Перегляд Повної Версії : Привіт!
Вітаю всіх,
Матвій, і я йду з провінції Тревізо.
Пристрасний всі двигуни, я вивчав машинобудування і паралельно я завжди робив роботи майстерні, планове технічне обслуговування, а також на транспортні засоби для змагань.
Тому що тепер хороший motorista не пу? незалежно один від одного електроніка, я намагаюся робити все можливе, навіть в цій області!
Я був почав секрети торгівлі близько року тому, і я сподіваюся знайти на цьому форумі середовищі і невимушений обмін наших перипетій...
msport (exil77grande)
25-06-2012, 12:02
привіт від матвія,і ласкаво просимо, ми можемо знати, скільки вам років?
так ви не на 100% на полі, але в будь-якому разі є час майже повний, ну дуже добре, я б сказав.
28 років
Я не маю великих знань електроніки, хоча і прибуття до них навіть якийсь простий схеми, але в будь-якому випадку я намагаюся зрозуміти мінімум, щоб добре працювати на " електроніка для авто!
Motorista порушника :-)
cicciogsr
29-06-2012, 13:53
привіт і ласкаво просимо
cattivik
29-06-2012, 13:56
вітаємо вас теж!
dott.chem
01-07-2012, 01:42
привітання з мого боку, ласкаво просимо!
davidehfnos
01-07-2012, 11:41
привіт від матвія
Ха-ха, привіт, Данило! Тобі я повинен особлива подяка за те, що я дізнався в цьому році!!
andrea_bor
23-03-2013, 12:56
Ласкаво Просимо Матвія .
Ласкаво Просимо Матвія .
Мені вони починаючи повернути..... Якщо я знайду ще один
повідомлення написав caz..... тільки, щоб зробити числа ви banno,капуста
ви відповіли в обговореннях, 2012 забруднюючі багато посаду
andrea_bor
24-03-2013, 16:09
Мені вони починаючи повернути..... Якщо я знайду ще один
повідомлення написав caz..... тільки, щоб зробити числа ви banno,капуста
ви відповіли в обговореннях, 2012 забруднюючі багато посаду
Я не хочу дратувати нікого .Спочатку,як я вже говорив у giarras мета була підвищити рейтинг навіть в умовах бачення презентації інших користувачів, можливо, з характеристиками, які я шукаю,але коли giarras попередив мене, я перестав ,як ви можете перевірити .Привіт всім .
Ласкаво просимо....
egs,дивіться, що я зрозумів, що від вас на людей, які на форумі завжди,може бути, насправді xch? вчора деякі нові учасники поєднали трохи божевільний будинок, але потім ? повернулися до normalit?..звертайте увагу..спасибі.