КПК

Перегляд Повної Версії : керівництво відключення метеликів SWIRL двигунів Alfa MJT

msport (exil77grande)
13-11-2012, 12:48
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1267-guida-per-disabilitazione-farfalle-SWIRL-motori-Alfa-MJT

giarras
13-11-2012, 13:25
добре..дякую.

freddyecu
08-12-2012, 14:30
Я можу знати, що потрібно вимкнути цей клапан, і які є переваги ? Спасибі авансів в

msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:49
Я можу знати, що потрібно вимкнути цей клапан, і які є переваги ? Спасибі авансів в

якщо читати пост, мені здається, що мунро дав короткий опис.

В.В.
08-12-2012, 15:52
видалення Swirl знижує ризик поломки, викликані їх поломки; ці клапани створюють потрясінь, які повинні допомогти згоряння, але схильні до поломки; видаляє їх фізично це робить також потрібно видалити їх в ECU.

checcosassu
26-12-2012, 12:27
Я досі не можу прочитати файл, я хотів би знати, якщо керівництво ? також дійсно для jtdm 16 v 147... дякую

admin
26-12-2012, 12:38
Я досі не можу прочитати файл, я хотів би знати, якщо керівництво ? також дійсно для jtdm 16 v 147... дякую

А ви у всіх розділах з розпливчасті відповіді, а не прибуток, на форумі стільки, щоб дістатися до 50 mess забруднюючих пост, я піднявся з 30 до 2 mess наступного разу бан на 3 дні

puccetto86
08-01-2013, 00:14

Backgroop
09-02-2013, 12:06

Привід з swirll в будь-якому випадку залишається підключеним, в іншому випадку ебу дар? відмова або C. C. C, що та, що, якщо не видалили, вам цій мертвою точкою на низьких оборотах, і не тільки, я колектори їх видалення завжди, чому? один bellapulizia ніколи не завадить, і більшість разу я виявив, що клапани від'єднані..

sa80libero
09-02-2013, 14:38
з привод підключений не шпигун....

puccetto86
11-02-2013, 20:19
тільки мене не трапиться, я покажу вам дві фотографії, щоб зробити вас бачити в см я роблю ;)

giama
14-03-2013, 08:44
але після видалення lae дросельної заслінки машини внизу не вистачає крутного моменту, що ви робите? він кладе руку на карту, щоб збільшити розрив вниз?

sportknight
14-03-2013, 09:15
по правді сказати ? cos? незначною різницею, що ви можете залишити також cos

giama
14-03-2013, 09:34
чесно кажучи, мене трапляється, коли я намагаюся ці машини з метеликами з cioco ви відчуваєте нездатність пари вниз, саме між 1200e 2500 оборотів в хвилину, щоб це було цікаво, якщо він компенсує після видалення фізично з відображенням на цих обертах

savek
17-03-2013, 16:48

eismann
17-03-2013, 16:53
А....на 1.9 ІМХО ? pi? питання безпеки двигуна, скажімо, щоб не мати "mine vaganti"....на 2.4 f? саме добре, а не!

simone82
05-04-2013, 13:25
якщо ж видалити в ебу і залишаються на колектор, що відбувається?

checcosassu
05-04-2013, 17:24
однак, можуть відірватися і зробити, дають той же, що і в двигун...

sportknight
05-04-2013, 17:43
вибачте,ми знаємо, що abbassanso криві лопатки відкриваються повністю, тому я думав,
якщо я можу видалити і встаю криві максимального значення повинні залишатися закритими,а потім електродвигун не повинен був спрацювати...ні?

тепер лопатки я їх ще не встановлені, і у мене немає можливості спробувати, але маяк " - це спроба

sighline
20-04-2013, 20:09
Прошу вибачення за невігластво, але що ризиків ви можете зіткнутися, відключаючи swirl з карти ?

legendaryslave
20-04-2013, 21:43
Прошу вибачення за невігластво, але що ризиків ви можете зіткнутися, відключаючи swirl з карти ?
ризики не зламати двигун тільки те, в плані продуктивності нічого не змінюється, а пристрій для забруднення

hyrosat
14-05-2013, 09:21

привіт всім :)

hyrosat
15-05-2013, 20:50
Привіт, хлопці сьогодні я розібрав колектор впускний моєї 159, на жаль, ситуація не ? з кращих насправді я знайшов клапани swirl маршрути від, як ви бачите на фото додається, на жаль, я ще не можу бачити вкладення, щоб побачити керівництво на відключення клапанів, але все ж хочу рада від вас, я остання залишалася і ремонт, змінивши або я бачу, знайти precolettore також використовував і я залишаю все без змін в ecu?

Дякую за пораду

З повагою hyrosat4097

sportknight
15-05-2013, 22:25
звільняється також останній раз і залишити все, як буде...

мансардний
15-05-2013, 22:35
хлопці ? майже як система bmw представила, як моя e60, я усунуті в повному обсязі, і я поставив з шапки в эргаль, щоб закрити отвір, не служать, cippa, і якщо вони ламаються, ви в кінцевому підсумку в двигун і роблять серйозний збиток, я хотів би знати, ким вони були винайдені

hyrosat
15-05-2013, 22:42
але тоді я повинен також закрити egr в ecu? як це працює?

sportknight
15-05-2013, 22:46
у egr не має нічого спільного з swirl, але не закрити egr погано не робить

hyrosat
15-05-2013, 22:58
в ебу не повинен дати мені помилок, але робив би дати мені проблеми seghettamento?

carmageddon
15-05-2013, 23:36
хлопці ? майже як система bmw представила, як моя e60, я усунуті в повному обсязі, і я поставив з шапки в эргаль, щоб закрити отвір, не служать, cippa, і якщо вони ламаються, ви в кінцевому підсумку в двигун і роблять серйозний збиток, я хотів би знати, ким вони були винайдені

я вам studierei трохи гідродинаміки, перш ніж робити певні заяви!
не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.

sportknight
15-05-2013, 23:56
звичайно, зняти з не ? максимум,ви має в теорії вистачати басів,на практиці навіть я зрозумів...
але, звичайно, позбавити підвищує надійність? автомобіль, який коштує більше? втрати на низьких...

мансардний
16-05-2013, 00:24
не поставити їх, у разі, виконують точні і корисні для двигуна cos? як і всі користувач.
те, що ви б зняті і як радий, що не дозволяє? можемо сказати, дисертація на роботу або утиліти? якщо не avvallate від тестів, не вірите?

не се л я з вами, це ясно, але я не згоден на дезінформації (в даному конкретному випадку)

не в образу.

я togliendole я помітив, кращий відповідь на всіх оборотах, приріст у швидкості? в резюме, серед змінені, низький витрата палива і, як побічний ефект, якщо cos? ми можемо визначити його, зниження гальмування двигуном, що майже не існує також вид, наявність акп, за те, що я зміг пояснити родича ? ступінь бакалавра в сфері машинобудування, їх функція ? в основному в тому, щоб створити так званий "порожній," на випуск і підкреслити гальмо двигуна, для інших ? проект недосконалим і, можливо, шкідливо для двигуна, а якщо ти знаєш більше? інженер, краще для вас, дезінформація іноді робить, хто вважає, що знати наступні правила техніки, а не ті реальні випробування, то не в образу буде ясно, де групи можуть бути

carmageddon
16-05-2013, 07:50
бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)

alfajtd
16-05-2013, 08:44
на l? що swirl створюють кращого згоряння, але ви не хочете йти менше, ніж від механічної, етап EGR залишають відкритими лопатки
у swirl і привіт...

Особливо на серії E46, що пошкодження зробив у не ї? в кінцевому підсумку...

потім ви можете витягти? вся гідродинаміка, CO2, NOx...
але, чесно кажучи, людей не цікавить..... просто хочете менше проблем, менше витрачати механік для ремонту-це, як правило,...

я знаю Людей, які залишається ходьби для EGR маршрутів, DPF забиті... регенерації кожні 40 км... і т.д....
і витрата палива зростають, а також забруднення, заміни масла в двигуні до часу.... і cos? далі...

carmageddon
16-05-2013, 08:55
насправді цей вибір ? дочка потребує економії, але робиться без знання можливостей? що ви втрачаєте!

alfajtd
16-05-2013, 09:09
на жаль, те, що ви говорите ? правильно...perdit? c'? і там буде?.... і багато хто не знають реальні функції...

але, зрештою, залишивши в стороні теорію і тест. на тривалий більше? переваги і недоліки для
середній користувач, який не пу? pi?... я кажу про людей, хто виживає...

St? інженерам чергу, розробити ефективні системи по-різному...
але потім до будинку costuttrici пристойно... роблять поворот економіки....

bravosport150
16-05-2013, 09:45
вибачте, але у fiat bravo це стрижень клапана swirl я не бачу біля форсунок, але є на 1.9 150Cv bravo?

giama
16-05-2013, 10:23
вибачте, але у fiat bravo це стрижень клапана swirl я не бачу біля форсунок, але є на 1.9 150Cv bravo?

на браво не побачиш ніколи той щуп, тому що колектор браво і cassocino в нижній частині колектора

bravosport150
16-05-2013, 10:25
azzz але охочих, як я можу зробити для того, щоб перевірити чи все swirl працюють, в тому сенсі, що відкриваються і закриваються добре? Чому? вранці на кілька секунд транспортних машини, а то у мене дивна тяга на 2800rpm, я не хотів би, що може залежати від цих порушників.
З МНС можна? побачити, якщо всі 4 працюють?

hyrosat
16-05-2013, 13:39
4112
azzz але охочих, як я можу зробити для того, щоб перевірити чи все swirl працюють, в тому сенсі, що відкриваються і закриваються добре? Чому? вранці на кілька секунд транспортних машини, а то у мене дивна тяга на 2800rpm, я не хотів би, що може залежати від цих порушників.
З МНС можна? побачити, якщо всі 4 працюють?

Bravosport навіть мій seghettava мало ? збільшилася і дивне прагнення тих кіл ситуація на мій колектор ? це в додатку

4112

мансардний
16-05-2013, 13:41
бути інженером-це не означає знати все, ricordalo!
не впадаючи в банальний, я б стверджувати, що серед всіх тих, відомих інженерів, хто більше? і хто менше, всі знають свою роботу, не ? для всіх рівний, але кожен з них спеціалізується тільки у нас? для чого ? призначений, в своїй компанії...так що пояснення dell інженера, бачили, що не треба створити вакуум, але щось ще, я б сказав, що не ? саме точне.
я тільки зробив висновок, що ви написали, що, виявляється, disinformativa для тих, хто читає, чому? я вважаю, що, якщо б я читав раніше, тільки у вікіпедії, щоб не процитувати технічний документ, що стосуються метеликів турбулентності, ви б зрозуміли, чому? я написав вам, cos?...su безліч форумів, вони зробили свій вибір? багато років тому, і, знаєте, ce n ? був тільки один, що я пам'ятаю, що він знав роботи метеликів...і як не дивно не радив...може бути, чому? хоча і не будучи ing. розумів, чому? fluidodinamico присутності....? degustibus non est disputandum....ми хочемо тільки пі? пізнання і менше supponenza (по-моєму)
ви помітили виразно, що ти на форумі набагато більше? "сказав" це, по всьому, що ви написали, ви не відчуєте ніякої точної інформації, сказавши, що supponenza тебе подарую із задоволенням, ви показали, наскільки добре ви і експерт, мабуть, у інший форум, "вчить"....... (по-моєму)

мансардний
16-05-2013, 13:47
на l? що swirl створюють кращого згоряння, але ви не хочете йти менше, ніж від механічної, етап EGR залишають відкритими лопатки
у swirl і привіт...

Особливо на серії E46, що пошкодження зробив у не ї? в кінцевому підсумку...

потім ви можете витягти? вся гідродинаміка, CO2, NOx...
але, чесно кажучи, людей не цікавить..... просто хочете менше проблем, менше витрачати механік для ремонту-це, як правило,...

я знаю Людей, які залишається ходьби для EGR маршрутів, DPF забиті... регенерації кожні 40 км... і т.д....
і витрата палива зростають, а також забруднення, заміни масла в двигуні до часу.... і cos? далі...

але ні, альфа, ти не читала керівництво по експлуатації? і, їй-богу! якщо є ? причина, звичайно, не для того, щоб нанести серйозний збиток.......... ops, можливо, є саме те,....

bravosport150
16-05-2013, 15:10
4112

Bravosport навіть мій seghettava мало ? збільшилася і дивне прагнення тих кіл ситуація на мій колектор ? це в додатку

4112

також у вас є добре?
Вибачте, але я не можу побачити ще фотографії форум!!!!!
але ви розібрали, що для перегляду клапани swirl?

alfajtd
16-05-2013, 15:16
але ні, альфа, ти не читала керівництво по експлуатації? і, їй-богу! якщо є ? причина, звичайно, не для того, щоб нанести серйозний збиток.......... ops, можливо, є саме те,....

;) ;) ;) ;)

hyrosat
16-05-2013, 17:24
також у вас є добре?
Вибачте, але я не можу побачити ще фотографії форум!!!!!
але ви розібрали, що для перегляду клапани swirl?

браво я 159 1900 150CV я зняв впускний колектор і побачив swirl

bravosport150
16-05-2013, 18:29
але ви були заблоковані всі swirl або привід не працює?

hyrosat
16-05-2013, 19:33
мені машину було добре, потім він почав приділяти цій дивній тяги до 2800 об / хв, то останнім часом почав seghettare постійно на низьких reggimi то я намагався egr так як я avevanio сказав, що може бути навіть, що я взяв egr новий pierburg і, перш ніж отримати, я хотів зробити прибирання в колектор всмоктування, smopntandolo я знайшов всі лопатки маршрутів, тепер завтра ремонт, всі, і ми бачимо, як вона йде я тримати вас в курсі.

bravosport150
17-05-2013, 17:31
але rimonti лопатки зламані, і залишити відкритими?
Вибачте, але ті, палітра маршрутів з якого матеріалу зроблені?
Але закінчилися в двигуні?

mariodarkblue
17-05-2013, 18:58
Здрастуйте, браво...лопатки є алюміній і...я на моєму браво я зняти колектор, і складається з двох частин, пластика і алюмінію, на якому розміщені всі swirl...мої ще не були заблоковані...але не вистачало зовсім трохи...я estirpate один раз, плоскогубці і викрутка...зібрав повний привід, на його місце..промивають колектор в розчинник, який був lercio і заткнуть нехай смокче...і встановлені всі....різниця відчуватися, ніж раніше....лінійний надання і мені здається, що заробив quaclosina.

legendaryslave
17-05-2013, 19:15
Здрастуйте, браво...лопатки є алюміній і...я на моєму браво я зняти колектор, і складається з двох частин, пластика і алюмінію, на якому розміщені всі swirl...мої ще не були заблоковані...але не вистачало зовсім трохи...я estirpate один раз, плоскогубці і викрутка...зібрав повний привід, на його місце..промивають колектор в розчинник, який був lercio і заткнуть нехай смокче...і встановлені всі....різниця відчуватися, ніж раніше....лінійний надання і мені здається, що заробив quaclosina.
ви ? правда, коли чистите все, машина знову починає дихати, як я це помітив я теж

carmageddon
17-05-2013, 19:19
але гроші ви не отримуєте нічого...максимум відновлення є? що, з несправністю, був втрачений!

hyrosat
17-05-2013, 23:37

нагадаємо, що вказую вам, що я зробив у macchian досі:
замінити precollettore всмоктування
замінений клапан egr
я також спробував інший датчик витрати повітря, що у мене (діагноз dibimetro мені показує значення майже рівні між повітря вимірюється і об'єктив)
замінив датчик температури води двигуна
замінив датчик тиску наддуву (на впускному колекторі) - (цей датчик показує мені справи? більше тиск-цієї мети я не перевірив зі старим, завтра роблю)

у вас є пропозиції з приводу?

Дякую

hyrosat
17-05-2013, 23:48
одна річ, я забув, у мене турбо, що свистить трохи, і, коли я прискорюю хід і decelero іноді я чую шум, металеві гальмування, ще інжектор коригує трохи більше? порівняно з іншими, але дуже швидко, єдине, як я можу перевірити датчик в магістралі високого тиску, якщо він працює, а завтра я роблю screen діагноз

зовнішній вигляд якийсь рада

sportknight
18-05-2013, 00:49
не хотілося б мені, бабо, навколо і шум металевий,але для curiosit?,після всіх рад зняти лопатки і досвід втратив, бабка, chiss? де, що ж вас привело назад в колектор з усіма лопатки, і ризикувати знову??

hyrosat
18-05-2013, 06:38
ви хочете сказати, що, може бути, одна бабця впала в турбо? щоб тримати автомобіль в оригіналі

sportknight
18-05-2013, 10:50
Але що ми знаємо в originalit?.......візьми лопатки в колектор старий і кріплення,

hyrosat
18-05-2013, 11:03
Це ? моє поточне положення в діагностиці тиск наддуву вимірюється ? відрізняється від мети, що вимірюється від датчика який стоїть на впускному колекторі?

4140

sportknight
18-05-2013, 13:21
я б не хотів, що б вона залишилася відкритою, і перепускного клапана або, що є у всякому разі деякі prblema до крильчатки

nasone147
18-05-2013, 17:52

hyrosat
18-05-2013, 18:55

mih mah?

привіт і Ласкаво просимо

rebirthafterrevenge
19-05-2013, 11:23
Хлопці, я на моїй 147 оповиті я відчуваю, що, як мінімум, на двигун подає нерегулярно. на практиці коливається 50 -80 обертів.. але не завжди робить це, і робить це, як на гарячий двигун, що холодний! змінено регулятор дизель насос, а також датчик rail, форсунки ок. probabli, що вони swirl? очевидно, не ? permante дефект. оповиті такою f? і оповиті немає! звичайно, я відчуваю, що це-яких відхилень? як мінімум! спасибі всім

nasone147
21-05-2013, 23:07

mih mah?

привіт і Ласкаво просимо

bravosport150
22-05-2013, 09:55
хлопчики, я кидаю їх...випадку може бути датчик витрати повітря відповідача?

hyrosat
22-05-2013, 10:08
може, але в моєму випадку я пробував навіть інший, а потім діагноз, як значення маси повітря вимірюється та об'єктив знаходяться

марко
23-05-2013, 20:01
я хотів би знати, люб'язно, якщо я можу бачити екран

Dragonfly
23-05-2013, 20:11

не в образу.
Згоден повністю alice , якщо є причина, то буде", єдина проблема, і не мало, і їх розпад, може їх в інший матеріал, може бути, міцніше, не знаю,
однак dovvrebbero знайти якесь рішення більш надійно.

мансардний
23-05-2013, 20:30
рішення, яке знайшли для пізніх моделях ? їх видалення, мабуть, було єдине можливе рішення, проект ідеального в цьому світі не існує, навіть інженери не помиляються, і те, що мама, bmw не зробив жодної офіційної скарги на цю проблему, говорить про спекуляції для цілей чистого прибутку на запасні частини, а потім кожен з них ? ****** думати так, як вважає за потрібне

Dragonfly
23-05-2013, 21:41
рішення, яке знайшли для пізніх моделях ? їх видалення, мабуть, було єдине можливе рішення, проект ідеального в цьому світі не існує, навіть інженери не помиляються, і те, що мама, bmw не зробив жодної офіційної скарги на цю проблему, говорить про спекуляції для цілей чистого прибутку на запасні частини, а потім кожен з них ? ****** думати так, як вважає за потрібне

І правда, що BMW не зробив нічого, але мама Fiat зробив так само

мансардний
23-05-2013, 21:51
факт ? що деякі не розуміють, комерційні стратегії, які вони за ці недоліки, у деяких випадках ці частини cagionevoli встановлюються спеціально для того, щоб залучити клієнта на заміну led zeppelin з його заробітку для дилерів, і дому матері, і той факт, що ці недоліки не були, йдуть заклики офіцерів, говорить про багатьох речах

Dragonfly
23-05-2013, 21:56
Я думаю, що проект клапанів, так само добре, як я сказав раніше, на повідомлення n*65, повинні, звичайно, змінити її в кращу сторону, я скажу вам, чому? я опинився на BMW320d 150hp,
зверніться, рушайте swirl car виникали у вас на низьких оборотах трохи лінь, і споживав трохи більше, його чорний дим вихлопних газів, а також до мінімуму.

мансардний
23-05-2013, 22:00
запустивши карту в doc вирішує все найкращим чином, мій споживав менше, і було більше? налаштувати на низьких обертах, я кажу 3000, що, можливо, поведінка відрізняється від 2000, я виконував ту ж задачу в іншому, який має bmw 320d, як ваша, але калі і недоліків, згадані вами , не представлені

Dragonfly
23-05-2013, 22:34
Проблему вирішено з картою легкі, він відчував себе трохи пара, ще й не курив, як мінімум, diciammo, який йшов недалеко, але клієнт скаржився, чому? він говорив, що витрата палива не були покращені, ви знаєте, як клієнтів лише б не платити......

мансардний
23-05-2013, 22:55
heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту

hyrosat
24-05-2013, 09:58
я хотів би знати, люб'язно, якщо я можу бачити екран

ось

4205

марко
24-05-2013, 21:17
дякую, але я мав на увазі в titanium?

Dragonfly
26-05-2013, 14:46
heehehhe розумію тебе ;) вони завжди роблять cos?, але що ? один їх дефіциту
І вже,але я, прийнявши новий метод, ви хочете, мод. добре, спочатку платите, а потім ти мені, що ти думаєш, гаррет??

michele30
14-06-2013, 14:00
чет я croma з код помилка p2004 я розібрали колекціонери і я очищені все чому? була бійня, машина має тільки 60000 км, перш, ніж я давав l помилка p2004 , p2013 і те, клапана egr, я зробив діагностику включити, щоб побачити, якщо клапани метелик працювали і все ок , то я бачив, що egr залишалася відкритою, і я думав, що він забруднив весь колектор.
розібрав колектор чистий, всі клапани працювали все добре, і я зібрав.
зараз... повертається клієнту з проблемами strattonamenti від 1600 обертів до 2500 оборотів і індикатор двигуна, що ви ? горить час ( коли він був на шосе ) і помилка p2004 .
зроблена діагностика включити ще й клапани працюють добре, може бути, що зачаровують навіть зараз, що ? все чисто?

giama
14-06-2013, 15:24
може бути заслінка з приводом, електронної пошти у монте впускного колектора . пошта значення

giama
14-06-2013, 15:27
ви також можете спробувати тимчасово закрити egr з аркуш і спробувати машини, щоб подивитися, як він себе веде .

марко
14-06-2013, 18:40
крім того, я мав ті ж проблеми, я видалив метеликів і у мене не було більше проблем.

іонів
14-06-2013, 18:45
Наводжу досвід родича, Croma 150.
Він намагався зробити це видалити механічно через карту, так і фізично, ці знамениті "valvoline", мав проблеми на одній з них.
БЕЗ інших змін у продуктивності від того, що я знаю (в тому сенсі, що карту НЕ було змін у даному напрямку для його вибору та волі?, я знаю, що ? дивно, але боїться зіпсувати двигун, робить багато км і використовує автомобіль для роботи)
Добре, в свою диктує показало МЕНШЕ, стрілянина на малих обертах і під час зйомки, особливо з авто заряд, і в гору.
Дав це зробити, виправити, наскільки пошкоджений і відновлення клапанів, як у джерелі (холдинг закритий тільки EGR)
Тепер ? знову задоволений (в очікуванні risucire змусити його зіставити автомобіль...)

michele30
16-06-2013, 10:17
для того розриву, я думаю, клапан egr , ті, не виправлена pro prio велике, що.
тепер, коли мені потрапляє машина, я бачу, небагато.
проблема ? l помилка клапана swirl cio? у p2004 або p2013, що мене турбує, після чистий всі колектора, я не розумію, чому? ще я з-за цієї помилки, може бути привід? чи саме ті клапани, що так пронизують, але не розумію, як це можливо?

max75
23-06-2013, 18:49
привіт всім, сьогодні вранці в дужках неділю...один з моїх клієнтів-власник браво 150cv подзвонив мені, сказавши, що автомобіль проходив не більше 3000 rpm....я зробив діагноз ? я знайшов ці помилки P2101 P2112 P2107 (метелик моторизовані), щоб мій досвід, я пам'ятаю, що, коли він прийшов з faralle swirl я знайшов з інших кодів помилок....і з іншими симптомами,.....

dvdtuning
25-06-2013, 22:06
Хлопці, браво 1.6 mjet 120cv ? застосувати рішення про видалення?
у двох словах це добре, це добре, один або два рази в день, а ви ? м? постійний автомобіль починає strattonare і втрачає потужність, не світиться жоден індикатор. Вимикається, знову включається, і авто тягне, як у джерелі.
Автомобіль egr dpf, egr демонтований і ? ок, dpf, значення в нормі. Я хотів би спробувати видалити swirl, але на цей двигун я не знайшов рішення "ecu" боєголовок.

max75
26-06-2013, 08:13
Рекомендую зняти впускний колектор і дати йому подивитися.

девід
26-06-2013, 10:55
Хлопці, браво 1.6 mjet 120cv ? застосувати рішення про видалення?
у двох словах це добре, це добре, один або два рази в день, а ви ? м? постійний автомобіль починає strattonare і втрачає потужність, не світиться жоден індикатор. Вимикається, знову включається, і авто тягне, як у джерелі.
Автомобіль egr dpf, egr демонтований і ? ок, dpf, значення в нормі. Я хотів би спробувати видалити swirl, але на цей двигун я не знайшов рішення "ecu" боєголовок.

на мій.. перш ніж робити мапу.. havevo зняті (без dpf no egr) оригінальні карти з колами від 19.. ніяких проблем, за винятком того, що він втратив деяке пожвавлення навколо вас 2500 обертів... вирішити, зіставивши, не торкаючись управління swirl..

dvdtuning
26-06-2013, 13:45
Сьогодні я почав розбирати, але я не бачив у двигун ці swirl, тоді я подзвонив в майстерню fiat і сказав мені, що bravo 1.6 mjet відповідно після 2010 року, більш ранніх немає!

mariodarkblue
28-06-2013, 17:55

savek
29-06-2013, 19:56
я на моїй машині я зняті, але тільки фізично, а не мапу....але якщо відійти від карти я переваги у видачі? і якщо ви, як вони знімають з картки? у мене 159 1,9 jtdm 138.889

mariodarkblue
30-06-2013, 11:06
привіт savek...я зняті спочатку фізично, а потім карту...але я скажу вам, що ви можете спокійно зняли тільки disicamente..нічого не змінюється;)

tidus1985
18-08-2013, 23:47
тоді, кажу, спосіб, метод, насправді, гідродинаміки говорить, що будь-яке тіло всередині труби, уповільнює потік, cheesso як газ або рідина, якщо потім виконайте дії уповільнення, спрямовані на це ? інший рахунок

sa80libero
05-09-2013, 14:26
шкода, що я не міг бачити, я був би в допомогу, сподіваюся коли-небудь мати теж права, необхідні

яс
26-09-2013, 18:27
Я роблю все просто. Від'єднайте помилки на закрилки турбулентності. Потім видалити механічно від двигуна. Потім chiptyuning легко. І клієнти дуже щасливі.

faberecu
29-09-2013, 18:43
тоді, кажу, спосіб, метод, насправді, гідродинаміки говорить, що будь-яке тіло всередині труби, уповільнює потік, cheesso як газ або рідина, якщо потім виконайте дії уповільнення, спрямовані на це ? інший рахунок
Ми говоримо, що зменшуючи діаметр трубопроводу зменшується обсяг , але збільшує швидкість? потім, коли двигун як і раніше працює як атмосферне, або низького тиску , для оптимізації потоків в патронник потрібно певну швидкість? повітря , розроблений спеціально для покращення згорання і викидів ,а потім відкрити, коли він потребує? потоку ,коли під тиском він також має більшу швидкість? повітря

faberecu
29-09-2013, 18:55
Подивитися "Бернуллі"

tidus1985
29-09-2013, 19:37
розслідування тут зниження швидкості дата від тіла "метелик" компенсується від мотоцикла "завихрення" ( рух схоже на рух торнадо, а не як нормальний мотоцикл tuble, що стукає на обох стінах, поршень і йде) всередині циліндра, що, змішуючи краще повітря виробляє mgliore згоряння, розслідування, якщо ви не мали проблем природи "механіка", який розрив метеликів ж не було б сенсу блокувати їх

matech
29-09-2013, 20:05
Pi? що порушення ват стрижень команди, проблема полягає в поступовій зменшення корисний розділ в колектори, з-за morchie.

Після 100 тисяч км експлуатації з egr активний, корисний розділ решта ? gi? значно знижується навіть без допомоги улюблених метеликів swirl!

faberecu
29-09-2013, 20:27
Турбулентність створює для орієнтації і різниця в швидкості рухів , в будь-якому випадку, якщо все було чудово нам, що ми будемо робити ???

matech
30-09-2013, 08:08
Я знаю, просто дивитися, головка 1.6 або 2.0 ford-psa.

Справа в тому, що робить swirl, не ? парковка, вимагає енергії, і, коли мотор ? gi? забиті, якщо ця енергія не з'? pi?, і ви отримаєте кращий результат, просто проводячи більше? повітря можна пилососом.

Цього потрібен дизель, а не інший...

jovandj
05-10-2013, 02:50
невелика порада всім, хто буде займатися в це зміна механіки, після видалення всіх swirl фізично від колектора, як я зробив, ви повинні закрити 4 отвори, містять 4 штирів з swirl ж варто свист у колекторі, рекомендую гвинт знизу, з вуздечки-філе

matech
05-10-2013, 17:02
?????

я не думаю, що ніхто ніколи і не мріяв встановіть впускний колектор з 4 прекрасних відкритих отворів!

Також, чому? для того щоб зняти c'? гарна робота, зробити......

jovandj
05-10-2013, 17:22
У моїй майстерні вже 3, що приходять з swirl зняті, без, відкритим дірки і свищут, як проклятий

linus146
05-10-2013, 17:27
привіт всім , але я думаю, що я можу відкрити довідку з причин, пов'язаних з кількох моїх повідомлень
я хочу сказати, що моя про це говорити, що це дуже цікаво, і в даний час широке поширення на bmw 320 d мені особисто все це сталося, що вона проковтнула гвинт, який тримає заслінка відкрита і roto двигун)
mercedes c 220 cdi метеликів, які були закриті через бруду із-за 320000km, і машина пішла в recovery і все-віз-у цей автомобіль, я видалив метеликів, чистий добре колектори і провів електродвигун приводу підключений і машина працює відмінно)
на додаток до альфа-я думаю, що ця система може сьогодні adotato від багатьох інших автомобілів, і ви повинні оцінити, у разі якщо їх видалити, або їх просто відкритими
наприклад, у bmw 320 d як сказали дають робиться гвинти послаблюються і можуть увійти в патронник, а на mercedes 220 cdi метеликів sonotenute встала на місце і пластмаси
у мене є клієнт, який на 159 mj 1900 150cv була проблема з swirlf і просто відполірувати впускний трубопровід і через кілька днів машина йде знову в recovery
у цій машині, наприклад, я повинна була тримати ( як вже порадив друг форуму) дросельні заслінки відкриті стаціонарні і я підключений привід електричний
просто я роблю роботу, я повідомляю вам про успіх результату
дякую

jovandj
05-10-2013, 17:43
Я раджу, що якщо вже ви там eliminale стільки diesel хоче, щоб повітря не погоджується, то розібрати все і почати заново, тому що блокують через осаду і zozzerie різних

linus146
05-10-2013, 19:47
у разі конкретного 159, як на мене, проблема!!!' лайно, бачив, що були очищені колектори
але повинен бути привід для відмови
на жаль, я не бачив машини останнім часом, але, як тільки я можу, я зроблю хороший діагноз

jovandj
05-10-2013, 20:03
L привід збій дає помилку в ecu, але не ricovery

linus146
05-10-2013, 21:05
повторюю, що тут я зробив діагностику
знаючи, що ця відповідь кабан' попередження
але, як на мене, треба було віддати

matech
06-10-2013, 12:46
Ну, залишити отвори під повітроводи відкриті ? робота СОБАКИ, за все, чим для собак, ясно.

У всіх інших випадках я вважаю, що це в даний час відомо, що ви можете видалити його повністю і фізично, і двигун не має проблем. Дійсно!

Потім він оцінює в разі, якщо вам вдасться levarle або при блокуванні відкриті.

У багатьох двигунів Alfa необхідно зняти насос високого тиску, щоб підняти колекціонерів, і, отже, повторити розподілу, тому я, як правило, блок відкритих з силіконом.

matech
06-10-2013, 12:47
Ну, залишити отвори під повітроводи відкриті ? робота СОБАКИ, за все, чим для собак, ясно.

У всіх інших випадках я вважаю, що це в даний час відомо, що ви можете видалити його повністю і фізично, і двигун не має проблем. Дійсно!

У багатьох двигунів Alfa необхідно зняти насос високого тиску, щоб підняти колекціонерів, і, отже, повторити розподілу, тому я, як правило, блок відкритих з силіконом.

Backgroop
06-10-2013, 12:55

Не силою, не йде демонтаж розподілу, ви просто блокує шків на шаблоні двигуна і відкрутити гайку кріплення між насоса і шківа, утримуючи шків з anticoppia, щоб зняти колектор, поставив трохи більше? півгодини..
не вважаю його складним, щоб складно, а не в 2.4 jtdm alfa 159 та ін., де, щоб зняти колектор, потрібно тягнути вниз? двигун, але я не sognerei блокувати речі, конус силіконові мастики чи дроту ? робота Собак..

matech
06-10-2013, 13:34
....відвернути гайку шківа без зняти ремінь....

і ти довіряєш назад в рух двигуном без зміни ремінь....

навіть якщо це й так? ви, здається,

Backgroop
06-10-2013, 13:40
....відвернути гайку шківа без зняти ремінь....

і ти довіряєш назад в рух двигуном без зміни ремінь....

навіть якщо це й так? ви, здається,

Звичайно, я довіряю те, що я роблю.. від дії альфа-порт фіксатор шківа в шаблон за допомогою двох болтів з 6x2.. просто

jovandj
06-10-2013, 13:43
Nn сили я зробив, забравши в полон

linus146
06-10-2013, 22:46
якщо все змінюється ремінь, означає, що він в декількох км
потім важливо-дати напруга, старий ремінь
у деяких довідниках сказано на режим, щоб встановити дистрибутив, який вже був використаний

ugoboss
06-10-2013, 23:39
якщо все змінюється ремінь, означає, що він в декількох км
потім важливо-дати напруга, старий ремінь
у деяких довідниках сказано на режим, щоб встановити дистрибутив, який вже був використаний

не обов'язково потрібно відновити напруга на ремінь, якщо ви використовуєте спосіб, описаний Backgroop (що і як говорить, в будинку матері) ремінь не слабшає і залишається на своєму місці, як якщо б ви не розібрали нічого.

jovandj
07-10-2013, 00:42
Зазвичай ремінь при знятті змінюється, я завжди робив так, принаймні, що не має до 10000 км

ugoboss
07-10-2013, 07:30
Зазвичай ремінь при знятті змінюється, я завжди робив так, принаймні, що не має до 10000 км

той факт, що робити так не демонтуйте ремінь, не впливає на стрілянину і практично не чіпати.

jovandj
07-10-2013, 09:01
Ви насправді, навіть вказуючи шків rail не рухається і правда зробив я, забираючи полонених, якщо ви хочете lle бути впевнені в тому,

etkl
27-11-2013, 20:50
Я думаю, що ви втратите MAF на малій швидкості? двигун

rdponline
16-12-2013, 22:05
всім привіт я новий на форумі, але я можу принести мій досвід щодо цих колекторів...
я своїм клієнтам даю колектор промивають ультразвукової очистки, я відкриваю і обмін ущільнення, що, будучи гумові rammollisce, і я ставлю силіконові. я закриваю всі різьбові з'єднання і mappo ебу, знявши egr swirl... запевняю вас, що відроджується, дихати краще двигуни, вони більш повні і рідини, падіння вниз не відчуває нічого, а тому, що у своїй гонці поршень всмоктує завжди одне і те ж кількість? повітря, створюють завихрення тільки tubolenze, які служать в низьких обертах... але насправді різниця не відчувається їх відсутність... сподіваюся, що було корисно

kingsnake
03-01-2014, 15:12
всім привіт я новий на форумі, але я можу принести мій досвід щодо цих колекторів...

іонів
03-01-2014, 15:52
Pi? всі питання викидів, по-моєму, з турбулентністю суміш горить краще і виробляє менше відходів.
Різниця у врожайності ? невеликий, але, вимірюючи значення, слід зазначити, диму, різних...

cerbino
14-01-2014, 16:53
вибачте, я новачок на форумі, але ця тема мене торкнеться безпосередньо, але існує програмне забезпечення, яке відключає swirl як Egr Dpf? Це потрібно зробити, щоб змусити в 2d? Дякую

jovandj
14-01-2014, 17:15
Egr і dpf-то, c e але swirl немає-тільки вручну

cerbino
14-01-2014, 17:18
я сподіваюся, що вони скоро спеціалізоване програмне забезпечення, то!!! Коли я не впевнений? що я роблю, я кажу, - стоп!!

msport (exil77grande)
14-01-2014, 22:54
я сподіваюся, що вони скоро спеціалізоване програмне забезпечення, то!!! Коли я не впевнений? що я роблю, я кажу, - стоп!!

ви не можете відчувати себе комфортно, навіть з sw.

kingsnake
14-01-2014, 23:12
Але що потрібно, щоб поставити на 0 карту в 2d?

msport (exil77grande)
14-01-2014, 23:21
Але що потрібно, щоб поставити на 0 карту в 2d?

та що там хоче знайти карти swirl на різних диспетчерів ecu?

kingsnake
14-01-2014, 23:31
та що там хоче знайти карти swirl на різних диспетчерів ecu?

Це я мав на увазі, не ? складно

cerbino
15-01-2014, 06:21
але ? досить привести в 0 кривих, які знаходяться на конкретну адресу, або bisigna змінити інші параметри, розкиданих по карті?

biondo83
15-01-2014, 08:22
але ? досить привести в 0 кривих, які знаходяться на конкретну адресу, або bisigna змінити інші параметри, розкиданих по карті?

Це призвести до 0 карту, і нічого більше.

cerbino
15-01-2014, 11:24
якщо місце моїй карті, ви можете мені дати адреси swirl? Або ? самому мальовничому винограднику від правил?

dom86
20-01-2014, 00:20
повідомлення видалено

biondo83
20-01-2014, 09:33
добрий вечір, я видаляю тільки лопаті ? кришка добре все, але привід, якщо він працює nn c? потрібно видалити його від ecu

У вас є 2 варіанти:
1) без внесення змін до карти ecu, ви можете приступити до фізичної ліквідації ребер, залишаючи, однак, підключений роз'єм електричний самокат, щоб уникнути контрольні лампи горять;
2) відключіть всі swirl від ecu і вам не доведеться робити нічого іншого.

cerbino
21-01-2014, 06:16
переводячи на адреси, на цій карті, які криві повинні привести до 0?

leandro89
21-01-2014, 21:08
повідомлення видалено

? гарне правило, представитися, перш ніж писати на форумі

cerbino
25-01-2014, 08:53
мені ніхто не може? простягнути руку, щоб вказати мені, криві, від скидання?

cerbino
30-01-2014, 06:22
але цю тему нікого не цікавить?

147q2
30-01-2014, 06:54
поштова файлу makkina c, давайте подивимося,

cerbino
30-01-2014, 11:28
я вже? відправив, подивіться, як виглядає якийсь попередній пост, проте

файл видалений ori

chiptuning.cro
30-01-2014, 12:34
Кривий очищення для swirl і 1E79E2 в 1E7B2C... все це призводить до 0 і і' зроблено...

Я не можу завантажити ваші файли, але я в ОРІ АЛЬФА GT, 150 Л. С., EDC16C39 ж HW:0281012883 SW:1037386726 і повинно бути одно....

kingsnake
30-01-2014, 13:41
Машина пише з c і H, італійський ? важливо на форумі

cerbino
01-02-2014, 11:04
Кривий очищення для swirl і 1E79E2 в 1E7B2C... все це призводить до 0 і і' зроблено...

Я не можу завантажити ваші файли, але я в ОРІ АЛЬФА GT, 150 Л. С., EDC16C39 ж HW:0281012883 SW:1037386726 і повинно бути одно....

Дякую за пораду, просто у мене є трохи часу, щоб? це випробування, і ми побачимо. На *********** які параметри я повинен перевірити, щоб переконатися, що відкриті постійно? Спасибі.

вибачте, я так acchiata швидко на мою карту, але я думаю, що остання адреса 1E7B2E. Впевнені?

вибачте, я дав "подивимося". Поспішиш-людей погані жарти!!

не з'? ніхто? Які параметри перевірити на *********** для перевірки swirl відключені і відкриті? Я не збираюся вносити зміни на карту, не маючи доказів 9!!!

Я вважаю, що це шлях більше? правильно, щоб працювати на картах. На моїй машині у мене відключається Egr, а потім перевірив з діагнозом. Як св. Фома!!

leandro89
01-02-2014, 11:19
я вже? відправив, подивіться, як виглядає якийсь попередній пост, проте

файл видалений ori

файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, обговорення слід вставити посилання з номером посту ? можливо, що це невелике правило, не приходить в голову?!?!?!

cerbino
01-02-2014, 15:09
трохи еластичність, не ? що ви можете пам'ятати всі, навіть, чому? іноді взяті з обговорення кілька правил, які можуть уникнути!

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?42-Alfa-147&p=80920#post80920

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?42-Alfa-147&p=80920#post80920

карту ? пост #27

chiptuning.cro
01-02-2014, 15:47
вибачте, я так acchiata швидко на мою карту, але я думаю, що остання адреса 1E7B2E. Впевнені?

Та я підтверджую, що' l крайній indirzo карти swirl і 1E7B2E але вже 0, і не потрібно її виправити...
Ви можете також призвести до 0 діапазон найбільшим в карту, навіть до перших viccine криві, як' право' наліво, тому що це все в 0.

cerbino
01-02-2014, 17:44
chiptuning.cro я хотів би змінити карту, щоб потім перевірити його від вас, якщо мене працює добре: ви можете завантажити карту або у вас є обмеження, як я?

chiptuning.cro
01-02-2014, 22:35
chiptuning.cro я хотів би змінити карту, щоб потім перевірити його від вас, якщо мене працює добре: ви можете завантажити карту або у вас є обмеження, як я?

ні, я ще не можу завантажити карти, я новачок ще ;), але, звичайно, якщо місця, хтось, що' може', вам скаже, якщо ви добре зробили, чи ні, тому що я бачу, що "це гарний форум з людьми, які" хочуть допомогти і підготовлений добре...

maxgen
16-05-2014, 13:36
Привіт на моїй 159 я знайшов цівка з swirl відчуженим і дуже чорного масла на першій ( та сторона egr-х, так сказати). Я не помилки в ебу, і якщо я намагаюся рухати викруткою зверху, чи вільні, і кожен був у положенні " d"

maxgen
16-05-2014, 13:38
В іншому місці. Я можу заблокувати окремо і з зовнішніми силікону навіть, чому? здається, sfiatino трохи бачив масло надмірним, що я знайшов на першій? Дякую

overbooster
20-06-2014, 13:13
а я також клапани видалені фізично, і комутація, і клапан laciate орі на BMW 320d відчуває себе так само, різниця може бути, чому? parzilizzano занадто

Max338
02-07-2014, 13:20
Я розповім свій досвід: у мене 159 1900 jtdm з 2009 року. Автомобілі з 58000km, завжди tagliandata і ущільнення так маніакально. Вчора ,покладу її в рух, і через хвилину я чую сильний стукіт у штовхачем, прокляті совки swirl пішли в результаті в камеру згоряння. Зло, що шматочки залишилися на поршень і тим не менше вони не зробили шкоди, але в тому очищення, прокладки, прокладки різні, повне розгортання і заміни масла витрата складає близько 550-600 євро. Хлопці, я вважаю, пощастило, що я не зламав нічого, але я рекомендую видалити цей свербіж. Проклятий, хто придумав цю систему.

Max338
03-07-2014, 00:18
Я хотів би знати, - ввічливо, які операції мені робити. Практично на цівку залишилися два метелики, що робити? зняти, але я хотів би зрозуміти, які отвори треба закрити? Заздалегідь спасибі

cinqueturbo
03-07-2014, 14:16
Я хотів би знати, - ввічливо, які операції мені робити. Практично на цівку залишилися два метелики, що робити? зняти, але я хотів би зрозуміти, які отвори треба закрити? Заздалегідь спасибі

Ті, dell цівку увагу..
чи пі? просто візьми колектор від євро 3-4, не пам'ятаю точно, alfa 147 150cv всі алюмінієві, і ви прикріплені..

fabiovts88
09-08-2014, 03:26
як ніколи не можу читати обговорення ..? каже мені, що я не маю прав для перегляду

Дмитро
11-11-2014, 16:51
good work! thanks!

cerbino
23-01-2015, 06:13
Привіт, тут я, нарешті, роблю видалити фізично swirl, і я хотів би також відключити від карти, щоб зробити роботу більш повний і фізично блокує привід. Я прошу вас, якщо ? правильне зміна для того, щоб відключити swirl, спасибі

puntojtd19
24-01-2015, 14:59
Тільки колектори euro3 без swirl і всі алюмінієві. В іншому випадку отримати колектор, алюмінієвий 147 MJ 150 e4 (2006-2008) і зняти саме шляхом установки заглушок з різьбленням замість тяги. Привід залишається підключеним, але не працює. Жодна контрольна лампа горить. Випробувано на моїй 147.

cerbino
25-01-2015, 09:13
на моїй alfa 147 2006 механік виключила swirl, і я розрізав осей, на яких були кулаком метеликів, а нижня частина служить в якості кришки ( механік не вважав необхідним нарізування різьби, щоб поставити 4 шпильки, хоча я волів би так). Тоді я написав в карті, що я виклав і діагнозу голос " клапан вторинного потоку" і кріпиться на 5%, навіть якщо accelero. А якщо я посилаю команду через тест сервоприводів, а вартість коливається від 5% до 95% приблизно. Тому я припускаю, що тепер зубчасті колеса блокуються і служать лише кришка! У будь-якому випадку, навіть якщо я йду на p? не по темі усуваючи завихрення і 2 каталізатора, автомобіль, це добре, ще, що ви втратите до низькими цінами!!! Прискорювач-й? чутливі, і відповідь-й? негайно. Тільки p? у rumorosit? підкреслюється, чому? до мінімуму колектори тепер пі? відкриті, і трохи гальмо двигуна менше, але непомітно. Rumorosit? акцентується також, так само як і віддалені каталізатори. По мені краще поставити труби з нержавіючої сталі. Рекомендую видалити ці метелики, перш ніж плакати, що двигун, можливо, було чудово, перш ніж ви aspirasse всі swirl!!!

Engine83
22-02-2015, 01:11
привіт всім, я теж випадає багато машин з проблемою метеликів, особливо групи "фіат" кожен раз ? підприємство, для того щоб зняти колектор і зробити ковпачки, але щось більше? важко ? щоб переварити годин роботи замовнику на 4 шапки. :-)
я хотів би задати вам питання, яке я сподіваюся не так безглуздо, хтось із вас перевірив, якщо disabilitandole в карту електродвигун залишається відкритим, але нейтральний або пу? рухати? з тиском може зробити контраст на електродвигун і закрити їх?

andrea58599
Привіт всім, у мене croma 1.9 150cv 2008 року придбав використовується в 2012 році, після близько рік з моменту покупки я чув rumoraccio прискорення з відповідною втратою потужності і не шпигун, через кілька хвилин машина повернулася, вести себе, як завжди, після двох років з-за ліні низьких обертах, труднощі в резюме і strattoni на висоті 1800-2200 я вирішив зняти колектор (пластик), і що я бачу? І зникли в swril третього циліндра, що порадите? Elimimino в swril решта або купувати новий колектор????
Довідка!!!!

cinqueturbo
Видалити Всі..
Або, а також отримати колектор 147 E3 все в ал

overbooster
Привіт всім, у мене croma 1.9 150cv 2008 року придбав використовується в 2012 році, після близько рік з моменту покупки я чув rumoraccio прискорення з відповідною втратою потужності і не шпигун, через кілька хвилин машина повернулася, вести себе, як завжди, після двох років з-за ліні низьких обертах, труднощі в резюме і strattoni на висоті 1800-2200 я вирішив зняти колектор (пластик), і що я бачу? І зникли в swril третього циліндра, що порадите? Elimimino в swril решта або купувати новий колектор????
Довідка!!!!

видалити інші, зробіть очищення колекторів, дросельної заслінки, map-сенсор і закрити, l egr. ти був більше, ніж пощастило, люди серйозно пошкоджені головки блоку циліндрів і небо поршнями з вихровою

andrea58599
Тоді, перш за все, велике спасибі за відповіді, ви були розігріті, то доводиться вибирати між колектор новий (350€) або перероблено без swirl (150-200€), я вирішив видалити три клапани решта з мого збірника, я розірвав клапани з них штифт, напоказ, штирі, я різьбовий отвір з чоловіком, від 6 закрито отвір гвинтом і рясні гальмує філе, я видалив втулки, вкладиші із пластику, на якому обертаються штирі для запобігання sfilandosi потрапляли в двигун досвідчені з чищення колектора, який був заповнений так, що лайно, що я не можу зрозуміти, як він працює, інші, що розрахунки гідродинаміки!!!

faberecu
видалити swirl , вже було з'їдено , я сподіваюся, немає пошкоджень , видаленні swirl від ecu , і він компенсує геометрії turbo і карту трохи

andrea58599
Сьогодні я закрив всі доведено машини, нічого, що, здається, не поліпшилась, а навіть погіршилась, в цей момент я повинен бачити, хто йти, щоб перепризначити блок управління таким чином, щоб відновити те, що було втрачено і, можливо, відключити Swirl egr dpf, ви говорите, що, ви знаєте, до кого я можу звернутися між міланом і Лоді??

sportknight

andrea58599
Я вважав за краще видалити з контактів, щоб уникнути будь-якої поломки, ви знаєте, що не існує не може порушити, і потім штирі зовнішніх почав бути зневоднення, тому я сподіваюся, що проблему усунули з bloccacuscinetti, що я використовував в якості bloccafiletti.
Я помітив, ще одна проблема в колектор з пластику, по мірі того, двигун працює забиваються в нападі egr на впускному залишаючи ****** прохід вузький для вихлопних газів, які, будучи зосереджені тільки в одній точці на колекторі, як правило, fonderlo, загалом, фіат, щоб вирішити проблему, вони створили іншу.
Cinqueturbo порадив колектор 147 €3 у вас, у випадку, якщо код деталі не можу знайти його в оборот??
Поради для карти??

bmw320cd
привіт, хлопці... в моєму файлі джульєтти 170 edc16c39 я не знаходжу в 2d карти swirl... я намагався і ricarcato кілька разів,навіть confrondando 2d, знайдені в інтернеті, щоб побачити щось на зразок,але нічого.... хтось може дати йому подивитися і висловити свою думку? мені сказали, що знаходяться в кінці карти,незабаром після того, як лім prex rail, але я шукав і дослідив кілька разів, але я не знаходжу нічого, що якась така, з кривими 2d swirl переглядів онлайн
ось файл, додаток, на ecm немає драйверів сумісних, але я не думаю, змінити нічого,а в тому, що swirl off тому, тільки в 2d...

Andrea1

xathanatosx
вибачте, але це зробити окремо від ecm титану?

max40
вибачте, але це зробити окремо від ecm титану?

і т. д. titanioum я думаю, що не повідомляє про драйвер стандартний адреса swirl і, проте, їх можна тільки закрити, але якщо в тебе самокат несправності потрібно видалити dtc з штепсельна вилка від'єднана в іншому випадку нічого не вирішить, навіть якщо закрити карту...

faberecu
ви можете Зробити це, і т. д. в 2d , якщо знаєш , dtc шар нуль прибрати , або зробити тільки dtc Off, як ти думаєш , правильне зміна-це повний remove swirl або flap off зняти з двигуна і колектор з кришками і без метеликів , то компенсація в карті для оптимізації роботи на низьких обертах

Steeve83
Привіт я теж з вихором хтось із вас знає, як ви від'єднаєте шатун від реалізації більше, що ще як іде!треба розбирати батарею?у мене альфа 159 2.4 200 к. с.

max40
Привіт я теж з вихором хтось із вас знає, як ви від'єднаєте шатун від реалізації більше, що ще як іде!треба розбирати батарею?у мене альфа 159 2.4 200 к. с.

для відключення необхідно від'єднати вилку на мопеді .. зробити діагностику і набрав dtc, які потрібно видалити з файлу ... от і все .. а потім ви можете закрити карту, якщо ви хочете, але це зайве .. в будь-якому випадку, унікальний фізична праця, що залишається, це переконатися, що лопатки відкриті, або вимкнути і видалити привіт ..

КЛАВДІЯ.
привіт на альфа, я ніколи не пробував, але на мерседес просто поставити опір на роз'єм мотора і не потрібно видаляти ніякі dtc і немає recovery перевірена і працює, особливо, коли і самокат зламався

Errecinque
для відключення необхідно від'єднати вилку на мопеді .. зробити діагностику і набрав dtc, які потрібно видалити з файлу ... от і все .. а потім ви можете закрити карту, якщо ви хочете, але це зайве .. в будь-якому випадку, унікальний фізична праця, що залишається, це переконатися, що лопатки відкриті, або вимкнути і видалити привіт ..
Якщо ви можете читати і писати карта поштою читання і орі, що тебе escudo я swirl. Так що вам не доведеться зняти що-небудь

Привіт у мене Gt євро-4 з впускний колектор пластиковий... Дивлячись на не бачить
Цівку, яка керує swirl хтось мені може дати роз'яснення з цього приводу ? Я хотів би знати, як видалити ці чортові вихрові якщо тільки в електронному вигляді і, якщо є той самий ризик, що від'єдналися ... Або навіть фізично і як ... Дякую

Errecinque
Якщо ваш ecu edc16c8 не ти swirl, якщо edc16c39 так

ugoboss
якщо колектор пластиковий не бачиш, бо я внизу, якщо дивитися з боку акумулятора під колектором побачиш групу самокат, але для того щоб розібрати потрібно зняти впускний колектор, що не завжди.

tranky
На 90% це спектр авто edc16c39 і відключення від ecu, можна спокійно зробити, фізичне видалення увазі видалення dtc, я думаю..
Видно, що ти новачок, це марно, додати фотографії, але вони є, спокійно, намагаючись "альфа gt swirl" нижче зображення і подивіться, як це зроблено на вулиці так, що дізнаєшся в вид.
Для розбирання погоджується з тим, що ти робиш навігації на ******** чи подібне, щоб побачити крок за кроком, які дії необхідно виконати.

tranky
авто.дата asteriscato.. да ладно...

Giuseppe2016
рада завжди розбирання та очищення вручну 147 з вихором маршрути, які нанизані на впускні клапани, що сталося далі, я дозволю собі уявити

cerbino
Завжди краще усунути фізично swirl тому що може ослабнути через вібрації: я зробив видалити палітра і рубати дерева, щоб мати 8 отворів красивих безкоштовно на колектор. Потім я видалив з карти, як це було описано в цій темі і все ОК!!!! Ви йдете більш спокійно, з усвідомленням того, що двигун не буде, швидше за все, більше шкоди, за відшарування ця палітра пекельні!!!!

MCDJ90
Здрастуйте, у мене 147 1.9 jtdm 16v 150cv, на жаль, я мав нещастя порушення swirl, я зробив роботу видалення, але я не знаю, якщо вони були зняті з карти, я хотів би знати, як я можу перевірити, враховуючи, що у мене є файл в моїй ecu, на жаль, не можу прочитати керівництво, не маючи достатніх повідомлення.
У кожному разі відомо, ще одна відповідь, відкладено до 2800 оборотів приблизно, щоб потім мати поштовх, від тих кіл, на! На думку вас, це пов'язано з ними? У мене теж egr скасована і фланцем, зовнішній вигляд ваші думки, побажання, MCDJ90

Errecinque
Здрастуйте, у мене 147 1.9 jtdm 16v 150cv, на жаль, я мав нещастя порушення swirl, я зробив роботу видалення, але я не знаю, якщо вони були зняті з карти, я хотів би знати, як я можу перевірити, враховуючи, що у мене є файл в моїй ecu, на жаль, не можу прочитати керівництво, не маючи достатніх повідомлення.
У кожному разі відомо, ще одна відповідь, відкладено до 2800 оборотів приблизно, щоб потім мати поштовх, від тих кіл, на! На думку вас, це пов'язано з ними? У мене теж egr скасована і фланцем, зовнішній вигляд ваші думки, побажання, MCDJ90

Прикріпіть свій файл з ебу (в rar теж орі), що ми бачимо, якщо видаляються

Errecinque
А я хотів би знати, статистика поломки swirl на 2.4 jtdm 20v. Також знати, якщо колектор такого автомобілізації є більш надійною порівняно із 1.9 на моїй 159, я видалив відразу, egr, dpf і скидається в карті swirl. Проте, не хотілося б ще можливість виходу із стулки. Автомобіль має тільки 91000 км

MCDJ90
ось мої файли, є оригінал (принаймні, має бути), тобто те, з ecu, і в даний час в експлуатації, а потім я зняв з раз egr на оригінал, а потім я порівняла з моїм витягуючи файлу порівнянні з біт різних, і я їх вкладення.
ці біти, на жаль, я не знаю, що контролювати, якщо тільки swirl або що вони відредаговані.
чекаю на ваш або ваша думка і спасибі за зараз.
привітання.

p.s. файл .zip-все в порядку? в польоті я міг зробити це тільки так.

Errecinque
ось мої файли, є оригінал (принаймні, має бути), тобто те, з ecu, і в даний час в експлуатації, а потім я зняв з раз egr на оригінал, а потім я порівняла з моїм витягуючи файлу порівнянні з біт різних, і я їх вкладення.
ці біти, на жаль, я не знаю, що контролювати, якщо тільки swirl або що вони відредаговані.
привітання.

Як сплять ваші дітки тебе дивлюся

MCDJ90

Якщо ви можете допомогти у якості інфо мій автомобіль не має fap (мабуть, мені пощастило,я був переконаний, що, і я також купив шланг, щоб видалити його, а потім я залишився, як дурень, коли я пішов з мій механік), решта все оригінал, відновлені турбіни і завтра, якщо я можу з мого механіка робимо, стиснення тест, і я дам вам знати. Найближчим часом, привітання.

blackwolf76
привітання.

ваш файл має тільки egroff і ніщо інше.

Errecinque
Підтверджую, як і обіцяв, я відкрив файл...swirl працюють

cinqueturbo
А я хотів би знати, статистика поломки swirl на 2.4 jtdm 20v. Також знати, якщо колектор такого автомобілізації є більш надійною порівняно із 1.9 на моїй 159, я видалив відразу, egr, dpf і скидається в карті swirl. Проте, не хотілося б ще можливість виходу із стулки. Автомобіль має тільки 91000 км

Errecinque

Так і з egr, з фланцем і вихором заблоковані відкритими я тихий !!!

MCDJ90

Не могли б ви допомогти мені зрозуміти, якщо ці значення змінені без причини і, отже, потрібно відновити їх як оригінальні? Інше питання, якщо ви хочете відновити вихідний файл змінено, від мене, з відключенням клапана egr, я можу це зробити без проблем, або я повинен помістити у файл інформацію про код ключа і ці речі тут? Вибачте, якщо питання можуть здатися тривіальними, але я тут для того, щоб почати вчитися і я не експерт в цьому питанні, з інформатикою у мене все добре, а не.
І потім, ще питання, ви маєте якусь вказівку, щоб дати для того, щоб зняти клапани з карти?
Найближчим часом, з повагою.

cinqueturbo
деякі відмінності в кінець файлу, вони повинні також від типу інструменту, який ви використовуєте, а також контрольну суму, можливо.. я не бачив файл,

те, що я роблю, як правило, в цих випадках, та створити файл, починаючи з Мод.. не знаю, якщо я зробив зрозуміти..

MCDJ90
Я думаю, що зрозумів, не зрозумів, не могли б ви спробуйте поглянути на файл? Якщо у вас є час і бажання, звичайно.
Порівняно з оригіналом має тільки ці зміни (egr)
Так що якщо зараз я беру з цього багаття наламати, і повільно, кілька їх переробити, як вирішити цю проблему? Інше питання, але в цьому файлі ecu, є також інформація тип коду ключів? Коди форсунок? Тобто якщо я замість того, починаючи від мій МОД, ти КРИЧИ, що я скачав і флешер, я частина машини? (Це просто щоб зрозуміти).
Для того, щоб контрольна сума є спосіб, щоб з'ясувати, якщо він відрізняється від орі? Ця контрольна сума також змінюється, тільки скасувавши egr, наприклад?
Перепрошую за питання, які можуть здатися тривіальними.

cinqueturbo
Підтверджую, що ці зміни в кінці файлу, через різного роду інструмент використовується і контрольна сума..

так що краще повертайся до EGR і збережіть файл як потім для зарядки на SW редагування і продовжити роботу..

ні, я не є в цей файл код, ключі, Коди форсунок, але просто Бита, не на своєму місці, щоб мати якісь проблеми..

Errecinque
Я думаю, що зрозумів, не зрозумів, не могли б ви спробуйте поглянути на файл? Якщо у вас є час і бажання, звичайно.
Порівняно з оригіналом має тільки ці зміни (egr)
Так що якщо зараз я беру з цього багаття наламати, і повільно, кілька їх переробити, як вирішити цю проблему? Інше питання, але в цьому файлі ecu, є також інформація тип коду ключів? Коди форсунок? Тобто якщо я замість того, починаючи від мій МОД, ти КРИЧИ, що я скачав і флешер, я частина машини? (Це просто щоб зрозуміти).
Для того, щоб контрольна сума є спосіб, щоб з'ясувати, якщо він відрізняється від орі? Ця контрольна сума також змінюється, тільки скасувавши egr, наприклад?
Перепрошую за питання, які можуть здатися тривіальними.

Пробач, але це не створює проблеми, які не існують ...файл, який ви прочитали від ебу вже egr off і просто додайте мод щоб тримати відкритими swirl. Коли робиш експорт у файл і т. д. ви виправите вже автомат cks. І, а також інструменти, які використовуєш, щоб написати виправляє.

cinqueturbo
Це Мерседес з аналогічними мод в кінці SW я не заводився більше.. і мені довелося навіть з VW

Хлопці, я зрозумів, що це і є "керівництво для осіб з обмеженими можливостями метеликів ВИХОРОМ двигунів Alfa кондиціонером, литими дисками" ми не заражаем пост?

Errecinque
Це Мерседес з аналогічними мод в кінці SW я не заводився більше.. і мені довелося навіть з VW

Хлопці, я зрозумів, що це і є "керівництво для осіб з обмеженими можливостями метеликів ВИХОРОМ двигунів Alfa кондиціонером, литими дисками" ми не заражаем пост?

Та IMG додається класична вітальня cks edc16 (принаймні ті, що я бачив до сих пір я більше їх) . І ми говоримо про двигунах альфа mj. Навіть те, за що питав користувач вище, 147 і має тільки egr off, жоден інший мод на додаток до cks, що ви бачите в нижній частині

MCDJ90
Потім ви говорите мені, що для цієї області змінено я можу бути спокійний? Якщо необхідно змінити подумають програми в автомат? Без, що я вправляю рукою?
Для gui Для водіння, що стосуються клапани вихором, я, звичайно, цікавить, але я все ще не можу дивитися, на жаль.
Інше питання ще, після внесення цієї зміни в ебу, щоб залишитися в будь-якому випадку, навіть в ****llo програмне забезпечення, клапани завжди відкриті, (мені, у всякому разі, були видалені фізично), ви можете помітити якоїсь різниці з точки зору реакції на прискорення? Я, на жаль, відомо небагато вакууму, А потім поштовх, близько 3000 оборотів.

cinqueturbo
Та IMG додається класична вітальня cks edc16 (принаймні ті, що я бачив до сих пір я більше їх) . І ми говоримо про двигунах альфа mj. Навіть те, за що питав користувач вище, 147 і має тільки egr off, жоден інший мод на додаток до cks, що ви бачите в нижній частині

Як я вже писав автомобіль не заводився більше..
і контрольна сума, як правило, 1-3 Бита, не весь парад...
і скажи мені, що змінюється між EDC16 АЛЬФА-VW, MB і т. д.???

Errecinque
Як я вже писав автомобіль не заводився більше..
і контрольна сума, як правило, 1-3 Бита, не весь парад...
і скажи мені, що змінюється між EDC16 АЛЬФА-VW, MB і т. д.???

Почекай, давай по порядку. Він виклав файл з його бо вже змінено. Якщо машина їде, це означає, що контрольна сума вірна, То ми не повинні турбуватися про це. Потім берете цей файл правити, якщо він хоче відкрити swirl, і врятувати мене повторно виправлена контрольна сума. У цей момент, однак, бачив, що він говорить, що клапани видалені фізично не потрібно бити кувалдою зробити це зміна. Буде самокат зв'язати і за те, що не має помилок в ебу.

Errecinque
Ах і ще одне, якщо один і той же файл з тими ж зміни Збережіть з ECM і WinOLS порівняння побачити зони контрольної суми різні, тому що два програмного забезпечення, його вираховують по-різному.

MCDJ90
а також для того, щоб ознайомитися з і т. д. я відновлений, що в іншій області як оригінальний і пересохранить файл, який додаю нижче, щоб знати, що ви думаєте. зараз залишилася тільки мод EGR, звичайно ж, я вірю, що і як говорить errecinque, в сенсі, що у мене самокат підключений, але без клапанів, щоб завтра, коли мені доведеться переробити розсилки я хотів би замінити мій збірник з 140cv, що це все з алюмінію і без клапана, в такому разі мені доведеться зробити це зміна, вірно? але мені доведеться тримати в будь-якому випадку самокат зв'язати? або цей мод не дасть вам більше помилок?

cinqueturbo
Почекай, давай по порядку. Він виклав файл з його бо вже змінено. Якщо машина їде, це означає, що контрольна сума вірна, То ми не повинні турбуватися про це. Потім берете цей файл правити, якщо він хоче відкрити swirl, і врятувати мене повторно виправлена контрольна сума. У цей момент, однак, бачив, що він говорить, що клапани видалені фізично не потрібно бити кувалдою зробити це зміна. Буде самокат зв'язати і за те, що не має помилок в ебу.

Він буде використовувати благословив файл, ori, щоб порівняти їх, і працювати на свій мод чи я помиляюся?
принаймні, що не перебудовує її і робить, як там працює, якщо ще не знає, АЗБУКА електроніки?
як здавалося, що він зробив свій останній файл, який завантажив перевірте.. будь ласка..
Aime говоримо, і ми не розуміємо, Errecinque..

Errecinque
Він буде використовувати благословив файл, ori, щоб порівняти їх, і працювати на свій мод чи я помиляюся?
принаймні, що не перебудовує її і робить, як там працює, якщо ще не знає, АЗБУКА електроніки?
як здавалося, що він зробив свій останній файл, який завантажив перевірте.. будь ласка..
Aime говоримо, і ми не розуміємо, Errecinque..

Ou білин....подивіться, що орі, він вже і виклав разом з мод з ecu, де вони тільки виключили egr. Цікаво, якщо вони були скинуті, навіть swirl, але так і не.

MCDJ90
Ви, хлопці, ви обидва наговорили більше, ніж точні, (як, наприклад, той факт, що на ABC з тюнінг ecu), ми також зрозуміли, що мій файл не має swirl відключені, так що рано чи пізно, якщо riaggungo поріг повідомлень, необхідних, і ви будете читати, я постараюся, щоб покласти його на практиці.
Тепер питання були (але я б не хотів вийти з теми), якщо в цій області до кінця картки, що в результаті чого може бути пошкоджено або я повинен повернути, як в останньому доданому файлі, і якщо після застосування згаданої вище мод для swirl можна навіть фізично відключити привід без попередження.
Привіт і спасибі за терпіння і відповіді, які ви дали мені досі.

Errecinque
Ви, хлопці, ви обидва наговорили більше, ніж точні, (як, наприклад, той факт, що на ABC з тюнінг ecu), ми також зрозуміли, що мій файл не має swirl відключені, так що рано чи пізно, якщо riaggungo поріг повідомлень, необхідних, і ви будете читати, я постараюся, щоб покласти його на практиці.
Тепер питання були (але я б не хотів вийти з теми), якщо в цій області до кінця картки, що в результаті чого може бути пошкоджено або я повинен повернути, як в останньому доданому файлі, і якщо після застосування згаданої вище мод для swirl можна навіть фізично відключити привід без попередження.
Привіт і спасибі за терпіння і відповіді, які ви дали мені досі.

Слухай тобі не зупинятися на cks, не треба, ваш файл мод на міцність речей у заключній частині змінено порівняно з файлом орі. Якщо ти тільки cks і нехай мод egr і завантаження його за допомогою інструменту, який не робить автозаміни, машина не заводилася. Так що зараз, якщо ти swirl вже зняті, не доведеться робити абсолютно нічого, якщо ти не хочеш зробити карту, щоб збільшити продуктивність. У цьому випадку просто прикладіть різні зміни, починаючи від файлів, які ви читали з egr off. Я сподіваюся, що я остаточно прояснив ситуацію

MCDJ90
Та, спасибі, на виступі cks я зрозумів, йдеться про корекцію, і завжди бавишся, щоб зрозуміти і ознайомитися з ecm, я Помітив, що cks повинні бути всього 4 біта (я використовую дисплей з 8, якщо помиляюся, поправте), відповідно 1FDFFC до 1FDFFF, насправді, вибравши мій оригінальний файл з тієї кінцевої зоні нуль в значній мірі, виберіть пункт драйвера і т. д., і змінити це значення в руку, щоб перевірити, ті біти, остаточні саме-корекції, але тільки ті біти, їх, виберіть драйвер для alfa gt, що від специфікації і т. д. позначити як 170cv, але коди hw і sw є правильними, і файл насправді знаходиться в автомат.
Так що все решта біт Дрейфуючих я просто не можу зрозуміти, що вони можуть бути.
У будь-якому випадку буду тримати, щоб добре, то ліжко в ecu, щоб продовжити з майбутніми мод!!!
Для збільшення коней, звичайно, що мені цікаво, так, щоб виправити зразок вакууму на низьких потримай, ви б порадили в метил? звичайно перенести у відповідний розділ, щоб говорити про це.

Errecinque
Та, спасибі, на виступі cks я зрозумів, йдеться про корекцію, і завжди бавишся, щоб зрозуміти і ознайомитися з ecm, я Помітив, що cks повинні бути всього 4 біта (я використовую дисплей з 8, якщо помиляюся, поправте), відповідно 1FDFFC до 1FDFFF, насправді, вибравши мій оригінальний файл з тієї кінцевої зоні нуль в значній мірі, виберіть пункт драйвера і т. д., і змінити це значення в руку, щоб перевірити, ті біти, остаточні саме-корекції, але тільки ті біти, їх, виберіть драйвер для alfa gt, що від специфікації і т. д. позначити як 170cv, але коди hw і sw є правильними, і файл насправді знаходиться в автомат.
Так що все решта біт Дрейфуючих я просто не можу зрозуміти, що вони можуть бути.
У будь-якому випадку буду тримати, щоб добре, то ліжко в ecu, щоб продовжити з майбутніми мод!!!
Для збільшення коней, звичайно, що мені цікаво, так, щоб виправити зразок вакууму на низьких потримай, ви б порадили в метил? звичайно перенести у відповідний розділ, щоб говорити про це.

Ми йдемо занадто OT...на форумі ви знайдете багато інформації на edc16c8 і c39, у тебе дуже багато матеріалу для вивчення. Потім, якщо відкрити вашу тему, відправляю карту для думки. Гарне вивчення.

MCDJ90
Ок, спасибі ще раз, ви в мене спосіб вивчення, проблема знайти час! Eheim
У будь-якому випадку ви поступово нам зрозуміти більше, інформація не лякає мене, це моя робота.

MCDJ90
Привіт, хлопці, я тут, тому що anvora mom можу отримати допомогу, але вивчаючи на форумі зуміли виявити області управління swirl, а потім скидається у файл, який я на пк (ще не написав в екю, тому що мені swirl видалені фізично і привід підключений) через трохи КМ, коли прийшов час розподілу, я хочу, щоб встановити колектор алюмінієвий 140cv і зняти привід, але в que випадку не просто привести до нуля цій області, вірно? Мені повідомляє про несправності вірно? Не могли б ви дати кілька порад, на що ще слід скинути для того, щоб зняти повністю привід без відмови і відновлення?
Найближчим часом, з повагою.

MCDJ90
Всім привіт, після довгого часу, я повернуся на форум, врешті-решт, я підготував файл з управлінням вихором, dtc, що відносяться скинуті, і я написав в ЕБУ, все ок, amc діагноз, повний привід стоїть на місці, у мене не було можливості спробувати відключити його знову, але має бути все ок.
Єдине, що відомо, досить вакуум на низьких обертах, можливо, що є багато різних, не ці чортові клапани? Рішення з цього питання? Бажаючи підключити колектор алюмінієвий swirl (інша модель верхній стрижень команди, так сказати), має ту ж ймовірність поломки клапанів? Або їх просто стрибати цівку команди?
Я хотів зібрати збірку з алюмінію 140cv без клапанів, коли я повинен зробити розподіл, але зараз різницю ви відчуваєте себе, вам доведеться, щоб змусити втрутитися на мальпика, щоб заповнити порожнечу?
З повагою

blackwolf76
Якщо ви зробили зміни правильно, ви не повинні мати не порожній, принаймні, що якийсь вир не закінчиться в геометрії турбіни, і тебе він заблокований

MCDJ90
Доброго дня, для того, щоб турбіна була відремонтована нещодавно , 12000km приблизно, так що геометрія працює.
Насправді, я повинен також розширити механічно, тому що на практиці au низьких обертах тиск піднімається до пікових 2,7 2,8 (діагноз) і до 3000giri машина, здавалося, гальмування, а потім відправитися ходу після 3000giri при відкритті геометрії. З допомогою одного я трохи послабив, і таким чином, автомобіль є більш лінійною.
Однак на низьких обертах, здається, заснула.
Я пробував з іншого, як моя, той же двигун, але з форсунки, що виправив +5 і труднощами, щоб їздити на мотоциклі, але йшов біса вниз, я побачив зміни тиску turbo з діагнозом, і більш або менш був, як моя, перш ніж змінювати вручну, з безліччю вершин і електропривод, який йшов до 20% закриття (як мій перший), але я на відміну від вас, набагато менше.

Я відразу ж розрив вихором, а потім провели роботи з гбц, зняли інші, тільки, що з цього моменту ви чуєте шум від штовхачів, в результаті я навіть переробив турбіну, але без повернення, як раніше.

Для зміни я думаю, що зробив правильно, не можу ще читати це керівництво, я опустив криві управління swirl в 2D.

Ви кажете, що з редагування повинен повернутися майже як оригінал?

overbooster
Всім привіт, після довгого часу, я повернуся на форум, врешті-решт, я підготував файл з управлінням вихором, dtc, що відносяться скинуті, і я написав в ЕБУ, все ок, amc діагноз, повний привід стоїть на місці, у мене не було можливості спробувати відключити його знову, але має бути все ок.
Єдине, що відомо, досить вакуум на низьких обертах, можливо, що є багато різних, не ці чортові клапани? Рішення з цього питання? Бажаючи підключити колектор алюмінієвий swirl (інша модель верхній стрижень команди, так сказати), має ту ж ймовірність поломки клапанів? Або їх просто стрибати цівку команди?
Я хотів зібрати збірку з алюмінію 140cv без клапанів, коли я повинен зробити розподіл, але зараз різницю ви відчуваєте себе, вам доведеться, щоб змусити втрутитися на мальпика, щоб заповнити порожнечу?
З повагою

але вакуум на сьогодні ти помітив, після видалення swirl механічно або електрично? мені здається, питання, я зрозуміла, що раніше ви робили механічну роботу, і через якийсь програмне забезпечення для редагування...??? а коли ти помітив, що порожній?

cinqueturbo
Доброго дня, для того, щоб турбіна була відремонтована нещодавно , 12000km приблизно, так що геометрія працює.
Насправді, я повинен також розширити механічно, тому що на практиці au низьких обертах тиск піднімається до пікових 2,7 2,8 (діагноз) і до 3000giri машина, здавалося, гальмування, а потім відправитися ходу після 3000giri при відкритті геометрії. З допомогою одного я трохи послабив, і таким чином, автомобіль є більш лінійною.
Однак на низьких обертах, здається, заснула.
Я пробував з іншого, як моя, той же двигун, але з форсунки, що виправив +5 і труднощами, щоб їздити на мотоциклі, але йшов біса вниз, я побачив зміни тиску turbo з діагнозом, і більш або менш був, як моя, перш ніж змінювати вручну, з безліччю вершин і електропривод, який йшов до 20% закриття (як мій перший), але я на відміну від вас, набагато менше.

Я відразу ж розрив вихором, а потім провели роботи з гбц, зняли інші, тільки, що з цього моменту ви чуєте шум від штовхачів, в результаті я навіть переробив турбіну, але без повернення, як раніше.

Для зміни я думаю, що зробив правильно, не можу ще читати це керівництво, я опустив криві управління swirl в 2D.

Ви кажете, що з редагування повинен повернутися майже як оригінал?

але вакуум на сьогодні ти помітив, після видалення swirl механічно або електрично? мені здається, питання, я зрозуміла, що раніше ви робили механічну роботу, і через якийсь програмне забезпечення для редагування...??? а коли ти помітив, що порожній?

Але Шатуни прямі????

MCDJ90
Вибачте, що відповідаю тільки зараз, але я був дуже зайнятий останнім часом.
*overbooster
Вакуум на сьогодні я чув з тих пір завжди, після того як він поклав руку, той механічно майстерні, що він зробив роботу на узголів'я ліжка, після того, як всмоктується у вир, я, на жаль, збиток, який він зробив, серйозно я їх не знаю, я повинен відкрити і перевірити, сюрприз, з, мій механік довіру, ми залишилися, що після цього режущ, що на короткій, ми вирішили розібрати (навіть якщо по пояс, я повинен чекати ще більше, але я думаю, що може бути добре, навіть після наступного купон), і перевірити які-небудь серйозні пошкодження, мене турбує, якби ви вилучили якийсь віковий поршня зацікавлений, і має серйозні пошкодження.
Модифікації я зробив якийсь час назад, тільки від, але не думаю, що помітити різницю

*cinqueturbo
На жаль, навіть це я знаю!
Ти про шатуни поршнів ви? Вони теж можуть страждати від цього шкода?
Те, що я можу сказати, що робить багато шуму штовхачів, ймовірно, якийсь насос не виконує свої обов'язки, або навіть може бути якийсь клапан, який не відкривається/закривається добре?

Відомо, впевнений, що поступово прискореного до 2800rpm, здається, задушив, а потім при відкритті геометрії зйомки краще, ніж вночі, якщо я один ззаду, світло фар я бачу, що в момент відкриття геометрії, виходить трохи диму більше! Для того, щоб потім повернутися "нормальний", день я, здається, не побачити великі паліть у дзеркало, буде бачити його з іншої машини ззаду.

gtturbo
добрий вечір,я новачок і хотів би знати, якщо ви мене знаєте, порадьте програму для видалення Swirl на кондиціонером, литими дисками.
дякую

cinqueturbo
добрий вечір,я новачок і хотів би знати, якщо ви мене знаєте, порадьте програму для видалення Swirl на кондиціонером, литими дисками.
дякую

є у продажу, але вони будуть коштувати значно.. фолів в руки і просто..