Перегляд Повної Версії : консультація на файл mod fiat bravo jtd
хотілося б коментарі про те, як я mmoddato..спасибі..і навіть поради oviamente
ви можете навіть покласти файл Орі ? у базі даних не існує?..
Ок, відновлення та його місце в оез. Присвячений..
msport (exil77grande)
14-11-2012, 11:02
будь ласка, користувач гоку розмістити файл орі, якщо не у вас виникає, якщо є в базі даних і вставити тут посилання на файл орі в форумі і назвати файл так, як повинно, коли ви просите допомоги, що я роблю, наприклад, так ми уникаємо говорити про це до завтрашнього ранку:
fiat_bravo_1.9jtd_105cv_928_212.mod
для інших не дуже, щоб сказати у нас є один науковець, який дав на 1% приросту в обмежувач крутного моменту і ін'єкції parzializzato, а потім і незбалансованим трохи більше, на дизельне паливо кінця карти.
файл ori додано:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?413-bravo&p=14030#post14030
для інших не дуже, щоб сказати у нас є один науковець, який дав на 1% приросту в обмежувач крутного моменту і ін'єкції parzializzato, а потім і незбалансованим трохи більше, на дизельне паливо кінця карти.
але vaaa.... він зробив ставку на надійність?....
:D
msport (exil77grande)
14-11-2012, 11:58
але vaaa.... він зробив ставку на надійність?....
:D
перенести обговорення в розділі " файли " ecu дизель-жарти.
що не було великого карту знав..автомобіль йде трохи більш " оригінальний, але курить багато..поради щодо поліпшення є, або тільки sfotto'..
і потім..є функція порівняти орі і мод одночасно на ecm ,можливо, в 3d так, щоб бачити відразу різниці..якщо ви як?дякуємо за допомогу..ps..я хотів би дізнатися, я ніколи не говорив, бути здатним.. " mod " на " браво " не було зроблено мною.
msport (exil77grande)
14-11-2012, 13:27
що не було великого карту знав..автомобіль йде трохи більш " оригінальний, але курить багато..поради щодо поліпшення є, або тільки sfotto'..
ніхто не кличе звідки був шум,ви запитали думку, і рушник ми дали.
ви, звичайно, критика-це підстава, щоб дізнатися, але я бачу, що падають тільки ті, в той час як рекомендації щодо вдосконалення відсутня..
msport (exil77grande)
14-11-2012, 13:29
і потім..є функція порівняти орі і мод одночасно на ecm ,можливо, в 3d так, щоб бачити відразу різниці..якщо ви як?дякуємо за допомогу..ps..я хотів би дізнатися, я ніколи не говорив, бути здатним.. " mod " на " браво " не було зроблено мною.
на ecm, просто завантажуєте драйвер, а потім meti в орі, що я написав я про свій і подивитися відмінності,мод, ми зрозуміли, що ви не зробили це і ви, і тому ми беремо трохи більше на сміх з цієї причини, і в будь-якому випадку, якщо б я зробив ви не було нічого, щоб сказати, враховуючи, що ви не експерт.
ви спасибі msport,це я вже зробив з ecm,загружено орі і драйвера,завантажив mod..але потім я не знаю, де я бачу одночасно..якщо я відкриваю наприклад, ін'єкції parzializzata у мене є карта,я можу побачити в різних форматах,але і як крок від золота в мод, щоб зрозуміти, де і була зворушена,мені потрібно відкрити 2 додатка одночасно або в інший спосіб?
magi1984
14-11-2012, 13:57
ви можете включити текст, який означає, кроком, щоб побачити, де ? змінений. Крім того, ви можете abilitar кнопку P; у відсотках, щоб побачити приріст у відсотках.
З ESC на клавіатурі пк кроках від золота mod
щоб побачити їх одночасно, ви повинні використовувати вигляд в 2d
msport (exil77grande)
14-11-2012, 14:01
ви, звичайно, критика-це підстава, щоб дізнатися, але я бачу, що падають тільки ті, в той час як рекомендації щодо вдосконалення відсутня..
тоді слухайте цей пост я бачу тільки його, щоб сказати вам, що ми думаємо про карту, а якщо ви хочете ще поради ти щасливий, навіть якщо на форумі в ці дні йдуть 2-3 пост, дуже цікаві та конструктивні, що provabilmente також не слід враховувати.
відкрити ecm і натисніть " огляд", водій і шукайте те, що наближається до вашої машини provabilmente також 928_212,виберіть " перегляд " ori і покладіть файл орі,вибрати, огляд, mod і постав мод файл в цей момент зверху знаходитесь написав ін'єкцій-обмежувачі і т.д., і ви можете почати бачити карти змінити, але якщо ви не знаєте, що зробити це, я бачу, важко вам дати інші поради,все починається з мапу педаль, що nenache це був мод, у вашому файлі є обмежувач крутного моменту, який був у malappena збільшується 1%, а потім дизельного відра, отже, ми повинні були б обговорити дуже.
ок, спасибі..ми studio вище..не беру до уваги інші посади, з тієї простої причини, що я, здається, справа вже вище моїх знань..так що пологи з основи..
і це мені кажете..навіть це зроблено мною..я ще вчуся..мені потрібно, але порівняння зробив погано(перед)і ця..(на мій погляд, набагато більш ризикований..)зовнішній вигляд відгуками..
grgrgrgrg..я не зовсім розумію, як ви прикладете вибачте..
magi1984
16-11-2012, 09:17
деякі карти son inguardabili
кроком палива, на 40%, то ж для обмежувача диму і пари, карти педалі акселератора оригінальні...залиш ці файли і компоненти з нуля на ваш файл ? краще
Спасибі волхвів(для довідки).. Але карти педаль, де знаходжу.. В ecm мене відображає тільки ін'єкції парз, два збагачення у ACC, подражающий пара, і мені не здається, що ще..
magi1984
16-11-2012, 10:02
вони збагачення при прискоренні карти педаль
Ок.. Сьогодні я намагаюся йти з нуля від золота і місце, що, народжений від їх .. ще раз Дякую
msport (exil77grande)
16-11-2012, 14:09
і це мені кажете..навіть це зроблено мною..я ще вчуся..мені потрібно, але порівняння зробив погано(перед)і ця..(на мій погляд, набагато більш ризикований..)зовнішній вигляд відгуками..
вибачте мене, що має сенс судити карти інші або ви звертаєтеся до професіонала, без сумнівів або на початку, sturdiare і місця ваших файлів, добре це чи погано зроблені погано і повільно туди потрапити.
Ви .. Звичайно маяк' cos?..
ось воно, перше випробування правити,я не торкнувся дві карти inezione parzializzato, тому що я не розумію що таке..слово експертів, заздалегідь спасибі..
..не знаю.. хлопці критикуєте, а також.. Я цедру триває не я роблю..
msport (exil77grande)
17-11-2012, 19:49
..не знаю.. хлопці критикуєте, а також.. Я цедру триває не я роблю..
ми робимо так, замість того, щоб сказати вам, cos я бачу, ви мені опишіть, що ви зробили?
..ну не дуже тепер я йому трохи збільшується з карти педаль , то тиск в магістралі високого тиску і імітатор крутного моменту.. , дуже низькі відсотки, якщо не помиляюся, я не перевищив 15% в точках pi? високі.. Я спробував зробити криві pi? однорідними можна..
Я, може бути, неправильно розділ, де розміщувати???
..., мабуть, бачив, що ніхто не відповідає сон перейшов в
Практиці.. Я наніс на карту свій автомобіль з цієї карти.. результат, або й обурливо.. Курить і ями на 4000 об.. Riprover?.. Між тим, якщо хтось хоче дати мені пораду, сон добре приймає..
magi1984
19-11-2012, 17:30
у arrichimento прискорення частин від 1500 оборотів, а не 850
те ж саме в ін'єкції parzializzato, і частини від 50 навантаження на всіх картах
для тиску в рампі incrementala 5% завжди від 1500rpm і 50% load
обмежувачі aggiustali відповідно
у arrichimento прискорення частин від 1500 оборотів, а не 850
те ж саме в ін'єкції parzializzato, і частини від 50 навантаження на всіх картах
для тиску в рампі incrementala 5% завжди від 1500rpm і 50% load
обмежувачі aggiustali відповідно
..але це не має ефекту, крок від 50.. і далі.?
? lil 5%. Фіксованою на весь масштаб?? Дякую, а спробує?..
magi1984
19-11-2012, 20:30
ми говоримо, що вчитися добре cos?, потім, з часом, карта однодумців, як ви вважаєте за потрібне
починає зіставляти автомобіль, який ... буває, добре не курити, вишуканий зробите після :D
для rail c'? керівництво dvdtuning, що прекрасно пояснює, як привести його у відповідність
ти дав кроком у 10-15%, що в карту rail, перебільшення, хоча вони можуть поміститися на карту педалі акселератора і інші карти, типу обмежувачі крутного моменту
ми говоримо, що вчитися добре cos?, потім, з часом, карта однодумців, як ви вважаєте за потрібне
починає зіставляти автомобіль, який ... буває, добре не курити, вишуканий зробите після :D
для rail c'? керівництво dvdtuning, що прекрасно пояснює, як привести його у відповідність
ти дав кроком у 10-15%, що в карту rail, перебільшення, хоча вони можуть поміститися на карту педалі акселератора і інші карти, типу обмежувачі крутного моменту
Ви завжди дуже.. керівництво, я був в змозі завантажити її вчора( я не права)... Нас дослідження,прово, а потім ми бачимо результат..
magi1984
19-11-2012, 20:59
сказати по правді, я бачив, що ти виклав файл, але я з collulare, і я не міг бачити карту, а потім я ? біг розуму
.muble meubl? meubl?....але, що адреси я трохи egr.. Я переглянув всі напрямні ..але адреси, згадані тут, я їх....
magi1984
20-11-2012, 08:36
azz...ви праві...якщо у вас є тестер, щоб бачити % egr можемо зробити два тесту на ваш вихідний файл, щоб побачитися з ним individuar біт switch
я бачив кілька адрес, які можуть бути добре
в іншому випадку ви можете usar класичний метод, описаний тут: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=5&d=1339586772
Ви, звичайно, я autocom.. що стосується старого методу, я читав цей пост, але той адреса 071... Не ce мапу.. І потім навіть знайти його. Як traccio рядка на 2-d.. Я зрозумів, як рухати графіки в 3D і цифровий.. Але в 2d я й темний..
magi1984
20-11-2012, 09:32
я не можу пояснювати в 2 словах, як зробити прямої лінії в 2d, одягни їх і спробуйте
для адреси спробуйте встановити його в 0, на 79df9 або 79dfa
? тільки суд, може бути працює, а може і ні, не запевняю вас, нічого
Тихий.. Спасибі я у вас вже? сказав набагато більше? ніж я очікував..тепер спробує? для небагато часу, різні. Виправлення, намагаючись зрозуміти, що рухаюся..
..це те, що мені'..oviamente спасибі, багато порад, все..результат..автомобіль трохи покращилася, але тільки після 2000 об..димний, якщо ви тільки для прискорення ходу вниз..звичайно, є багато, щоб поліпшити..ps ще не вдалося виключити egr..напрямні лінії для інших ecu..навіть з carsoftware ви робите.*****та і де я можу її поліпшити..?
msport (exil77grande)
21-11-2012, 22:28
керівництво є на форумі, це добре, щоб вилучити ваш egr.
керівництво є на форумі, це добре, щоб вилучити ваш egr.
вибачте, можливо, я щось..ви говорите - "рядок"..?я карту не я адреси описані..і цей графік також попередньо виявивши його весь не вважаю..,у режимі таблиці або відсутність адреси або я значення повністю відрізняються від тих, descriti..
вибачте, можливо, я щось..ви говорите - "рядок"..?я карту не я адреси описані..і цей графік також попередньо виявивши його весь не вважаю..,у режимі таблиці або відсутність адреси або я значення повністю відрізняються від тих, descriti..
egr, які сьогодні testero його swich рекомендується від волхвів..інше в карті, що ви говорите..?
сьогодні я знову написав карта моєї машини(я і спалені mpps, і я чекав, що мені прийде в gallo2),перевірена на вулиці після декількох виправлення обладнання consigliatomi,машина йде недалеко,стриманий приріст потужності(насправді я не шукав,авто в 200000 км), але після 150/160 км курить занадто..це пов'язано, можливо, тиску в магістралі rail як і раніше занадто висока?nb у орі, і додається на початку повідомлення..спасибі всім
cicciogsr
18-03-2013, 23:04
на jtd 105 карт turbo також, що мод не потрібен ? в управління механіка і в recovery ci v? тільки якщо ви зміните тиск manulamente
на jtd 105 карт turbo також, що мод не потрібен ? в управління механіка і в recovery ci v? тільки якщо ви зміните тиск manulamente
так, але я не я, проблема відновлення..тільки трохи занадто багато диму,тиск турбо " збільшується,буде ефект дизельного додано..але курити мені порадите електронна сигарета????;)