Перегляд Повної Версії : Як розрахувати авансові платежі
"Метрополіс"
17-11-2012, 10:22
Привіт Метрополіс, пошту, фотографії або карти, що ми бачимо, що це... :)
cicciogsr
17-11-2012, 17:40
той, не ? формула, яка походить від розвитку серії mclaurin...
cicciogsr
17-11-2012, 17:42
дайте мені зрозуміти, що з карти, як ви визначити параметри, які вам потрібні, щоб використовувати ці формули?...
"Метрополіс"
17-11-2012, 21:03
Хлопці, завтра я бачу, взяти два файлу, і я їх приношу додому таким чином, ви__________________ фотографії ;) на жаль, тримаю в пк, що я в бункері ;) ...
cicciogsr
18-11-2012, 17:49
видно, що ви знаєте, що ви говорите....і ви стверджуєте, зверху ваші величезні знання,якими ви дуже обережні, щоб не dispensarne нас, бідних смертних,навчи нас,.... Господи, що всі ви знаєте, наприклад, піднятися на ваш "всевишній"**** llo.....
якщо ви не розумієте зміст цього поста кажу я, зрозуміло, і кругом люди, як ви, який вважає, що він знає і розуміє все, але що то puntalmente виявляється прямо протилежно
я не виношу багато...
від ваших постів за просвічувати і бути майстром світового класу, але справжні майстри, вони відчувають комфорт у навчанні є? що знають інші.....
в іншому випадку ви можете risparmiarti добре ваших робіт..спасибі
я не марнославний і не з тих, хто вважає, що знати насправді, а не писати castronerie, коли не впевнений не пишу, caz.. як цієї формули... теореми Mc Laurin служить для оцінки збіжності послідовності чисел a priori і без того, щоб зробити розвиток... формулу ? була розміщена ? тривіальним застосування теореми Карно, що в даний час він також навчався в початковій школі (тригонометрії для тих, хто не пам'ятає)... я не хочу бути вчителем, ніхто не n? я можу insegante математики... тоді було цікаво, як ви на карту повернутися в параметри вставити в цю формулу? якщо ви знаєте, чому? ви мені не відповіли?... мені здається-й? очевидно, не треба писати речей, знайдених тут і l? не s? робота...між сказати bagianata і мовчання другий варіант ? кращий ricordalo...
"Метрополіс"
18-11-2012, 21:24
Гей, хлопці, не заперечуйте... ;)
cicciogsr
19-11-2012, 13:53
у насправді, коли я не господар власної концепції, не я ... а ти місця кінематика і формули, що навіть не знаєш, для чого потрібні і як використовувати... питання, яке я поставив був лише для того, щоб підкреслити що ? непридатним для наших цілей... варіюючи параметри на карту рух ? завжди... давно... і в будь-якому випадку, ви ніколи не знайдете креслення з розмірами двигуна торгівлі...
giulianoA3
19-11-2012, 14:12
дайте мені зрозуміти, що з карти, як ви визначити параметри, які вам потрібні, щоб використовувати ці формули?...
знову це питання!!хтось може зрозуміти?спасибі..
cicciogsr
19-11-2012, 14:28
і треба вказати, що ви говорите двигун
giulianoA3
19-11-2012, 18:19
і треба вказати, що ви говорите двигун
більше чи менше, не ? однаково на всіх двигунах?або змінюється в цьому випадку?будинок costrutrice або тип автомобіля?безумовно, між дизель і бензин c'? різниці, але блок управління інтерпретує значення numeretti, що ми йдемо, щоб збільшити або зменшити!!?дякую
"Метрополіс"
19-11-2012, 21:54
Я єдине, що знаю, і що я читав ? що аванси я кажу, ніж бензиновий двигун...якщо не зроблені в борг, двигун робить погано, і якщо занадто ранній двигун спрацює і щілини...тоді, очевидно, я кажу для читання, і для невігластва...
giulianoA3
19-11-2012, 22:03
Я єдине, що знаю, і що я читав ? що аванси я кажу, ніж бензиновий двигун...якщо не зроблені в борг, двигун робить погано, і якщо занадто ранній двигун спрацює і щілини...тоді, очевидно, я кажу для читання, і для невігластва...
ви я знав це.
хлопці, не там ми тепло так.... а вам я можу сказати, моя...?я думаю, що не існує математичної формули, стандарти, ви завжди повинні оцінювати тип силової об'єкта тип харчування і час, аналізуючи різні види двигунів ви можете? прибуття в заздалегідь оптимальною, але ніколи не ідеально, залежить від багатьох факторів...в цей вечір мені не вистачає часу, але якщо ви хочете, я готовий дати вам інформацію.
cicciogsr
19-11-2012, 22:10
якщо ? двигун дизель common rail заздалегідь регулює кут початку упорскування хочете сказати, скільки градусів до вмт повинен почати ін'єкції... benza має інший сенс..
cicciogsr
20-11-2012, 08:33
я хотів вказати, що завдаток, залежить від характеристик палива (октанове або cetani в залежності від типу двигуна... не ? проста річ, на автомобілі з дизельним двигуном серії я мод тільки для конкретних додатків
"Метрополіс"
08-01-2013, 12:46