Прагляд Поўнай Версіі : Як разлічыць авансавыя плацяжы
"Метраполіс"
17-11-2012, 10:22
Прывітанне Метраполіс, пошту, фатаграфіі ці карты, што мы бачым, што гэта... :)
cicciogsr
17-11-2012, 17:40
той, не ? формула, якая адбываецца ад развіцця серыі mclaurin...
cicciogsr
17-11-2012, 17:42
дайце мне зразумець, што з карты, як вы вызначыць параметры, якія вам спатрэбяцца, каб выкарыстоўваць гэтыя формулы?...
"Метраполіс"
17-11-2012, 21:03
Хлопцы, заўтра я бачу, узяць два файла, і я іх прыношу дадому такім чынам, вы__________________ фатаграфіі ;) на жаль, трымаю ў пк, што я ў бункеры ;) ...
cicciogsr
18-11-2012, 17:49
відаць, што вы ведаеце, што вы кажаце....і вы сцвярджаеце, зверху вашы вялікія веды,якімі вы вельмі асцярожныя, каб не dispensarne нас, бедных смяротных,навучы нас,.... Госпадзе, што ўсе вы ведаеце, напрыклад, падняцца на ваш "усявышні"**** llo.....
калі вы не разумееце сэнс гэтага паста кажу я, ясна, і вакол людзі, як вы, які лічыць, што ен ведае і разумее ўсе, але што то puntalmente аказваецца прама процілегла
я не выношу шмат...
ад вашых пастоў за прасвечваць і быць майстрам сусветнага класа, але сапраўдныя майстры, яны адчуваюць камфорт у навучанні есць? што ведаюць іншыя.....
у адваротным выпадку вы можаце risparmiarti добра вашых прац..дзякуй
я не пыхлівы і не з тых, хто лічыць, што ведаць на самай справе, а не пісаць castronerie, калі не ўпэўнены не пішу, caz.. як гэтай формулы... тэарэмы Mc Laurin служыць для ацэнкі збежнасці паслядоўнасці лікаў a priori і без таго, каб зрабіць развіцце... формулу ? была размешчана ? трывіяльным прымяненне тэарэмы Карно, што ў цяперашні час ен таксама вывучае ў пачатковай школе (трыганаметрыі для тых, хто не памятае)... я не хачу быць настаўнікам, ніхто не n? я магу insegante матэматыкі... тады было цікава, як вы на карту вярнуцца ў параметры ўставіць у гэтую формулу? калі вы ведаеце, чаму? вы мне не адказалі?... мне здаецца-й? відавочна, не трэба пісаць рэчаў, знойдзеных тут і l? не s? праца...між сказаць bagianata і маўчанне другі варыянт ? лепшы ricordalo...
"Метраполіс"
18-11-2012, 21:24
Гэй, хлопцы, не оспаривайте... ;)
cicciogsr
19-11-2012, 13:53
на самай справе, калі я не гаспадар ўласнай канцэпцыі, не я ... а ты месцы кінематыка і формулы, што нават не ведаеш, для чаго патрэбныя і як выкарыстоўваць... пытанне, якое я задаў быў толькі для таго, каб падкрэсліць што ? непрыдатным для нашых мэтаў... вар'іруючы параметры на карту рух ? заўседы... даўно... і ў любым выпадку, вы ніколі не знойдзеце чарцяжы з памерамі рухавіка гандлю...
giulianoA3
19-11-2012, 14:12
дайце мне зразумець, што з карты, як вы вызначыць параметры, якія вам спатрэбяцца, каб выкарыстоўваць гэтыя формулы?...
зноў гэтае пытанне!!хто-то можа зразумець?дзякуй..
cicciogsr
19-11-2012, 14:28
і трэба паказаць, што вы кажаце рухавік
giulianoA3
19-11-2012, 18:19
і трэба паказаць, што вы кажаце рухавік
больш або менш, не ? аднолькава на ўсіх рухавіках?ці мяняецца ў гэтым выпадку?дом costrutrice або тып аўтамабіля?безумоўна, паміж дызель і бензін c'? розніцы, але блок кіравання інтэрпрэтуе значэння numeretti, што мы ідзем, каб павялічыць або паменшыць!!?дзякуй
"Метраполіс"
19-11-2012, 21:54
Я адзінае, што ведаю, і што я чытаў ? што авансы я кажу, чым бензінавы рухавік...калі не зробленыя ў доўг, рухавік робіць дрэнна, і калі занадта ранні рухавік спрацуе і шчыліны...тады, відавочна, я кажу для чытання, і для невуцтва...
giulianoA3
19-11-2012, 22:03
Я адзінае, што ведаю, і што я чытаў ? што авансы я кажу, чым бензінавы рухавік...калі не зробленыя ў доўг, рухавік робіць дрэнна, і калі занадта ранні рухавік спрацуе і шчыліны...тады, відавочна, я кажу для чытання, і для невуцтва...
вы я ведаў гэта.
хлопцы, не там мы цепла так.... а вам я магу сказаць, мая...?я думаю, што не існуе матэматычнай формулы, стандарты, вы заўседы павінны ацэньваць тып сілавы аб'екта тып харчавання і час, аналізуючы розныя віды рухавікоў вы можаце? прыбыцця ў загадзя аптымальнай, але ніколі не ідэальна, залежыць ад многіх фактараў...у гэты вечар мне не хапае часу, але калі вы хочаце, я гатовы даць вам інфармацыю.
cicciogsr
19-11-2012, 22:10
калі ? рухавік дызель common rail загадзя рэгулюе кут пачатку ўпырску хочаце сказаць, колькі градусаў да вмт павінен пачаць ін'екцыі... у benza мае іншы сэнс..
cicciogsr
20-11-2012, 08:33
я хацеў паказаць, што задатак, залежыць ад характарыстык паліва (актанавы або cetani у залежнасці ад тыпу рухавіка... не ? простая рэч, на аўтамабілі з дызельным рухавіком серыі я мод толькі для канкрэтных прыкладанняў
"Метраполіс"
08-01-2013, 12:46