Прагляд Поўнай Версіі : кіраўніцтва адключэнне матылькоў SWIRL рухавікоў Alfa MJT
msport (exil77grande)
13-11-2012, 12:48
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1267-guida-per-disabilitazione-farfalle-SWIRL-motori-Alfa-MJT
freddyecu
08-12-2012, 14:30
Я магу ведаць, што трэба адключыць гэты клапан, і якія есць перавагі ? Дзякуй авансаў ў
msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:49
Я магу ведаць, што трэба адключыць гэты клапан, і якія есць перавагі ? Дзякуй авансаў ў
калі чытаць пост, мне здаецца, што мунро даў кароткае апісанне.
выдаленне Swirl зніжае рызыку паломкі, выкліканыя іх паломкі; гэтыя клапаны ствараюць узрушэнняў, якія павінны дапамагчы згарання, але схільныя да паломкі; выдаляе іх фізічна гэта робіць таксама трэба выдаліць іх у ECU.
checcosassu
26-12-2012, 12:27
Я да гэтага часу не магу прачытаць файл, я хацеў бы ведаць, калі кіраўніцтва ? таксама сапраўды для jtdm 16 v 147... дзякуй
Я да гэтага часу не магу прачытаць файл, я хацеў бы ведаць, калі кіраўніцтва ? таксама сапраўды для jtdm 16 v 147... дзякуй
А вы ва ўсіх раздзелах з расплывістыя адказы, а не прыбытак, на форуме столькі, каб дабрацца да 50 mess забруджвальных пост, я падняўся з 30 да 2 mess ў наступны раз бан на 3 дні
puccetto86
08-01-2013, 00:14
Backgroop
09-02-2013, 12:06
Прывад з swirll у любым выпадку застаецца падлучаным, у адваротным выпадку эбу дар? адмова або C. C. C, што і, што, калі не выдалілі, вам гэтай мертвай кропкай на нізкіх абарачэннях, і не толькі, я калектары іх выдаленне заўседы, чаму?, адзін bellapulizia ніколі не перашкодзіць, і большасць раз я выявіў, што клапаны адлучаны..
sa80libero
09-02-2013, 14:38
з прывад падлучаны не шпіен....
puccetto86
11-02-2013, 20:19
толькі мяне не здарыцца, я пакажу вам дзве фатаграфіі, каб зрабіць вас бачыць у см я раблю ;)
але пасля выдалення day дросельнай засланкі машыны ўнізе не хапае крутоўнага моманту, што вы робіце? ен кладзе руку на карту, каб павялічыць разрыў ўніз?
sportknight
14-03-2013, 09:15
па праўдзе сказаць ? cos? нязначнай розніцай, што вы можаце пакінуць таксама cos
шчыра кажучы, мяне часам здараецца, калі я спрабую гэтыя машыны з матылькамі з cioco вы адчуваеце няздольнасць пары ўніз, менавіта паміж 1200e 2500 абаротаў у хвіліну, каб гэта было цікава, калі ен кампенсуе пасля выдалення фізічна з адлюстраваннем на гэтых абарачэннях
А....на 1.9 ІМХО ? pi? пытанне бяспекі рухавіка, скажам, каб не мець "mine vaganti"....на 2.4 f? менавіта добра, а не!
simone82
05-04-2013, 13:25
калі ж выдаліць у эбу і застаюцца на калектар, што адбываецца?
checcosassu
05-04-2013, 17:24
аднак, не могуць адарвацца і зрабіць, даюць той жа, што і ў рухавік...
sportknight
05-04-2013, 17:43
прабачце,мы ведаем, што abbassanso крывыя лапаткі адкрываюцца цалкам, таму я думаў,
калі я магу выдаліць і ўстаю крывыя максімальнага значэння павінны заставацца зачыненымі,а затым электрарухавік не павінен быў спрацаваць...няма?
цяпер лапаткі я іх яшчэ не ўстаноўлены, і ў мяне няма магчымасці паспрабаваць, але маяк " - гэта спроба
sighline
20-04-2013, 20:09
Прашу прабачэння за невуцтва, але што рызык вы можаце сутыкнуцца, адключаючы swirl з карты ?
legendaryslave
20-04-2013, 21:43
Прашу прабачэння за невуцтва, але што рызык вы можаце сутыкнуцца, адключаючы swirl з карты ?
рызыкі не зламаць рухавік толькі тое, што ў плане прадукцыйнасці нічога не змяняецца, а прылада для забруджвання
Прывітанне, хлопцы, сення я разабраў калектар впускной маей 159, на жаль, сітуацыя не ? з лепшых на самай справе я знайшоў клапанаў swirl маршруты ад, як вы бачыце на прыкладаемым фота, на жаль, я яшчэ не магу бачыць ўкладанні, каб убачыць кіраўніцтва на адключэнне клапанаў, але ўсе ж хачу савет ад вас, я апошняя заставалася і рамонт, змяніўшы ці я бачу, знайсці precolettore таксама выкарыстаў і я пакідаю ўсе без змяненняў у ecu?
Дзякуй за параду
З павагай hyrosat4097
sportknight
15-05-2013, 22:25
вызваляецца таксама апошні раз і пакінуць усе, як будзе...
мансардных
15-05-2013, 22:35
хлопцы ? амаль як сістэма bmw прадставіла, як мая e60, я ліквідаваны ў поўным аб'еме, і я паставіў з шапкі ў эргаль, каб закрыць адтуліну, не служаць, cippa, і калі яны ламаюцца, вы ў канчатковым выніку ў рухавік і робяць сур'езны ўрон, я хацеў бы ведаць, кім яны былі вынайдзены
але тады я павінен таксама зачыніць egr ў ecu? як гэта працуе?
sportknight
15-05-2013, 22:46
у egr не мае нічога агульнага з swirl, але не зачыніць egr дрэнна не робіць
у эбу не павінен даць мне памылак, але рабіў бы даць мне праблемы seghettamento?
carmageddon
15-05-2013, 23:36
хлопцы ? амаль як сістэма bmw прадставіла, як мая e60, я ліквідаваны ў поўным аб'еме, і я паставіў з шапкі ў эргаль, каб закрыць адтуліну, не служаць, cippa, і калі яны ламаюцца, вы ў канчатковым выніку ў рухавік і робяць сур'езны ўрон, я хацеў бы ведаць, кім яны былі вынайдзены
я вам studierei трохі гідрадынамікі, перш чым рабіць пэўныя заявы!
не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?
не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)
не ў крыўду.
sportknight
15-05-2013, 23:56
вядома, зняць з не ? максімум,вы павінна ў тэорыі хапаць басоў,на практыцы нават я зразумеў...
але, вядома, пазбавіць павышае надзейнасць? аўтамабіль, які каштуе больш? страты на нізкіх...
мансардных
16-05-2013, 00:24
не паставіць іх, у выпадку, выконваюць дакладныя і карысныя для рухавіка cos? як і ўсе карыстальнік.
тое, што вы б знятыя і як рады, што не дазваляе? можам сказаць, дысертацыя на працу або утыліты? калі не avvallate ад тэстаў, не верыце?
не се л я з вамі, гэта ясна, але я не згодны на дэзінфармацыі (у дадзеным канкрэтным выпадку)
не ў крыўду.
я togliendole я заўважыў, лепшы адказ на ўсіх абаротах, прырост у хуткасці? у рэзюмэ, сярод зменены, нізкі расход паліва і, як пабочны эфект, калі cos? мы можам вызначыць яго, зніжэнне тармажэння рухавіком, што амаль не існуе таксама выгляд, наяўнасць акп, за тое, што я змог растлумачыць сваяка ? ступень бакалаўра ў галіне машынабудавання, іх функцыя ? у асноўным у тым, каб стварыць так званы "пусты" на выпуск і падкрэсліць тормаз рухавіка, для астатніх ? праект недасканалым і, магчыма, шкодна для рухавіка, а калі ты ведаеш больш? інжынер, лепш для вас, дэзінфармацыя часам робіць, хто лічыць, што ведаць наступныя правілы тэхнікі, а не тыя рэальныя выпрабаванні, то не ў крыўду будзе ясна, дэ групы могуць быць
carmageddon
16-05-2013, 07:50
быць інжынерам-гэта не значыць ведаць усе, ricordalo!
не ўпадаючы ў банальны, я б сцвярджаць, што сярод усіх тых, вядомых інжынераў, хто больш? і хто менш, усе ведаюць сваю працу, не ? для ўсіх роўны, але кожны з іх спецыялізуецца толькі ў нас? для чаго ? прызначаны, у сваей кампаніі...так што тлумачэнне dell інжынера, бачылі, што не трэба стварыць вакуум, але што-то яшчэ, я б сказаў, што не ? менавіта дакладнае.
я толькі зрабіў выснову, што вы напісалі, што, аказваецца, disinformativa для тых, хто чытае, чаму? я мяркую, што, калі б я чытаў раней, толькі ў вікіпедыі, каб не працытаваць тэхнічны дакумент, якія тычацца матылькоў турбулентнасці, вы б зразумелі, чаму? я напісаў вам, cos?...su мноства форумаў, яны зрабілі свой выбар ужо? шмат гадоў таму, і, ведаеце, ce n ? быў толькі адзін, што я памятаю, што ен ведаў працы матылькоў...і як ні дзіўна не раіў...можа быць, чаму?, хоць і не будучы ing. разумеў, чаму? fluidodinamico прысутнасці....? degustibus non est disputandum....мы хочам толькі пі? пазнанне і менш supponenza (па-мойму)
на l? што swirl ствараюць лепшага згарання, але вы не хочаце ісці менш, чым ад механічнай, этап EGR пакідаюць адкрытымі лапаткі
у swirl і прывітанне...
Асабліва на серыі E46, што пашкоджанні зрабіў у не й? у канчатковым выніку...
затым вы можаце выцягнуць ўжо? уся гідрадынаміка, CO2, NOx...
але, шчыра кажучы, людзей не цікавіць..... проста хочаце менш праблем, менш марнаваць механік для рамонту-гэта, як правіла,...
я ведаю Людзей, якія застаецца хады для EGR маршрутаў, DPF забітыя... рэгенерацыі кожныя 40 км... і г.д....
і расход паліва растуць, а таксама забруджвання, замены алею ў рухавіку да часу.... і cos? далей...
carmageddon
16-05-2013, 08:55
на самай справе гэты выбар ? дачка мае патрэбу ў эканоміі, але робіцца без веды магчымасцяў? што вы губляеце!
на жаль, тое, што вы кажаце ? правільна...perdit? c'? і там будзе?.... і многія не ведаюць рэальныя функцыі...
але, у рэшце рэшт, пакінуўшы ў баку тэорыю і тэст. на працяглы больш? перавагі і недахопы для
сярэдні карыстальнік, які не пу? pi?... я кажу пра людзей, хто выжывае...
St? інжынерам чаргу, распрацаваць эфектыўныя сістэмы па-рознаму...
але потым да хаты costuttrici прыстойна... робяць паварот эканомікі....
bravosport150
16-05-2013, 09:45
прабачце, але ў fiat bravo гэты мац клапанаў swirl я не бачу каля фарсунак, але есць на 1.9 150Cv bravo?
прабачце, але ў fiat bravo гэты мац клапанаў swirl я не бачу каля фарсунак, але есць на 1.9 150Cv bravo?
на брава не ўбачыш ніколі гэтай цаўя, таму што калектар брава і cassocino ў ніжняй частцы калектара
bravosport150
16-05-2013, 10:25
azzz але жадаючых, як я магу зрабіць для таго, каб праверыць ці ўсе swirl працуюць, у тым сэнсе, што адкрываюцца і зачыняюцца добра? Чаму? раніцай на некалькі секунд транспартных машыны, а то ў мяне дзіўная цяга на 2800rpm, я не хацеў бы, што можа залежаць ад гэтых парушальнікаў.
З МНС можна? ўбачыць, калі ўсе 4 працуюць?
4112
azzz але жадаючых, як я магу зрабіць для таго, каб праверыць ці ўсе swirl працуюць, у тым сэнсе, што адкрываюцца і зачыняюцца добра? Чаму? раніцай на некалькі секунд транспартных машыны, а то ў мяне дзіўная цяга на 2800rpm, я не хацеў бы, што можа залежаць ад гэтых парушальнікаў.
З МНС можна? ўбачыць, калі ўсе 4 працуюць?
Bravosport нават мой seghettava мала ? павялічылася і дзіўнае імкненне тых колаў сітуацыя на мой калектар ? гэта ў дадатку
4112
мансардных
16-05-2013, 13:41
быць інжынерам-гэта не значыць ведаць усе, ricordalo!
не ўпадаючы ў банальны, я б сцвярджаць, што сярод усіх тых, вядомых інжынераў, хто больш? і хто менш, усе ведаюць сваю працу, не ? для ўсіх роўны, але кожны з іх спецыялізуецца толькі ў нас? для чаго ? прызначаны, у сваей кампаніі...так што тлумачэнне dell інжынера, бачылі, што не трэба стварыць вакуум, але што-то яшчэ, я б сказаў, што не ? менавіта дакладнае.
я толькі зрабіў выснову, што вы напісалі, што, аказваецца, disinformativa для тых, хто чытае, чаму? я мяркую, што, калі б я чытаў раней, толькі ў вікіпедыі, каб не працытаваць тэхнічны дакумент, якія тычацца матылькоў турбулентнасці, вы б зразумелі, чаму? я напісаў вам, cos?...su мноства форумаў, яны зрабілі свой выбар ужо? шмат гадоў таму, і, ведаеце, ce n ? быў толькі адзін, што я памятаю, што ен ведаў працы матылькоў...і як ні дзіўна не раіў...можа быць, чаму?, хоць і не будучы ing. разумеў, чаму? fluidodinamico прысутнасці....? degustibus non est disputandum....мы хочам толькі пі? пазнанне і менш supponenza (па-мойму)
вы заўважылі выразна, што ты на форуме нашмат больш? "сказаў" гэта, па ўсім, што вы напісалі, вы не заўважыце ніякай дакладнай інфармацыі, сказаўшы, што supponenza цябе падару з задавальненнем, вы паказалі, наколькі добра вы і эксперт, мабыць, у іншы форум"insegna"....... (па-мойму)
мансардных
16-05-2013, 13:47
на l? што swirl ствараюць лепшага згарання, але вы не хочаце ісці менш, чым ад механічнай, этап EGR пакідаюць адкрытымі лапаткі
у swirl і прывітанне...
Асабліва на серыі E46, што пашкоджанні зрабіў у не й? у канчатковым выніку...
затым вы можаце выцягнуць ўжо? уся гідрадынаміка, CO2, NOx...
але, шчыра кажучы, людзей не цікавіць..... проста хочаце менш праблем, менш марнаваць механік для рамонту-гэта, як правіла,...
я ведаю Людзей, якія застаецца хады для EGR маршрутаў, DPF забітыя... рэгенерацыі кожныя 40 км... і г.д....
і расход паліва растуць, а таксама забруджвання, замены алею ў рухавіку да часу.... і cos? далей...
але няма, альфа, ты не чытала кіраўніцтва па эксплуатацыі? і, ей-богу! калі есць ? прычына, вядома, не для таго, каб шкоду, gravi.......... ops, магчыма, есць менавіта тое,....
bravosport150
16-05-2013, 15:10
4112
Bravosport нават мой seghettava мала ? павялічылася і дзіўнае імкненне тых колаў сітуацыя на мой калектар ? гэта ў дадатку
4112
таксама ў вас есць добра?
Прабачце, але я не магу праверыць, ці яшчэ фатаграфіі форум!!!!!
але вы разабралі, што для прагляду клапаны swirl?
але няма, альфа, ты не чытала кіраўніцтва па эксплуатацыі? і, ей-богу! калі есць ? прычына, вядома, не для таго, каб шкоду, gravi.......... ops, магчыма, есць менавіта тое,....
;) ;) ;) ;)
таксама ў вас есць добра?
Прабачце, але я не магу праверыць, ці яшчэ фатаграфіі форум!!!!!
але вы разабралі, што для прагляду клапаны swirl?
брава я 159 1900 150CV я зняў впускной калектар і ўбачыў swirl
bravosport150
16-05-2013, 18:29
але вы былі заблакаваныя ўсе swirl або прывад не працуе?
мне машыну было добра, потым ен пачаў надаваць гэтай дзіўнай цягі да 2800 аб / мін, то ў апошні час пачаў seghettare пастаянна на нізкіх reggimi то я спрабаваў egr так як я avevanio сказаў, што можа быць нават добра, што я ўзяў egr новы pierburg і, перш чым атрымаць, я хацеў зрабіць ўборку ў калектар ўсмоктвання, smopntandolo я знайшоў ўсе лапаткі маршрутаў, цяпер заўтра рамонт, усе, і мы бачым, як яна ідзе я трымаць вас у курсе.
bravosport150
17-05-2013, 17:31
але rimonti лапаткі зламаныя, і пакінуць адчыненымі?
Выбачайце, але тыя, палітра маршрутаў з якога матэрыялу зроблены?
Але скончыліся ў рухавіку?
mariodarkblue
17-05-2013, 18:58
Добры дзень, брава...лапаткі з'яўляюцца алюміній і...я на маім брава я зняць калектар, і складаецца з двух частак, пластыка і алюмінія, на якім размешчаны ўсе swirl...мае яшчэ не былі заблакаваныя...але не хапала зусім няшмат...я estirpate адзін раз, абцугі і адверткі...сабраў прывад, на яго месца..промывают калектар ў растваральнік, які быў lercio і заткнуты хай смокча...і ўстаноўлены ўсе....розніца адчувацца, чым раней....лінейны прадастаўлення і мне здаецца, што зарабіў quaclosina.
legendaryslave
17-05-2013, 19:15
Добры дзень, брава...лапаткі з'яўляюцца алюміній і...я на маім брава я зняць калектар, і складаецца з двух частак, пластыка і алюмінія, на якім размешчаны ўсе swirl...мае яшчэ не былі заблакаваныя...але не хапала зусім няшмат...я estirpate адзін раз, абцугі і адверткі...сабраў прывад, на яго месца..промывают калектар ў растваральнік, які быў lercio і заткнуты хай смокча...і ўстаноўлены ўсе....розніца адчувацца, чым раней....лінейны прадастаўлення і мне здаецца, што зарабіў quaclosina.
вы ? праўда, калі чысціце ўсе, машына зноў пачынае дыхаць, як я гэта заўважыў я таксама
carmageddon
17-05-2013, 19:19
але грошы вы не атрымліваеце нічога...максімум аднаўленні есць? што, з няспраўнасцю, быў страчаны!
нагадаем, што паказваю вам, што я зрабіў у macchian да гэтага часу:
замяніў precollettore ўсмоктвання
замяніў клапан egr
я таксама спрабаваў іншы датчык выдатку паветра ў мяне (дыягназ dibimetro мне паказвае значэння амаль роўныя паміж паветра вымяраецца і аб'ектыў)
замяніў датчык тэмпературы вады рухавіка
замяніў датчык ціску наддува на впускном калектары) - (гэты датчык паказвае мне справы? больш ціск-гэтай мэты я не праверыў са старым, заўтра раблю)
у вас есць прапановы па нагоды?
Дзякуй
адна рэч, я забыўся, у мяне турба, што свішча трохі, і, калі я ускоряю ход і decelero часам я чую шум, металічныя тармажэння, яшчэ інжэктар карэктуе трохі больш? па параўнанні з іншымі, але вельмі хутка, адзінае, як я магу праверыць датчык ў магістралі высокага ціску, калі ен працуе, а заўтра я раблю screen дыягназ
знешні выгляд нейкі намек
sportknight
18-05-2013, 00:49
не хацелася б мне, бабка, вакол і металічны шум,але для curiosit?,пасля ўсіх саветаў зняць лапаткі і вопыт страціў, бабка, чисс? дзе, што ж вас прывяло назад у калектар з усімі лапаткі, і рызыкаваць зноў??
вы хочаце сказаць, што, можа быць, адна бабка запала ў турба? каб трымаць аўтамабіль у арыгінале
sportknight
18-05-2013, 10:50
Але што мы ведаем у originalit?.......вазьмі лапаткі ў калектар стары і мацавання,
Гэта ? мае бягучае становішча ў дыягностыцы ціск наддува вымяраецца ? адрозніваецца ад мэты, што вымяраецца ад датчыка які стаіць на впускном калектары?
4140
sportknight
18-05-2013, 13:21
я б не хацеў, што б яна засталася адкрытай, і перепускного клапана або, што есць ва ўсякім выпадку некаторыя prblema да крыльчаткі
nasone147
18-05-2013, 17:52
mih mah?
прывітанне і Дабро запрашаем
rebirthafterrevenge
19-05-2013, 11:23
Хлопцы, я на маей 147 агорнутыя я адчуваю, што, як мінімум, на рухавік падае нерэгулярна. на практыцы вагаецца 50 -80 абаротаў.. але не заўседы робіць гэта, і робіць гэта, як на гарачы рухавік, што халодны! зменены рэгулятар дызель помпа, а таксама датчык rail, фарсункі ок. probabli, што яны swirl? відавочна, не ? permante дэфект. агорнутыя такой f? і агорнутыя няма! вядома, я адчуваю, што гэта-небудзь адхіленняў? як мінімум! дзякуй усім
nasone147
21-05-2013, 23:07
mih mah?
прывітанне і Дабро запрашаем
bravosport150
22-05-2013, 09:55
хлопчыкі, я кідаю іх...выпадку можа быць датчык выдатку паветра адказчыка?
можа, але ў маім выпадку я спрабаваў нават другі, а затым у дыягназ, як значэнне масы паветра вымяраецца і аб'ектыў знаходзяцца
я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран
Dragonfly
23-05-2013, 20:11
не ў крыўду.
Згодны цалкам alice , калі есьць прычына, то будзе", адзіная праблема, і не мала, і іх распад, можа іх у іншы матэрыял, можа быць, трывалей, не ведаю,
аднак dovvrebbero знайсці якое-небудзь рашэнне больш надзейна.
мансардных
23-05-2013, 20:30
рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным
Dragonfly
23-05-2013, 21:41
рашэнне, якое знайшлі для позніх мадэлях ? іх выдаленне, па-відаць, было адзінае магчымае рашэнне, праект ідэальнага ў гэтым свеце не існуе, нават інжынеры не памыляюцца, і тое, што мама, bmw не зрабіў ніякай афіцыйнай скаргі на гэтую праблему, кажа аб спекуляцыі для мэтаў чыстай прыбытку на запасныя часткі, а затым кожны з іх ? ****** думаць так, як лічыць патрэбным
І праўда, што BMW не зрабіў нічога, але мама Fiat зрабіў гэтак жа
мансардных
23-05-2013, 21:51
факт ? што некаторыя не разумеюць, камерцыйныя стратэгіі, якія яны за гэтыя недахопы, у некаторых выпадках гэтыя часткі cagionevoli ўстанаўліваюцца спецыяльна для таго, каб прыцягнуць кліента на замену led zeppelin з яго заробку для дылераў, і дома маці, і той факт, што гэтыя недахопы не былі, ідуць заклікі афіцэраў, кажа аб шматлікіх рэчах
Dragonfly
23-05-2013, 21:56
Я думаю, што праект клапанаў, так жа добра, як я сказаў раней, на паведамленне n*65, павінны, вядома, змяніць яго ў лепшы бок, я скажу вам, чаму? я апынуўся на BMW320d 150hp,
павярнецеся, выпраўцеся swirl car ўзнікалі ў вас на нізкіх абаротах трохі лянота, і спажываў трохі больш, яго чорны дым з выхлапных газаў, а таксама да мінімуму.
мансардных
23-05-2013, 22:00
запусціўшы карту ў doc вырашае ўсе самым лепшым чынам, мой спажываў менш, і было больш? наладзіць на нізкіх абарачэннях, я кажу 3000, што, магчыма, паводзіны адрозніваецца ад 2000, я выконваў тую ж задачу ў іншым, які мае bmw 320d, як ваша, але кали і недахопаў, вамі згаданыя , не прадстаўлены
Dragonfly
23-05-2013, 22:34
Праблема вырашана з картай легкія, ен адчуваў сябе крыху пара, яшчэ і не курыў, як мінімум, diciammo, які ішоў недалека, але кліент скардзіўся, чаму? ен казаў, што расход паліва не былі палепшаны, вы ведаеце, як кліентаў толькі б не плаціць......
мансардных
23-05-2013, 22:55
heehehhe разумею цябе ;-) яны заўседы робяць cos?, але што ? адзін іх дэфіцыту
я хацеў бы ведаць, ветліва, калі я магу бачыць экран
вось
4205
дзякуй, але я меў на ўвазе ў titanium?
Dragonfly
26-05-2013, 14:46
heehehhe разумею цябе ;-) яны заўседы робяць cos?, але што ? адзін іх дэфіцыту
І ўжо,але я, прыняўшы новы метад, вы хочаце змяніць добра, спачатку плаціце, а потым ты мне, што ты думаеш, гаррет??
michele30
14-06-2013, 14:00
цот я croma з код памылка p2004 я разабралі калекцыянеры і я ачышчаны ўсе чаму? была бойня, машына мае толькі 60000 км, перш, чым я даваў l памылка p2004 , p2013 і тое, клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, я зрабіў дыягностыку ўключыць, каб убачыць, калі клапаны матылек працавалі і ўсе ок , то я бачыў, што сістэмы рэцыркуляцыі ог заставалася адкрытай, і я думаў, што ен запэцкаў ўвесь калектар.
разабраў калектар чысты, усе клапаны працавалі ўсе добра, і я сабраў.
цяпер... вяртаецца кліенту з праблемамі strattonamenti ад 1600 абаротаў на 2500 абаротаў і індыкатар рухавіка, што вы ? гарыць час ( калі ен быў на шашы ) і памылка p2004 .
зробленая дыягностыка ўключыць яшчэ і клапаны працуюць добра, можа быць, што зачароўваюць нават зараз, што ? усе чыста?
можа быць засланка з прывадам, электроннай пошты ў монтэ впускного калектара . пошта-то значэнне
вы таксама можаце паспрабаваць часова закрыць egr з ліст і паспрабаваць машыны, каб паглядзець, як ен сябе паводзіць .
акрамя таго, я меў тыя ж праблемы, я выдаліў матылькоў і ў мяне не было больш праблем.
Прыводжу вопыт сваяка, Croma 150.
Ен спрабаваў зрабіць гэта выдаліць з механічна праз карту, так і фізічна, гэтыя знакамітыя "valvoline", меў праблемы на адной з іх.
БЕЗ іншых змяненняў у прадукцыйнасці ад таго, што я ведаю (у тым сэнсе, што карту НЕ было зменаў у дадзеным накірунку для яго выбару і волі?, я ведаю, што ? дзіўна, але баіцца сапсаваць рухавік, робіць шмат км і выкарыстоўвае аўтамабіль для працы)
Добра, у сваю дыктуе паказала МЕНШ, стральба на малых абарачэннях і падчас здымкі, асабліва з аўто зарад, і ў гару.
Даў гэта зрабіць, выправіць, наколькі пашкоджаны і аднаўленню клапанаў, як у крыніцы (холдынг зачынены толькі EGR)
Цяпер ? зноў задаволены (у чаканні risucire прымусіць яго супаставіць аўтамабіль...)
michele30
16-06-2013, 10:17
для таго разрыву, я думаю, гэта клапан egr , тыя, выпраўленая не pro prio вялікае, што.
зараз гэты набор, калі мне трапляе ў машыну, я бачу, няшмат.
праблема ? l памылка клапана swirl cio? у p2004 або p2013, што мяне турбуе, пасля чысты усе калектара, я не разумею, чаму? яшчэ я з-за гэтай памылкі, можа быць прывад? або менавіта тыя клапаны, так што пранізваюць, але не разумею, як гэта магчыма?
прывітанне ўсім, сення раніцай у дужках нядзелю...адзін з маіх кліентаў-уладальнік брава 150cv патэлефанаваў мне, сказаўшы, што аўтамабіль праходзіў не больш за 3000 rpm....я зрабіў дыягназ ? я знайшоў гэтыя памылкі P2101 P2112 P2107 (матылек матарызаваныя), каб мой вопыт, я памятаю, што, калі ен прыйшоў з faralle swirl я знайшоў з іншых кодаў памылак....і з іншымі сімптомамі,.....
dvdtuning
25-06-2013, 22:06
Хлопцы, на брава 1.6 mjet 120cv ? дастасавальна рашэнне выдалення?
у двух словах гэта добра, гэта добра, адзін ці два разы ў дзень, а вы ? м? пастаянны аўтамабіль пачынае strattonare і губляе магутнасць, не загараецца ні адзін індыкатар. Выключаецца, зноў ўключаецца, і аўто цягне, як у крыніцы.
Аўтамабіль сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны і ? ок, dpf, значэння ў норме. Я хацеў бы паспрабаваць выдаліць swirl, але на гэты рухавік я не знайшоў рашэння "ecu" боегаловак.
Рэкамендую зняць впускной калектар і даць яму паглядзець.
Хлопцы, на брава 1.6 mjet 120cv ? дастасавальна рашэнне выдалення?
у двух словах гэта добра, гэта добра, адзін ці два разы ў дзень, а вы ? м? пастаянны аўтамабіль пачынае strattonare і губляе магутнасць, не загараецца ні адзін індыкатар. Выключаецца, зноў ўключаецца, і аўто цягне, як у крыніцы.
Аўтамабіль сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, сістэмы рэцыркуляцыі ог дэмантаваны і ? ок, dpf, значэння ў норме. Я хацеў бы паспрабаваць выдаліць swirl, але на гэты рухавік я не знайшоў рашэння "ecu" боегаловак.
на маей.. перш чым рабіць карту.. havevo знятыя (без dpf no egr) арыгінальныя карты з коламі ад 19.. ніякіх праблем, за выключэннем таго, што ен страціў некаторы ажыўленне вакол вас 2500 абаротаў... вырашыць, супаставіўшы, не дакранаючыся кіравання swirl..
dvdtuning
26-06-2013, 13:45
Сення я пачаў разбіраць, але не бачыла, электрарухавік гэтыя swirl, тады я патэлефанаваў у майстэрню fiat і сказаў мне, што bravo 1.6 mjet соответс ад 2010 года, тыя, папярэднія-няма!
mariodarkblue
28-06-2013, 17:55
я на маей машыне я знятыя, але толькі фізічна, а не карту....але калі адысці ад карты я выгады ў выдачы? і калі вы, як і яны здымаюць з карты? у мяне 159 1,9 jtdm 138.889
mariodarkblue
30-06-2013, 11:06
прывітанне savek...я знятыя спачатку фізічна, а потым карту...але я скажу вам, што вы можаце спакойна знялі толькі disicamente..нічога не змяняецца;)
tidus1985
18-08-2013, 23:47
тады, кажу, чынам, метад, на самай справе, гідрадынамікі кажа, што любое цела ўнутры трубы, запавольвае паток, cheesso як газ або вадкасць, калі затым выканаеце дзеянні запаволення, накіраваныя на гэта ? іншы рахунак
sa80libero
05-09-2013, 14:26
шкада, што я не мог бачыць, я быў бы ў дапамогу, я спадзяюся, у адзін цудоўны дзень есць таксама і правы, неабходныя
Я раблю ўсе проста. Адлучыце памылкі на закрылкі турбулентнасці. Затым выдаліць механічна ад рухавіка. Затым chiptyuning легка. І кліенты вельмі задаволены.
faberecu
29-09-2013, 18:43
тады, кажу, чынам, метад, на самай справе, гідрадынамікі кажа, што любое цела ўнутры трубы, запавольвае паток, cheesso як газ або вадкасць, калі затым выканаеце дзеянні запаволення, накіраваныя на гэта ? іншы рахунак
Мы кажам, што памяншаючы дыяметр трубаправода памяншаецца аб'ем , але павялічвае хуткасць? затым, калі рухавік па-ранейшаму працуе як атмасферны, або нізкага ціску , для аптымізацыі патокаў у патроннік трэба пэўную хуткасць? паветра , распрацаваны спецыяльна для паляпшэння згарання і выкідаў ,а затым адкрыць, калі ен мае патрэбу? патоку ,калі пад ціскам ен таксама мае вялікую хуткасць? паветра
faberecu
29-09-2013, 18:55
Паглядзець "Бярнулі"
tidus1985
29-09-2013, 19:37
расследаванне тут зніжэнне хуткасці дата ад цела "матылек" кампенсуецца ад матацыкла "original" ( рух падобна на рух тарнада, а не як нармальны матацыкл tuble, што челка па абодва сцены, поршань і сыходзіць) усярэдзіне цыліндру, які, памешваючы, лепш паветра вырабляе mgliore згарання, расследаванне, калі вы не мелі праблем прыроды "механіка", які разрыў матылькоў ж не было б сэнсу замацаваць
Pi? што парушэнне аат стрыжань каманды, праблема заключаецца ў паступовай памяншэнне карысны раздзел у калектары, з-за morchie.
Пасля 100 тысяч км эксплуатацыі з egr актыўны, карысны раздзел астатнія ? gi? значна зніжаецца нават без дапамогі любімых матылькоў swirl!
faberecu
29-09-2013, 20:27
Турбулентнасць стварае для арыентацыі і розніца ў хуткасці рухаў , аднак, калі ўсе было выдатна нам, што мы будзем рабіць ???
Я ведаю, проста глядзець, галоўка 1.6 2.0 або ford-psa.
Справа ў тым, што робіць swirl, не ? паркоўка, патрабуе энергіі, і, калі матор ? gi? забітыя, калі гэтая энергія не c'? pi?, і вы атрымаеце лепшы вынік, проста праводзячы больш? паветра можна пыласосам.
Гэтага патрэбны дызель, а не іншы...
невялікі савет тым, хто павінен займацца гэтай мадыфікацыі механіка, пасля выдалення ўсіх swirl фізічна ад калектара, як я зрабіў, вы павінны зачыніць 4 адтуліны, змяшчае 4 штыроў з swirl ж варта свіст на впуске, савета шруба знізу, з аброці-філе
?????
я не думаю, што ніхто ніколі і не марыў ўсталюеце впускной калектар з 4 прыгожых адкрытых адтулін!
Таксама, чаму? для таго каб зняць c'? прыгожая праца, каб зрабіць......
Ў маей майстэрні ўжо 3, што, што прыходзяць з swirl знятыя, без, што-адкрытым дзіркі і сьвішчуць, як пракляты
linus146
05-10-2013, 17:27
прывітанне ўсім , але я думаю, што я магу адкрыць даведку па прычынах, звязаных з маіх некалькіх паведамленняў
я хачу сказаць, што мая пра гэта казаць, што гэта вельмі цікава, і ў цяперашні час шырокае распаўсюджванне на bmw 320d мне асабіста ўсе гэта адбылося, што яна праглынула шруба, які трымае засланка адкрыта і roto рухавік)
mercedes c 220 cdi матылькоў, якія былі зачыненыя з-за бруду, з-за 320000km, і машына пайшла ў recovery і ўсе-вез-у гэты аўтамабіль, я выдаліў матылькоў, чысты добра калектары і правеў электрарухавік прывада і падлучаны машына працуе выдатна)
у дадатак да альфа-я думаю, што гэтая сістэма можа сення adotato ад многіх іншых аўтамабіляў, і вы павінны ацаніць, у выпадку, калі іх выдаліць, або іх проста адкрытымі
напрыклад, у bmw 320d як сказалі даюць робіцца шрубы аслабляюцца і могуць увайсці ў патроннік, а на mercedes 220 cdi матылькоў sonotenute ўстала на месца і пластмасы
у мяне есць кліент, які на 159 mj 1900 150cv была праблема з swirlf і проста папаліраваць впускной трубаправод і праз некалькі дзен машына зноў ідзе ў recovery
у гэтай машыне, напрыклад, я павінна была трымаць ( як ужо параіў сябар форуму) дросельныя засланкі адкрыты стацыянарныя і я падлучаны прывад электрычны
проста я раблю працу, я паведамляю вам аб поспеху выніку
дзякуй
Я раю, што калі ўжо вы там eliminale столькі diesel хоча, каб паветра не згаджаецца, то разабраць і ўсе пачаць нанова, таму што блакуюць з-за асадку і zozzerie розных
linus146
05-10-2013, 19:47
у выпадку канкрэтнага 159, па мне, праблема!!!' дзярмо, бачыў, што былі ачышчаны калектары
але павінен быць прывад адмовы
на жаль, не я бачыў машыны ў апошні час, але, як толькі я магу я зраблю добры дыягназ
L прывад дае збой памылку ў ecu, але не ricovery
linus146
05-10-2013, 21:05
паўтараю, што тут я зрабіў дыягностыку
ведаючы, што гэты адказ кабан' папярэджанне
але, па мне, трэба было аддаць
Ну, пакінуць адтуліны пад паветраводы адкрыты ? праца САБАКІ, з усе, чым для сабак, ясна.
Ва ўсіх астатніх выпадках я лічу, што гэта ў цяперашні час вядома, што вы можаце выдаліць яго цалкам і фізічна, і рухавік не мае праблем. Сапраўды!
Затым ен ацэньвае ў выпадку, калі вам ўдасца levarle або пры блакаванні адкрыты.
У многіх рухавікоў Alfa неабходна зняць помпу высокага ціску, каб падняць калекцыянераў, і, такім чынам, паўтарыць размеркавання, таму я, як правіла, блок адкрытых з сіліконам.
Ну, пакінуць адтуліны пад паветраводы адкрыты ? праца САБАКІ, з усе, чым для сабак, ясна.
Ва ўсіх астатніх выпадках я лічу, што гэта ў цяперашні час вядома, што вы можаце выдаліць яго цалкам і фізічна, і рухавік не мае праблем. Сапраўды!
Затым ен ацэньвае ў выпадку, калі вам ўдасца levarle або пры блакаванні адкрыты.
У многіх рухавікоў Alfa неабходна зняць помпу высокага ціску, каб падняць калекцыянераў, і, такім чынам, паўтарыць размеркавання, таму я, як правіла, блок адкрытых з сіліконам.
Backgroop
06-10-2013, 12:55
Не сілай, не ідзе дэмантаж размеркавання, вы проста блакуе шкіў на шаблоне рухавіка і адкруціць гайку мацавання паміж помпы і шківа, утрымліваючы шкіў з anticoppia, каб зняць калектар, паставіў крыху больш? паўгадзіны..
не лічу яго складаным, каб складана, а не ў 2.4 jtdm alfa 159 і інш., дзе, каб зняць калектар, трэба цягнуць ўніз? рухавік, але я не sognerei блакаваць рэчы, конус сіліконавыя масцікі або дроту ? праца Сабак..
....адкруціць гайку шківа без зняць рэмень....
і ты давяраеш назад ў рух рухавіком без змены рэмень....
нават калі гэта і так? вы, здаецца,
Backgroop
06-10-2013, 13:40
....адкруціць гайку шківа без зняць рэмень....
і ты давяраеш назад ў рух рухавіком без змены рэмень....
нават калі гэта і так? вы, здаецца,
Вядома, я давяраю тое, што я раблю.. ад дзеяння альфа-порт фіксатар шківа ў шаблон з дапамогай двух нітаў з 6x2 проста..
Nn сілы я зрабіў, забраўшы ў палон
linus146
06-10-2013, 22:46
калі ўсе змяняецца рэмень, азначае, што ен ў некалькіх км
затым важна-даць напружанне, стары рэмень
у некаторых кіраўніцтвах сказана на рэжым, каб усталяваць дыстрыбутыў, які ўжо быў выкарыстаны
калі ўсе змяняецца рэмень, азначае, што ен ў некалькіх км
затым важна-даць напружанне, стары рэмень
у некаторых кіраўніцтвах сказана на рэжым, каб усталяваць дыстрыбутыў, які ўжо быў выкарыстаны
не, абавязкова трэба аднавіць напружанне на рамень, калі вы выкарыстоўваеце спосаб, апісаны Backgroop (што і як кажа, у доме маці) рамень не слабее і застаецца на сваім месцы, як калі б вы не разабралі нічога.
Звычайна рэмень, пры зняцці змяняецца, я заўседы рабіў так, па крайняй меры, што не мае да 10000 км
Звычайна рэмень, пры зняцці змяняецца, я заўседы рабіў так, па крайняй меры, што не мае да 10000 км
той факт, што рабіць так не демонтируйте рэмень, не ўплывае на стральбу і практычна не чапаць.
Вы на самай справе, нават паказваючы шкіў rail не рухаецца і праўда зрабіў я, забіраючы палонных, калі вы хочаце lle быць упэўненыя ў тым,
Я думаю, што вы страціце MAF на малой хуткасці? рухавік
rdponline
16-12-2013, 22:05
усім прывітанне я новы на форуме, але я магу прынесці мой досвед адносна гэтых калектараў...
я сваім кліентам даю калектар промывают ультрагукавой ачысткі, я адкрываю і абмен ўшчыльненне, што, будучы гумовыя rammollisce, і я стаўлю сіліконавыя. я зачыняю ўсе рэзьбавыя злучэння і mappo эбу, зняўшы egr і swirl... запэўніваю вас, што адраджаецца, дыхаць лепш рухавікі, яны больш поўныя і вадкасці, падзенне ўніз не адчувае нічога, а таму, што ў сваей гонцы поршань усмоктвае заўседы адно і тое ж колькасць? паветра, завіхрэнні ствараюць толькі tubolenze, якія служаць у нізкіх абарачэннях... але на самай справе розніца не адчуваецца іх адсутнасць... спадзяюся, што было карысна
kingsnake
03-01-2014, 15:12
усім прывітанне я новы на форуме, але я магу прынесці мой досвед адносна гэтых калектараў...
Pi? усе пытанні выкідаў, па-мойму, з турбулентнасцю сумесь гарыць лепш і вырабляе менш адходаў.
Розніца ва ўраджайнасці ? невялікі, але, вымераючы значэнні, варта адзначыць, дыму, розных...
прабачце, я пачатковец на форуме, але гэтая тэма мяне закране наўпрост, але існуе праграмнае забеспячэнне, якое адключае swirl як Egr і Dpf? Гэта трэба зрабіць, каб прымусіць у 2d? Дзякуй
Egr і dpf-тое, c e але swirl няма-толькі ўручную
я спадзяюся, што яны хутка спецыялізаванае праграмнае забеспячэнне, то!!! Калі я не ўпэўнены есць? што я раблю, я кажу, - стоп!!
msport (exil77grande)
14-01-2014, 22:54
я спадзяюся, што яны хутка спецыялізаванае праграмнае забеспячэнне, то!!! Калі я не ўпэўнены есць? што я раблю, я кажу, - стоп!!
вы не можаце адчуваць сябе камфортна, нават з sw.
kingsnake
14-01-2014, 23:12
Але што трэба, каб паставіць на 0 карту ў 2d?
msport (exil77grande)
14-01-2014, 23:21
Але што трэба, каб паставіць на 0 карту ў 2d?
і што там хоча знайсці карты swirl на розных дыспетчараў ecu?
kingsnake
14-01-2014, 23:31
і што там хоча знайсці карты swirl на розных дыспетчараў ecu?
Гэта я меў на ўвазе, ці не ? складана
але ? дастаткова прывесці ў 0 крывых, якія знаходзяцца на канкрэтны адрас, або bisigna змяніць іншыя параметры, якія былі раскіданыя па карце?
biondo83
15-01-2014, 08:22
але ? дастаткова прывесці ў 0 крывых, якія знаходзяцца на канкрэтны адрас, або bisigna змяніць іншыя параметры, якія былі раскіданыя па карце?
Гэта прывесці да 0 карту, і нічога больш.
калі месца маей карце, вы можаце даць мне адрасы swirl? Або ? самым маляўнічым вінаградніку ад правілаў?
biondo83
20-01-2014, 09:33
добры вечар, я выдаляю толькі лопасці ? вечка добра ўсе, але прывад, калі ен працуе nn c? трэба выдаліць яго ад ecu
У вас есць 2 варыянты:
1) без унясення змяненняў у карты ecu, вы можаце прыступіць да фізічнай ліквідацыі рэбраў, пакідаючы, аднак, падлучаны раз'ем электрычны самакат, каб пазбегнуць кантрольныя лямпы гараць;
2) адключыце ўсе swirl ад ecu, і вы не павінны рабіць нічога іншага.
перакладаючы на адрасы, на гэтай карце, якія крывыя павінны прывесці да 0?
leandro89
21-01-2014, 21:08
паведамленне выдалена
? добрае правіла, прадставіцца, перш чым пісаць на форуме
мне ніхто не можа? працягнуць руку, каб паказаць мне, крывыя, ад скіду?
але гэтую тэму нікога не цікавіць?
паштовы файла makkina c, давайце паглядзім,
я ўжо? адправіў, паглядзіце, як выглядае нейкі папярэдні пост, аднак
файл ori выдалены
chiptuning.cro
30-01-2014, 12:34
Крывой ачысткі для swirl і 1E79E2 ў 1E7B2C... усе гэта прыводзіць да 0 і і' зроблена...
Я не магу спампаваць вашыя файлы, але я ў КРЫЧЫ АЛЬФА GT, 150 К.С., EDC16C39 ж HW:0281012883 SW:1037386726 і павінна быць роўна....
kingsnake
30-01-2014, 13:41
Машына піша з c і H, італьянскі ? важна на форуме
Крывой ачысткі для swirl і 1E79E2 ў 1E7B2C... усе гэта прыводзіць да 0 і і' зроблена...
Я не магу спампаваць вашыя файлы, але я ў КРЫЧЫ АЛЬФА GT, 150 К.С., EDC16C39 ж HW:0281012883 SW:1037386726 і павінна быць роўна....
Дзякуй за параду, проста ў мяне есць трохі часу, каб? гэта выпрабаванне, і мы ўбачым. На *********** якія параметры я павінен праверыць, каб пераканацца, што адкрыты пастаянна? Дзякуй.
выбачайце, я так acchiata хутка на маю карту, але я думаю, што апошні адрас 1E7B2E. Упэўнены?
прабачце, я даў "паглядзім". Паспяшыш-людзей дрэнныя жарты!!
не c'? ніхто? Якія параметры праверыць на *********** для праверкі swirl адключаныя і адкрыты? Я не збіраюся ўносіць змены на карту, не маючы доказаў 9!!!
Я лічу, што гэта шлях больш? правільна, каб працаваць на картах. На маей машыне ў мяне адключаецца Egr, а затым праверыў з дыягназам. Як св. Тамаш!!
leandro89
01-02-2014, 11:19
я ўжо? адправіў, паглядзіце, як выглядае нейкі папярэдні пост, аднак
файл ori выдалены
файлы крычы ідуць, размешчаныя ў банку дадзеных, калі не было ўжо, у абмеркаванне варта уставіць спасылку з нумарам посту, ? магчыма, што гэта невялікае правіла, не прыходзіць у галаву?!?!?!
трохі эластычнасць?, не ? што вы можаце памятаць усе, нават, чаму? часам ўзятыя з абмеркавання некалькі правілаў, якія могуць пазбегнуць!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?42-Alfa-147&p=80920#post80920
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?42-Alfa-147&p=80920#post80920
карту ? пост #27
chiptuning.cro
01-02-2014, 15:47
выбачайце, я так acchiata хутка на маю карту, але я думаю, што апошні адрас 1E7B2E. Упэўнены?
Ды я пацвярджаю, што' l крайні indirzo карты swirl і 1E7B2E але ўжо 0, і не трэба яе выправіць...
Вы можаце таксама прывесці да 0 дыяпазон найбуйнейшым у карту, нават да першых viccine крывыя, як' права' налева, таму што гэта ўсе ў 0.
chiptuning.cro я хацеў бы змяніць карту, каб потым праверыць яго ад вас, калі мяне працуе добра: вы можаце спампаваць карту або у вас есць абмежаванні, як я?
chiptuning.cro
01-02-2014, 22:35
chiptuning.cro я хацеў бы змяніць карту, каб потым праверыць яго ад вас, калі мяне працуе добра: вы можаце спампаваць карту або у вас есць абмежаванні, як я?
няма, я яшчэ не магу спампаваць карты, я пачатковец яшчэ ;), але, вядома, калі месца, хто-тое, што' можа', вам скажа, калі вы добра зрабілі ці не, таму што я бачу, што' гэта добры форум з людзьмі, якія " хочуць дапамагчы і падрыхтаваны добра...
Прывітанне на маей 159 я знайшоў цаўе з swirl зласлівым і вельмі чорнага масла на першай ( тая бок egr-х, так бы мовіць). Я не памылкі ў эбу, і калі я спрабую рухаць адверткай зверху, вольныя, і кожны быў у становішчы " d"
У іншым месцы. Я магу заблакаваць па асобнасці і з знешнімі сілікону нават, чаму? здаецца, sfiatino трохі бачыў алей празмерным, што я знайшоў на першай? Дзякуй
overbooster
20-06-2014, 13:13
а я таксама клапаны выдаленыя фізічна, і камутацыя, і клапан laciate крычы на BMW 320d адчувае сябе так жа, розніца можа быць, чаму? parzilizzano занадта
Я раскажу свой вопыт: у мяне 159 1900 jtdm з 2009 года. Аўтамабілі з 58000km, заўседы tagliandata і ўшчыльнення так маніякальна. Учора ,пакладу яе ў рух, і праз хвіліну я чую моцны стук у штурхачом, праклятыя саўкі swirl пайшлі у выніку ў камеру згарання. Злосць, што кавалачкі засталіся на поршань і тым не менш яны не зрабілі шкоду, але ў тым ачысткі, пракладкі галоўкі, пракладкі розныя, поўнае разгортванне і замены алею расход складае каля 550-600 еўра. Хлопцы, я лічу, пашанцавала, што я не зламаў нічога, але я рэкамендую выдаліць гэты сверб. Пракляты, хто прыдумаў гэтую сістэму.
Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй
cinqueturbo
03-07-2014, 14:16
Я хацеў бы ведаць, - ветліва, якія аперацыі мне рабіць. Практычна на цаўе засталіся дзве матылі, што рабіць? зняць, але я хацеў бы зразумець, якія адтуліны трэба закрыць? Загадзя дзякуй
Тыя, dell цаўе ўвагу..
або пі? проста вазьмі калектар ад еўра 3-4, не памятаю дакладна, alfa 147 150cv усе алюмініевыя, і вы прымацаваныя..
fabiovts88
09-08-2014, 03:26
як ніколі не магу чытаць абмеркавання ..? кажа мне, што я не маю правоў для прагляду
Дзмітрый
11-11-2014, 16:51
good work! дзякуй!
Прывітанне, тут я, нарэшце, раблю выдаліць фізічна swirl, і я хацеў бы таксама адключыць ад карты, каб зрабіць працу больш поўны і фізічна блакуе прывад. Я прашу вас, калі ? правільнае змяненне для таго, каб адключыць swirl, дзякуй
puntojtd19
24-01-2015, 14:59
Толькі калектары euro3 без swirl і ўсе алюмініевыя. У адваротным выпадку атрымаць калектар, алюмініевы 147 MJ 150 e4 (2006-2008) і зняць менавіта шляхам усталеўкі заглушек з разьбой замест цягі. Прывад застаецца падключаным, але не працуе. Ні адна кантрольная лямпа гарыць. Выпрабавана на маей 147.
на маей alfa 147 2006 механік выключыла swirl, і я разрэзаў восяў, на якіх былі кулаком матылькоў, а ніжняя частка служыць у якасці вечка ( механік не лічыў неабходным наразання разьбы, каб паставіць 4 шпількі, хоць я палічыў за лепшае б так). Тады я напісаў у карце, што я выклаў і дыягназу голас " клапан другаснага патоку" і мацуецца на 5%, нават калі accelero. А калі я пасылаю каманду праз тэст сервоприводов, а кошт вагаецца ад 5% да 95% прыкладна. Таму я мяркую, што цяпер зубчастыя колы блакуюцца і служаць толькі вечка! У любым выпадку, нават калі я іду на p? не па тэме ухіляючы завіхрэнні і 2 каталізатара, аўтамабіль, гэта добра, яшчэ, што вы страціце да нізкіх цэнах!!! Паскаральнік-й? адчувальныя, і адказ-й? неадкладна. Толькі p? у rumorosit? падкрэсліваецца, чаму? да мінімуму калектары цяпер пі? адкрыты, і трохі тормаз рухавіка менш, але незаўважна. Rumorosit? акцэнтуецца, таксама, гэтак жа як і выдаленыя каталізатары. Па мне лепш паставіць трубы з нержавеючай сталі. Рэкамендую выдаліць гэтыя матылі, перш чым плакаць, што рухавік, магчыма, было выдатна, перш чым вы aspirasse ўсе swirl!!!
Engine83
22-02-2015, 01:11
прывітанне ўсім, я таксама выпадае шмат машын з праблемай матылькоў, асабліва групы "фіят" кожны раз ? прадпрыемства, для таго каб зняць калектар і зрабіць каўпачкі, але што-то больш? цяжка ? каб пераварыць гадзін працы заказчыку на 4 шапкі. :-)
я хацеў бы задаць вам пытанне, які я спадзяюся не так па-дурному, хто-небудзь з вас праверыў, калі disabilitandole ў карту электрарухавік застаецца адкрытым, але нейтральны ці пу? рухаць? з ціскам можа зрабіць кантраст на электрарухавік і зачыніць іх?
Прывітанне ўсім, у мяне croma 1.9 150cv 2008 года набыў выкарыстоўваецца ў 2012 годзе, пасля амаль год з моманту пакупкі я чуў rumoraccio паскарэнне з адпаведнай стратай магутнасці і не шпіен, праз некалькі хвілін машына вярнулася, паводзіць сябе, як заўседы, пасля двух гадоў з-за ляноты нізкіх абарачэннях, цяжкасці ў рэзюмэ і strattoni на вышыні 1800-2200 я вырашыў зняць калектар (пластык), і што я выяўляю? І зніклі ў swril трэцяга цыліндру, што параіце? Elimimino у swril астатнія або купляць новы калектар????
Даведка!!!!
Выдаліць Усе..
Або, а таксама атрымаць калектар 147 E3 усе ў ал
Прывітанне ўсім, у мяне croma 1.9 150cv 2008 года набыў выкарыстоўваецца ў 2012 годзе, пасля амаль год з моманту пакупкі я чуў rumoraccio паскарэнне з адпаведнай стратай магутнасці і не шпіен, праз некалькі хвілін машына вярнулася, паводзіць сябе, як заўседы, пасля двух гадоў з-за ляноты нізкіх абарачэннях, цяжкасці ў рэзюмэ і strattoni на вышыні 1800-2200 я вырашыў зняць калектар (пластык), і што я выяўляю? І зніклі ў swril трэцяга цыліндру, што параіце? Elimimino у swril астатнія або купляць новы калектар????
Даведка!!!!
выдаліць іншыя, зрабіце ачыстку калектараў, дросельнай засланкі, map-сэнсар і закрыць, l egr. ты быў больш, чым пашанцавала, людзі сур'езна пашкоджаны галоўкі блока цыліндраў і неба поршнямі з віхравы
Тады, перш за ўсе, вялікі дзякуй за адказы, вы былі разагрэтыя, то прыходзіцца выбіраць паміж калектар новы (350) або перапрацавана без swirl (150-200), я вырашыў выдаліць тры астатнія клапаны з майго зборніка, я разарваў клапаны з іх штыфт, напаказ, загваздкі, я разьбовае адтуліну з мужчынам, ад 6 закрыта адтуліну шрубай і багатыя тармозіць філе, я выдаліў ўтулкі, укладышы з пластыка, на якім круцяцца загваздкі для прадухілення sfilandosi траплялі ў рухавік ўсе дасведчаныя з чысткі калектара, які быў запоўнены так, што дзярмо, што я не магу зразумець, як ен працуе, іншыя, што разлікі гідрадынамікі!!!
выдаліць swirl , ужо было з'едзена , я спадзяюся, няма пашкоджанняў , выдаленні swirl ад ecu , і ен кампенсуе геаметрыі turbo і карту ледзь-ледзь
Сення я зачыніў усе даказана машыны, нічога, што, здаецца, не палепшылася, а нават пагоршылася, у гэты момант я павінен бачыць, хто ісці, каб перапрызначыць блок кіравання такім чынам, каб аднавіць тое, што было страчана, і, магчыма, адключыць Swirl сістэмы рэцыркуляцыі ог і dpf, вы кажаце, што, вы ведаеце, да каго я магу звярнуцца паміж міланам і Лодзі??
Я хацеў выдаліць з кантактаў, каб пазбегнуць якой-небудзь паломкі, вы ведаеце, што не існуе не можа парушыць, і затым загваздкі знешніх пачаў быць абязводжванне, таму я спадзяюся, што праблему ліквідавалі з bloccacuscinetti, што я выкарыстаў у якасці bloccafiletti.
Я заўважыў, яшчэ адна праблема ў калектар з пластыка, па меры таго, рухавік працуе забіваюцца ў нападзе egr на впускном пакідаючы ****** праход вузкі для выхлапных газаў, якія, будучы сканцэнтраваны толькі ў адной кропцы на калектары, як правіла, fonderlo, у агульным, у фіят, каб вырашыць праблему, яны стварылі іншую.
Cinqueturbo параіў калектар 147 €3 ў вас, у выпадку, калі код дэталі не магу знайсці яго ў абарот??
Парады для карты??
прывітанне, хлопцы... у маім файле джульеты 170 edc16c39 я не знаходжу ў 2d карты swirl... я спрабаваў і ricarcato некалькі разоў,нават confrondando 2d, знойдзеныя ў інтэрнэце, каб убачыць што-то накшталт,але нічога.... хто-то можа даць яму паглядзець і даць свае меркаванне? мне сказалі, знаходзяцца ў канцы карты,неўзабаве пасля таго, як лім prex rail, але я шукаў і даследаваў некалькі разоў, але я не знаходжу нічога, што якая-то такая, з крывымі 2d swirl праглядаў онлайн
вось файл, у дадатак, на ecm няма драйвераў сумяшчальных, але я не думаю, зменіце нічога,а ў тым, што swirl off назад, толькі ў 2d...
выбачайце, але кіраўніцтва гэта адключыць яго ад ecm тытана?
выбачайце, але кіраўніцтва гэта адключыць яго ад ecm тытана?
ecm тытанаў я думаю, што не паведамляе пра драйвер стандартны адрас swirl і ўсё роўна іх можна толькі зачыніць, але калі ў вас ёсць самакат няспраўнасці трэба выдаліць dtc з штепсельная відэлец адлучыць у адваротным выпадку, не вырашайце нічога, нават калі зачыніць карту...
вы можаце Зрабіць гэта ў 2d з ecm , калі ведаеш мясцовасць , і dtc пласт прыбраць нуль , або зрабіць толькі dtc Off, як ты думаеш , правільнае змена-гэта поўны remove swirl або flap off з рухавіка зняць і калектар з вечкамі і без матылькоў , то кампенсацыя ў карце для аптымізацыі працы на нізкіх абарачэннях
Прывітанне, я таксама з праблемай swirl хто-небудзь з вас ведае, як вы адлучыце шатун ад прывада, і яшчэ што там ідзе!ці павінен я разабраць акумулятар?у мяне альфа 159 2.4 200 л. с.
Прывітанне, я таксама з праблемай swirl хто-небудзь з вас ведае, як вы адлучыце шатун ад прывада, і яшчэ што там ідзе!ці павінен я разабраць акумулятар?у мяне альфа 159 2.4 200 л. с.
для адключэння неабходна адлучыць відэлец на скутэр .. зрабіць дыягностыку і запісацца dtc, якія трэба выдаліць з файла ... вось і ўсе .. потым вы можаце зачыніць карту, калі вы хочаце, але гэта лішняе .. у любым выпадку унікальны фізічны праца, што застаецца, гэта пераканацца, што лопасці адкрыты або дэмантаваць, і выключыце .. прывітанне
прывітанне на альфа, я ніколі не спрабаваў, але на мэрсэдэс проста паставіць супраціў на раз'ем матора і не трэба выдаляць ніякія dtc і няма recovery праверана і працуе, асабліва, калі самакат зламаўся
для адключэння неабходна адлучыць відэлец на скутэр .. зрабіць дыягностыку і запісацца dtc, якія трэба выдаліць з файла ... вось і ўсе .. потым вы можаце зачыніць карту, калі вы хочаце, але гэта лішняе .. у любым выпадку унікальны фізічны праца, што застаецца, гэта пераканацца, што лопасці адкрыты або дэмантаваць, і выключыце .. прывітанне
Калі вы можаце чытаць і пісаць карта поштай чытанне і крычы, што цябе escudo я swirl. Так што вам не прыйдзецца зняць што-небудзь
Прывітанне у мяне Gt еўра-4 з впускной калектар пластыкавы... Гледзячы на не бачыць
Цаўё, якое кіруе swirl хто-то мне можа даць тлумачэнні па гэтай нагоды ? Я хацеў бы ведаць, як выдаліць гэтыя чортавы віхравыя калі толькі ў электронным выглядзе і, калі ёсць той жа рызыка, што отсоединились ... Ці нават фізічна і як ... Дзякуй
Калі ваш ecu edc16c8 не ты swirl, калі edc16c39 ды
калі калектар пластыкавы не бачыш, таму што я ўнізе, калі глядзець з боку акумулятара пад калектарам ўбачыш групу самакат, але для таго каб разабраць трэба зняць впускной калектар, што не заўсёды.
На 90% гэта спектр аўто edc16c39 і адключэнне ад ecu, можна спакойна зрабіць, фізічнае выдаленне мае на ўвазе выдаленне dtc, я мяркую..
Відаць, што ты пачатковец, гэта бескарысна, прыкласці фатаграфіі, але яны ёсць, спакойна, спрабуючы "альфа gt swirl" ніжэй малюнка і паглядзіце, як гэта зроблена на вуліцы так, што пазнаеш у выгляд.
Для разборкі згаджаецца з тым, што ты робіш навігацыі на ******** ці падобнае, каб убачыць крок за крокам, якія дзеянні неабходна выканаць.
аўто.дата asteriscato.. ды добра...
савет заўсёды разборкі і ачысткі ўручную 147 з віхрам маршруты, якія нанізаны на впускные клапаны, што адбылося далей, я дазволю сабе ўявіць
Заўсёды лепш, каб ліквідаваць фізічна swirl таму што можа аслабнуць з-за вібрацыі: я зрабіў выдаліць палітра і секчы дрэвы, каб мець 8 адтулін прыгожых бясплатна на калектар. Затым я выдаліў з карты, як гэта было апісана ў гэтай тэме і ўсе ОК!!!! Вы ідзяце больш спакойна, з усведамленнем таго, што рухавік не будзе, хутчэй за ўсё, больш шкоды, з-за отслойки гэтая палітра пякельныя!!!!
Добры дзень, у мяне 147 1.9 jtdm 16v 150cv, на жаль, я меў няшчасце парушэнні swirl, я зрабіў працу выдалення, але я не ведаю, калі яны былі знятыя з карты, я хацеў бы ведаць, як я магу праверыць, улічваючы, што ў мяне ёсць файл у маім ecu, на жаль, не магу прачытаць кіраўніцтва, не маючы дастатковых паведамленні.
У любым выпадку вядома, яшчэ адзін адказ, адкладзена да 2800 абаротаў прыкладна, каб потым мець штуршок, ад тых колаў, у на! На думку вас, гэта звязана з імі? У мяне таксама egr скасаваная і фланцем, знешні выгляд вашыя думкі, пажаданні, MCDJ90
Добры дзень, у мяне 147 1.9 jtdm 16v 150cv, на жаль, я меў няшчасце парушэнні swirl, я зрабіў працу выдалення, але я не ведаю, калі яны былі знятыя з карты, я хацеў бы ведаць, як я магу праверыць, улічваючы, што ў мяне ёсць файл у маім ecu, на жаль, не магу прачытаць кіраўніцтва, не маючы дастатковых паведамленні.
У любым выпадку вядома, яшчэ адзін адказ, адкладзена да 2800 абаротаў прыкладна, каб потым мець штуршок, ад тых колаў, у на! На думку вас, гэта звязана з імі? У мяне таксама egr скасаваная і фланцем, знешні выгляд вашыя думкі, пажаданні, MCDJ90
Прымацуеце свой файл з эбу (у rar таксама врі), што мы бачым, калі выдаляюцца
А я хацеў бы ведаць, статыстыка паломкі swirl на 2.4 jtdm 20в. Таксама ведаць, калі калектар такога аўтамабілізацыі з'яўляецца больш надзейнай у параўнанні з 1.9 на маей 159, я выдаліў адразу, egr, dpf і скідаецца ў карце swirl. Аднак, не хацелася б яшчэ магчымасць выхаду з створкі. Аўтамабіль мае толькі 91000 км
вось мае файлы, ёсць арыгінал (па меншай меры, павінна быць), то есць тое, з ecu, і ў цяперашні час у эксплуатацыі, а потым я зняў з раз egr на арыгінал, а потым я параўнала з маім выцягваючы файла параўнанні з біт розных, і я іх ўкладанні.
гэтыя біты, на жаль, я не ведаю, што кантраляваць, калі толькі swirl або што яны адрэдагаваныя.
чакаю ваш або ваша меркаванне і дзякуй за цяпер.
прывітанне.
p.s. файл .zip-усё ў парадку? у палёце я мог зрабіць гэта толькі так.
вось мае файлы, ёсць арыгінал (па меншай меры, павінна быць), то есць тое, з ecu, і ў цяперашні час у эксплуатацыі, а потым я зняў з раз egr на арыгінал, а потым я параўнала з маім выцягваючы файла параўнанні з біт розных, і я іх ўкладанні.
гэтыя біты, на жаль, я не ведаю, што кантраляваць, калі толькі swirl або што яны адрэдагаваныя.
прывітанне.
Як спяць вашы дзеткі цябе гляджу
Калі вы можаце дапамагчы ў якасці інфа мой аўтамабіль не мае fap (мабыць, мне пашанцавала,я быў перакананы, што, і я таксама купіў шланг, каб выдаліць яго, а затым я застаўся, як дурань, калі я пайшоў з мой механік), астатняе ўсе арыгінал, турбіны адноўленыя і заўтра, калі я магу з майго механіка робім, сціску тэст, і я дам вам ведаць. У бліжэйшы час, прывітанне.
прывітанне.
ваш файл мае толькі egroff і нішто іншае.
Пацвярджаю, як і абяцаў, я адкрыў файл...swirl працуюць
А я хацеў бы ведаць, статыстыка паломкі swirl на 2.4 jtdm 20в. Таксама ведаць, калі калектар такога аўтамабілізацыі з'яўляецца больш надзейнай у параўнанні з 1.9 на маей 159, я выдаліў адразу, egr, dpf і скідаецца ў карце swirl. Аднак, не хацелася б яшчэ магчымасць выхаду з створкі. Аўтамабіль мае толькі 91000 км
Адарвацца толькі тады, калі яны спрабуюць рухацца ў засмечаных сістэмы рэцыркуляцыі ОГ не адпадаюць, як лісце з дрэва ;)
Адарвацца толькі тады, калі яны спрабуюць рухацца ў засмечаных сістэмы рэцыркуляцыі ОГ не адпадаюць, як лісце з дрэва ;)
Так і з egr, з фланцам і віхурай заблакаваныя адкрытымі я ціхі !!!
Не маглі б вы дапамагчы мне зразумець, калі гэтыя значэння зменены без прычыны і, такім чынам, трэба аднавіць іх як арыгінальныя? Іншы пытанне, калі вы хочаце аднавіць зыходны файл зменены, ад мяне, з адключэннем клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог, я магу гэта зрабіць без праблем, ці я павінен змясціць у файл інфармацыю пра код ключа і гэтыя рэчы тут? Прабачце, калі пытанні могуць здацца трывіяльнымі, але я тут для таго, каб пачаць вучыцца, і я не эксперт у гэтым пытанні, з інфарматыкай у мяне ўсё добра, а не.
І потым, яшчэ пытанне, вы маеце нейкае ўказанне, каб даць для таго, каб зняць клапаны з карты?
У бліжэйшы час, з павагай.
некаторыя адрозненні ў канец файла, яны павінны таксама ад тыпу інструмента, які вы выкарыстоўваеце, а таксама кантрольную суму, магчыма.. я не бачыў файл,
тое, што я раблю, як правіла, у гэтых выпадках, і стварыць файл, пачынаючы з Мод.. не ведаю, калі я зрабіў зразумець..
Я думаю, што зразумеў, не зразумеў, не маглі б вы паспрабуйце зірнуць на файл? Калі ў вас ёсць час і жаданне, вядома.
Па параўнанні з арыгіналам мае толькі гэтыя змены (egr)
Так што калі цяпер я бяру з гэтае вогнішча наламаць, і павольна, некалькі іх перарабіць, як вырашыць гэтую праблему? Іншы пытанне, але ў гэтым файле ecu, ёсць таксама інфармацыя тып кода ключоў? Коды фарсунак? Г. зн. калі я замест таго, пачынаючы ад мой МОД, ты КРЫЧЫ, што я запампаваў і флешер, я частка машыны? (Гэта проста каб зразумець).
Для таго, каб кантрольная сума ёсць спосаб, каб высветліць, калі ён адрозніваецца ад врі? Гэтая кантрольная сума таксама змяняецца, толькі адмяніўшы egr, напрыклад?
Прашу прабачэння за пытанні, якія могуць здацца трывіяльнымі.
Пацвярджаю, што гэтыя змены ў канцы файла, з-за рознага роду інструмент выкарыстоўваецца і кантрольная сума..
так што лепш вяртайся да EGR і захавайце файл як у затым для зарадкі на SW рэдагавання і працягнуць працу..
не, я не ёсць у гэты файл код, ключы, Коды фарсунак, але проста Біт, не на сваім месцы, каб мець якія-то праблемы..
Я думаю, што зразумеў, не зразумеў, не маглі б вы паспрабуйце зірнуць на файл? Калі ў вас ёсць час і жаданне, вядома.
Па параўнанні з арыгіналам мае толькі гэтыя змены (egr)
Так што калі цяпер я бяру з гэтае вогнішча наламаць, і павольна, некалькі іх перарабіць, як вырашыць гэтую праблему? Іншы пытанне, але ў гэтым файле ecu, ёсць таксама інфармацыя тып кода ключоў? Коды фарсунак? Г. зн. калі я замест таго, пачынаючы ад мой МОД, ты КРЫЧЫ, што я запампаваў і флешер, я частка машыны? (Гэта проста каб зразумець).
Для таго, каб кантрольная сума ёсць спосаб, каб высветліць, калі ён адрозніваецца ад врі? Гэтая кантрольная сума таксама змяняецца, толькі адмяніўшы egr, напрыклад?
Прашу прабачэння за пытанні, якія могуць здацца трывіяльнымі.
Прабач, але гэта не стварае праблемы, якія не існуюць ...файл, які вы прачыталі ад ecu ўжо egr off і проста дадайце мод каб трымаць адкрытымі swirl. Калі робіш экспарт у файл і г. д. вы выправіце ўжо ў аўтамат cks. І, а таксама інструменты, якія выкарыстоўваеш, каб напісаць выпраўляе.
Гэта Мэрсэдэс з аналагічнымі мод у канцы SW я не заводзіўся больш.. і мне давялося нават з VW
Хлопцы, я зразумеў, што гэта і ёсць "кіраўніцтва для гасцей з абмежаванымі магчымасцямі матылькоў ВІХУРАЙ рухавікоў Alfa кандыцыянерам, адліванымі дыскамі" мы не заражаць пост?
Гэта Мэрсэдэс з аналагічнымі мод у канцы SW я не заводзіўся больш.. і мне давялося нават з VW
Хлопцы, я зразумеў, што гэта і ёсць "кіраўніцтва для гасцей з абмежаванымі магчымасцямі матылькоў ВІХУРАЙ рухавікоў Alfa кандыцыянерам, адліванымі дыскамі" мы не заражаць пост?
Тая IMG прыкладаецца класічная гасцёўня cks edc16 (па крайняй меры тыя, што я бачыў да гэтага часу я больш іх) . І мы гаворым аб рухавіках альфа mj. Нават тое, за што пытаўся карыстальнік вышэй, у 147 і мае толькі egr off, ні адзін іншы мод у дадатак да cks, што вы бачыце ў ніжняй часткі
Затым вы кажаце мне, што для гэтай галіне зменены я магу быць спакойны? Калі неабходна змяніць падумаюць праграмы ў аўтамат? Без, што я вправляю рукой?
Для gui Для кіравання, якія тычацца клапаны віхурай, я, вядома, цікавіць, але я ўсё яшчэ не магу глядзець, на жаль.
Іншае пытанне яшчэ, пасля ўнясення гэтага змены ў эбу, каб застацца ў любым выпадку, нават у ****llo праграмнае забеспячэнне, клапаны заўсёды адкрыты, (мне, ва ўсякім выпадку, былі выдаленыя фізічна), вы можаце заўважыць нейкі розніцы з пункту гледжання рэакцыі на паскарэнне? Я, на жаль, вядома няшмат вакууму, А затым штуршок, каля 3000 абаротаў.
Тая IMG прыкладаецца класічная гасцёўня cks edc16 (па крайняй меры тыя, што я бачыў да гэтага часу я больш іх) . І мы гаворым аб рухавіках альфа mj. Нават тое, за што пытаўся карыстальнік вышэй, у 147 і мае толькі egr off, ні адзін іншы мод у дадатак да cks, што вы бачыце ў ніжняй часткі
Як я ўжо пісаў аўтамабіль не заводзіўся больш..
і кантрольная сума, як правіла, 1-3 Біт, не ўвесь парад...
і скажы мне, што змяняецца паміж EDC16 АЛЬФА-VW, MB і г. д.???
Як я ўжо пісаў аўтамабіль не заводзіўся больш..
і кантрольная сума, як правіла, 1-3 Біт, не ўвесь парад...
і скажы мне, што змяняецца паміж EDC16 АЛЬФА-VW, MB і г. д.???
Пачакай, давай па парадку. Ён выклаў файл з яго бу ўжо зменены. Калі машына едзе, гэта значыць, што кантрольная сума дакладная, То мы не павінны турбавацца пра гэта. Затым бераце гэты файл правіць, калі ён хоча адкрыць swirl, і выратаваць мяне паўторна выпраўленая кантрольная сума. У гэты момант, аднак, бачыў, што ён кажа, што клапаны выдаленыя фізічна не трэба біць кувалдай зрабіць гэта змяненне. Будзе самакат звязаць і за тое, не мае памылак у эбу.
Ах, і яшчэ адно, калі адзін і той жа файл з тымі ж Захавайце змены з ECM і WinOLS параўнанне ўбачыць зоны кантрольнай сумы розныя, таму што два праграмнага забеспячэння, яго вылічваюць па-рознаму.
а таксама для таго, каб азнаёміцца з і г. д. я адноўлены, што ў іншай вобласці як арыгінальны і пересохранить файл, які прыкладаю ніжэй, каб ведаць, што вы думаеце. цяпер засталася толькі мод EGR, вядома ж, я веру, што і як кажа errecinque, у сэнсе, што ў мяне самакат падлучаны, але без клапанаў, каб заўтра, калі мне давядзецца перарабіць рассылання я хацеў бы замяніць мой зборнік з 140cv, што гэта ўсё з алюмінія і без клапана, у такім выпадку мне прыйдзецца зрабіць гэта змяненне, праўда? але мне давядзецца трымаць у любым выпадку самакат звязаць? ці гэты мод не дасць вам больш памылак?
Пачакай, давай па парадку. Ён выклаў файл з яго бу ўжо зменены. Калі машына едзе, гэта значыць, што кантрольная сума дакладная, То мы не павінны турбавацца пра гэта. Затым бераце гэты файл правіць, калі ён хоча адкрыць swirl, і выратаваць мяне паўторна выпраўленая кантрольная сума. У гэты момант, аднак, бачыў, што ён кажа, што клапаны выдаленыя фізічна не трэба біць кувалдай зрабіць гэта змяненне. Будзе самакат звязаць і за тое, не мае памылак у эбу.
Ён будзе выкарыстоўваць дабраславіў файл, ori, каб параўнаць іх, і працаваць на свой мод ці я памыляюся?
па крайняй меры, што не перабудоўвае яе і робіць, як там працуе, калі яшчэ не ведае, АЗБУКА электронікі?
як здавалася, што ён зрабіў у свой апошні файл, які загрузіў.. праверце, калі ласка..
Aime гаворым, і мы не разумеем, Errecinque..
Ён будзе выкарыстоўваць дабраславіў файл, ori, каб параўнаць іх, і працаваць на свой мод ці я памыляюся?
па крайняй меры, што не перабудоўвае яе і робіць, як там працуе, калі яшчэ не ведае, АЗБУКА электронікі?
як здавалася, што ён зрабіў у свой апошні файл, які загрузіў.. праверце, калі ласка..
Aime гаворым, і мы не разумеем, Errecinque..
Ou белін....паглядзіце, што на врі, ён ужо і выклаў разам з мод з ecu, дзе яны толькі выключылі egr. Цікава, калі яны былі скінутыя, нават swirl, але так і не.
Вы, хлопцы, вы абодва нагаварылі больш, чым дакладныя, (як, напрыклад, той факт, што на ABC з цюнінг ecu), мы таксама зразумелі, што мой файл не мае swirl адключаныя, так што рана ці позна, калі riaggungo парог паведамленняў, неабходных, і вы будзеце чытаць, я паспрабую, каб пакласці яго на практыцы.
Цяпер пытанні былі (але я б не хацеў выйсці з тэмы), калі ў гэтай галіне да канца карты, што у выніку чаго можа быць пашкоджана або я павінен вярнуць, як у апошнім прыкладаемым файле, і калі пасля прымянення згаданай вышэй мод для swirl можна нават фізічна адключыць прывад без папярэджання.
Прывітанне, і дзякуй за цярпенне і адказы, якія вы мне далі да гэтага часу.
Вы, хлопцы, вы абодва нагаварылі больш, чым дакладныя, (як, напрыклад, той факт, што на ABC з цюнінг ecu), мы таксама зразумелі, што мой файл не мае swirl адключаныя, так што рана ці позна, калі riaggungo парог паведамленняў, неабходных, і вы будзеце чытаць, я паспрабую, каб пакласці яго на практыцы.
Цяпер пытанні былі (але я б не хацеў выйсці з тэмы), калі ў гэтай галіне да канца карты, што у выніку чаго можа быць пашкоджана або я павінен вярнуць, як у апошнім прыкладаемым файле, і калі пасля прымянення згаданай вышэй мод для swirl можна нават фізічна адключыць прывад без папярэджання.
Прывітанне, і дзякуй за цярпенне і адказы, якія вы мне далі да гэтага часу.
Слухай цябе не спыняцца на cks, не трэба, ваш файл мод на трываласць рэчаў у заключнай частцы зменены па параўнанні з файлам крычы. Калі ты толькі cks і хай мод egr і загрузкі яго з дапамогай інструмента, які не робіць аўтазамены, машына не заводзілася. Так што цяпер, калі ты swirl ўжо знятыя, не прыйдзецца рабіць абсалютна нічога, калі ты не хочаш зрабіць карту, каб павялічыць прадукцыйнасць. У гэтым выпадку проста прыкладзеце розныя змены, пачынаючы ад файлаў, якія вы чыталі з egr off. Я спадзяюся, што я растлумачыў сітуацыю канчаткова
Ды, дзякуй, на выступе cks я зразумеў, гаворка аб карэкцыі, і заўсёды играешься, каб зразумець і азнаёміцца з ecm, я Заўважыў, што cks павінны быць усяго 4 біта (я выкарыстоўваю дысплей з 8, калі памыляюся, папраўце), адпаведна 1FDFFC да 1FDFFF, на самай справе, выбраўшы мой арыгінальны файл з той канчатковай зоне нуль у значнай ступені, выберыце пункт драйвера і г. д., і змяніць гэта значэнне ў руку, каб праверыць, ці тыя біты, канчатковыя само-карэкцыі, але толькі тыя біты, іх, (выберыце драйвер для alfa gt, што ад спецыфікацыі і г. д. пазначыць як 170cv, але коды hw і sw з'яўляюцца правільнымі, і файл на самай справе знаходзіцца ў аўтамат.
Так што ўсе астатнія біт Дрэйфуючых я проста не магу зразумець, што яны могуць быць.
У любым выпадку буду трымаць, каб добра, то ложак у ecu, каб працягнуць з будучымі мод!!!
Для павелічэння коней, вядома, што мне цікава, так, каб выправіць нешта накшталт вакууму на нізкіх патрымай, вы параілі б, як у пазначаў? вядома перанесці ў адпаведны раздзел, каб казаць пра гэта.
Ды, дзякуй, на выступе cks я зразумеў, гаворка аб карэкцыі, і заўсёды играешься, каб зразумець і азнаёміцца з ecm, я Заўважыў, што cks павінны быць усяго 4 біта (я выкарыстоўваю дысплей з 8, калі памыляюся, папраўце), адпаведна 1FDFFC да 1FDFFF, на самай справе, выбраўшы мой арыгінальны файл з той канчатковай зоне нуль у значнай ступені, выберыце пункт драйвера і г. д., і змяніць гэта значэнне ў руку, каб праверыць, ці тыя біты, канчатковыя само-карэкцыі, але толькі тыя біты, іх, (выберыце драйвер для alfa gt, што ад спецыфікацыі і г. д. пазначыць як 170cv, але коды hw і sw з'яўляюцца правільнымі, і файл на самай справе знаходзіцца ў аўтамат.
Так што ўсе астатнія біт Дрэйфуючых я проста не магу зразумець, што яны могуць быць.
У любым выпадку буду трымаць, каб добра, то ложак у ecu, каб працягнуць з будучымі мод!!!
Для павелічэння коней, вядома, што мне цікава, так, каб выправіць нешта накшталт вакууму на нізкіх патрымай, вы параілі б, як у пазначаў? вядома перанесці ў адпаведны раздзел, каб казаць пра гэта.
Мы ідзем занадта OT...на форуме вы знойдзеце шмат інфармацыі на edc16c8 і c39, у цябе вельмі шмат матэрыялу для вывучэння. Потым, калі адкрыць вашу тэму, адпраўляю карту для меркавання. Добрае вывучэнне.
Ок, яшчэ раз дзякуй, вы ў мяне спосаб вывучэння, праблема знайсці час! Eheim
У любым выпадку вы паступова нам зразумець больш, інфармацыя не палохае мяне, гэта мая праца.
Прывітанне, хлопцы, я тут, таму што anvora mom магу атрымаць дапамогу, але вывучаючы на форуме здолелі выявіць галіне кіравання swirl, а затым скідаецца ў файл, які я на пк (яшчэ не напісаў у экю, таму што мне swirl выдаленыя фізічна і прывад падлучаны) праз крыху КМ, калі прыйшоў час размеркавання, я хачу, каб усталяваць калектар алюмініевы 140cv і зняць прывад, але ў que выпадку не проста прывесці да нуля гэтай галіне, праўда? Мне паведамляе аб няспраўнасці праўда? Не маглі б вы даць некалькі саветаў, на што яшчэ варта скінуць для таго, каб зняць цалкам прывад без адмовы і recovery?
У бліжэйшы час, з павагай.
Усім прывітанне, пасля доўгага часу, я вярнуся на форум, у рэшце рэшт, я падрыхтаваў файл з кіраваннем віхурай, і dtc, якія адносяцца скінутыя, і я напісаў ў ЭБУ, усе ок, amc дыягназ, прывад варта на месцы, у мяне не было магчымасці паспрабаваць адключыць яго зноў, але павінна быць усе ок.
Адзінае, што вядома, даволі вакуум на нізкіх абарачэннях, магчыма, што ёсць шмат розных, не гэтыя чортавы клапаны? Рашэнні па гэтым пытанні? Жадаючы падключыць калектар алюмініевы swirl (іншая мадэль з верхні стрыжань каманды, так бы мовіць), мае тую ж верагоднасць паломкі клапанаў? Ці іх проста скакаць цаўё каманды?
Я хацеў сабраць зборнік з алюмінія 140cv без клапанаў, калі я павінен зрабіць размеркаванне, але цяпер розніцу вы адчуваеце сябе, вам прыйдзецца, каб прымусіць ўмяшацца на мальпика, каб запоўніць пустэчу?
З павагай
Калі вы зрабілі змены правільна, вы не павінны мець не пусты, па меншай меры, што нейкі вір не скончыцца ў геаметрыі турбіны, і цябе ён заблякаваны
Добры дзень, для таго, каб турбіна была нядаўна адрамантаваная , 12000km прыкладна, так што геаметрыя працуе.
На самай справе, я павінен таксама пашырыць механічна, таму што на практыцы au нізкіх абарачэннях ціск падымаецца да пікавых 2,7 2,8 (дыягназ) і да 3000giri машына, здавалася, тармажэння, а затым адправіцца ходу пасля 3000giri пры адкрыцці геаметрыі. З дапамогай аднаго я прыслабіў трохі, і такім чынам, аўтамабіль з'яўляецца больш лінейнай.
Аднак на нізкіх абарачэннях, здаецца, заснула.
Я спрабаваў з другога, як мая, той жа рухавік, але з фарсункі, што выправіў +5 і цяжкасцямі, каб ездзіць на матацыкле, але ішоў па-чартоўску ўніз, я ўбачыў змены ціску turbo з дыягназам, і больш ці менш быў, як мая, перш чым змяняць ўручную, з мноствам пікаў і электрапрывад, які ішоў да 20% закрыцце (як мой першы), але я ў адрозненне ад вас, значна менш.
Я адразу ж разрыў віхурай, а затым правялі працы па гбц, знялі іншыя, толькі, што з гэтага моманту вы чуеце шум ад штурхачоў, у выніку я нават перарабіў турбіну, але без вяртання, як раней.
Для змены я думаю, што зрабіў правільна, не магу яшчэ чытаць гэта кіраўніцтва, я апусціў крывыя кіравання swirl ў 2D.
Вы кажаце, што з рэдагавання павінен вярнуцца амаль як арыгінал?
Усім прывітанне, пасля доўгага часу, я вярнуся на форум, у рэшце рэшт, я падрыхтаваў файл з кіраваннем віхурай, і dtc, якія адносяцца скінутыя, і я напісаў ў ЭБУ, усе ок, amc дыягназ, прывад варта на месцы, у мяне не было магчымасці паспрабаваць адключыць яго зноў, але павінна быць усе ок.
Адзінае, што вядома, даволі вакуум на нізкіх абарачэннях, магчыма, што ёсць шмат розных, не гэтыя чортавы клапаны? Рашэнні па гэтым пытанні? Жадаючы падключыць калектар алюмініевы swirl (іншая мадэль з верхні стрыжань каманды, так бы мовіць), мае тую ж верагоднасць паломкі клапанаў? Ці іх проста скакаць цаўё каманды?
Я хацеў сабраць зборнік з алюмінія 140cv без клапанаў, калі я павінен зрабіць размеркаванне, але цяпер розніцу вы адчуваеце сябе, вам прыйдзецца, каб прымусіць ўмяшацца на мальпика, каб запоўніць пустэчу?
З павагай
але вакуум на сёння ты заўважыў, пасля выдалення swirl механічна або электрічным? мне здаецца, пытанне, я зразумела, што раней вы рабілі механічную працу, і праз нейкі праграмнае забеспячэнне для рэдагавання...??? а калі ты заўважыў, што пусты?
Добры дзень, для таго, каб турбіна была нядаўна адрамантаваная , 12000km прыкладна, так што геаметрыя працуе.
На самай справе, я павінен таксама пашырыць механічна, таму што на практыцы au нізкіх абарачэннях ціск падымаецца да пікавых 2,7 2,8 (дыягназ) і да 3000giri машына, здавалася, тармажэння, а затым адправіцца ходу пасля 3000giri пры адкрыцці геаметрыі. З дапамогай аднаго я прыслабіў трохі, і такім чынам, аўтамабіль з'яўляецца больш лінейнай.
Аднак на нізкіх абарачэннях, здаецца, заснула.
Я спрабаваў з другога, як мая, той жа рухавік, але з фарсункі, што выправіў +5 і цяжкасцямі, каб ездзіць на матацыкле, але ішоў па-чартоўску ўніз, я ўбачыў змены ціску turbo з дыягназам, і больш ці менш быў, як мая, перш чым змяняць ўручную, з мноствам пікаў і электрапрывад, які ішоў да 20% закрыцце (як мой першы), але я ў адрозненне ад вас, значна менш.
Я адразу ж разрыў віхурай, а затым правялі працы па гбц, знялі іншыя, толькі, што з гэтага моманту вы чуеце шум ад штурхачоў, у выніку я нават перарабіў турбіну, але без вяртання, як раней.
Для змены я думаю, што зрабіў правільна, не магу яшчэ чытаць гэта кіраўніцтва, я апусціў крывыя кіравання swirl ў 2D.
Вы кажаце, што з рэдагавання павінен вярнуцца амаль як арыгінал?
але вакуум на сёння ты заўважыў, пасля выдалення swirl механічна або электрічным? мне здаецца, пытанне, я зразумела, што раней вы рабілі механічную працу, і праз нейкі праграмнае забеспячэнне для рэдагавання...??? а калі ты заўважыў, што пусты?
Але Шатуны прамыя????
Прабачце, што адказваю толькі зараз, але я быў вельмі заняты ў апошні час.
*overbooster
Вакуум на сёння я чуў з тых часоў заўсёды, пасля таго як ён паклаў руку, той механічна майстэрні, што ён зрабіў працу на падгалоўе ложка, пасля таго, як ўсмоктваецца ў вір, я, на жаль, шкоду, які ён зрабіў, сур'ёзна я іх не ведаю, я павінен адкрыць і праверыць, сюрпрыз, з, мой механік давер, мы засталіся, што пасля гэтага режущ, што на кароткай, мы вырашылі разабраць (нават калі па пояс, я павінен чакаць яшчэ больш, але я думаю, што можа быць добра, нават пасля наступнага купон), і праверыць якія-небудзь сур'ёзныя пашкоджанні, мяне турбуе, калі б вы канфіскавалі якой-небудзь узроставай поршня зацікаўлены, і мае сур'ёзныя пашкоджанні.
Мадыфікацыі я зрабіў некаторы час таму, толькі ад, але не думаю, што заўважыць розніцу
*cinqueturbo
На жаль, нават гэта я ведаю!
Ты пра шатуны поршняў вы? Яны таксама могуць пакутаваць ад гэтага шкода?
Тое, што я магу сказаць, што робіць шмат шуму штурхачоў, верагодна, які-то помпа не выконвае свае абавязкі, або нават можа быць нейкі клапан, які не адчыняецца/зачыняецца добра?
Вядома, упэўнены, што паступова паскараецца да 2800rpm, здаецца, задушыў, а затым пры адкрыцці геаметрыі здымкі лепш, чым ноччу, калі я адзін ззаду, святло фар я бачу, што ў момант адкрыцця геаметрыі, выходзіць трохі дыму больш! Для таго, каб затым вярнуцца "нармальны", дзень я, здаецца, не ўбачыць вялікія паліце ў люстэрка, будзе бачыць яго з іншай машыны ззаду.
добры вечар,я пачатковец і хацеў бы ведаць, калі вы мяне ведаеце, парайце праграму для выдалення Swirl на кандыцыянерам, адліванымі дыскамі.
дзякуй
добры вечар,я пачатковец і хацеў бы ведаць, калі вы мяне ведаеце, парайце праграму для выдалення Swirl на кандыцыянерам, адліванымі дыскамі.
дзякуй
ёсць у продажы, але яны будуць каштаваць значна.. фолаў ў рукі і проста..