КПК

Перегляд Повної Версії : проблема з mpps v12

ago27
15-11-2012, 16:21
привіт, хлопці, сьогодні мені прийшли білі волосся, коли я побачив ебу моєї машини заблокована. Я купив mpps v12, то з банку в частині, і сьогодні в перший раз я хотів спробувати, я підготував файл mod. я відкрив програму, встановити його марку і модель автомобіля тип ебу edc 16u1 я натискаю id все окей відкрити файл, завантажити файл, починає робити записи дуже повільно (порівняно з galletto 1260, що ставить нас 100 секунд) 5 хвилин близько 1 мега файл, в кінці запису ви і горить червона смуга з написом (запис неповна) або щось в цьому роді, не пам'ятаю, а в центрі програми вікно, яке запрошує мене посилати ***** у mpps. Я allarmo і я намагаюся писати вихідний файл recovery mode, який йде до кінця, приводити в рух автомобіль, все окей, спробую писати в старий файл мод. який стояв на ecu раніше, але нічого ж повідомлення, я намагаюся recovery mode, щоб написати все те, мод. що вже віск і нічого, в кінці запису мене завжди виходить те ж повідомлення, що говорить мені, щоб відправити ***** у mpps. Переписати оригінальний файл recovery m. стрільба з мого старого gallaccio, пишу файл mod. що я створив, і що я не прийняв mpps, і все написано правильно, тільки 100 секунд. Тепер те, що вам цікаво, і, як ніколи mpps мені пише тільки оригінал і змінений файл немає???? Я також спробував видалити і перевстановити, але нічого, проблема залишається. !!!!

zioweb
15-11-2012, 16:24
авто

magi1984
15-11-2012, 16:24
спробуйте прочитати файл, який ви в ecu і подивитися, якщо назад читання.
наприкінці читання порівняйте розміри файлів, щоб побачити, якщо ? одно мод, який написати з півник

ago27
15-11-2012, 16:49
вибачте magi1984 але якщо з галло мене їх пише, і оригінал і модифікований повинні бути для сили, розміру права. автомобілі та golf plus 1.9 tdi ніколи не було проблем з старого півня..

zioweb
15-11-2012, 19:26
Дуже дивно... в мене аналогічна проблема з multijet...

dvdtuning
15-11-2012, 19:32
З розчинених у mpps робить з закритими очима...може бути пошкоджений або може бути помилка читання файлу!
Спробуйте прочитати з mpps і подивитися, якщо файли ? одно читання з півня.

ago27
15-11-2012, 19:38
я не знаю, якщо і є проблема, установка програмного забезпечення, якщо мені хто-небудь може точно сказати, як ви встановите його, побачив, що на cd я знайшов дві папки, відносно водія, який називають device driver і drivers. але які, однак, уже присутні в каталозі програми. Я не знаю, як і яку з двох папок я повинен використовувати, щоб встановити драйвера, правильно.....

ago27
15-11-2012, 19:44
якщо він був несправний, я не повинен був писати навіть не оригінал, я думаю.

msport (exil77grande)
15-11-2012, 19:48
я згоден з вами, не виходить, що несправний ne розмір, який, однак, буде одно, що читати з півня пір'я, я хочу вам сказати, що, між тим, я хочу знати, якщо ви пробували читати, і у випадку, якщо в порядку читання, а потім я хотів би знати, що протокол ви читали? напишіть саме те, що є написав протокол, використовуваний mpps.

ago27
15-11-2012, 20:05
привіт msport бачу, що є і ти, як завжди, щоб допомогти всім. То читаю, я не читав, бачив, що я вже готовий файл для завантаження і тоді я скачав спокійно старого півня. Для протоколу, що ви маєте на увазі? Я вибрав (1.9 TDI, bosch, edc16u1 Kline)

ago27
15-11-2012, 20:06
потім у recovery mode я написав оригінал

ago27
15-11-2012, 20:07
тільки ті, які змінюються, що мені не пише, я не знаю, perche. boooo

dvdtuning
15-11-2012, 20:12
Я не розумію, якщо ви пробували читати з mpps...

franco75
15-11-2012, 20:14
І сталося зі мною, з моєю колишньою BMW перший досвід. Я вирішив мене замінити mmps.

ago27
15-11-2012, 20:17
вибачте, але на програмне забезпечення в лівому верхньому кутку ce параметри читання значення тільки дані (за замовчуванням) і чи правильно я повинен поставити його у повний (Kline Only)

msport (exil77grande)
15-11-2012, 20:17
привіт msport бачу, що є і ти, як завжди, щоб допомогти всім. То читаю, я не читав, бачив, що я вже готовий файл для завантаження і тоді я скачав спокійно старого півня. Для протоколу, що ви маєте на увазі? Я вибрав (1.9 TDI, bosch, edc16u1 Kline)

те, що важливо завжди робити, якщо ви хочете мінімальний рівень безпеки ще і в тому, щоб зробити читання, тому що щиро, якщо не закон, я хотів би уникнути написання,для протоколу, яку я мав на увазі те, що ви написали, ви і це правильно, тому що я поясню, загорнуті в цих автомобілях закону, так і з протоколом u1 і протокол u31-u34 але якщо пишете неправильно зависає, а от як налаштувати:

розмір файлу 1м edc16u1
розмір файлу-2м edc16u31-u34

тому, якщо закони, наприклад, файл, 2м, але ви використовували протокол edc16u1, треба перечитати його з edc16u31-u34 для безпеки, а потім повторіть з цього протоколу, але, на жаль, не ваш випадок.

msport (exil77grande)
15-11-2012, 20:18
не могли б ви розмістити орі і mod?

giarras
15-11-2012, 20:26
описаний msport ? правильно на 100%

ago27
15-11-2012, 20:33
вибачте, якщо я наполягаю, але не бачу причин, щоб розмістити файли бачив, що з півня мені написав спокійно. Там повинна бути інша причина, що я не можу зрозуміти, не може бути проблемою установки. Якщо я правильно spiegi

ago27
15-11-2012, 20:39
розмір файлу оригіналу, який змінено = 1 048 576 байт

giarras
15-11-2012, 20:41
вибачте, якщо я наполягаю, але не бачу причин, щоб розмістити файли бачив, що з півня мені написав спокійно. Там повинна бути інша причина, що я не можу зрозуміти, не може бути проблемою установки. Якщо я правильно spiegi

якщо ви можете прочитати файл nn ? проблеми установки, ви прийняли всі заходи безпеки? живлення пк і харчування хороше авто? спробуйте перечитати файл з mpps і, можливо, статтю читати давайте подивимося, якщо ? правильно.

msport (exil77grande)
15-11-2012, 20:46

чесно кажучи, не в тому, що мене хвилює, так багато змін, які ви зробили, і як у вас це було зроблено, щоб побачити, якщо ви були " біг щось, або якщо був, то, виходячи з мого знання, тому що не буде перший раз, коли відбувається щось подібне, звичайно, не кажу про себе, але в цілому,коли пошта орі і mod-проблема, серйозність карту не коментувати саме тому, якщо у вас є секрети, я не можу вам допомогти гарне продовження.

ago27
15-11-2012, 21:00
у мене не секрет, але знову ж таки, тому що півень мене написав без проблем stessissima карту, що mpps не пише??? І потім я не бачу чому я повинен оприлюднити мої, коли інші цього не роблять.

ago27
15-11-2012, 21:07
якщо б це тільки між мною і тобою не було б проблеми, враховуючи, що ви завжди доступні, але я ніколи не бачив на форумі тільки одна карта готова, щоб бути пред'явлено звинувачення, або тих, хто каже, тепер тобі я. Ось чому я не хочу, щоб мої зв'язку з....

dvdtuning
15-11-2012, 21:10
якщо б це тільки між мною і тобою не було б проблеми, враховуючи, що ви завжди доступні, але я ніколи не бачив на форумі тільки одна карта готова, щоб бути пред'явлено звинувачення, або тих, хто каже, тепер тобі я. Ось чому я не хочу, щоб мої зв'язку з....

не ? так що, якщо читати різні обговорення, я відправив, я навіть якісь файли і у мене було позитивне думка. В іншому випадку статтю читати з psw і тільки від msport або кому хочеш, але не так? здається, що всі ми тут, щоб inc.... тільки тебе.

magi1984
15-11-2012, 21:17
якщо ви шукаєте на форумі ? повної карти зроблені для всіх нас, і доступні для всіх...
У будь-якому випадку дивіться, якщо ви можете зробити читання з mpps, якщо ви читати не зробити, звичайно, навіть не писати!

ago27
15-11-2012, 21:35
Тоді буде дуже сильно@? розповісти краще те, що я і успішно, chiamer? mappa1 той, який стояв на ecu вже змінено, і mappa2 те, що було написано з помилкою. Потім я потрапив у recovery mode і я написав що оригінал, що я вже давно збережена на комп'ютері, і успішно. Потім я взяв mappa1, що і той, який вже віск на ecu, і навіть не той, мені написав успішно, я поставив оригінал і тоді я взяв півень, і я написав mappa2 без проблем

msport (exil77grande)
15-11-2012, 21:39

чесно кажучи, я дуже перепрошую, ваша відповідь і думка,то поки є той, хто розмістив на користь інших мод-файли готові для завантаження подивитися chris156 на користь ecuboost,то ніхто не повинен очікувати, що інші роблять файли для них, у всякому разі, можна очікувати,поради, думки і пояснення різних,то я не бачу, хто тебе питає, що карта готова, хто просить про допомогу в цей пост ти,я не думаю, що у цьому форумі ми ніколи не дистанціювався, як ви зараз робите, ви, отже, не робити те, що не хотіли б,щоб це сталося,наприклад, його повинні дати в першу чергу тих, хто шукає допомоги, і в будь-якому випадку я в приваті я нічого не роблю, все що стосується форуму, я роблю це в світлі сонця.

ago27
15-11-2012, 21:39
вибачте волхвів я не сказав, що не робить листи, насправді, ніж оригінал мене тому, всі ті, які змінюються, що не назад

ago27
15-11-2012, 22:24
вибачте, msport , може бути, я перебільшив, то я знаю, що хто шукає допомогу я, і прошу вибачення у всіх, хто намагався мені допомогти на форумі, але трохи інків...ато я трохи не противний сьогодні, коли я побачив, що автомобіль не заводився, я і стала білої крові не знаю, якщо я поясню, побачив, що ще у мене не було possibilt? купити bdm. Мене ні погано, що в recovery мені зйомки

ago27
16-11-2012, 01:49
вибачте, msport , може бути, я перебільшив, то я знаю, що хто шукає допомогу я, і прошу вибачення у всіх, хто намагався мені допомогти на форумі, але трохи інків...ато я трохи не противний сьогодні, коли я побачив, що автомобіль не заводився, я і стала білої крові не знаю, якщо я поясню, побачив, що ще у мене не було possibilt? купити bdm. Мене ні погано, що в recovery мені зйомки

franco75
16-11-2012, 12:33
Як я розумію вас, коли ? довелося мені, я машину в гараж одного і з акп в P не змусило поставити на нейтраль, машина закривається і неможливо вийти
Клянусь, що мене тремтіли ноги і balbettavo, то функція recovery також працював для мене

Gianpy80
17-11-2012, 11:10
мені ? те ж саме сталося і вчора на Audi A3 2.0 TDI, всі прочитані і написані півень і все ок, вчора читаю з MPPS v13.02 ок, я намагаюся писати мод, який я зробив, але я зависала завжди на 49 %... я став білий.. на щастя maccina був мій друг.. Тоді я спробував переписати ori (те, що він завжди був один мод, який я зробив, і завантажуються з gallo) і все ок.. бох.. ? у перший раз, що зі мною відбувається.. зазвичай MPPS мені ? все йшло добре..

ago27
17-11-2012, 11:47
привіт Gianpy, спасибі, що прийшли, мені не застрягти на відсоток, і в кінці, коли отримаєте 100% записи і повинен вийти на екран, який говорить: вимкніть запалення протягом 5 секунд, що я йде панелі, яка просить вас надіслати ***** у mpps. Все це мені зробили тільки змінені файли, а оригіналу немає. Тепер, якщо проблема змінений файл буде означати, що всі файли, які я завжди писав нормально з галло все неправильно, і я повинен postarli все, як мене просили на попередніх постів. Я сподіваюся, що добра душа може мені висвітлити цю неприємну один одного. Або можливо, що блакитний налаштувань змінити я не знаю. Дякую за увагу. всім.....

msport (exil77grande)
17-11-2012, 14:42
саме вчора ввечері, наприклад, внесок у форум, на якому professionalchiptuning тому роботи і те ж саме відбулося і на ford focus 1.6 tdci 90cv але з ним відбувалося, він писав, аж до 100%, то в кінці кінців він дав помилку,відправити до mpps журналу і т. д. і т. п. але машина їздила спокійно, і все було відрегулювати 3 писань, і все ок, все з тієї ж помилки,на жаль, ми говоримо клонів, і, звичайно, ви не можете претендувати на стільки мені з kess v2 не траплялося, але, безумовно, якщо mpps коштує близько 100€ і kess v2 близько 5000€ тобто буде".

ago27
19-11-2012, 03:00
мені теж робить запис у загальній складності прищепити 100%, а потім в кінці мені помилку і відправити ***** до mpps, але автомобіль не заводиться тому, що не робить їх центральний блок управління.....

explode82
19-11-2012, 08:59
не забувайте, що c'? стара приказка, яка говорить, що ? інструмент, який робить щогли XD

Gianpy80
19-11-2012, 14:54
у цей момент, я думаю, помилка v12, чому? з моєї v13.02 в частину в той раз, що я написав вище, у мене ніколи не було проблем.

не забувайте, що c'? стара приказка, яка говорить, що ? інструмент, який робить щогли XD

ви абсолютно праві, але для тих, хто, як я, не ? торгівлі, але і робить це хобі.. для пристрасті, не пу? дозволити собі витратити сотні, якщо не тисячі євро за інтерфейс. З клонами ми витрачаємо мало, і якщо ви просто зависає, ми розбираємо і вивчаємо і riscriviamo в BDM. Що стосується мене машини, які я не можу, можливо, зробити в bdm не намагаюся навіть їх ne з галло ne з MPPS..

zioweb
19-11-2012, 20:45
у цей момент, я думаю, помилка v12, чому? з моєї v13.02 в частину в той раз, що я написав вище, у мене ніколи не було проблем.

ви абсолютно праві, але для тих, хто, як я, не ? торгівлі, але і робить це хобі.. для пристрасті, не пу? дозволити собі витратити сотні, якщо не тисячі євро за інтерфейс. З клонами ми витрачаємо мало, і якщо ви просто зависає, ми розбираємо і вивчаємо і riscriviamo в BDM. Що стосується мене машини, які я не можу, можливо, зробити в bdm не намагаюся навіть їх ne з галло ne з MPPS..

Я цілком згоден :)

explode82
19-11-2012, 21:24
проблема ? що є автомобілі, як 1.6 hdi peugeot і 1.6 ford і mazda, а також, що в bdm все відновити, якщо втрачають кодування їх не перевести-й? навіть з bdm,потрібно тільки дилерський або діагностики, визначених.....навіть, якщо сторони те, що ви сказали ? правда

Gianpy80
20-11-2012, 07:56
sar? пощастило, але 1.6 ford ne я зробив кілька з галло і ніколи не було проблем.. єдине, що мене будуть ? заблокована, і мені довелося буквально міняти ебу ? був rexton 2.7... дійсно відстій електроніки...

explode82
20-11-2012, 20:31
я можу вам гарантувати, що вам пощастило,чому? цей тип управління має тенденцію втрачати кодування варіантів.

ago27
03-12-2012, 16:37
привіт, хлопці, як я вам казав давно мій mpps v12 не пише файли, змінені не розумію, чому сьогодні не радий, що я пробував читати файл з моєї машини, і все в порядку я намагався читати файл peugeot 206 1.4 hdi bosch 16c34, а також тут, і все йшло до хорошого кінця, я намагаюся записати файл mod. на peugeot і прибутку на 42%, і ви, і заблокована з проханням відправити ***** у mpps, я пишу вихідний файл recovery mode і все буде окей, я беру свій старий galletto 1260 клон переписати файл і все окей. Те ж саме було зі мною на моєму гольф edc 16u1 змінені файли, я не пише (ВСЕ) дайте мені рішення, я не можу пояснити чому, якщо пише оригінальні, не пише тих, мод. не думаю, що це питання драйвера, або програми.......

msport (exil77grande)
03-12-2012, 19:26
і то, все кабель?
якщо це так, ви можете заглянути на зварні шви, якщо це те, з коробкою, крім ви можете спробувати змінити роз'єм для інших за те, що стоїть, і які ризики ви corrrono краще купити новий.

ago27
03-12-2012, 19:56
привіт msport, і те, з шухлядці, я відкрив її і побачив, що карти всередині і синій, я думаю, самий надійний, який роз'єм ви говорите mpps і нові поршневі пальці, поршневі кільця бачу, чотири, один послідовний порт, один usb, один obd2, і останнє, що я не знаю, що тип і

Gianpy80
05-12-2012, 09:50
я думаю, має намір usb,... якщо у вас є ще, крім того, спробуйте змінити те, послідовний/obd...

sportknight
16-12-2012, 20:57
я читав в іншому форумі, що v12 ? версія є менш надійною, ніж

matd82
17-12-2012, 15:30
я читав в іншому форумі, що v12 ? версія є менш надійною, ніж
? версія, що f? більш відомий під назвою v12 і nn завжди f? те, що він говорить, то це залежить також від рахунку........
останнє мене ? довелося клієнт on line читав князівства і nn ? вдалося scriverlo.........
малюнок***** з власником судна...............
ось те, що f? в v12............

sportknight
17-12-2012, 15:39
потім підтвердіть,я тримаю дорого v5 :D

matd82
17-12-2012, 16:15
Відмінна ідея, якщо ви повинні зробити стрибок, класу, купити fgtech

sportknight
17-12-2012, 16:54
поділ,зараз я м'яка раніше витрати mpps на galletto1260 і bdm,спокійно, ми зробимо все :D
між тим, може бути, я шукаю відомості про fgtech

matd82
17-12-2012, 17:15
відмінний продукт, nn знаю, що і форум, але, як я читав, він повинен працювати.
що б вам залишається тільки кинутися.....
nn продавати карти в 50€, який ви зробите тільки шкоду.
вивчає і навчається і стріляє 300€, якщо ви kiedono мод.

sportknight
17-12-2012, 17:20
be,тепер я можу до amini повірте, і родичі,50 євро я собі, що мене просять,я не хочу нічого навіть, чому? використовувати їх в якості піддослідних кроликів для експериментів
але оскільки мені він дасть, ймовірно, більше? в l? маяк курс, та ін.. зараз я дізнаюся з форуму,а ми off-topic :P

virus1976
17-12-2012, 19:33
Відкривши кілька mpps 12, я помітив, що деякі збирають, як мк c8051f340 в той час як інші збирають mcu c8051f344, просіювання в мережі я знайшов, що версія c8051f340 був використаний до v5 від 6 року ? планується mcu c8051f344.
Кілька клонів використовують старі mcu перепрограммированные не хотів би виключити ще incompatibilit? програмне забезпечення старі mcu.

nuovaecu
26-01-2013, 11:37
і розміри файлів які є??

мені і успіх ще раз, що зависає у запису, але я повторюю, писати завжди з мод файл і знову спокійно. я поставив від старого півня з mpps я дуже добре

sportknight
26-01-2013, 23:40
Для мене це буває, на 159, змінено не бере,оригінальний, а не ви, я б 5.....

emilground
27-01-2013, 11:02
По мені ? проблема інтерфейсу. З MPPS V5 клон я зчитуються і записуються в десятки alfa, BMW, audi і так далі і не проблема

eismann
30-01-2013, 14:35
Зробіть розрахунок cks інтерфейс, а НЕ використовувати драйвери!! ;)

sportknight
30-01-2013, 15:35
Драйвера? Що? hahahah дев'ятий тихий тому весь інтерфейс, але це 159 якісь проблеми, а додому Manuele :)

мансардний
08-05-2013, 22:35
хлопці, я цю тему, щоб не відкривати інший пост, я спробував прочитати вихідний файл audi q5 мій двоюрідний брат з mpps v12, не визнає, у списку c'? лише 2.0 edc17 і 3.0, її ? 2.0 170cv 2011 року, може бути ? дуже багато останнім часом? той список ? у 140cv?

sportknight
08-05-2013, 22:48
ймовірно ? один edc17,а скільки confuzione тому група vw

2000 170cv існують 3 типи блоків управління різних...

мансардний
08-05-2013, 22:52
ок, спасибі sportknight, я думав, може бути проблема в інтерфейс, але досі він завжди працював великий для читання / запису

msport (exil77grande)
08-05-2013, 23:11
а я думаю, що siemens ppd, що mpps не закон,якщо він edc17 може навіть читати, але не calcolamdo ck в scritura ви не можете переписати мод, але тільки в грі, що вже " ск розраховується.

мансардний
08-05-2013, 23:15
ок, данило, насправді, коли я натискаю на ідентифікації ecu, каже мені, ecu не знайдено

explode82
09-05-2013, 00:16
що я знаю, після 2009 року audi 2.0 170cv не поміститься-й? siemens ppd, але edc17c46 ? pi? ймовірно, що mpps не зможе спілкуватися з цією категорій екю

carbo92
09-05-2013, 18:57
На edc17 ? не рекомендується використовувати mpps краще, якщо перейти півня v2

msport (exil77grande)
10-05-2013, 09:52
На edc17 ? не рекомендується використовувати mpps краще, якщо перейти півня v2

дійсно, ви не можете використовувати mpps бачив, що не розраховує ck у запису.

carbo92
10-05-2013, 11:43
дійсно, ви не можете використовувати mpps бачив, що не розраховує ck у запису.

І якщо ck ви обчислити з ecm?

msport (exil77grande)
10-05-2013, 11:49
І якщо ck ви обчислити з ecm?

якщо ваш ecm робить добре для вас, я з тим, офіцер, я не можу отримати назад kess v2 орі.