Прагляд Поўнай Версіі : Сцерці crash на блок кіравання падушкамі бяспекі
luchetto19
14-11-2012, 15:41
прывітанне, хлопцы, мой бацька робіць кузовной рамонт і, такім чынам, часта мае справу з машыны з падушкамі бяспекі ўспыхнулі і г.д.
я маю на ўвазе, што электроніка-й? або менш цяпер я хацеў бы зразумець, як зрабіць, каб сцерці crash на блокі кіравання і падушкі бяспекі, што тыпу кабель і softwer нам трэба, мы не з разеткі obd ?? мне трэба перапраграмаваць l eprom ?? у мяне elm327 для дыягностыкі з тым, вы пу? што-то зрабіць з дапамогай адпаведнага праграмнага забеспячэння ??
Прывітанне.. я аварыі падушка бяспекі (калі гэта здарыцца) я іх з дапамогай спецыяльных праграм.... не можаце дыягназ, але вы павінны адкрыць блок кіравання падушкамі бяспекі і перапраграмаваць eeprom....
luchetto19
14-11-2012, 15:49
што праграма хоча, і якое абсталяванне?? і што complicatissima ??
Не ? complicatissima рэч. у любым выпадку, вам патрэбен праграміст eeprom , паяльной станцыя/распаивающая, а затым вы павінны мець праграму, што, калі пошук на форуме, знойдзеш.
luchetto19
14-11-2012, 16:17
тады паяльной станцыя з кантролем тэмпературы c'? я праграміст eeporm, што я парады, што брэнды дай мне якое-то назва ??
забеспячэнне ??
УПА ? добры праграміст, што важна ? што праграміст, што купіце, прадаецца ад каго-тое, што ен можа даць вам дапамогу, улічваючы, што вы ніколі не рабілі такіх аперацый. Тады есць іншыя, якія, калі вы шукаеце, або на форуме або ў інтэрнэце знаходзіцеся. Для sw я прашу вас убачыць на форуме, у раздзеле падушка бяспекі. Адзін з іх, напрыклад, ? тако падушка бяспекі reseter.
.
luchetto19
17-11-2012, 14:26
вы ведаеце, калі есць гіды на форуме ?
msport (exil77grande)
17-11-2012, 15:05
вы ведаеце, калі есць гіды на форуме ?
ну ў гэтым выпадку проста выкарыстайце функцыю " пошук " і, калі есць, і знаходзіцеся вы не думаеце?
luchetto19
18-11-2012, 15:20
выбачайце msport у мяне пытанне : я запампаваў файл з сеткі, я магу для снд? калі ласка, праверце, калі праграмы, якія я запампаваў і правільна, я іду супраць правілаў ??
msport (exil77grande)
18-11-2012, 15:22
выбачайце msport у мяне пытанне : я запампаваў файл з сеткі, я магу для снд? калі ласка, праверце, калі праграмы, якія я запампаваў і правільна, я іду супраць правілаў ??
звяжыцеся са мной у лічку і растлумачце мне, ну ўсе, і мы бачым, dafarsi.
luchetto19
18-11-2012, 16:17
Тады, хлопцы, я ў гэтага праграмнага забеспячэння, аб чым патрабуецца, вы можаце праверыць, ці працуе ? права праграмнае забеспячэнне і, магчыма, калі ен працуе сенна? і бескарысна, што я купляю праграміста, як то ў мяне праграма не працуе, а купіць правільны варта трэскам...rigrazio усе загадзя і звязацца з msport для pass на архіў..
http://www.sendspace*****/file/rwq9nx
luchetto19
18-11-2012, 18:08
хацелася б яшчэ тлумачэнне, але, каб зразумець, якая eeprom трэба отпаять і перапраграмаваць, як гэта зрабіць ??
Як правіла, кажа, што праграма.... у любым выпадку ? адным з sw, хто вырабляе гэтыя паслугі,....
luchetto19
19-11-2012, 11:42
але ты вы скачалі, вы спрабавалі? ці магу я зрабіць куплю на праграміста??
То форума няма.... але ў мяне таксама есць тако airbag resetter 6.4...
afortunao
19-11-2012, 15:52
выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне для carprog. ? інтуітыўна для тых, хто пачынае. Недахоп ? што вы не ачышчае crack-test (не рабілі). Для гэтага я выкарыстоўваю (скід aibag TachoSoft v4.0), то есць carprog eeprom, чысты, з tachosoft, і пісаць з carprog.
Было б цікава мець версіі 6.4 ў tachosoft. цярпенне;)
з павагай
luchetto19
22-11-2012, 13:26
дзякуй, хлопцы...проста зараз я купляю праграміст, вы ведаеце, cos? можа быць, вы дасце мне руку,
дайце нам ведаць, дзе купіць праграміст і любыя цэны, чаму? мне было б цікава я таксама на фарсі, і калі есць цэны надмерныя!
sportknight
18-04-2013, 22:08
выбачайце,я бачыў carprog, што знаходзіцца ў даступнай і кажа абнуліць падушка бяспекі,змяніць km immo eccc.
як справы? працуе?
sportknight
18-04-2013, 23:12
спасылку не магу яго бяспечна, але я не ведаю, калі, па меншай меры, ці магу я адправіць вам спасылку ў прыват
з дапамогай mess прыватныя праблемы не існуе!
msport (exil77grande)
19-04-2013, 19:39
аднак, калі вас цікавіць, у мяне есць адна спакаваныя ўзяў па памылцы кошт пакупкі.
Dragonfly
25-04-2013, 12:56
Вы можаце даць мне цану?
msport (exil77grande)
25-04-2013, 22:30
Вы можаце даць мне цану?