Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне!
Вітаю ўсіх,
Мацей, і я іду з правінцыі Трэвіза.
Гарачы усе рухавікі, я вывучаў машынабудаванне і паралельна я заўседы рабіў працы майстэрні, планавае тэхнічнае абслугоўванне, а таксама на транспартныя сродкі для спаборніцтваў.
Таму што цяпер добры motorista не пу? незалежна адзін ад аднаго электроніка, я стараюся рабіць усе магчымае, нават у гэтай вобласці!
Я быў пачаў сакрэты гандлю каля года таму, і я спадзяюся знайсці на гэтым форуме асяроддзі і нязмушаны абмен нашых перыпетый...
msport (exil77grande)
25-06-2012, 12:02
прывітанне ад матфея,і дабро запрашаем, мы можам ведаць, колькі вам гадоў?
так вы не на 100% на поле, але ў любым выпадку есць час работы амаль поўны, ну вельмі добра я б сказаў.
28 гадоў
Я не маю шырокіх ведаў электронікі, хоць і прыбыцця ў іх нават які-то просты схемы, але ў любым выпадку я стараюся зразумець мінімум, каб добра працаваць на " электроніка для аўто!
Motorista парушальніка :-)
cicciogsr
29-06-2012, 13:53
прывітанне і дабро запрашаем
cattivik
29-06-2012, 13:56
вітаем вас таксама!
dott.chem
01-07-2012, 01:42
прывітанне з майго боку, сардэчна запрашаем!
davidehfnos
01-07-2012, 11:41
прывітанне ад матфея
Ха-ха, прывітанне, Данііл! Табе я павінен асаблівая падзяка за тое, што я даведаўся ў гэтым годзе!!
а вось і я , прывітанне!!!
andrea_bor
23-03-2013, 12:56
Сардэчна Запрашаем Матфея .
Сардэчна Запрашаем Матфея .
Мяне ўжо пачынаеце павярнуць..... Калі я знайду яшчэ адзін
паведамленне напісаў caz..... толькі, каб зрабіць колькасці вы banno,капуста
вы адказалі на абмеркаванне-2012 забруджвальных шмат пост
andrea_bor
24-03-2013, 16:09
Мяне ўжо пачынаеце павярнуць..... Калі я знайду яшчэ адзін
паведамленне напісаў caz..... толькі, каб зрабіць колькасці вы banno,капуста
вы адказалі на абмеркаванне-2012 забруджвальных шмат пост
Я не хацеў раздражняць, ніхто не .Першапачаткова,як я ўжо казаў у giarras мэта была падвысіць рэйтынг таксама адначасова бачанне прэзентацыі іншых карыстальнікаў, магчыма, з характарыстыкамі, якія я шукаю,але калі giarras папярэдзіў мяне, я перастаў ,як вы можаце праверыць .Прывітанне ўсім .
Сардэчна запрашаем....
egs,глядзіце, што я зразумеў, што ад вас на людзей, якія на форуме заўседы,можа быць, не самай справе xch? учора некаторыя новыя ўдзельнікі сумясцілі трохі вар'ят дом, але потым ? вярнуліся да normalit?..звяртайце ўвагу..дзякуй.