Прагляд Поўнай Версіі : Альфа 159 2.4 jtdm 200cv Q-Tronic
Найтвинг
13-11-2012, 13:27
прывітанне, хлопцы, на маей 159 з аўтаматычнай каробкай перадач Q-Tronic c'? кнопка побач з рычагом пераключэння перадач, што дазваляе мне змяніць параметры руху:
нармальны
спорт
зіма
і тут варта пытанне.
Не маючы яшчэ выцягнуў красавіка карту маей, чаму? па-ранейшаму не хапае абсталявання, і не маючы магчымасці праверыць, я было цікава, калі 3 differti налады кіравання былі кіраваныя ад 3-х розных адлюстраванняў ў эбу.
вы кажаце, што?
explode82
13-11-2012, 15:33
у рэальнасці? ? як піша манро,у ecu у акп змяняецца водгук на педаль,чаму? есць розныя карты, педалі,але і змяняе адказ акп, усталяваўшы іншую хуткасць водгуку перамыкаць перадачы,напрыклад, з дапамогай кнопкі sport шторы-й? цягнуць перадач і зменена ставіць нас менш часу, каб таму, што аўтамабіль будзе гатовы ў бліжэйшы час
Найтвинг
13-11-2012, 20:14
як вы думаеце, можна павялічыць/павысіць ціск і хуткасць? рухавіка?
explode82
13-11-2012, 20:31
для ціску, што вы маеце на ўвазе?каб змянілася што ? вельмі складанай, таму што ў абмен на блок кватэр, які кіруе ўсім
Найтвинг
13-11-2012, 20:41
каб павялічыць ціск я маю на ўвазе ke кожны змянілася адчуваеце на самай справе пераключэння перадач
Найтвинг
13-11-2012, 21:00
мунро і што вы можаце? зрабіць, каб паскорыць ваш абмен?
explode82
13-11-2012, 21:42
што і магчыма, чаму? вы tarano,але праблема ? да якой ступені варта пара абмен, улічваючы, што яны пі? далікатнымі, чым тыя кіраўніцтва,па сутнасці карты павінны быць зроблены розныя
Найтвинг
13-11-2012, 21:49
вы пу? павысіць працоўны ціск прывада..але вы павінны бачыць, калі ecu ў абмен "пераварвае" гэты мод....
акрамя таго, цягне прэс практыкаванні ўнутранай ccambio таксама пераўтваральнік крутоўнага моманту паміж ne? карысць ? то я-р? самыя гонкі...? паўтараю, мы павінны бачыць, калі ecu і гатовыя даць некалькі бараў у гатэлі, -....
цікава:)
але вы можаце зрабіць kn Ecm Titanium або хоча, каб мы qlke іншыя праграмы?
можа быць, трэба мяняць канвэртар ? орган, які ад сілы развівае крутоўны момант.
Найтвинг
13-11-2012, 21:56
azzarola, дабрашчасныя ammerregani:(,
qlke год таму я купіў программатор для амерыканскіх аўтамабіляў, які рабіў усе, у тым ліку змяненне параметраў перадач да-смешная лічба 350 даляраў