Перегляд Повної Версії : User guide NYO4?
Emanuele54
16-11-2012, 09:31
Привіт всім,
хто-небудь є керівництво користувача NYO4?
Дякую
Що вам потрібно знати...?
Emanuele54
16-11-2012, 10:32
як ви використовуєте....
як ви завантажуєте файли....
....керівництво для використання!
Дивіться, напрямні не я? так як я використовую його, ми можемо зробити деякі зміни разом, так? подивіться, як ви використовуєте...
Emanuele54
16-11-2012, 11:33
Спасибі, я ніколи не використовував.... для цього я шукав керівництво
msport (exil77grande)
16-11-2012, 14:12
Дивіться, напрямні не я? так як я використовую його, ми можемо зробити деякі зміни разом, так? подивіться, як ви використовуєте...
на даний момент, якщо ви йдете створює міні pdf з інструкціями основою для використання, та його місце тут.
Привіт, хлопці,в ці дні був трохи зайнятий, і я ще не створили pdf на використання NYO 4.0. Я думаю, що в найближчі дні знайде? трохи часу, і плакат? відразу.
я знайшов близько версії, здавалося б, працює з програмою, але насправді я теж не розумію, дуже!
можу вибрати робочу середу і марка / модель автомобіля, вибираю дамп... вгорі він також говорить, іммо активний чи не активний... але потім, як можна змусити його обробити файл?!?
msport (exil77grande)
31-08-2013, 10:51
Привіт, хлопці,в ці дні був трохи зайнятий, і я ще не створили pdf на використання NYO 4.0. Я думаю, що в найближчі дні знайде? трохи часу, і плакат? відразу.
Після 9 місяців ви вважаєте, що у вас є трохи часу, щоб створити pdf-файл ?
Прости мене, msport, але я зовсім забув...***** unque я роблю опис в лету, тепер сенна? йде в кінцевому підсумку приходить мені на розум.
Тоді я, наприклад, на файл приладів.
Пункт перший: після прочитання файлу в пам'яті, виберіть марку автомобіля і модель рамки, які зацікавлені у вас (в області великої праворуч);
Друге: виберіть файл-ліжко від вас, у вікні у лівій частині екрану;
Третій: натисніть правою кнопкою миші на файл, відкрити? вікно з операціями, які ви можете виконувати;
В-четверте: після редагування файлу, він буде? створено новий файл, що зберігається з ім'ям файлу, який ви читали в перший раз, і "_00";
П'яте: завантажити файл і спробувати.
Я сподіваюся, він вам допоможе.
ах...праву кнопку миші! я пробував :-D
спасибі!
michele30
13-09-2013, 21:43
привіт всім я новачок у цій програмі, я не зрозумів кілька речей про те, як рухатися.
довелося змінити odomentro в ебу, на цій сторінці, який вибрати? ( додаток фото )
коли я натискаю на файл правою кнопкою миші, каже мені, set last підрахунку program і кладу км, що є вже в ебу?
потім на set new км починаю правити,
правильно?
але тоді як зберегти зміни?
вибачте мене ignorantezza ..
michele30
08-10-2013, 21:10
нікого, хто мені може допомогти з цією програмою?
linus146
09-10-2013, 03:51
привіт , михайло, я, на жаль, не можу відкрити ваше вкладення
але в будь-якому випадку, я можу сказати, слідувати керівництво розміщена від вашого колегу, а потім
потрібно практично займатися поки що зрозуміти, як працює сама програма
якщо ви можете допомогти, я дізнався тільки
звичайно, для влади створити файл, ви повинні мати папки на пк
де ви поклали ваші файли. clikki на файл, відкрити його і кнопку праворуч змінили
автоматично тобі зберегти ім'я файлу і перейменувати +00
такий навантаження на програміста, і гра, і " зробити
michele30
09-10-2013, 13:38
хто-небудь знає, як можна бачити зображення в nyo 4?
(cio? кадрів 9
linus146
09-10-2013, 14:28
ви повинні скопіювати папку з програмою на c
потім, коли відкрити nyo перейти на стороні sx програми вибір nyo і виберіть дію
з якої операційної системи ви використовуєте?
michele30
09-10-2013, 20:41
ок, я знайшов, я шукав в іншому місці, замість того, щоб вони їх в передній.
спасибі спасибі
linus146
09-10-2013, 20:46
ahahaaha
і сказати, що я повинен вчитися тільки.................
Привіт всім я хотів тільки знання, я зможу скачати nyo d в інтернет і використовувати його без проблем на Windows 7 starter?
leandro89
23-02-2014, 17:36
Привіт всім я хотів тільки знання, я зможу скачати nyo d в інтернет і використовувати його без проблем на Windows 7 starter?
обговорення каже керівництво про те, як використовувати програму " тема", щоб питання, яке ви зробили, я не думаю, що підходить правил форуму
Тоді Нічого не робити.спасибі x відповідь b вечір tt