Прагляд Поўнай Версіі : Змяненне часу overboost: так - няма
dvdtuning
16-11-2012, 13:33
Прывітанне ўсім, я хацеў спытаць-й? эксперты і нават калі яны ніколі не крануты, час overboost і якія вынікі яны атрымалі з гэтага змены.
C'? хто кажа, што яны наносяць шкоду, і c'? хто робіць простыя змены тыпу карту turbo, каб павялічыць адкрыцце за межамі turbo...
за тое, што ne s? я змены overboost і рабіць, калі вы s? як яна ўмяшалася, перш за ўсе, на праверку pid спачатку, а потым на карту overboost....
калі не дзейнічае такім чынам, прэс-turbo не сачыць? не столькі, колькі мы кажам яму рабіць..
magi1984
16-11-2012, 14:13
звычайна не дакранацца ніколі, я спрабаваў на маей машыне дакрануцца да іх, і на першы погляд аўтамабіль быў пі? рэактыўны, так як турба ен на ціску да і-й? доўга...? не ? у выпадку, калі да іх не дакранацца, па мне, на карты standard
msport (exil77grande)
16-11-2012, 14:35
з майго вопыту магу сказаць, што калі гэта машына арыгінал, толькі карту, і вы хочаце зрабіць што-то больш пэўны і поўны згаджаецца з тым, дакрануцца да іх, але не нашмат і пры ўмове, што ціск не была занадта высокай, у адваротным выпадку пік ўпырсквае занадта высока,а калі справа даходзіць да машын, апрацаваных тыпу turbo, плюс і г.д. вы можаце падняць, але неабходна адкалібраваць ўсе, кантралюючы ціск costane і пік у адваротным выпадку вы робіце пашкоджанні легка.
факт ? што вы не можаце? звесці ўсе на спрыяльныя або адмоўныя змены overboost....
пытанне, добра больш складаным ? заслугоўвае паглыбленага вывучэння....
гэта ? толькі мае думкі па гэтым пытанні.....
добрае працяг...
dvdtuning
16-11-2012, 19:32
факт ? што вы не можаце? звесці ўсе на спрыяльныя або адмоўныя змены overboost....
пытанне, добра больш складаным ? заслугоўвае паглыбленага вывучэння....
гэта ? толькі мае думкі па гэтым пытанні.....
добрае працяг...
На самай справе мой я маю на ўвазе ? ведаць, калі хто іх modda і хто іх не modda робіць гэта з веданнем справы, бо, тэстаў і выпрабаванняў і іх тэорыі....? натуральна, што змены павінны быць вывучаныя ў глыбіню!
franco75
16-11-2012, 20:11
Я адказваю, як бы я ў машыне, я хацеў бы ціск turbo пастаяннай больш высокай і overboost, шчыра кажучы, не цікавіць мяне шмат, калі я пытаюся ўлады я хачу заўседы, а не толькі на працягу 3 секунд. Гэта было для мяне нічога overboost
msport (exil77grande)
16-11-2012, 23:22
Я адказваю, як бы я ў машыне, я хацеў бы ціск turbo пастаяннай больш высокай і overboost, шчыра кажучы, не цікавіць мяне шмат, калі я пытаюся ўлады я хачу заўседы, а не толькі на працягу 3 секунд. Гэта было для мяне нічога overboost
у вашым выпадку, вы таксама можаце moddare ў мінус overboost.
не чапаць, для мяне вы не працуеце на ціск, якое я ведаю
dvdtuning
20-11-2012, 12:07
не чапаць, для мяне вы не працуеце на ціск, якое я ведаю
аб тым, што тады? што я ведаю, працуе па геаметрыі, так што вы хочаце, ці не хочаце, ідзе на змену скокі ціску....
на некаторыя аўтамабілі, напрыклад, тыя групы vag, калі мяняе карту turbo працуе на карце N75 саленоіда кіравання....і мне здаецца, што карты overboost не c'? п? яны..так адбываецца па логіцы, гэтыя апошнія, я думаю, залежыць менавіта час павышэння або overboost ў пошукавых CR....
я спрабаваў рэдагаваць,невялікімі крокамі, але я спрабаваў...па мне, калі зроблена з веданнем справы і, што выканальна...
franco75
20-12-2012, 20:41
за гэтую карту, ніхто і ніколі не спрабаваў працаваць на параметры PID-кантролера ціску?
гэтыя карты выклікаў overboost ўяўляюць сабой месцы, якія павінны мець геаметрыю, то кіраванне ад эбу павінны "ганяцца" ціск прысутнічае ў карце. Пераслед ціск avr? адзін марудлівасць у дасягненні правільнае значэнне, адсюль і эфект overboost атрымаць таксама шляхам змены параметраў PID якія знаходзяцца на DAMOS.
http://it.wikipedia.org/wiki/Controllori_PID
змяніць під ? лягчэй сказаць, чым зрабіць...я не s? растлумачыць, як ен працуе, чаму ? даволі складана, але многія цюнэр таксама прэстыжныя s? якія аддаюць перавагу не дакранацца да яго з-за некаторай складанасці....
franco75
20-12-2012, 23:17
я не змененых на ecu, але я іх змяняць на нафтахімічны завод, не ? легка, але паверце мне, што вам удалося зрабіць рэчы значна больш складаныя.
Важна мець дакладнае ўяўленне аб тым, што вы павінны зрабіць, вы не павінны рабіць буйныя змены параметраў амено, што не мяняецца турбіна.
У гэтым выпадку было б мэтазгодна змяніць PID, каб пазбегнуць ваганняў або час кіравання занадта доўгія (эфект overboost)
дакладнае франк..рэдагаванне pid, трэба, асабліва, калі вы sotituiscono турбіны vgt з іншымі больш буйныя...
для таго каб не мець уплыў, якія вы апісалі, вы вельмі акцэнтавана і амаль з-пад кантролю, кіравання ori аўтамабіля, калі гэта адбываецца, многія тюнеров аддаюць перавагу не схадзіць з розуму ад пид-ecu, але "дазваляе абыходзіць карыстацкую" праблему шляхам ўстаноўкі кантролера vgt знешні...тыпу arduino напрыклад....
Я асабіста іх я амаль заўседы, калі зведваеш аўтамабіль паглядзець розніцу адразу ў баявой гатоўнасці і ніколі не было нас, рэдагаваць іх, наадварот, па мне, і гарнір, які добра спалучаецца, калі можна перапраграмаваць блок кіравання, натуральна, зробленыя ў правільнай форме, без перабольшання,
я, як правіла, на карты standard аддаю перавагу не працаваць на час overboost, але па жаданні кліента на карт-й? напрамкі
я іх, я толькі да нізкіх x гаворка 0/100
тады я пакідаю іх на врі.
FidodidoTuning
26-12-2012, 20:43
Я іх дотыку амаль заўседы
Закрануты добра, толькі ад іх атрымаць яшчэ, 5 л.с....потым, вядома, есць машыны, куды варта дакранацца да іх ці не...
dvdtuning
27-12-2012, 20:23
У змененых нагу на карту turbo? ж крокам?
FidodidoTuning
27-12-2012, 20:37
Рука аб руку і не ўдалося
Я не разумею, што вы маеце на ўвазе
Я магу наладзіць блок кіравання ke ўваходзіць у парах і доўжыць больш...
Залежыць ад машыны, ад таго, што вы хочаце атрымаць.
Працы практычна на ўсей карце...
dvdtuning
27-12-2012, 20:41
Для рука аб руку я маю на ўвазе тыя ж самыя пункты, макс рэдагавання? прыклад, калі ад 100 да турба ад тых жа часоў overboost?
FidodidoTuning
27-12-2012, 21:00
не,гэта дзве зусім розныя рэчы
на карце turbo,дотык prex
у overboost адрэдагуем % duty cicle электрамагніта і, такім чынам prex турбіны
усе ідзе пад кантролем дыягностыкі на рукі
bobracing
31-12-2012, 13:28
прабачце, калі я ўмяшання, па-мойму карту часу overboost не існуе, тое, што вы паказваеце, як overboost ? карту электрамагнітнага клапана N75, значэнне, выяўленае ў % адкрыцця праходу дэпрэсіі, і не ў секунды або долі секунды.
1)у Якасці доказу вазьміце карту крычы, руш толькі карту " overboost", і вы ўбачыце, што нічога не мяняецца
2)у Якасці доказу вазьміце карту крычы, пагрукайце па 100 ачкоў толькі карту ціску турба, і вы ўбачыце, што ціск паднімаецца
вас меркаванні
FidodidoTuning
31-12-2012, 14:03
На самай справе, калі прачытаць мой папярэдні пост, я кажу аб % duty
Дакранаючыся тая ke зменіцца..
bobracing
31-12-2012, 14:22
На самай справе, калі прачытаць мой папярэдні пост, я кажу аб % duty
Дакранаючыся тая ke зменіцца..
калі законы і за выпрабаванні, апісаныя мной, вы зразумееце лепш, калі закранае толькі N75 НЕ ўстаеш, ціск турбо, вазьмі ў экю магчымасць? рэгуляванне
ergiaguaro
31-12-2012, 17:50
На мой погляд, ідзе павялічана толькі ў некаторых галінах, у той час як у іншых варта пакінуць арыгінал у адваротным выпадку вы рызыкуеце не пачуць турбіны, калі ідзе ціск, але гэта ў пік пастаянна
Я згодны з двума аптычнымі думкі:
1. змяніць іх, значыла б даць невялікі глазуру на торт, той шлях, што дапамагае карту будзе цэніцца больш;
2. вы павінны, аднак, сказаць, што кліент ? была праведзена (хоць і невялікі) змяненняў, як правіла, cos? яму зразумець, што карта ? трохі больш? штуршок! а то будуць заретушированы мала!
Каманду электроніка
02-03-2013, 10:01
я іх дотыкі, толькі калі машына толькі карту!!!! У адваротным выпадку nadas
я звычайна не дакранацца, толькі калі на самай справе я хацеў бы даць яму яшчэ эластычнасць, чым звычайна, але трохі ў шкоду turbo, які працуе яшчэ,але што-мяккай і нічога не робіць
maku1977
02-03-2013, 12:16
я пакідаю іх крычы....
па-мойму, рост, якая ідзе паміж 2% і 4% не павінна паўплываць на турбо з цягам часу. Што вы думаеце пра гэта?
я іх дотыкі, толькі калі машына толькі карту!!!! У адваротным выпадку nadas
што вы разумееце пад "машына толькі карту"?
Каманду электроніка
03-03-2013, 09:01
што вы разумееце пад "машына толькі карту"?
Я маю на ўвазе, калі ен усе-крычы, але калі ен турба розныя, то мяне дакранацца!!!
але аўтамабіль, на якім вы робіце карту ў 95% выпадкаў заўседы ўсе арыгінальнае, калі ўладальнік не змяніў што-то. Ці я памыляюся?
Затым ты кажаш: "калі ваш аўтамабіль ? усе арыгінал, то рыскі гэтыя значэння ў карту, ці не так?
Каманду электроніка
04-03-2013, 07:32
вы ідэальны абсалютна маеце рацыю!!! Але ў гэты раз мне давялося супаставіць машыны, якія маюць турбіна змянілася або іншы, у гэтым выпадку, як правіла, не дакранайся да яго!!!
атрымаў. Таму заўседы пытайце, уладальніку гісторыя мінімальнай аўтамабіля. Было б таксама цікава зразумець, як вы рухаецеся, калі перад вамі, вы атрымліваеце аўтамабіль з 100 000 км, з 200.000 км або 30000 км. У сопоставленных аднолькава?
Каманду электроніка
05-03-2013, 18:37
вядома, лепш спытаць на прамую зацікаўлены!!! Але а вы ўпэўненыя, што, калі ен зрабіў некаторыя змены і ў dirtela
і ****llo км, як вы сябе павядзе? Усе гэтак жа, ці вы мадэратар?
Каманду электроніка
06-03-2013, 08:47
Яшчэ, што < заўседы пытацца, як і " камбінаваныя муфты!!!
Яшчэ, што < заўседы пытацца, як і " камбінаваныя муфты!!!
Акрамя фарсі, можа быць, пракаціцца да х см крыху ўсяго аўтамабіля ў цэлым! Э-э-э!
Каманду электроніка
07-03-2013, 07:51
А пра гэта, вы маеце рацыю, і я вам скажу' больш! Лепш, чым раней, а з-за check-up універсальны, правяраючы, ці есць памылкі ў эбу!!!!
І гэта-тое, чаму? я дыягназ ў цэлым! Э-э-э!
Каманду электроніка
12-03-2013, 08:19
Лепш так!!! Загорнуты, але не ўсе, людзі з апраўданнем, карта пачынае выходзіць праблемы аўтамабіля, і, магчыма, таму ўскласці віну на тых, хто зрабіў карту!!!!
franco75
12-03-2013, 09:18
у гэтым выпадку, я б сказаў арыгінальная карта, я грошы і добры vfc
mattycar
12-03-2013, 09:29
Лепш так!!! Загорнуты, але не ўсе, людзі з апраўданнем, карта пачынае выходзіць праблемы аўтамабіля, і, магчыма, таму ўскласці віну на тых, хто зрабіў карту!!!!
мне ? sucesso, што кліент патэлефанаваў мне пасля 6 месяцаў, чаму? ен быў вельмі лямпачкі, і лічыла, што віной адлюстраванне,яшчэ праз год ен пакінуў машыну ў мінус 20 градусаў, і, калі ен прыводзіць у рух ? гарыць на вуліцы пасля 300 метраў.(пасля таго, як вы ? зразумеў, што не паставіў дызельнае паліва зімовае)
пакуль такія рэчы здараюцца там вы пакладзеце яго на смех... прыемна будзе, калі вам вяртаюцца і кажуць вам, што вы ? маршрут турбіна з-за карту! :=)
Каманду электроніка
12-03-2013, 09:40
На жаль, людзі будуць гуляць на гэтым!!! шарык, дызель!!! Я такіх абсурдных рэчаў, якія я раю заўседы кліентаў мець у doc!!! Упэўнены, што хто-то ўцякае!!!!
sportknight
12-03-2013, 11:00
мне адзін сябар сказаў мне, што зламаўся турбіны пасля таго, як я зрабіў defap на 159,паколькі мне яму нават перапрызначэньне, але ў мяне не было часу, і, такім чынам, не я я б яшчэ дадаў ен лічыў таксама rimappatamolto дружна я і паслаў цябе, як заўседы аддадуць!!
Каманду электроніка
12-03-2013, 11:30
Добра, што і' аднаго.... фламастэры трохі, калі гэта быў старонні чалавек, што б не здарылася!! Але вы ведаеце, часам усе гэтыя "глупства", якія кажуць, што пасля супастаўлення машыны былі з-за вельмі невуцтва людзей і выкліканы, а таксама ад людзей, якія кажуць так, як наступ, да тых, хто карту не ведаючы нічога!!!
dvdtuning
12-03-2013, 13:49
хлопцы, вы пайшлі да OT велізарным!
gi? gi??? hi hi hi......
вернемся да O. T.!!!! ды ды ды! Я ў маю першую карту іх modificher? і паспрабуе? так і не трэба змяняць.
msport (exil77grande)
12-03-2013, 23:51
мне адзін сябар сказаў мне, што зламаўся турбіны пасля таго, як я зрабіў defap на 159,паколькі мне яму нават перапрызначэньне, але ў мяне не было часу, і, такім чынам, не я я б яшчэ дадаў ен лічыў таксама rimappatamolto дружна я і паслаў цябе, як заўседы аддадуць!!
я адчуваеце сябе нашмат 159-croma 150cv, што пасля толькі defap ў першым раўндзе ламаюцца турбіны.
вы, тыя законы Мэрфі, якія не памыляюцца ніколі! ды ды так!
sportknight
13-03-2013, 10:30
я адчуваеце сябе нашмат 159-croma 150cv, што пасля толькі defap ў першым раўндзе ламаюцца турбіны.
прыемна гаварыць праўду? і тое, што турбіна не зламаўся адразу, але пайшла' рухавіка самазагаранне і, на шчасце, riusc? адключыць яго....
пашанцавала, а ? было, што ў рэальнасці? за некалькі дзен да defap яго такая ж праблема....
Турбіна ? рэчы, якія вы можаце? зламаць....аднак, і c'? заўседы, што людзі, якія, калі так жа ламаецца кандыцыянер ? вінаваціць карту!
Аднак не для змены boost.....асабліва GT1749V ламаюцца занадта легка....
SandroMarciano
13-03-2013, 18:26
я, я ў негатыве, з выкарыстаннем аўтамабіля змянянай геаметрыяй часта слабее, а затым пік ? занадта шматколерных gi? ад золата, асабліва калі вы дадаеце дызель (багатыя пасля вмт) тое, што ідзе па-за дыяпазону выкарыстання... паспрабаваў на маей былой турбіны. Цяпер з турбіны мод ? неабходна было ўмяшацца ў гэтыя карты, у адваротным выпадку ціск не падымалася зусім. Я, аднак, прыйшлося змяніць кантролер PID, чаму? у адваротным выпадку турбіна piccava на 1.6 (як я хацеў), а потым вяртаўся ў 1.4, generandomi адтуліну для падачы, кожны раз, калі premevo на педаль.
Каманду электроніка
15-03-2013, 08:40
Я ніколі не спрабаваў змяніць ўзмацненне ў мінус!!! Nn я разумею толькі тое, што перавагі, вы можаце мець!!! Хоць я сумняваюся, што ў вас есць!!!
SandroMarciano
15-03-2013, 09:00
таго, каб доўжыцца турбіны, я лічу перавага...
Chris156
15-03-2013, 12:15
Сандра так дрэнна, як ад? напрыклад, калі на 3000 абаротаў і поўнай нагрузцы ў вас есць 30%, і гэта адкрыцце прывядзе ў нуль або ў працэнтах?
SandroMarciano
15-03-2013, 12:50
звычайна я спрабую выратаваць 100 ачкоў у той час, і я бачу, як ен рэагуе, я думаю, што рэгуляванне варта праводзіць так, эмпірычнае... наогул мая мэта ? тое, каб утрымліваць піка да значэння 0,1 бар вышэй карту мэта, то я павінен праверыць дыягназ, калі клапан адкрываецца і закрываецца ў бесперапынным або застаецца на фіксаваны працэнт. У выпадку, калі не converga неабходна падправіць кантролер PID
Chris156
15-03-2013, 13:07
Вы ніколі не спрабавалі паставіць да нуля маляня абаротаў і паглядзець, што адбудзецца?
SandroMarciano
15-03-2013, 17:51
няма, але я не хачу давесці, я думаю, што вынікам будзе тое, што будзе ўмешвацца пастаянна кантралеры PID для прывядзення ціску вакол зададзенай у карце.
Я перакананы ў тым, што арыгінальныя час overboost ідуць выдатна! тады таксама гэта залежыць, якой турбіны мы гаворым, і, аднак, калі вы хочаце, каб доўжыцца вельмі, турбіны, павінен турбавацца, s? ціску і фарсіравання, але галоўным чынам з-EGT!
guidotacco
17-03-2013, 07:36
Я перакананы ў тым, што арыгінальныя час overboost ідуць выдатна! тады таксама гэта залежыць, якой турбіны мы гаворым, і, аднак, калі вы хочаце, каб доўжыцца вельмі, турбіны, павінен турбавацца, s? ціску і фарсіравання, але галоўным чынам з-EGT!
я importatissimi нават едзе!у адваротным выпадку руйнуецца
SandroMarciano
17-03-2013, 09:34
Я згодны з гвіда пяткі.
Праблема ўзнікае пры павелічэнні дызельнае паліва (галоўным чынам тое, што ўводзілі пасля ВМТ). Тады, на мой погляд, тое, што я магу канстатаваць пасля 150000km шмат турбіны, вы starano.
Я згодны з гвіда пяткі.
Праблема ўзнікае пры павелічэнні дызельнае паліва (галоўным чынам тое, што ўводзілі пасля ВМТ). Тады, на мой погляд, тое, што я магу канстатаваць пасля 150000km шмат турбіны, вы starano.
я згодны.. я заўважыў, ch і на fiat гэта адбываецца! я ў boost я пакідаю арыгінальны, калі я ведаю, што ў мяне есць кліенты пераборлівыя і хочуць, каб усе жорсткія з часам .Але, калі яны хочуць, што машыны нагнятаючы прырост 4-7% . я з маей машыны, я зрабіў 150 000 км, і цяпер я адчуваю, што турбіна ? злегку незбалансаванае.
Маленькі пытанне, які ? карту ўпырску паліва, якая рэгулюе расход дызельнага паліва ўпырскваецца пасля ВМТ?
дзякуй.
SandroMarciano
17-03-2013, 16:45
я не думаю, што існуе карта, якая паказвае канец ўпырску, у канцы ўпырску ідзе вылічаецца, ведаючы, час ўпырску і наперад
я пакідаю іх, як заўседы, арыгінальныя
maku1977
17-03-2013, 17:42
гэтыя карты.... я.... заўседы крычы
Прабачце за невуцтва, але ПМС і EGT, што гэта такое?
Верхняй Мертвай кропкі (гэта значыць максімальная вышыня поршань дасягае)
Exaust Gas Temperature (тэмпература выхлапных газаў)
dvdtuning
17-03-2013, 23:52
я згодны.. я заўважыў, ch і на fiat гэта адбываецца! я ў boost я пакідаю арыгінальны, калі я ведаю, што ў мяне есць кліенты пераборлівыя і хочуць, каб усе жорсткія з часам .Але, калі яны хочуць, што машыны нагнятаючы прырост 4-7% . я з маей машыны, я зрабіў 150 000 км, і цяпер я адчуваю, што турбіна ? злегку незбалансаванае.
Маленькі пытанне, які ? карту ўпырску паліва, якая рэгулюе расход дызельнага паліва ўпырскваецца пасля ВМТ?
дзякуй.
4/7% на ўсю карту? што, які прадукцыйнасці ў вас было?
на самай справе, мне здаецца, зусім трохі перабольшаныя...
SandroMarciano
18-03-2013, 12:15
часам перабольшваць ? нявыгадна, не заўседы turbo d? менш лаг, дарэчы jtd, напрыклад, мае біт, які абмяжоўвае працэнт макс 75%.
але не выбухае турбіна?.....cio? заўваж, што gt1749mv ? пяшчотны ehhhh
SandroMarciano
18-03-2013, 12:26
мая 1749v, падарожнічаючы на 1.6 бар ? разбураны ў 5000km... (гэта я цяпер значна больш? асцярожныя ў тыя карты...)
я заўважыў, што турбіна не можа? павярнуць спакойна, нават на 1.8, але пік!!! ціск працягвае 1.55 v? ну, пры ўмове, што вы бераце, усе EGT ніжэй 600 градусаў!
4/7% на ўсю карту? што, які прадукцыйнасці ў вас было?
ну, я бачу, што turbo f? адчуваць-й? але і на карце цягі адчувае, што ідзе нашмат лепш па прадукцыйнасці! вядома, калі толькі змены boost на карце крычы, што не адчувае амаль нічога!
я, я ад 1100-1200 абаротаў і gi? ад 10% нагрузкі .
tidus1985
12-04-2013, 21:20
мне давялося працаваць на час overboost на маей машыне есць 147 1.9 jtdm 120cv, бо пасля ўстаноўкі downpipe і airbox ramair ціск было паднята на 0.3 бар і 1.8 бар пік, а затым ўкладваць на вывучэнне працы dutycile клапан pierburg і яго кіравання на шим адносна карта overboost, бо з арыгінальнай карце, праблема не стаяла, гэта таму, што, маючы downpipe былі нязначныя contropressioni, тое ж самае дакладна і для фільтра больш пранікальнай, што дазваляла імкненне лепш за паветра, вяртаючыся да прамовы overboost для мяне ? трэба было пайсці і памяняць гэтую карту так devrescente і мэтанакіраванай бо я rpoblemi піках 1.7 бар, а таксама газавыя parzializzato тыпу 50%, праблемы, якія здаваліся нават актыўны круіз-кантроль на стромкіх уздымах. усе разабралі, рэканструкцыі карту overboost ад врі, што, гледзячы на яе цяпер, аказваецца, цяжкае, клапан у становішчы спакою ад дэпрэсіі да прываду, прывад ў дэпрэсіі, значыць, профіль нізкіх абаротаў турбіны і, такім чынам, максімальнае ціск, паніжаючы значэння ў карту павелічэнні адтуліны для шим-клапана, якія адкрываюць некалькі разоў на адзін крок зніжае ўзровень дэпрэсіі карысна для падтрымання геаметрыі ў налады нізкіх абарачэннях,і, такім чынам, панізіць ціск турба кампрэсара-адзіны абаротаў quidi значэння больш нізкіх коштах паніжаюць хуткасць ўздыму ціску і само ціск, і значэння больш высокія-павялічваюць, усе ў комплексе працы зваротнага кіравання pwm клапан pierburg.
Cristiano75
13-04-2013, 14:28
ну, я бачу, што turbo f? адчуваць-й? але і на карце цягі адчувае, што ідзе нашмат лепш па прадукцыйнасці! вядома, калі толькі змены boost на карце крычы, што не адчувае амаль нічога!
я, я ад 1100-1200 абаротаў і gi? ад 10% нагрузкі .
Карту на пытанне "карту overboost", як і ўсе іншыя карты, выключаючы, што педалі не маюць, як такіх % нагрузцы..... Наменклатура ecm незалежна ад версіі ? цяжкае.....
2 восі X і Y-дызель(x) і абаротаў(y).. калі краніце значэння ў карту актуальнай даведачнай восі >> X..
Я, я толькі пару калонак... астатняе, раз пагадненне з тымі, moddate.... гэта залежыць ад таго, як шчупак за карту аб'ектыў...
enzopezzano
19-11-2013, 08:31
Праблема ў папярэдніх гульнях серыі я не я, і ніколі не здаралася. я зрабіў некалькі jtd 16 v з downpipe і не анамалія ціску. як правіла, не змяняецца.
Cristiano75
23-11-2013, 15:08
Калі парты ў межах prex turbo з павелічэннем, які складаецца з дызель трэба x сіла рэчаў пакласці руку на "карту overboost", каб не паслаць у няспраўнасці ecu.. паспрабуйце зрабіць цягі з шосты oltrei 3500gg ў гару, напрыклад, вы ўбачыце ", што калі c'? шмат дызель", як вы alzer? у prex ад гэтай аб'ектыўнай..
enzopezzano
23-11-2013, 18:51
Безумоўна, справядліва тое, што вы кажаце, але проста даваць правільныя крокам да картах, дызельнае паліва.
SandroMarciano
24-11-2013, 09:43
enzopezzano
24-11-2013, 21:19
Калі вы так кажаце. З афіцыйным дыягназам на рукі, запэўніваю вас, што вы не скокаў ціску!
mikyrace82
25-11-2013, 20:56
магчыма, ты не схапіў добра, што сказалі, Cristian і Сандра...з павелічэннем значныя дызельнага паліва, маюць моцныя пікі, так што калі вы не moddano час over, эбу не зможа кіраваць ціскам. У выпадках, pi? відавочныя прыводзіць да ціску balllerina..
enzopezzano
25-11-2013, 21:17
І я сказаў, што было дастаткова, каб не павялічыць карты дызель так перабольшаныя, каб не сутыкнуцца з гэтымі праблемамі.
Я думаю, што я схапіў вельмі добра бачыў, што гэта ? мая праца.
Каб пазбегнуць пікаў і вам не прыйдзецца ахвяраваць reattivit? не c'? спосаб пераканацца, што аперацыя зменнай геаметрыі, так і pi? хутка? Пасля піка, аднак ціск, як правіла, дасягае мэты-то ? толькі пытанне ў хуткасці? ўмяшання, дакладна?
на маей кропцы 1.9 jtd з фіксаванай геаметрыі, розніцу вы адчуваеце,што нашмат больш плыўным і гатовы, і variandola нават ледзь адчувае розніцу! здаецца, кнопка спорт, актыўны!
tidus1985
28-12-2013, 21:29
я не ведаў, што punto 1.9 jtd б фіксаванай геаметрыі з электронным кіраваннем рухавік ?? 105 hgt? multijet?
мая ? euro3 1.9 jtd ад 86cv, кантроль праз pierboug кіруецца ад ecu з картай turbo, а таксама duty cicle у westgate.
angelolsp
28-12-2013, 21:54
гэтыя пункты не разумее да ўчорашняга дня hodomandato і адказ быў ke вы не можаце праверыць...у гэты момант ен можа ці не можа??
tidus1985
28-12-2013, 21:54
думаеце вы, а ? адна c7? таму што крэсла час таму 105 jtd 1.9 edc15c5 мне здаецца, і меў турбіна фіксаванай геаметрыі ў замкненай
вы мой ? edc15c7, год 2002: кропка 86cv турба ? электронны geo.фіксаваны) з pierbourg кіруецца ад ecu, замест таго, 80cv turbo ? кіраўніцтва, як jtd105cv, на 105л.з карту c'? але не загадвае нічога!
на fiat/alfa etc, залежыць ад ўраджаю, з 2002 года ў cio? euro3 усе электронныя
msport (exil77grande)
30-12-2013, 17:46
госпада
-nimex
-angelolsp
-tidus1985
я запрашаю вас прачытаць назву, перш чым пісаць у абмеркаванне з далекая, таму што я хачу па-сапраўднаму трымаць гэты форум з усімі яго абмеркаванне чыстыя, а вось для вас першы і апошні, нагадаем, не афіцыйны наступнага буду вымушаны прыняць меры, афіцэраў,няма, і цалкам магчыма, што ў любой дыскусіі патрабуецца няня, што вы павінны выправіць,або за тое, што няправільна раздзеле,або, што напісаў не па тэме або спам і т. д. і т. п., хлопцы трохі супрацоўніцтва будзе прыемным.
angelolsp
30-12-2013, 17:54
Атрымаў ...sccusate і добрую працу
tidus1985
30-12-2013, 18:07
Прашу прабачэння, для l off topic
Аб часе overboost я таксама выпрабаваў, што павелічэнне занадта сур'езным таму пайсці, і нават вельмі, чым карту мэта,то я бачу змены толькі на аўто, дзе ? можна кантраляваць ціск турбо праз манометр або, па крайняй меры, з u-дыягназ
spett. msport, я сапраўды, я пачаў з гэтай тэмы, але мне яны доўгі час па-за тэмы.
дзякуй
msport (exil77grande)
31-12-2013, 18:09
spett. msport, я сапраўды, я пачаў з гэтай тэмы, але мне яны доўгі час па-за тэмы.
дзякуй
калі вы кідаеце з балкона і ты побач, не азначае, што вы павінны зрабіць гэта, гэтак жа, як ты,добры працяг.
я спадзяюся быць ўласцівая тэма, але я хацеў спытаць...калі вы даеце істотныя крокам дызель , есць ? здаралася, што ціск у турба пачынае быць балярынай, часта ў галіне высокіх абарачэннях? ад чаго залежыць што-то?
Streetracer90
31-07-2014, 23:31
Балерына.. Але што мы гаворым? Некалькі миллибар?
SandroMarciano
01-08-2014, 09:57
я спадзяюся быць ўласцівая тэма, але я хацеў спытаць...калі вы даеце істотныя крокам дызель , есць ? здаралася, што ціск у турба пачынае быць балярынай, часта ў галіне высокіх абарачэннях? ад чаго залежыць што-то?
Даючы шмат дызельнае паліва, што вы можаце мець пік адбыўся збой, і ціск, які перавышае мэта не сыходзіцца, вы можаце эфектыўна вырашаць будзем апускацца закрыцця vnt ў месцах, у якіх узнікае няспраўнасць.
Асабіста я заўважыў, што, дакранаючыся час ўпырску адбываецца.. прымушаючы іх даць дызельнага паліва ў звычайным парадку гэта адбываецца? праз dw, lim пара, iq limiter, мне здаецца, што застаецца так жа, як і карту, або, па крайняй меры pi? магчыма бліжэй за ўсе да мэты
паскуале
27-09-2014, 14:59
я павінен быў закрануць карту vgt. Маючы вызваленыя ўсе выхлапныя газы прымалі кручэнне? гэта азначае, што ціск турбо сліны 1.8 бар у 3500giri, маючы карту турба нармальна затым у 3500giri (заўседы ў 6marcia) ціск турбо, павінен быў быць каля 1.4 бар.
я забыўся, што я Альфа gt150*180.
я асабіста толькі ў рэдкіх c asi асаблівых змяніць час overboost