Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне DPF Captiva
Добры дзень, хто-небудзь ведае, калі Ecusafe выдаліць карэктна кіравання DPF на Chevrolet Captiva?
Дзякуй
msport (exil77grande)
15-11-2012, 10:41
Добры дзень, хто-небудзь ведае, калі Ecusafe выдаліць карэктна кіравання DPF на Chevrolet Captiva?
Дзякуй
я зрабіў некалькі captiva, але я не памятаю, калі sw і надзейным, калі я не памыляюся, то мантуе edc16c39, так што вы можаце паспрабаваць,у выпадку няўдачы есць і іншыя сродкі.
Так, эбу ? адзін edc16c39, па вашаму думку, які sw ? лепш зняць ўручную кіраванне DPF?
msport (exil77grande)
15-11-2012, 11:05
Так, эбу ? адзін edc16c39, па вашаму думку, які sw ? лепш зняць ўручную кіраванне DPF?
шчыра кажучы, калі мы кажам аб лепшай sw эксклюзіўныя, я б сказаў той ******* на самай справе мы арганізуем групу куплі, каб атрымаць яго разам, убачыў, што стаіць каля 5000 € у камплекце ўсе,калі вам будзе цікава прыняць удзел, зайдзіце ў раздзел апытанні і абмеркаванне апытанне, групавая купля ******* пада спіс удзельнікаў і дадаць свой нік.
giulianoA3
17-11-2012, 13:02
выбачайце, але індыкатар dpf у мяшаным цыкле ? такі ж рухавік?
giulianoA3
19-11-2012, 14:03
Не, ? іншай.
што б у канчатковым выніку?дзякуй..
Я спрабаваў сення Captiva EDC16C39 з ECUSafe-не працуе бесперапыннай рэгенерацыі, хто-то знайшоў рашэнне??
дзякуй..
msport (exil77grande)
02-12-2012, 18:38
Я спрабаваў сення Captiva EDC16C39 з ECUSafe-не працуе бесперапыннай рэгенерацыі, хто-то знайшоў рашэнне??
дзякуй..
я зрабіў з дапамогай іншага праграмнага забеспячэння без праблем але вы можаце паспрабаваць раз,для адпачынку і " калі ласка, ваш адказ тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1442-Ciao-a-tutti&p=16359#post16359
ecusafe працаваць.
Выкарыстоўвайце толькі датчык.
mikyrace82
24-08-2013, 00:59
вы, у большасці выпадкаў, калі добра працуе на гэтых ecu...
запал рухавікоў
28-08-2013, 23:21
Прывітанне, у мяне зроблена 15 дзен таму, з Раз і проста перапісаць файл, засталося індыкатар няспраўнасці рухавіка, але як раз ўстаноўка на дарозе і шлях 2 Км ? у адзіночку, і ўсе было добра
msport (exil77grande)
29-08-2013, 11:48
Прывітанне, у мяне зроблена 15 дзен таму, з Раз і проста перапісаць файл, засталося індыкатар няспраўнасці рухавіка, але як раз ўстаноўка на дарозе і шлях 2 Км ? у адзіночку, і ўсе было добра
Увагу ****lli алею, што, безумоўна, падымаецца.
Прывітанне "запал рухавікоў", вы ведаеце, скажыце мне, як v? Captiva?? Вы ? падняў ****llo алею???
Дзякуй
msport (exil77grande)
14-09-2013, 21:06
7
Прывітанне "запал рухавікоў", вы ведаеце, скажыце мне, як v? Captiva?? Вы ? падняў ****llo алею???
Дзякуй
пасля 4 паведамленняў ужо напісаны, каб атрымаць інфармацыю, я думаю, што было б пажадана, каб вы крокі з падзелу прэзентацыі і, магчыма, ад аднаго погляду на рэгуляванне не верыце?
Цікава, да спецыялістаў, калі ? можаце прачытаць і напісаць яе ў паслядоўны з gallo 2, і калі ******* робіць сваю працу добра, дзякуй, з павагай.
Спасылкі на chevrolet captiva 2,0 edc 16c39 прабачце