КПК

Перегляд Повної Версії : Зміна часу overboost: так - ні

dvdtuning
16-11-2012, 13:33
Привіт всім, я хотів запитати-й? експерти і навіть якщо вони ніколи не чіпатимуть, час overboost і які результати вони отримали з цього зміни.
C'? хто говорить, що вони завдають шкоди, і c'? хто робить прості зміни типу карту turbo, щоб збільшити відкриття за межами turbo...

манро
16-11-2012, 13:41
за те, що ne s? я зміни overboost й робити, якщо ви s? як вона втрутилася, насамперед, на перевірку pid спочатку, а потім на карту overboost....
якщо не діє таким чином, прес-turbo не стежити? не стільки, скільки ми говоримо йому робити..

magi1984
16-11-2012, 14:13
зазвичай не торкатися ніколи, я пробував на моїй машині доторкнутися до них, і на перший погляд автомобіль був пі? реактивний, так як турбо він на тиску до і-ї? довго...? не ? у разі, якщо до них не торкатися, по мені, на карти standard

msport (exil77grande)
16-11-2012, 14:35
з мого досвіду можу сказати, що якщо це машина оригінал, тільки карту, і ви хочете зробити щось більш конкретне і повний погоджується з тим, доторкнутися до них, але не набагато і за умови, що тиск не була занадто високою, в іншому випадку-пік впорскує занадто високо,а якщо справа доходить до машин, оброблених типу turbo, плюс і т.д. ви можете підняти, але необхідно відкалібрувати всі, контролюючи тиск costane і пік в іншому випадку ви робите пошкодження легко.

манро
16-11-2012, 15:08
факт ? що ви не можете? звести все на сприятливі або негативні зміни overboost....
питання, добре складнішим ? заслуговує поглибленого вивчення....
це ? тільки мої думки з цього питання.....
гарне продовження...

dvdtuning
16-11-2012, 19:32
факт ? що ви не можете? звести все на сприятливі або негативні зміни overboost....
питання, добре складнішим ? заслуговує поглибленого вивчення....
це ? тільки мої думки з цього питання.....
гарне продовження...

Насправді мій я маю на увазі ? знати, якщо хто їх modda і хто їх не modda робить це зі знанням справи, адже, тестів і випробувань та їх теорії....? природно, що зміни повинні бути вивчені в глибину!

franco75
16-11-2012, 20:11
Я відповідаю, як би я в машині, я хотів би тиск turbo постійної більш високою і overboost, чесно кажучи, не цікавить мене багато, коли я питаю влади я хочу завжди, а не тільки протягом 3 секунд. Це було для мене нічого overboost

msport (exil77grande)
16-11-2012, 23:22
Я відповідаю, як би я в машині, я хотів би тиск turbo постійної більш високою і overboost, чесно кажучи, не цікавить мене багато, коли я питаю влади я хочу завжди, а не тільки протягом 3 секунд. Це було для мене нічого overboost

у вашому випадку, ви також можете moddare в мінус overboost.

скф
20-11-2012, 00:25
не чіпати, для мене ви не працюєте на тиск, який я знаю

dvdtuning
20-11-2012, 12:07
не чіпати, для мене ви не працюєте на тиск, який я знаю

про те, що тоді? що я знаю, працює з геометрії, так що ви хочете чи не хочете, йде на зміну скачки тиску....

манро
20-11-2012, 14:27
на деякі автомобілі, наприклад, ті групи vag, коли змінює карту turbo працює на карті N75 соленоїда управління....і мені здається, що карти overboost не з'? п? вони..так відбувається за логікою, ці останні, я думаю, залежить саме час підвищення або overboost в пошукових CR....

fa2st
20-12-2012, 19:46
я пробував редагувати,невеликими кроками, але я намагався...по мені, якщо зроблено із знанням справи, що здійснюється...

franco75
20-12-2012, 20:41
за цю карту, ніхто і ніколи не намагався працювати на параметри PID-контролера тиску?
ці карти викликів overboost являють собою місця, які повинні мати геометрію, то управління від ебу повинні "ганятися" тиск присутній в карті. Переслідування тиск avr? один повільність у досягненні правильне значення, звідси і ефект overboost отримати також шляхом зміни параметрів PID які знаходяться на DAMOS.

http://it.wikipedia.org/wiki/Controllori_PID

манро
20-12-2012, 23:08
змінити під ? легше сказати, ніж зробити...я не s? пояснити, як він працює, чому ? досить складно, але багато тюнер також престижні s? які вважають за краще не торкатися до нього з-за деякої складності....

franco75
20-12-2012, 23:17
я не змінених ecu, але я їх змінювати на нафтохімічний завод, не ? легко, але повірте мені, що вам вдалося зробити речі набагато складніші.
Важливо мати чітке уявлення про те, що ви повинні зробити, ви не повинні робити великі зміни параметрів амено, що не змінюється турбіна.
У цьому випадку було б доцільно змінити PID, щоб уникнути коливань або час керування занадто довгі (ефект overboost)

манро
20-12-2012, 23:32
точне франк..редагування pid, потрібно, особливо, якщо ви sotituiscono турбіни vgt з іншими більш великі...
для того щоб не мати вплив, які ви описали ви дуже акцентовано і майже з-під контролю, управління ori автомобіля, коли це відбувається, багато тюнер воліють не сходити з розуму від під-ecu, але "дозволяє обходити користувача" проблему шляхом установки контролера vgt зовнішній...типу arduino наприклад....

admin
21-12-2012, 00:08
Я особисто їх я майже завжди, коли відчуваєш автомобіль подивитися різницю відразу в бойовій готовності і ніколи не було нас, редагувати їх, навпаки, по мені, і гарнір, який добре поєднується, коли можна перепрограмувати блок керування, природно, зроблені в правильній формі, без перебільшення,

фабрі
25-12-2012, 19:51
я, як правило, на карти standard волію не працювати на час overboost, але за бажанням клієнта на карт-й? напрями

matd82
26-12-2012, 16:30
я їх, я тільки до низьких x мова 0/100
тоді я залишаю їх орі.

FidodidoTuning
26-12-2012, 20:43
Я їх торкання майже завжди
Порушені добре, тільки від них отримати ще, 5 к.с....потім, звичайно, є машини, куди слід торкатися до них чи ні...

dvdtuning
27-12-2012, 20:23
У змінених ногу на карту turbo? же кроком?

FidodidoTuning
27-12-2012, 20:37
Рука об руку і не вдалося
Я не розумію, що ви маєте на увазі
Я можу налаштувати блок управління ke входить в парах і подовжує більше...
Залежить від машини, від того, що ви хочете отримати.
Роботи практично на всій карті...

dvdtuning
27-12-2012, 20:41
Для рука об руку я маю на увазі ті ж самі точки, макс редагування? приклад, якщо від 100 до турбо від тих же часів overboost?

FidodidoTuning
27-12-2012, 21:00
ні,це дві абсолютно різні речі
на карті turbo,дотик prex
у overboost відредагуємо % duty cicle електромагніту і, отже prex турбіни
все йде під контролем діагностики на руки

bobracing
31-12-2012, 13:28
вибачте, якщо я втручання, по-моєму мапу часу overboost не існує, то, що ви вказуєте, як overboost ? карту електромагнітного клапана N75, значення, виражене в % відкриття проходу депресії, і не в секунди або частки секунди.
1)Як докази візьміть карту орі, доторкайтеся тільки карту " overboost", і ви побачите, що нічого не змінюється
2)Як докази візьміть карту орі, постукайте по 100 очок тільки карту тиску турбо, і ви побачите, що тиск піднімається
вас міркування

FidodidoTuning
31-12-2012, 14:03
Насправді, якщо прочитати мій попередній пост, я кажу про % duty
Торкаючись та ke зміниться..

bobracing
31-12-2012, 14:22
Насправді, якщо прочитати мій попередній пост, я кажу про % duty
Торкаючись та ke зміниться..

якщо закони і за випробування, описані мною, ви зрозумієте краще, якщо зачіпає тільки N75 НЕ встаєш, тиск турбо, візьми в екю можливість? регулювання

ergiaguaro
31-12-2012, 17:50
На мій погляд, йде збільшена тільки в деяких областях, в той час як в інших слід залишити оригінал у іншому випадку ви ризикуєте не почути турбіни, коли йде тиск, але це в пік постійно

pitty
02-03-2013, 00:57
Я згоден з двома оптичними думки:
1. змінити їх, означало б дати невеликий глазур на торт, той контур, що допомагає карту буде цінується більше;
2. ви повинні, проте, сказати, що клієнт ? була проведена (хоч і невеликий) змін, як правило, cos? йому зрозуміти, що карта ? трохи більше? поштовх! а то будуть заретушовані мало!

Команду електроніка
02-03-2013, 10:01
я їх торкання, тільки якщо машина тільки карту!!!! В іншому випадку nadas

mafani
02-03-2013, 11:06
я зазвичай не торкатися, тільки якщо насправді я хотів би дати йому ще еластичність, ніж зазвичай, але трохи в збиток turbo, який працює ще,але що-м'якою і нічого не робить

maku1977
02-03-2013, 12:16
я залишаю їх орі....

pitty
02-03-2013, 13:41
по-моєму, зростання, яка йде між 2% і 4% не повинно вплинути на турбо з плином часу. Що ви думаєте про це?

pitty
02-03-2013, 13:41
я їх торкання, тільки якщо машина тільки карту!!!! В іншому випадку nadas

що ви розумієте під "машина тільки карту"?

Команду електроніка
03-03-2013, 09:01
що ви розумієте під "машина тільки карту"?

Я маю на увазі, якщо він все-орі, але якщо він турбо різні, то мені торкатися!!!

pitty
04-03-2013, 00:09
але автомобіль, на якому ви робите карту в 95% випадків завжди все оригінальне, якщо власник не змінив. Чи я помиляюся?
Потім ти кажеш: "якщо ваш автомобіль ? все оригінал, то штрихи ці значення в карту, чи не так?

Команду електроніка
04-03-2013, 07:32
ви ідеальний абсолютно праві!!! Але в цей раз мені довелося зіставити машини, які мають турбіна змінилася або інший, в цьому випадку, як правило, не торкайся до нього!!!

pitty
04-03-2013, 18:42
отримав. Тому завжди запитуйте, власнику історія мінімальної автомобіля. Було б також цікаво зрозуміти, як ви рухаєтеся, якщо перед вами, ви отримуєте автомобіль з 100.000km, з 200.000km або з 30.000km. У зіставлених однаково?

Команду електроніка
05-03-2013, 18:37
звичайно, краще запитати на пряму зацікавлений!!! Але а ви впевнені, що, якщо він зробив деякі зміни й у dirtela

pitty
05-03-2013, 21:57
і ****llo км, як ви себе поведете? Все так само, або ви модератор?

Команду електроніка
06-03-2013, 08:47
Ще, що Км завжди запитувати, як і " комбіновані муфти!!!

pitty
07-03-2013, 03:23
Ще, що Км завжди запитувати, як і " комбіновані муфти!!!

Крім фарсі, може бути, прокотитися до х см небагато всього автомобіля в цілому! Е-е-е!

Команду електроніка
07-03-2013, 07:51
А про це, ви маєте рацію, і я вам скажу' більше! Краще, ніж раніше, а з-за check-up універсальний, перевіряючи, чи є помилки в ебу!!!!

pitty
10-03-2013, 14:58
І це-те, чому? я діагноз в цілому! Е-е-е!

Команду електроніка
12-03-2013, 08:19
Краще так!!! Загорнутий, але не всі, люди з виправданням, карта починає виходити проблеми автомобіля, і, можливо, тому покласти провину на тих, хто зробив карту!!!!

franco75
12-03-2013, 09:18
у цьому випадку я б сказав оригінальна карта, я гроші і гарний vfc

mattycar
12-03-2013, 09:29
Краще так!!! Загорнутий, але не всі, люди з виправданням, карта починає виходити проблеми автомобіля, і, можливо, тому покласти провину на тих, хто зробив карту!!!!
мені ? sucesso, що клієнт подзвонив мені після 6 місяців, чому? він був дуже лампочки, і вважала, що виною відображення,ще через рік він залишив машину в мінус 20 градусів, і, коли він приводить у рух ? горить на вулиці після 300 метрів.(після того, як ви ? зрозумів, що не поставив дизельне паливо зимове)

pitty
12-03-2013, 09:38
поки такі речі трапляються там ви покладете його на сміх... приємно буде, коли вам повертаються і кажуть вам, що ви ? маршрут турбіна з-за карту! :=)

Команду електроніка
12-03-2013, 09:40
На жаль, люди будуть грати на цьому!!! кулька, дизель!!! Я таких абсурдних речей, я раджу завжди мати клієнтів в doc!!! Впевнений, що хтось тікає!!!!

sportknight
12-03-2013, 11:00
мені один друг сказав мені, що зламався турбіни після того, як я зробив defap на 159,оскільки мені йому навіть перепризначення, але у мене не було часу, і, отже, не я я б ще додав він вважав також rimappatamolto дружно я і послав тебе, як завжди зрадять!!

Команду електроніка
12-03-2013, 11:30
Добре, що і' одного.... фломастери трохи, якщо це був сторонній чоловік, що б не трапилося!! Але ви знаєте, іноді всі ці "дурниця", які кажуть, що після зіставлення машини були з-за дуже невігластва людей і викликані, а також від людей, які говорять так, як наступ, до тих, хто карту не знаючи нічого!!!

dvdtuning
12-03-2013, 13:49
хлопці, ви пішли OT до величезних!

pitty
12-03-2013, 20:42
gi? gi??? hi hi hi......

повернемося до O. T.!!!! так так так! Я в мою першу карту їх modificher? і спробує? так і не треба змінювати.

msport (exil77grande)
12-03-2013, 23:51
мені один друг сказав мені, що зламався турбіни після того, як я зробив defap на 159,оскільки мені йому навіть перепризначення, але у мене не було часу, і, отже, не я я б ще додав він вважав також rimappatamolto дружно я і послав тебе, як завжди зрадять!!

я відчуваєте себе набагато 159-croma 150cv, що тільки після defap в першому раунді ламаються турбіни.

pitty
13-03-2013, 00:33
ви, ті закони Мерфі, які ніколи не помиляються! так так так!

sportknight
13-03-2013, 10:30
я відчуваєте себе набагато 159-croma 150cv, що тільки після defap в першому раунді ламаються турбіни.

приємно говорити правду? і те, що турбіна не зламався відразу, але пішла' двигуна самозаймання та, на щастя, riusc? відключити його....
пощастило, а ? було, що в реальності? за кілька днів до defap нього така ж проблема....

eismann
13-03-2013, 17:54
Турбіна ? речі, які ви можете? зламати....однак, і c'? завжди, що люди, які, якщо так само ламається кондиціонер ? звинувачувати карту!

Однак не для зміни boost.....особливо GT1749V ламаються дуже легко....

SandroMarciano
13-03-2013, 18:26
я, я в негативі, з використанням автомобіля змінною геометрією часто слабшає, а потім пік ? занадто багатобарвних gi? від золота, особливо якщо ви додаєте дизель (рясні після вмт) те, що йде поза діапазону використання... спробував на моїй колишній турбіни. Тепер з турбіни мод ? необхідно було втрутитися в ці карти, в іншому випадку тиск не піднімався зовсім. Я, однак, довелося змінити контролер PID, чому? в іншому випадку турбіна piccava на 1.6 (як я хотів), а потім повертався в 1.4, generandomi отвір для подачі, кожен раз, коли premevo на педаль.

Команду електроніка
15-03-2013, 08:40
Я ніколи не намагався змінити посилення в мінус!!! Nn я розумію тільки те, що переваги, ви можете мати!!! Хоча я сумніваюся, що у вас є!!!

SandroMarciano
15-03-2013, 09:00
того, щоб тривати турбіни, я вважаю перевагу...

Chris156
15-03-2013, 12:15
Сандро так погано, як від? наприклад, якщо на 3000 оборотів і повному навантаженні у вас є 30%, і це відкриття приведе в нуль або у відсотках?

SandroMarciano
15-03-2013, 12:50
зазвичай я намагаюся спати 100 очок в той час, і я бачу, як він реагує, я думаю, що регулювання слід проводити так, емпіричне... взагалі моя мета ? те, щоб утримувати піку до значення 0,1 бар карту вище мета, то я повинен перевірити діагноз, якщо клапан відкривається і закривається в безперервному або залишається на фіксований відсоток. У разі, якщо не converga необхідно підправити контролер PID

Chris156
15-03-2013, 13:07
Ви ніколи не намагалися поставити до нуля малюк обертів і подивитися, що станеться?

SandroMarciano
15-03-2013, 17:51
ні, але я не хочу довести, я думаю, що результатом буде те, що буде втручатися постійно контролери PID для приведення тиску навколо заданої в карті.

eismann
17-03-2013, 00:12
Я переконаний в тому, що оригінальні час overboost йдуть відмінно! тоді також це залежить, якою турбіни ми говоримо, і, проте, якщо ви хочете, щоб тривати дуже, турбіни, повинен турбуватися, s? тиску і форсування, але головним чином-EGT!

guidotacco
17-03-2013, 07:36
Я переконаний в тому, що оригінальні час overboost йдуть відмінно! тоді також це залежить, якою турбіни ми говоримо, і, проте, якщо ви хочете, щоб тривати дуже, турбіни, повинен турбуватися, s? тиску і форсування, але головним чином-EGT!
я importatissimi навіть їде!в іншому випадку руйнується

SandroMarciano
17-03-2013, 09:34
Я згоден з гвідо п'яти.

Проблема виникає при збільшенні дизельне паливо (головним чином те, що вводили після ВМТ). Тоді, на мій погляд, те, що я можу констатувати після 150000km багато турбіни, ви starano.

також
17-03-2013, 13:25
Я згоден з гвідо п'яти.

Проблема виникає при збільшенні дизельне паливо (головним чином те, що вводили після ВМТ). Тоді, на мій погляд, те, що я можу констатувати після 150000km багато турбіни, ви starano.

я згоден.. я помітив, ch і на fiat це відбувається! я в boost я залишаю оригінальний, коли я знаю, що у мене є клієнти розбірливі і хочуть, щоб всі жорсткі з часом .Але, коли вони хочуть, що машини нагнітаючи приріст 4-7% . я з моєї машини, я зробив 150 000 км, і тепер я відчуваю, що турбіна ? злегка незбалансованим.

Маленьке питання, який ? карту вприскування палива, яка регулює витрату дизельного палива впорскується після ВМТ?

спасибі.

SandroMarciano
17-03-2013, 16:45
я не думаю, що існує карта, яка вказує кінець уприскування, в кінці уприскування йде обчислюється, знаючи, час вприскування і вперед

savek
17-03-2013, 17:02
я залишаю їх, як завжди, оригінальні

maku1977
17-03-2013, 17:42
ці карти.... я.... завжди орі

pitty
17-03-2013, 19:21
Вибачте за невігластво, але ПМС і EGT, що це таке?

eismann
17-03-2013, 19:47
Верхньої Мертвої точки (тобто максимальна висота поршень досягає)

Exaust Gas Temperature (температура вихлопних газів)

dvdtuning
17-03-2013, 23:52
я згоден.. я помітив, ch і на fiat це відбувається! я в boost я залишаю оригінальний, коли я знаю, що у мене є клієнти розбірливі і хочуть, щоб всі жорсткі з часом .Але, коли вони хочуть, що машини нагнітаючи приріст 4-7% . я з моєї машини, я зробив 150 000 км, і тепер я відчуваю, що турбіна ? злегка незбалансованим.

Маленьке питання, який ? карту вприскування палива, яка регулює витрату дизельного палива впорскується після ВМТ?

спасибі.

4/7% на всю карту? що, який продуктивності у вас було?

savek
18-03-2013, 11:35
насправді, мені здається, зовсім трохи перебільшені...

SandroMarciano
18-03-2013, 12:15
іноді перебільшувати ? невигідно, не завжди turbo d? менше лад, до речі jtd, наприклад, має один біт, що обмежує відсоток макс 75%.

eismann
18-03-2013, 12:24
але не вибухає турбіна?.....cio? зауваж, що gt1749mv ? ніжний ehhhh

SandroMarciano
18-03-2013, 12:26
моя 1749v подорож в 1.6 бар ? зруйнований в 5000km... (це я тепер набагато більше? обережні, ці карти...)

eismann
18-03-2013, 12:29
я помітив, що турбіна не може? спокійно крутитися навіть на 1.8, але пік!!! тиск продовжує 1.55 v? ну, за умови, що ви берете, всі EGT нижче 600 градусів!

також
19-03-2013, 18:54
4/7% на всю карту? що, який продуктивності у вас було?

ну, я бачу, що turbo f? відчувати-й? але і на карті тяги відчуває, що йде набагато краще по продуктивності! звичайно, якщо тільки зміни boost на карті орі, що не відчуває майже нічого!

я, я від 1100-1200 обертів і gi? від 10% навантаження .

tidus1985
12-04-2013, 21:20
мені довелося працювати на час overboost на моїй машині є 147 1.9 jtdm 120cv, бо після установки downpipe і airbox ramair тиск було піднято на 0.3 бар і 1.8 бар пік, а потім укладати на вивчення роботи dutycile клапана pierburg та його управління на шім щодо карта overboost, бо з оригінальною карті, проблема не стояла, це, тому що, маючи downpipe були незначні contropressioni, те ж саме вірно і для фільтра більш проникною, що дозволяло прагнення краще повітря, повертаючись до мови overboost для мене ? потрібно було піти і поміняти цю карту так devrescente і цілеспрямованої бо я rpoblemi піках 1.7 бар, а також газові parzializzato типу 50%, проблеми, які здавалися навіть активний круїз-контроль на крутих підйомах. всі розібрали, реконструкції карту overboost від орі, що, дивлячись на неї тепер, виявляється, важке, клапан в положенні спокою від депресії до приводу, привід в депресії, значить, профіль низьких обертів турбіни і, отже, максимальний тиск, знижуючи значення в карту збільшенні отвори для шім-клапана, які відкривають кілька разів на один крок знижує рівень депресії корисно для підтримки геометрії в налаштування низьких оборотах,і, отже, знизити тиск турбо компресора-єдиний обертів quidi значення більш низькими цінами знижують швидкість підйому тиску і саме тиск, і значення більш високі-збільшують, все в комплексі роботи зворотного клапана керування pwm pierburg.

Cristiano75
13-04-2013, 14:28
ну, я бачу, що turbo f? відчувати-й? але і на карті тяги відчуває, що йде набагато краще по продуктивності! звичайно, якщо тільки зміни boost на карті орі, що не відчуває майже нічого!

я, я від 1100-1200 обертів і gi? від 10% навантаження .

Карту на питання "карту overboost", як і всі інші карти, виключаючи, що педалі не мають, як таких % навантаженні..... Номенклатура ecm незалежно від версії ? важке.....
2 осі X і Y-дизель(x) і оборотів(y).. якщо торкніться значення в карту актуальної довідкової осі >> X..

Я, я тільки пару колонок... інше, раз угоду з тими, moddate.... це залежить як щука за карту об'єктив...

enzopezzano
19-11-2013, 08:31
Проблема в попередніх іграх серії " я не я і ніколи не capitato. я зробив кілька jtd 16 v з downpipe і не аномалія показував, як правило, не змінюється.

Cristiano75
23-11-2013, 15:08
Якщо порти в межі prex turbo зі збільшенням, що складається з дизель потрібно x сила речей покласти руку на "карту overboost", щоб не послати в несправності ecu.. спробуйте зробити тяги з шостої oltrei 3500gg в гору, наприклад, ви побачите ", що якщо c'? багато дизель", як ви alzer? у prex від цієї об'єктивної..

enzopezzano
23-11-2013, 18:51
Безумовно, справедливо те, що ви говорите, але просто давати правильні кроком до карт, дизельне паливо.

SandroMarciano
24-11-2013, 09:43

enzopezzano
24-11-2013, 21:19
Якщо ви так говорите. З офіційним діагнозом на руки, запевняю вас, що ви не стрибків тиску!

mikyrace82
25-11-2013, 20:56
можливо, ти не схопив добре, що сказали, Cristian і Сандро...з збільшенням значні дизельного палива, мають сильні піки, так що якщо ви не moddano час over, ебу не зможе керувати тиском. У випадках, pi? очевидні приводить до тиску balllerina..

enzopezzano
25-11-2013, 21:17
І я сказав, що було досить, щоб не збільшити карти дизель так перебільшені, щоб не зіткнутися з цими проблемами.
Я думаю, що я схопив дуже добре бачив, що це ? моя робота.

asdone
17-12-2013, 12:57
Щоб уникнути піків і вам не доведеться жертвувати reattivit? не з'? спосіб переконатися, що операція змінної геометрії, так і pi? швидко? Після піка, однак тиск, як правило, досягає мети-то ? тільки питання в швидкості? втручання, вірно?

nimex
28-12-2013, 21:06
на моїй точці 1.9jtd з фіксованою геометрії, різницю ви відчуваєте,набагато більш плавним і готовий, і variandola навіть трохи різницю відчуває! здається, кнопка спорт, активний!

tidus1985
28-12-2013, 21:29
я не знав, що пунто 1.9 jtd б фіксованій геометрії з електронним управлінням двигун ?? 105 hgt? multijet?

nimex
28-12-2013, 21:35
моя ? euro3 1.9 jtd від 86cv, контроль через pierboug управляється від ecu з картою turbo, а також duty cicle в westgate.

angelolsp
28-12-2013, 21:54
ці точки не розуміє до вчорашнього дня hodomandato відповідь ke ви не можете перевірити...у цей момент він може або не може??

tidus1985
28-12-2013, 21:54
думаєте ви, а ? одна c7? тому що стілець час назад 105 1.9 jtd edc15c5 мені здається, і мав турбіна фіксованій геометрії в замкненому

nimex
28-12-2013, 22:04
ви мій ? edc15c7, рік 2002: точка 86cv турбо ? електронний geo.фіксований) з pierbourg управляється від ecu, замість того, 80cv turbo ? керівництво, як jtd105cv, на 105л.з мапу c'? але не наказує нічого!

на fiat/alfa etc, залежить від урожаю, з 2002 року в cio? euro3 всі електронні

msport (exil77grande)
30-12-2013, 17:46
господа
-nimex
-angelolsp
-tidus1985
я запрошую вас прочитати назву, перш ніж писати в обговорення з далека, тому що я хочу по-справжньому тримати цей форум зі всіма його обговорення чисті, а ось для вас перший і останній, нагадаємо, не офіційний наступного буду змушений вжити заходів, офіцерів,немає, і цілком можливо, що в будь-якій дискусії потрібна няня, що ви повинні виправити,або за те, що неправильно розділі,або, що написав не по темі або спам і т.д. і т.п., хлопці трохи співробітництво буде приємним.

angelolsp
30-12-2013, 17:54
Отримав ...sccusate і хорошу роботу

tidus1985
30-12-2013, 18:07
Прошу вибачення, для l off topic

Про час overboost я відчув також, що збільшення занадто серйозним тому піти, і навіть дуже, ніж карту мета,то я бачу зміни тільки на авто, де ? можна контролювати тиск турбо через манометр або, принаймні, з u-діагноз

nimex
31-12-2013, 17:14
spett. msport, я дійсно, я почав з цієї теми, але мені вони тривалий поза теми.

дякую

msport (exil77grande)
31-12-2013, 18:09
spett. msport, я дійсно, я почав з цієї теми, але мені вони тривалий поза теми.

дякую

якщо ви кидаєте з балкона і ти поруч, не означає, що ви повинні зробити це, так само, як ти,гарне продовження.

fire
12-03-2014, 18:23
я сподіваюся бути властива тема, але я хотів запитати...коли ви даєте суттєві кроком дизель , є ? траплялося, що тиск в турбо починає бути балериною, часто в області високих обертах? від чого залежить щось?

Streetracer90
31-07-2014, 23:31
Балерина.. Але що ми говоримо? Кілька мілібар?

SandroMarciano
01-08-2014, 09:57
я сподіваюся бути властива тема, але я хотів запитати...коли ви даєте суттєві кроком дизель , є ? траплялося, що тиск в турбо починає бути балериною, часто в області високих обертах? від чого залежить щось?

Даючи багато дизельне паливо, ви можете мати пік стався збій, і тиск, який перевищує мета не сходиться, ви можете ефективно вирішувати будемо опускатися закриття vnt в місцях, в яких виникає несправність.

fire
11-08-2014, 16:27
Особисто я помітив, що, торкаючись час вприскування відбувається.. змушуючи їх дати дизельного палива в звичайному порядку це відбувається? через dw, lim пара, iq limiter, мені здається, що залишається так само, як і карту, або, принаймні pi? можливо ближче всього до цілі

паскуале
27-09-2014, 14:59
я повинен був торкнутися карту vgt. Маючи звільнені всі вихлопні гази брали обертання? це означає, що тиск турбо слини 1.8 бар 3500giri, маючи карту турбо нормально потім в 3500giri (завжди в 6marcia) тиск турбо, повинен був бути близько 1.4 бар.

я забув, що я Альфа gt150*180.

Mikigor
31-10-2014, 22:01
я особисто тільки в рідкісних c asi особливих змінити час overboost