачив, що c'? хороший путівник для закриття досить р? ці клапани inzozzatrici двигунів...
але я s? ви все ще не можете ввійти, щоб побачити її...
Gianpy80
01-12-2012, 12:09
але, що блок управління монтується цієї машини? один edc16u31?
Gianpy80
01-12-2012, 12:34
це точно, бо
Gianpy80
04-12-2012, 11:15
magi1984
04-12-2012, 11:42
я не розумію, за якими критеріями ви змінили карти, ecm, називається тиском parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мені це пояснював?
у збагачення при прискоренні ви змінили областях, які, на мій погляд, нехай будуть оригінальні, cio? нижче 1000rpm і 50% навантаження
не має сенсу змінювати 400 або 700 обертів, починаючи з нуля % навантаженні, самостійно не 700giri навіть коли ? до мінімуму
тиск турбо це добре, але ви повинні змінити ті карти, які ecm викликає тиск турбо-f.temp так само
те ж саме для лімітер, якщо збільшення тиску турбо потрібно збільшити обмежувачі тиску турбо
обмежувачі крутного моменту повністю cannati, ви дали зростання, який йде від 2 до 5%
Gianpy80
04-12-2012, 13:55
я не розумію, за якими критеріями ви змінили карти, ecm, називається тиском parzializzato map1, map2 і boost для rpm, мені це пояснював?
у збагачення при прискоренні ви змінили областях, які, на мій погляд, нехай будуть оригінальні, cio? нижче 1000rpm і 50% навантаження
не має сенсу змінювати 400 або 700 обертів, починаючи з нуля % навантаженні, самостійно не 700giri навіть коли ? до мінімуму
тиск турбо це добре, але ви повинні змінити ті карти, які ecm викликає тиск турбо-f.temp так само
те ж саме для лімітер, якщо збільшення тиску турбо потрібно збільшити обмежувачі тиску турбо
обмежувачі крутного моменту повністю cannati, ви дали зростання, який йде від 2 до 5%
велике спасибі.. ви в змозі ясно... тепер я намагаюся змінити його, як вам порадив і я намагаюся..
Для EGR c'? карту, що треба привести все до 0, правильно? або я повинен зробити, щоб змусити в 2d?
magi1984
04-12-2012, 14:40
для системи egr, потрібно це зробити в 2D, є екран, як зробити це у відповідних розділах форуму, які ви зможете побачити, коли досягнута мінімальна частка повідомлень
Gianpy80
05-12-2012, 08:27
для системи egr, потрібно це зробити в 2D, є екран, як зробити це у відповідних розділах форуму, які ви зможете побачити, коли досягнута мінімальна частка повідомлень
ах ок, то зовнішній вигляд..
сьогодні, якщо у мене є другий я намагаюся змінити карту формату A3 зі своїми порадами..
Вчора я провів цілий день, намагаючись зробити defap на A6, що просто не хотів знати.. на щастя, там були msport і адміністратора, які допомогли мені інакше я б ще l?..
Gianpy80
05-12-2012, 12:17
ок, карту змінена в залежності від ваших порад... я організував перші (iniez. парз.)..
Якщо ви хочете buttaci очей..
Для EGR я пішов подивитися керівництво і екран, але EDC16U31 не з'?.. повинен мати 4 panettoni призвести до 0, як я розумію, але я не можу їх знайти.. c'? так, зокрема?
Gianpy80
05-12-2012, 12:25
ах, я забув.. як я використовував метод інтерполяції... я нещодавно дізнався, і ? дійсно зручно.. в ecm2001 не було..
msport (exil77grande)
05-12-2012, 12:40
ах, я забув.. як я використовував метод інтерполяції... я нещодавно дізнався, і ? дійсно зручно.. в ecm2001 не було..
так було в ecm,довідку, що знаходитесь тут по 2 повідомлення https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?29-esempi-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc16
просто виберіть початок і закінчення 2 panettoni і натисніть кнопку m в нижньому регістрі,якщо файл і 2m ne ви повинні знайти 4 і ще як, таких потрібно прокручувати в 2d після стадії уприскування.
Gianpy80
05-12-2012, 13:06
ок, ми повинні бути... я? я знайшов тільки ті, екрану (один маленький і 2 великих) і у мене їх 0..
Я поставлю посилання на мод...
ті, великі починаються на адресу 1C9DB8, мале 1C9CC6...
Gianpy80
05-12-2012, 13:13
edit...
я знайшов 2 інших panettoni великий і один малий на адресу 18B73A
це ? мод..
Вона закрита зараз?
magi1984
05-12-2012, 14:31
c? ще мапу збагачення при прискоренні з драйвера, за адресою 1c3402
адреса 1eb766 то от інші дві карти обмежувач turbo з драйвера
для egr поверніть оригінал в indiizzo 18b854, ти в нуль, починаючи з цього, але трохи ? неправильно. те ж саме в адресу 1c9db8 і 1c9de6
решта з сумнівом на відсоток збільшення дати ін'єкції parzializzato, map1, map2 і boost x rpm, чому? по мені ? занадто висока, як і зростання.
проте в цілому карту пу? піти, помилки системи по egr перевірте його і подивитися, як йде машина
Gianpy80
06-12-2012, 13:37
Ок, я зробив зміни, які мені вказали, і я завантажив... тепер машина їде дуже добре...
Для EGR я підключив діагностику і відсоток "duty cicle EGR" ? кріпиться на 95%, а спочатку вагалася ? правильно так?
Просто в мене момент я намагаюся змінити ті карти із драйверів, що ви мені вказали.. в будь-якому випадку спасибі за все, ви були дуже ласкаві..
puntospeed1.3
09-12-2012, 16:36
привіт всім. Я заявляю, що я ще не можу переглянути мапу,на питання,
але на цих авто точно, що управляє карту map1? Я читав, що навколо ? карта лямбда..
і map2, мабуть, карту тривалості упорскування, а також boost x rpm. Тепер між цими 2 останні в чому? різниця? може бути, що map2 як тривалість limiter?
Gianpy80
10-12-2012, 07:37
але який map1 ти маєш на увазі? ін'єкції parzializzata? у цьому випадку мова йде про карті парів, тобто обмежувач fumosit?...
ти не можеш розглянути імена, дані від ecm , в першу чергу необхідно знати справжнє ім'я карти, або використовувати мову, яку ви розумієте.
ecm використовує, незабаром після того, як зрозумів, що тут варто в якості драйвера. використовує титан, вже краще. карти чіпати, педаль, обмежувач крутного моменту, час вприскування ( дизель ) , тиск турбо, lim тиску турбо і просто.
вам достатньо, щоб зробити зміни. nn я можу ще завантажити, якщо немає, я тобі дав адреси, і як збільшити.
класичний збільшення, а з 1500 об, а потім від 50% навантаження.
хорошу роботу.
puntospeed1.3
10-12-2012, 16:04
імена, які від ecm ви знаєте, що вони дивні.
проте, підбиваючи підсумок.
-ін'єкції parzializzato на EDC16 б smoke map, описаної з осі: маса повітря(map) /об / хв і z-осі IQ
-збагачення прискорення: запит крутний момент НМ, обмежувач крутного моменту, який теж НМ.
-тоді оригінал карти turbo і суміжних f.діапазон температур-від змінити в eugual чином, обмежувач turbo і svbl single value boost limiter cio? у breackpoint фіксується в 2620mbar.
-тоді ми були б SOI-start of injection різні карти, які варіюються в залежності від температури води.
-Тобто тривалість впорскування, що ecm називається завжди уприскування parazializzato(map2) і boost x rpm. Я не знаю, як діє перед мок? карту 10х10 з boostxrpm ; обидва перетворюються в градусах. може бути, map2, як називається ecm ? обмежувач в boostxrpm. це ? перевірити з журналів з vag-com.
у той час як ін'єкції parzializzato(map1) я не знаю, cos'?. я читала карту лямбда описується об/хв / kpascal, зрештою, робити з обмеженням на куріння. boh.
franco75
10-12-2012, 22:38
Я дав йому поглянути, то там повинно бути помилка в обмежувач крутного моменту на адресу 1d4714, калу різко більше оригіналу.
Карту в 1d68b8 не повинно бути, карту лямбды?
puntospeed1.3
10-12-2012, 22:53
насправді багато говорять. навіть ті, хто отримав, щоб дивитися damos. але як він діє?
nn, ви плутайте з перекладом від ecm до реальності. карти чіпати і як я написав вище . зробіть чернетку і postala , хоча раніше nn я можу завантажити файл.
а цей напис порушує наші правила
franco75
11-12-2012, 02:57
насправді багато говорять. навіть ті, хто отримав, щоб дивитися damos. але як він діє?
Я так і не зрозумів, буде вперше показано, від puntospeed1.3 :
"уприскування parzializzato на EDC16 б smoke map, описаної з осі: маса повітря(map) /об / хв і z-осі IQ"
msport (exil77grande)
11-12-2012, 08:41
nn, ви плутайте з перекладом від ecm до реальності. карти чіпати і як я написав вище . зробіть чернетку і postala , хоча раніше nn я можу завантажити файл.
а цей напис порушує наші правила
jolidi спасибі за ваші чуйні, але згідно правил, речі на форумі повинні бути зроблені на форумі, а не в приватні, і якщо ти ще не всі privileggi для завантаження вкладень, не означає, що хтось покривал, повинна надіслати через *****якщо ви продовжуєте відвідувати форум, на короткий досягненні порогу в 50 повідомлень і ви також можете взяти участь в повній мірі.
безумовно , це було тільки, щоб завершити моє якість. так результати для сили оновлювалися, на форумі , спрямовую свою роботу, хто може.
але якщо правила зроблені, щоб їх дотримуватися.
puntospeed1.3
11-12-2012, 15:56
я говорив, цю карту тут, я 3 uguali2008
повинні бути smoke limiter або карти парів або карти лямбда, що завгодно...треба тільки переконатися, якщо на основі maf або map sensor cio? датчик витрати повітря або датчик тиску turbo повідомили в одній з осей...***** і я завжди кажу, що є карти, які змінюються калькулятор в руки....тому що якщо ви робите математику, і розділіть значення золота maf і IQ між ними ви помітите, що вам дадуть завжди одне число, як правило, 17,5 це число ? afr (співвідношення маси повітря ? iq дизель....
franco75
12-12-2012, 12:29
потім слід змінена, щоб вона стала на місце відносини, які ви хочете?
це один із способів, і те, що "опустити" afr alzandl iq в карту логічно....без перебільшення..в іншому випадку автомобіль може курити....ще і в тому, щоб змінити значення комп'ютерної осі значень mf-map......
puntospeed1.3
12-12-2012, 18:37
повинні бути smoke limiter або карти парів або карти лямбда, що завгодно...треба тільки переконатися, якщо на основі maf або map sensor cio? датчик витрати повітря або датчик тиску turbo повідомили в одній з осей...***** і я завжди кажу, що є карти, які змінюються калькулятор в руки....тому що якщо ви робите математику, і розділіть значення золота maf і IQ між ними ви помітите, що вам дадуть завжди одне число, як правило, 17,5 це число ? afr (співвідношення маси повітря ? iq дизель....
у самому справі, зробивши розрахунок з вихідними значеннями, між цією картою і ін'єкції parzializzato IQ мені повертається значення 17.4 17.5 17.6 ...і т. д. значення повної навантаження в діапазоні потужності пара. потім на 4500 5000 стає все більш худий, як у carchi і часткові.
тоді виникає питання:
? краще опустити лямбда або підняти IQ ? або обидва
puntospeed якщо встаєте iq лямбда автоматично опускається...тим же повітрям, ще й дизель = лямбда-AFR за нижчою...
з особистого досвіду можу сказати, що в двигунах vag pd максимальний межа, щоб не палити і 16-16,5:1.....таким чином, ви можете зробити різні тести, починаючи, може бути, робите карту "фіксований" все в 17:1 і спробувати машини...пам'ятаєте? що ці карти завжди обмеження дизельного палива, якщо педаль наприклад, вимагати 60 мг і лямбда-максимальне значення iq, і 54mg...машини не inietter? ніколи 60...
puntospeed1.3
14-12-2012, 15:44
? один edc16, потім педаль richiedero' крутний момент НМ. Потім , на iniez parzializzato або з ім'ям його smoke map, settero' мг для ін'єкцій ricalibrando час в карти duration, нарешті adeguero обмежувач крутного моменту esperesso теж НМ.
ви забуваєте, карти перетворення нм на iq....я знаю, що DW і TL нм...але кожен нм буде відповідати? завжди певний iq.....але якщо ви знаєте, що ви робите, я прошу вибачення..продовжити так само, те, що ви робите....
puntospeed1.3
14-12-2012, 16:41
що вам потрібно, вибачте? був аргумент, що я і я, що.
я знаю про існування цієї карти, перетворення, але в даний час я не знаю ще.
мені потрібно краще, або, якщо хочете, дайте мені якісь підказки.
Подивіться тут : https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?836-Step-By-Step-Fiat-Bravo-1-9-Mjtd-120Cv/page7