Прагляд Поўнай Версіі : прывітанне ўсім
прывітанне ўсім я знайшоў гэты форум толькі ўчора
мне вельмі падабаецца, асабліва раздзел "для пачаткоўцаў", як я...
я спадзяюся даведацца што-то...
Сардэчна запрашаем у principiati..
безумоўна, вы патрапілі ў патрэбнае месца,я вітаю вас,калі ласка, вы можаце дадаць у вашу прэзентацыю,з et? месца і прафесія,наколькі я зразумеў, цябе клічуць Павел..дзякуй.
Сардэчна запрашаем pagatti...
безумоўна, вы патрапілі ў патрэбнае месца,я вітаю вас,калі ласка, вы можаце дадаць у вашу прэзентацыю,з et? месца і прафесія,наколькі я зразумеў, цябе клічуць Павел..дзякуй.
вы маеце рацыю, маючы складзены quest поля пры рэгістрацыі...
cmq: 46 гадоў, па прафесіі инж-механік, інжынер-канструктар машын ўпакоўка, я некалькі гадоў працаваў у Турыне ў галіне аўтамабілебудавання, зараз жыву ў Canelli (AT).
я хачу даведацца, што-то нават электроніка а механіка.
Цяпер у мяне Fiat 16 8В Mjet 120 Л. С. (EDC16C39), што, як і ўсе мае машыны, але таму dannare з FAP.
Я павінен зняць гэта ? яшчэ адна прычына, чаму я падпісаўся тут...
msport (exil77grande)
13-11-2012, 14:00
добры дзень, павел,і дабро запрашаем, калі вам патрэбен савет або у вас есць пытанні аб тым, як і дзе працаваць, каб выдаліць fap і г. д. вы можаце адкрыць канкрэтнай пасады, і мы паспрабуем вам дапамагчы,для астатніх, калі вам патрэбны сэрвіс, мы даступныя ў раздзеле магазін, інтэрнэт-крама,добры працяг.
antonioantonio
13-11-2012, 17:30
Сардэчна запрашаем у гэты форум.
lumaracing
13-11-2012, 18:19
прывітанне pagatti прывітаць сярод нас!!!!!!!!!