Прагляд Поўнай Версіі : праблема з mpps v12
прывітанне, хлопцы, сення мне прыйшлі белыя валасы, калі я ўбачыў ecu маей машыны заблакаваная. Я купіў mpps v12 то з кансервавай банку, і сення ўпершыню я хацеў паспрабаваць, я падрыхтаваў файл mod. я адкрыў праграму ўсталяваць марку аўтамабіля, мадэль і тып ecu edc 16u1 я код, усе окей "адкрыць файл", спампаваць файл, ен пачынае рабіць запісы вельмі павольна (у параўнанні з galletto 1260, што ставіць нас 100 секунд) 5 хвілін каля 1 мега файлы ў канцы запісу, і гарыць чырвоная паласа з надпісам (запіс няпоўны) або што-небудзь у гэтым родзе, не памятаю, і праграмы акно, якое запрашае мяне пасылаць ***** у mpps. Я потревожьте і я спрабую пісаць зыходны файл у recovery mode, які ідзе ў добры канец, прыводзіць у рух аўтамабіль, усе добра, паспрабую пісаць у стары файл mod. які стаяў на ecu і раней, але нічога ж паведамленне, спрабую ў recovery mode, каб напісаць усе тое, мод. ужо воск, і нічога, у канцы ліста мяне заўседы выходзіць тое ж паведамленне, што кажа мне, каб адправіць ***** у mpps. Перапісаць зыходны файл у recovery м. я знайшла свой стары gallaccio, і пішу ў файл файл mod. што я стварыў і што я не прымаў яе mpps, і ўсе напісана правільна, толькі 100 секунд. Цяпер тое, што вам цікава, і, як ніколі mpps піша мне толькі арыгінал і зменены файл няма???? Я нават спрабаваў выдаліць і пераўсталяваць, але нічога, праблема застаецца. Знікае
magi1984
15-11-2012, 16:24
паспрабуйце прачытаць файл, які вы ў ecu і паглядзець, калі таму чытанне.
у канцы чытання параўнайце памеры файлаў, каб убачыць, калі ? роўна мод, які напісаць з пеўнік
выбачайце magi1984 але калі з гала мяне іх піша, і арыгінал і мадыфікаваны павінны быць для сілы, памеру правы. аўтамабілі і golf plus 1.9 tdi ніколі не было праблем з старога пеўня..
Вельмі дзіўна... у мяне аналагічная праблема з multijet...
dvdtuning
15-11-2012, 19:32
З раствораных у mpps робіць з заплюшчанымі вачыма...можа быць пашкоджаны або, можа быць памылка чытання файла!
Паспрабуйце прачытаць з mpps і паглядзець, калі файлы ? роўна чытанне з пеўня.
я не ведаю, калі і есць праблема, ўстаноўка праграмнага забеспячэння, калі мне хто-небудзь можа дакладна сказаць, як вы ўсталюйце яго, убачыў, што на cd я знайшоў дзве папкі, у дачыненні да вадзіцеля, які называюць device driver і драйвера. але якія, аднак, ужо прысутныя ў каталогу праграмы. Я не ведаю, як і якую з двух тэчак я павінен выкарыстаць, каб ўсталяваць драйвера, правільна.....
калі ен быў няспраўны, я не павінен быў пісаць нават не арыгінал, я думаю.
msport (exil77grande)
15-11-2012, 19:48
я згодны з вамі, не выходзіць, што няспраўны ne памер, які, аднак, будзе роўна, што чытаць з пеўня пяро, я хачу вам сказаць, што тое, паміж тым, я хачу ведаць, калі вы спрабавалі чытаць, і ў выпадку, калі ў парадку чытання, а затым я хацеў бы ведаць, што пратакол вы чыталі? напішыце менавіта тое, што есць напісаў у пратакол, які выкарыстоўваецца mpps.
прывітанне msport бачу, што есць і ты, як заўседы, каб дапамагчы ўсім. То чытаю, не я чытаў, бачыў, што я ўжо гатовы файл для загрузкі і тады я запампаваў спакойна з старога пеўня. Для пратаколу, што вы маеце на ўвазе? Я я выбраў (1.9 TDI, bosch, edc16u1 Kline)
потым у recovery mode я напісаў арыгінал
толькі тыя, якія змяняюцца, што мне не піша, я не ведаю, perche. boooo
dvdtuning
15-11-2012, 20:12
Я не разумею, калі вы спрабавалі чытаць з mpps...
franco75
15-11-2012, 20:14
І адбылося са мной, з маей былой BMW першы вопыт. Я вырашыў мяне замяніць mmps.
прабачце, але на праграмнае забеспячэнне ў левым верхнім куце ce параметры чытання значэнне толькі дадзеныя (па змаўчанні) і правільна ці я павінен паставіць яго ў поўны (Kline Only)
msport (exil77grande)
15-11-2012, 20:17
прывітанне msport бачу, што есць і ты, як заўседы, каб дапамагчы ўсім. То чытаю, не я чытаў, бачыў, што я ўжо гатовы файл для загрузкі і тады я запампаваў спакойна з старога пеўня. Для пратаколу, што вы маеце на ўвазе? Я я выбраў (1.9 TDI, bosch, edc16u1 Kline)
тое, што важна рабіць заўседы, калі вы хочаце мінімальны ўзровень бяспекі яшчэ і ў тым, каб зрабіць чытанне, таму што шчыра, калі не закон, я хацеў бы пазбегнуць напісання,для пратаколу, якую я меў на ўвазе тое, што вы напісалі, вы і гэта правільна, таму што я растлумачу, загорнутыя ў гэтых аўтамабілях закона, так і з пратаколам u1 і пратакол u31-u34 але калі пішыце гэта няправільна завісае, а вось як наладзіць:
памер файла 1м edc16u1
памер файла-2м edc16u31-u34
таму, калі законы, напрыклад, файл, 2м, але вы выкарыстоўвалі пратакол edc16u1, трэба перачытаць яго з edc16u31-u34 для бяспекі, а затым паўтарыце з гэтага пратаколу, але, на жаль, не ваш выпадак.
msport (exil77grande)
15-11-2012, 20:18
не маглі б вы размясціць на врі і mod?
апісаны msport ? правільна на 100%
выбачайце, калі я настойваю, але я не бачу прычын, каб размясціць файлы бачыў, што з пеўня мне напісаў спакойна. Там павінна быць іншая прычына, што я не магу зразумець, не можа быць праблемай ўстаноўкі. Калі я правільна spiegi
памер файла і арыгінала, які зменены = 1 048 576 байт
выбачайце, калі я настойваю, але я не бачу прычын, каб размясціць файлы бачыў, што з пеўня мне напісаў спакойна. Там павінна быць іншая прычына, што я не магу зразумець, не можа быць праблемай ўстаноўкі. Калі я правільна spiegi
калі вы можаце прачытаць файл nn ? праблемы ўстаноўкі, вы прынялі ўсе меры бяспекі? харчавання пк і харчаванне добрае аўто? паспрабуйце перачытаць файл з mpps і, магчыма, артыкул чытаць давайце паглядзім, калі ? правільна.
msport (exil77grande)
15-11-2012, 20:46
шчыра кажучы, не ў тым, што мяне хвалюе, так шмат змен, якія вы зрабілі, і як у вас гэта было зроблена, каб убачыць, калі вы былі " бег што-то, або калі быў, то, зыходзячы з майго веды, таму што не будзе першы раз, калі адбываецца нешта падобнае, вядома, не кажу пра сябе, але ў цэлым,калі пошта врі і mod-праблема, сур'езнасць карту не каментаваць менавіта таму, калі ў вас есць сакрэты, я не магу вам дапамагчы добрае працяг.
у мяне не сакрэт, але зноў жа, таму што певень мяне напісаў без праблем stessissima карту, што mpps не піша??? І потым я не бачу чаму я павінен апублікаваць мае, калі іншыя гэтага не робяць.
калі б гэта толькі паміж мной і табой не было б праблемы, улічваючы, што вы заўседы даступныя, але я ніколі не бачыў на форуме толькі адна карта гатовая, каб быць прад'яўлена абвінавачванне, альбо тых, хто кажа, цяпер табе я. Вось чаму я не хачу, каб мае сувязі з....
dvdtuning
15-11-2012, 21:10
калі б гэта толькі паміж мной і табой не было б праблемы, улічваючы, што вы заўседы даступныя, але я ніколі не бачыў на форуме толькі адна карта гатовая, каб быць прад'яўлена абвінавачванне, альбо тых, хто кажа, цяпер табе я. Вось чаму я не хачу, каб мае сувязі з....
не ? так што, калі чытаць розныя абмеркавання, я адправіў, я нават нейкія файлы і ў мяне было станоўчае меркаванне. У адваротным выпадку артыкул чытаць з psw і ад толькі msport ці каму хочаш, але не так? здаецца, што ўсе мы тут, каб inc.... толькі цябе.
magi1984
15-11-2012, 21:17
што, калі вы шукаеце на форуме ? поўнай карты зробленыя для ўсіх нас, і даступныя для ўсіх...
У любым выпадку глядзіце, калі вы можаце зрабіць чытанне з mpps, калі вы чытаць не зрабіць, вядома, нават не пісаць!
Тады будзе вельмі моцна@? расказаць лепш тое, што я і паспяхова, chiamer? mappa1 той, які стаяў на ecu ўжо зменены, і mappa2 тое, што было напісана з памылкай. Потым я трапіў у recovery mode і я напісаў, што арыгінал, што я ўжо даўно захаваная на кампутары, і паспяхова. Затым я ўзяў mappa1, што і той, які ўжо воск на ecu, і нават не той, мне напісаў паспяхова, я паставіў арыгінал і тады я ўзяў певень, і я напісаў mappa2 без праблем
msport (exil77grande)
15-11-2012, 21:39
шчыра кажучы, я вельмі прашу прабачэння, ваш адказ і меркаванне,то пакуль есць той, хто размясціў у карысць іншых мод-файлы гатовыя для загрузкі паглядзець chris156 ў карысць ecuboost,то ніхто не павінен чакаць, што іншыя робяць файлы для іх, ва ўсякім выпадку, можна чакаць,парады, меркаванні і тлумачэнні розных,то я не бачу, хто цябе пытаецца, што карта гатовая, хто просіць аб дапамозе ў гэты пост ты,я не думаю, што ў гэтым форуме мы ніколі не дыстанцаваўся, як вы цяпер робіце вы, такім чынам, не рабіць тое, што не хацелі б,каб гэта адбылося,напрыклад, яго павінныя даць у першую чаргу тых, хто шукае дапамогі, і ў любым выпадку я ў прыват я нічога не раблю, усе, што датычыцца форуму, я раблю гэта ў святле сонца.
выбачайце вешчуноў я не сказаў, што не робіць лісты, на самай справе, чым арыгінал мяне назад, усе тыя, якія змяняюцца, што не назад
прабачце, msport , можа быць, я перабольшыў, то я ведаю, што хто шукае дапамогу я, і прашу прабачэння ва ўсіх, хто спрабаваў мне дапамагчы на форуме, але трохі інкаў...ато я ледзь не адваротны сення, калі я ўбачыў, што аўтамабіль не заводзіўся, я і стала белай крыві не ведаю, калі я растлумачу, убачыў, што яшчэ ў мяне не было possibilt? купіць bdm. Мяне не дрэнна, што ў recovery мне здымкі
прабачце, msport , можа быць, я перабольшыў, то я ведаю, што хто шукае дапамогу я, і прашу прабачэння ва ўсіх, хто спрабаваў мне дапамагчы на форуме, але трохі інкаў...ато я ледзь не адваротны сення, калі я ўбачыў, што аўтамабіль не заводзіўся, я і стала белай крыві не ведаю, калі я растлумачу, убачыў, што яшчэ ў мяне не было possibilt? купіць bdm. Мяне не дрэнна, што ў recovery мне здымкі
franco75
16-11-2012, 12:33
Як я разумею вас, калі ? давялося мне, я машыну ў гараж аднаго і з акп ў P не прымусіла паставіць на нейтралы, машына зачыняецца і немагчыма выйсці
Клянуся, што мяне дрыжалі ногі і balbettavo, то функцыя recovery таксама працаваў для мяне
Gianpy80
17-11-2012, 11:10
мне ? тое ж самае адбылося і ўчора на Audi A3 2.0 TDI, усе прачытаныя і напісаныя певень і ўсе ок, учора чытаю з MPPS v13.02 ок, я спрабую пісаць мод, які я зрабіў, але я завісала заўседы на 49 %... я стаў белы.. да шчасця maccina быў мой сябар.. Тады я паспрабаваў перапісаць ori (тое, што ен заўседы быў адзін мод, які я зрабіў, і загружаюцца з gallo) і ўсе ок.. бох.. ? у першы раз, што са мной адбываецца.. звычайна MPPS мне ? усе ішло добра..
прывітанне Gianpy, дзякуй, што прыйшлі, мне не затрымацца не на працэнт, і ў канцы, калі атрымаеце 100% запісу і павінен выйсці на экран, які кажа: "выключыце запальванне на працягу 5 секунд, што я сыходзіць панэлі, якая просіць вас адправіць ***** у mpps. Усе гэта мне зрабілі толькі змененыя файлы, а арыгінала няма. Цяпер, калі праблема зменены файл будзе азначаць, што ўсе файлы, якія я заўседы пісаў нармальна з гала ўсе няправільна, і я павінен postarli ўсе, як мяне прасілі на папярэдніх пастоў. Я спадзяюся, што добрая душа можа мне асвятліць гэтую непрыемную адзін аднаго. Або як і магчыма, што блакітны налад змяніць я не ведаю. Дзякуй за ўвагу. усім.....
msport (exil77grande)
17-11-2012, 14:42
менавіта ўчора ўвечары, напрыклад, уклад у форум, на якім professionalchiptuning назад працы і тое ж самае адбылося і на ford focus 1.6 tdci 90cv але з ім адбывалася, што ен пісаў, аж да 100%, то ў рэшце рэшт ен даў памылку,адправіць да mpps часопіса і т. д. і т. п. але машына ездзіла спакойна, і ўсе было адрэгуляваць 3 пісанняў, і ўсе ок, усе з той жа памылцы,на жаль, гаворым на клонаў, і, вядома, вы не можаце прэтэндаваць на больш столькі мне з kess v2 не здаралася, але вядома, калі mpps каштуе каля 100€ і kess v2 каля 5000€ тое, есць і будзе".
мне таксама робіць запіс у агульнай складанасці прышчапіць 100%, а затым у канцы мне памылку, і адправіць ***** да mpps, але аўтамабіль не заводзіцца таму, што не робіць іх цэнтральны блок кіравання.....
explode82
19-11-2012, 08:59
не забывайце, што c'? старая прымаўка, якая кажа, што ? інструмент, які робіць мачты XD
Gianpy80
19-11-2012, 14:54
у гэты момант, я думаю, памылка v12, чаму? з маей v13.02 частка ў той раз, што я напісаў вышэй, у мяне ніколі не было праблем.
не забывайце, што c'? старая прымаўка, якая кажа, што ? інструмент, які робіць мачты XD
вы цалкам маеце рацыю, але для тых, хто, як я, не ? гандлю, але і робіць гэта хобі.. для страсці, не пу? дазволіць сабе выдаткаваць сотні, калі не тысячы еўра за інтэрфейс. З клонамі мы трацім мала, і калі вы проста завісае, мы разбіраем і вывучаем і riscriviamo ў BDM. Што тычыцца мяне машыны, якія я не магу, магчыма, зрабіць у bdm не спрабую нават іх ne з гала ne з MPPS..
у гэты момант, я думаю, памылка v12, чаму? з маей v13.02 частка ў той раз, што я напісаў вышэй, у мяне ніколі не было праблем.
вы цалкам маеце рацыю, але для тых, хто, як я, не ? гандлю, але і робіць гэта хобі.. для страсці, не пу? дазволіць сабе выдаткаваць сотні, калі не тысячы еўра за інтэрфейс. З клонамі мы трацім мала, і калі вы проста завісае, мы разбіраем і вывучаем і riscriviamo ў BDM. Што тычыцца мяне машыны, якія я не магу, магчыма, зрабіць у bdm не спрабую нават іх ne з гала ne з MPPS..
Я цалкам згодны :)
explode82
19-11-2012, 21:24
праблема ? што есць аўтамабілі, як 1.6 hdi, peugeot 1.6 і форд і mazda, а таксама, што ў bdm ўсе аднавіць, калі губляюць кадоўкі іх не перавесці-й? нават з bdm,трэба толькі дылерскі або дыягностыкі, вызначаных.....нават, калі ў бакі тое, што вы сказалі ? праўда
Gianpy80
20-11-2012, 07:56
sar? пашанцавала, але 1.6 ford ne я зрабіў некалькі з гала і ніколі не было праблем.. адзінае, што мяне будуць ? заблакаваная, і мне прыйшлося літаральна мяняць эбу ? быў rexton 2.7... сапраўды адстой электронікі...
explode82
20-11-2012, 20:31
я магу вам гарантаваць, што вам пашанцавала,чаму? гэты тып кіравання мае тэндэнцыю губляць кадавання варыянтаў.
прывітанне, хлопцы, як я вам казаў даўно мой mpps v12 не піша файлы, змененыя не разумею, чаму, сення не рады, што я спрабаваў чытаць файл з маей машыны, і ўсе ў парадку я спрабаваў чытаць файл peugeot 206 1.4 hdi bosch 16c34, а таксама тут, і ўсе ішло да добрага канца, я спрабую запісаць файл mod. на peugeot і прыбытку на 42%, і вы, і заблакаваная з просьбай адправіць ***** у mpps, я пішу зыходны файл у recovery mode і ўсе будзе окей, я бяру свой стары galletto 1260 клон перапісаць зменены файл і ўсе окей. Тое ж самае было са мной на маім гольф edc 16u1 змененыя файлы, я не піша (УСЕ) дайце мне рашэнне, я не магу растлумачыць чаму, калі піша арыгінальныя, не піша тых, мод. не думаю, што гэта пытанне драйвера або праграмы.......
msport (exil77grande)
03-12-2012, 19:26
і тое, усе ў кабель?
калі гэта так, вы можаце зазірнуць на зварныя швы, калі гэта тое, з скрынкай, апроч вы можаце паспрабаваць змяніць раз'ем для астатніх за тое, што каштуе, і якія рызыкі вы corrrono лепш купіць новы.
прывітанне msport, і тое, з скрыначцы, я адкрыў яе і ўбачыў, што карты ўнутры і сіні, я думаю, самы надзейны, які раз'ем вы кажаце mpps і новыя поршневыя пальцы, поршневыя кольцы бачу, чатыры, адзін паслядоўны порт, адзін usb, адзін obd2, і апошні, што я не ведаю, што тып і
Gianpy80
05-12-2012, 09:50
я думаю, мае намер usb,... калі ў вас есць яшчэ, акрамя таго, паспрабуйце змяніць тое, паслядоўны/obd...
sportknight
16-12-2012, 20:57
я чытаў у іншым форуме, што v12 ? версія з'яўляецца менш надзейнай, чым
я чытаў у іншым форуме, што v12 ? версія з'яўляецца менш надзейнай, чым
? версія, што f? больш вядомы пад назвай v12 і nn заўседы f? тое, што ен кажа, тое гэта залежыць таксама ад рахунку........
апошняе мяне ? давялося кліент on line чытаў княства і nn ? атрымалася scriverlo.........
малюнак***** з уладальнікам судна...............
вось тое, што f? у v12............
sportknight
17-12-2012, 15:39
затым пацвердзіце,я трымаю дорага v5 :D
Выдатная ідэя, калі вы павінны зрабіць скачок, класа, купіць fgtech
sportknight
17-12-2012, 16:54
падол,зараз я мяккая па-ранейшаму выдаткі mpps на galletto1260 і bdm,спакойна, мы зробім усе :D
між тым, можа быць, я шукаю звесткі пра fgtech
выдатны прадукт, nn ведаю, што і форум, але, як я чытаў, ен павінен працаваць.
што б вам застаецца толькі кінуцца.....
nn прадаваць карты ў 50€, які вы зробіце толькі шкоду.
вывучае і вучыцца і страляе 300€, калі вы kiedono мод.
sportknight
17-12-2012, 17:20
be,цяпер я магу да amini паверце, і сваякі,50 еўра я сабе, што мяне просяць,я не хачу нічога нават, чаму? выкарыстоўваць іх у якасці паддоследных трусаў для эксперыментаў
але паколькі мне ен дасць, верагодна, больш? у l? маяк курс, і інш.. цяпер я пазнаю з форуму,а мы off-topic :P
virus1976
17-12-2012, 19:33
Адкрыўшы некалькі mpps 12, я заўважыў, што некаторыя збіраюць, як мк c8051f340 у той час як іншыя збіраюць mcu c8051f344, прасейвання ў сеткі, я знайшоў, што версія c8051f340 быў выкарыстаны да v5 ад 6 года ? плануецца mcu c8051f344.
Некалькі клонаў выкарыстоўваюць старыя mcu перапраграмаваным не хацеў бы выключыць яшчэ incompatibilit? праграмнае забеспячэнне старыя mcu.
nuovaecu
26-01-2013, 11:37
і памеры файлаў, якія есць??
мне і поспех яшчэ раз, што завісае ў запісу, але я паўтараю, пісаць заўседы з мод файл і зноў назад tranquillamente. я адклаў стары певень з mpps я вельмі добра
sportknight
26-01-2013, 23:40
Для мяне гэта бывае, на 159, зменены не бярэ,арыгінальны, а не вы, я б.....5
emilground
27-01-2013, 11:02
Па мне ? праблема інтэрфейсу. З MPPS V5 клон я счытваюцца і запісваюцца ў дзясяткі alfa, BMW, audi і гэтак далей і не праблема
Зрабіце разлік cks інтэрфейс, а НЕ выкарыстоўваць драйверы!! ;)
sportknight
30-01-2013, 15:35
Драйвера? Што? hahahah дзевяты ціхі таму ўвесь інтэрфэйс, але гэта 159 нейкія праблемы, а дадому Manuele :)
мансардных
08-05-2013, 22:35
хлопцы, я гэтую тэму, каб не адкрываць іншы пост, я паспрабаваў прачытаць зыходны файл audi q5 мой стрыечны брат з mpps v12, не прызнае, у спісе c'? толькі 2.0 edc17 і 3.0, яе ? 2.0 170cv 2011 года, можа быць ? занадта шмат у апошні час? той спіс ? у 140cv?
sportknight
08-05-2013, 22:48
верагодна ? адзін edc17,а колькі confuzione таму група vw
2000 170cv існуе 3 тыпу блокаў кіравання розных...
мансардных
08-05-2013, 22:52
ок, дзякуй sportknight, я думаў, можа быць праблема ў інтэрфейс, але да гэтага часу ен заўседы працаваў вялікі для чытання / запісу
msport (exil77grande)
08-05-2013, 23:11
а я думаю, што siemens ppd, што mpps не закон,калі ен edc17 можа нават чытаць, але не calcolamdo ck ў scritura вы не можаце перапісаць мод, але толькі ў крычы, што ўжо " ск разлічваецца.
мансардных
08-05-2013, 23:15
ок, данііл, на самай справе, калі я націскаю на ідэнтыфікацыі ecu, кажа мне, ecu не знойдзена
explode82
09-05-2013, 00:16
што я ведаю, пасля 2009 года audi 2.0 170cv не змесціцца-й? siemens ppd, але edc17c46 ? pi? верагодна, што mpps не зможа мець зносіны з гэтай катэгорый экю
На edc17 ? не рэкамендуецца выкарыстоўваць mpps лепш, калі перайсці пеўня v2
msport (exil77grande)
10-05-2013, 09:52
На edc17 ? не рэкамендуецца выкарыстоўваць mpps лепш, калі перайсці пеўня v2
сапраўды, вы не можаце выкарыстоўваць mpps бачыў, што не разлічвае ck ў запісе.
сапраўды, вы не можаце выкарыстоўваць mpps бачыў, што не разлічвае ck ў запісе.
І калі ck вы вылічыць з ecm?
msport (exil77grande)
10-05-2013, 11:49
І калі ck вы вылічыць з ecm?
калі ваш ecm робіць добрае для вас, я з тым, афіцэр, я не магу атрымаць назад kess v2 крычы.