КПК

Прагляд Поўнай Версіі : кансультацыя на файл mod fiat bravo jtd

гоку
14-11-2012, 09:53
хацелася б каментары пра тое, як я mmoddato..дзякуй..і нават парады oviamente

klajdin
14-11-2012, 10:01
вы можаце нават пакласці файл Врі ? у базе дадзеных не існуе?..

гоку
14-11-2012, 10:32
Ок, аднаўленне і яго месца ў оэз. Прысвечаны..

msport (exil77grande)
14-11-2012, 11:02
калі ласка, карыстальнік гоку размясціць файл крычы, калі не ў вас узнікае, калі маецца ў базе дадзеных і ўставіць тут спасылку на файл врі ў форуме і назваць файл так, як павінна, калі вы просіце дапамогі, я раблю, напрыклад, так мы ўцякаем казаць пра гэта да заўтрашняга раніцы:

fiat_bravo_1.9jtd_105cv_928_212.mod

для астатніх не вельмі, каб сказаць у нас есць адзін навуковец, які даў на 1% прыросту ў абмежавальнік крутоўнага моманту і ін'екцыі parzializzato, а затым і незбалансаваным трохі больш, на дызельнае паліва канца карты.

файл ori паведамленні:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?413-bravo&p=14030#post14030

alfajtd
14-11-2012, 11:32
для астатніх не вельмі, каб сказаць у нас есць адзін навуковец, які даў на 1% прыросту ў абмежавальнік крутоўнага моманту і ін'екцыі parzializzato, а затым і незбалансаваным трохі больш, на дызельнае паліва канца карты.

але vaaa.... ен зрабіў стаўку на надзейнасць?....

:D

msport (exil77grande)
14-11-2012, 11:58
але vaaa.... ен зрабіў стаўку на надзейнасць?....

:D

перанесці абмеркаванне ў раздзеле " файлы " ecu дызель-жарты.

гоку
14-11-2012, 13:08
што не было вялікага карту ведаў..аўтамабіль ідзе крыху больш " арыгінальны, але паліць шмат..парады па паляпшэнні есць, ці толькі sfotto'..

гоку
14-11-2012, 13:12
і потым..есць функцыя параўнаць врі і мод адначасова на ecm ,магчыма, у 3d так, каб адразу бачыць розніцы..калі вы як?дзякуй за дапамогу..ps..я хацеў бы даведацца, я ніколі не казаў, быць здольным..больш " mod " на " брава " не было зроблена мною.

msport (exil77grande)
14-11-2012, 13:27
што не было вялікага карту ведаў..аўтамабіль ідзе крыху больш " арыгінальны, але паліць шмат..парады па паляпшэнні есць, ці толькі sfotto'..

ніхто не кліча адкуль-то быў шум,вы спыталі меркаванне, і ручнік мы далі.

гоку
14-11-2012, 13:28
вы, вядома, крытыка-гэта падстава, каб даведацца, але я бачу, што падаюць толькі тыя, у той час як рэкамендацыі па ўдасканаленні адсутнічае..

msport (exil77grande)
14-11-2012, 13:29
і потым..есць функцыя параўнаць врі і мод адначасова на ecm ,магчыма, у 3d так, каб адразу бачыць розніцы..калі вы як?дзякуй за дапамогу..ps..я хацеў бы даведацца, я ніколі не казаў, быць здольным..больш " mod " на " брава " не было зроблена мною.

на ecm, проста загружаеце драйвер, а затым meti ў крычы, што я напісаў я пра свой і паглядзець адрозненні,мод, мы зразумелі, што вы не зрабілі гэта, і вы, і таму мы бярэм крыху больш на смех па гэтай прычыне, і ў любым выпадку, калі б я зрабіў вы не было нічога, каб сказаць, улічваючы, што вы не эксперт.

гоку
14-11-2012, 13:47
вы дзякуй msport,гэта я ўжо зрабіў з ecm,загружана на врі і драйвера,загрузіў mod..але потым я не ведаю, дзе я бачу адначасова..калі я адкрываю напрыклад, ін'екцыі parzializzata ў мяне есць карта,я магу ўбачыць у розных фарматах,але і як крок ад золата ў мод, каб зразумець, дзе і была кранутая,мне трэба адкрыць 2 прыкладанні адначасова ці ў іншы спосаб?

magi1984
14-11-2012, 13:57
вы можаце ўключыць тэкст, які азначае, крокам, каб убачыць, дзе ? зменены. Акрамя таго, вы можаце abilitar кнопку P; у працэнтах, каб убачыць прырост у працэнтах.

З ESC на клавіятуры пк кроках ад золата mod

каб праверыць, ці іх адначасова, вы павінны выкарыстоўваць выгляд у 2d

msport (exil77grande)
14-11-2012, 14:01
вы, вядома, крытыка-гэта падстава, каб даведацца, але я бачу, што падаюць толькі тыя, у той час як рэкамендацыі па ўдасканаленні адсутнічае..

тады слухайце гэты пост я бачу толькі яго, каб сказаць вам, што мы думаем пра карце, а калі вы хочаце яшчэ парады ты шчаслівы, нават калі на форуме ў гэтыя дні ідуць 2-3 пост, вельмі цікавыя і канструктыўныя, што provabilmente таксама не варта ўлічваць.
адкрыць ecm і абярыце " агляд", вадзіцель і шукайце тое, што набліжаецца да вашай машыне provabilmente таксама 928_212,абярыце " агляд " ori і пакладзеце файл крычы,выбраць, агляд, mod і пастаў мод файл у гэты момант зверху знаходзіцеся напісаў ін'екцый-абмежавальнікі і г.д. і вы можаце пачаць бачыць карты змяніць, але калі вы не ведаеце, зрабіць гэта, я бачу, цяжка вам даць іншыя саветы,усе пачынаецца з карту педаль, што nenache гэта быў мод, у вашым файле есць абмежавальнік крутоўнага моманту, які быў у malappena павялічваецца 1%, а затым дызельнага вядра, такім чынам, мы павінны былі б абмеркаваць вельмі.

гоку
14-11-2012, 14:10
ок, дзякуй..мы studio вышэй..не бяру пад увагу іншыя пасады, па той простай прычыне, што я, здаецца, справа ўжо вышэй маіх ведаў..так што роды з асновы..

гоку
15-11-2012, 23:43
і гэта мне кажаце..нават гэта зроблена мной..я яшчэ вучуся..мне трэба, але параўнанне зрабіў дрэнна(перад)і гэтая..(на мой погляд, значна больш рызыкоўны..)знешні выгляд водгуках..

гоку
15-11-2012, 23:44
grgrgrgrg..я не зусім разумею, як вы прыкладзеце..прабачце

magi1984
16-11-2012, 09:17
некаторыя карты son inguardabili
крокам паліва, на 40%, то ж для абмежавальніка дыму і пара, карты педалі акселератара арыгінальныя...пакінь гэтыя файлы і кампаненты з нуля на ваш файл ? лепш

гоку
16-11-2012, 10:02
Дзякуй вешчуноў(для даведкі).. Але карты педаль, дзе знаходжу.. У ecm мяне адлюстроўвае толькі ін'екцыі парз, два ўзбагачэння ў ACC, подражающий пара, і мне не здаецца, што яшчэ..

magi1984
16-11-2012, 10:02
яны ўзбагачэння пры паскарэнні карты педаль

гоку
16-11-2012, 10:33
Ок.. Сення я спрабую ісці з нуля ад золата і месца, што-тое, народжаны ад іх яшчэ раз Дзякуй ..

msport (exil77grande)
16-11-2012, 14:09
і гэта мне кажаце..нават гэта зроблена мной..я яшчэ вучуся..мне трэба, але параўнанне зрабіў дрэнна(перад)і гэтая..(на мой погляд, значна больш рызыкоўны..)знешні выгляд водгуках..

прабачце мяне, што мае сэнс меркаваць карты іншыя ці вы звяртаецеся да прафесіянала, без сумненняў, ці ў пачатку, sturdiare і месцы вашых файлаў, добра гэта ці дрэнна зроблены дрэнна і павольна туды патрапіць.

гоку
16-11-2012, 14:35
Вы .. Вядома маяк' cos?..

гоку
17-11-2012, 00:03
вось яно, першае выпрабаванне правіць,я не закрануў дзве карты inezione parzializzato, таму што я не разумею што такое..слова экспертаў, загадзя дзякуй..

гоку
17-11-2012, 19:18
..не ведаю.. хлопцы крытыкуеце, а таксама.. Я цэдру доўжыцца не я раблю..

msport (exil77grande)
17-11-2012, 19:49
..не ведаю.. хлопцы крытыкуеце, а таксама.. Я цэдру доўжыцца не я раблю..

мы робім так, замест таго, каб сказаць вам, cos я бачу, вы мне апішыце, што вы зрабілі?

гоку
17-11-2012, 20:13
..ну не вельмі цяпер я яму трохі павялічваецца з карты педаль , то на ціск ў магістралі высокага ціску і імітатар крутоўнага моманту.. , працэнты вельмі нізкія, калі не памыляюся, я не перавысіў 15% у кропках pi? высокія.. Я паспрабаваў зрабіць крывыя pi? аднароднымі можна..

гоку
18-11-2012, 23:10
Я, можа быць, няправільна раздзел, дзе размяшчаць???

гоку
19-11-2012, 16:37
..., павінна быць, бачыў, што ніхто не адказвае сон перайшоў у
Практыцы.. Я нанес на карту свой аўтамабіль з гэтай карты.. вынік, або і абуральна.. Паліць і ямы на 4000 аб.. Riprover?.. Між тым, калі хто-небудзь хоча даць мне савет, сон добра прымае..

magi1984
19-11-2012, 17:30
у arrichimento паскарэнне частак ад 1500 абаротаў, а не 850
тое ж самае ў ін'екцыі parzializzato, і часткі ад 50 нагрузка на ўсіх картах
для ціску ў рампы incrementala 5% заўседы ад 1500rpm і 50% load

абмежавальнікі aggiustali адпаведна

гоку
19-11-2012, 18:39
у arrichimento паскарэнне частак ад 1500 абаротаў, а не 850
тое ж самае ў ін'екцыі parzializzato, і часткі ад 50 нагрузка на ўсіх картах
для ціску ў рампы incrementala 5% заўседы ад 1500rpm і 50% load

абмежавальнікі aggiustali адпаведна

..але гэта не мае эфекту, крок ад 50.. і далей.?
? lil 5%. Фіксаванай на ўвесь маштаб?? Дзякуй, а паспрабуе?..

magi1984
19-11-2012, 20:30
мы кажам, што вучыцца добра cos?, потым, з часам, карта аднадумцаў, як вы лічыце патрэбным
пачынае супастаўляць аўтамабіль, які ... бывае, добра не паліць, вытанчаны зробіце пасьля :D

для rail c'? кіраўніцтва dvdtuning, што выдатна тлумачыць, як прывесці яго ў адпаведнасць
ты даў крокам у 10-15%, што ў карту rail, перабольшанне, хоць яны могуць змясціцца на карту педалі акселератара і іншыя карты, тыпу абмежавальнікі крутоўнага моманту

гоку
19-11-2012, 20:42
мы кажам, што вучыцца добра cos?, потым, з часам, карта аднадумцаў, як вы лічыце патрэбным
пачынае супастаўляць аўтамабіль, які ... бывае, добра не паліць, вытанчаны зробіце пасьля :D

для rail c'? кіраўніцтва dvdtuning, што выдатна тлумачыць, як прывесці яго ў адпаведнасць
ты даў крокам у 10-15%, што ў карту rail, перабольшанне, хоць яны могуць змясціцца на карту педалі акселератара і іншыя карты, тыпу абмежавальнікі крутоўнага моманту

Вы заўседы вельмі.. кіраўніцтва, я быў у стане загрузіць яе ўчора( я не права)... Нас даследаванне,праводзячыя, а затым мы бачым вынік..

magi1984
19-11-2012, 20:59

сказаць па праўдзе, я бачыў, што ты выклаў файл, але я з collulare, і я не мог бачыць карту, а потым я ? бег розуму

гоку
20-11-2012, 00:18
.muble meubl? meubl?....але, што адрасы я трохі egr.. Я прагледзеў усе накіроўвалыя ..але адрасы, згаданыя тут, я іх....

magi1984
20-11-2012, 08:36
azz...вы маеце рацыю...калі ў вас есць тэстар, каб бачыць % egr можам зрабіць два тэсту на ваш зыходны файл, каб пабачыцца з ім individuar біт switch
я бачыў некалькі адрасоў, якія могуць быць добра

у адваротным выпадку вы можаце usar класічны метад, апісаны тут: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=5&d=1339586772

гоку
20-11-2012, 08:48
Вы, вядома, я autocom.. што тычыцца старога метаду, я чытаў гэты пост, але той адрас 071... Не ce карту.. І потым нават знайсці яго. Як traccio радкі на 2-d.. Я зразумеў, як рухаць графікі ў 3D і лічбавай.. Але ў 2d я і цемны..

magi1984
20-11-2012, 09:32
я не магу тлумачыць у 2 словах, як зрабіць прамой лініі ў 2d, надзень іх і паспрабуйце
адрасы для паспрабуйце ўсталяваць яго ў 0, на 79df9 або 79dfa

? толькі суд, можа быць працуе, а можа і няма, не запэўніваю вас, нічога

гоку
20-11-2012, 10:17
Ціхі.. Дзякуй я ў вас ужо? сказаў значна больш? чым я чакаў..цяпер паспрабуе? для трохі часу, розныя. Выпраўлення, спрабуючы зразумець, што рухаюся..

гоку
21-11-2012, 22:00
..гэта тое, што мне'..oviamente дзякуй, шмат саветаў, усе..вынік..аўтамабіль крыху палепшылася, але толькі пасля 2000 аб..дымны, калі вы толькі для паскарэння ходу ўніз..вядома, есць шмат, каб палепшыць..ps яшчэ не ўдалося выключыць egr..накіроўвалыя лініі для іншых ecu..нават з carsoftware вы робіце.*****і і дзе я магу яе палепшыць..?

msport (exil77grande)
21-11-2012, 22:28
кіраўніцтва маецца на форуме, гэта добра, каб выключыць ваш egr.

гоку
22-11-2012, 00:10
кіраўніцтва маецца на форуме, гэта добра, каб выключыць ваш egr.
прабачце, магчыма, я што-то..вы кажаце - "радок"..?я карту не я адрасы апісаны..і гэты графік таксама папярэдне выявіўшы яго ўвесь не лічу..,у рэжыме табліцы або адсутнасць адрасы або я значэння цалкам адрозніваюцца ад тых, descriti..

гоку
22-11-2012, 11:02
прабачце, магчыма, я што-то..вы кажаце - "радок"..?я карту не я адрасы апісаны..і гэты графік таксама папярэдне выявіўшы яго ўвесь не лічу..,у рэжыме табліцы або адсутнасць адрасы або я значэння цалкам адрозніваюцца ад тых, descriti..
egr, якія сення testero яго swich рэкамендуецца ад вешчуноў..астатняе ў карце, што вы кажаце..?

гоку
18-03-2013, 22:57
сення я зноў напісаў карта на маей машыны(я і спалены mpps, і я чакаў, што мне прыйдзе ў gallo2),правераная на вуліцы пасля некалькіх выпраўленне абсталявання consigliatomi,машына ідзе недалека,стрыманы прырост магутнасці(на самай справе я не шукаў,аўто ў 200000 км), але пасля 150/160 км паліць занадта..гэта звязана, магчыма, ціску ў магістралі rail па-ранейшаму занадта высокая?nb ў крычы, і прыкладаецца ў пачатку зносін..дзякуй ўсім

cicciogsr
18-03-2013, 23:04
на jtd 105 карт turbo таксама, што мод не патрэбны ? у кіраванне механіка і ў recovery ci v? толькі калі вы зменіце ціск manulamente

гоку
18-03-2013, 23:24
на jtd 105 карт turbo таксама, што мод не патрэбны ? у кіраванне механіка і ў recovery ci v? толькі калі вы зменіце ціск manulamente

так, але я не я, праблема аднаўлення..толькі трохі занадта шмат дыму,ціск турбо " павялічваецца,будзе эфект дызельнага дададзеная..але курыць мне параіце электронная цыгарэта????;)

гоку
19-03-2013, 21:21
?????не ведаю???хлопцы