Перегляд Повної Версії : проблема гарячого старту audi a3 golf 5 і т.д..
giulianoA3
13-11-2012, 09:36
привіт всім, ? те, що я відчуваю, говорити про цю проблему, але не знаю, чим це обумовлено, immaggiono речі, електроніка!!!
на моїй audi a3 8p старий у мене проблема холодного запуску, але проблема була з-за головки блоку циліндрів, інше питання, що страждають на ці автомобілі, визнаний audi..
зараз я взяв завжди останню версію a3 2006 року, з dpf, що я хотів би в декількох видаляти!!щиро версія більш стара пішла краще!!бу!!
magi1984
13-11-2012, 11:12
проблема, за даними бюлетеня технічної VW ? довелося стартера, що втрачає продуктивності і зносу батареї.
насправді технічний бюлетень каже, що зміни у випадках акумулятор + електродвигун
істина? ? простій ретуші в карті проблема усунена, і власник автомобіля економить p? ).
giulianoA3
13-11-2012, 11:18
ok, а потім зміна полягає у зміні будь-карту, наприклад, будуть знижені авансові платежі?або навпаки?або впорскується більше масла!!спасибі!!
magi1984
13-11-2012, 11:21
просто вводять шерсть дизель-й? у карту, яка управляє стартером двигун холодний
-Давид, -
14-11-2012, 12:06
Cio? просто збільшити злегка мг дизельного палива впорскується в холодний і вирішує проблеми пуску гарячого? Я правильно зрозумів?
giulianoA3
14-11-2012, 12:35
Cio? просто збільшити злегка мг дизельного палива впорскується в холодний і вирішує проблеми пуску гарячого? Я правильно зрозумів?
практично так!!!я думав, що ви росли успіхи, як якщо б в бензин, але дизель не ? те ж саме..
magi1984
14-11-2012, 13:49
у edc16 і 15 vag, я також вважаю, edc17, ось дві карти, для запуску, використовується motere холодний, інший гарячий двигун. Дизельне паливо, збільшує його на карті гарячий старт, що ? де виникає дефект
giulianoA3
17-11-2012, 12:56
привіт, я знав, що ця проблема також виникає на гольф 6, вирішується так само?можливо, ця версія для гри в гольф ви можете прочитати з mpps v.12?спасибі..
magi1984
17-11-2012, 13:17
вирішує завжди так само, але я не знаю, якщо mpps все назад чи ні
giulianoA3
17-11-2012, 13:20
хотілося б спробувати!!!
magi1984
17-11-2012, 13:26
було б просто перевірити на список авто mpps :)
msport (exil77grande)
17-11-2012, 15:00
від того, що я пам'ятаю mpps читає edc17 vag але тоді ви не можете riscivere мод, тому що не робить обчислення ck в автомат, машина не заводиться і її треба переписати файл ori читали раніше, крім того, не знаю як ви, але я там я б подумав 2 рази перш ніж писати edc17 з mpps.
magi1984
17-11-2012, 15:05
я теж :D
giulianoA3
17-11-2012, 15:15
від того, що я пам'ятаю mpps читає edc17 vag але тоді ви не можете riscivere мод, тому що не робить обчислення ck в автомат, машина не заводиться і її треба переписати файл ori читали раніше, крім того, не знаю як ви, але я там я б подумав 2 рази перш ніж писати edc17 з mpps.
альтернатива на mpps для цієї машини, що буде?
msport (exil77grande)
17-11-2012, 15:22
альтернатива на mpps для цієї машини, що буде?
якщо ми говоримо клонів fg tech v2, в іншому разі кошти офіцерів.
обличчя зі шрамом
17-11-2012, 16:03
але хіба хто-небудь насмілився написати edc 17 mpps?
msport (exil77grande)
17-11-2012, 18:44
але хіба хто-небудь насмілився написати edc 17 mpps?
є той, хто зробив це з v5, і на практиці ви переконалися в тому, що я вже написав те, що читає файл ori потім мод писав не обчислює ck і не те, то переписавши файли ori частина.
magi1984
17-11-2012, 18:56
b? якщо ? тільки це розрахунку cks на файл, перш ніж писати, не було б великою проблемою...
msport (exil77grande)
17-11-2012, 19:14
b? якщо ? тільки це розрахунку cks на файл, перш ніж писати, не було б великою проблемою...
я згоден з вами, але спробуйте з mpps хто робить?
heheeh я не впевнений.
explode82
17-11-2012, 21:52
ну я не знаю, хто це зробив ,але з v12 і розрахунку cecksum з winols,я не зробив би цього ніколи
В дійсності?, і це відбувається тільки на автомобілях з ебу Bosch, перші 3 кривих, властивих карту уприскування холодно, до нуля. Просто скопіюйте перші 3 криві другого карту упорскування на холодну на першій і вирішує.
з інформації, отриманої від**** майстерня vw, vw прийняв у ucu стратегії функціонування, який не впорскує дизельне паливо, якщо двигун не досягає 250 об...
і ? для цього, що вони тебе змушують міняти акумулятор і стартер, бо досить того, що акумулятор трохи втрачає в швидкості, або двигун, візьміть трохи слабину в втулки і повертає трохи більше план ecu не впорскує дизельне паливо, то просто змінити карту, і проблема вирішується в 10 хвилин, чиста економія для клієнта
з інформації, отриманої від**** майстерня vw, vw прийняв у ucu стратегії функціонування, який не впорскує дизельне паливо, якщо двигун не досягає 250 об...
і ? для цього, що вони тебе змушують міняти акумулятор і стартер, бо досить того, що акумулятор трохи втрачає в швидкості, або двигун, візьміть трохи слабину в втулки і повертає трохи більше план ecu не впорскує дизельне паливо, то просто змінити карту, і проблема вирішується в 10 хвилин, чиста економія для клієнта
Не всі вони dell ідея змінити відображення блоку управління, щоб вирішити цю проблему,багато хто спочатку роблять вищипування, замінивши акумулятор і стартер
стартера і тільки в кінці, якщо дефект триває, йдуть mod ебу
Вже, на жаль, занадто хитрий ... і витрачають втричі більше, щоб не вирішувати нічого, або краще, щоб прикладіть на деякий час...
magi1984
06-01-2013, 13:38
мені сон випадково пару vw, що, незважаючи на зміни в ебу продовжували, що проблеми гарячого старту і діагностики до і після зміни приносили помилка датчик фази. У цих випадках проблеми, не ? довелося на карту, а ? механічні у природі,
ну ок, але що ? особливий випадок, де ви ? з ладу датчик
Без перепризначити блок управління існують років додаткові модулі, що підключаються до 5 вольт на датчик температури двигуна..практично, навіть коли двигун ? теплий ебу отримує інформацію, як якщо б він був холодний(сигнал залишається на 5 вольт), і автомобіль відразу..потім один раз на мотоциклі повертається, все нормально..
Без перепризначити блок управління існують років додаткові модулі, що підключаються до 5 вольт на датчик температури двигуна..практично, навіть коли двигун ? теплий ебу отримує інформацію, як якщо б він був холодний(сигнал залишається на 5 вольт), і автомобіль відразу..потім один раз на мотоциклі повертається, все нормально..
Ви modulino для вирішення проблеми вильотів і багато що існує,але не має нічого загального із роботу на карті,все з іншої планети
вже в modulino обманює датчик температури....
так, але ви ніколи не чули vag, починаючи з холодним з modulino??
здається, що двигун має форсунки staratissimi, як вібрує і кульгає...тоді? в теплий, система....я кажу, що ? у тисячу разів краще, ніж мод в ecu....
legendaryslave
06-01-2013, 17:00
а всі ті, хто сказав, зміна карту вирішуються в 99 відсотків випадків
так, але ви ніколи не чули vag, починаючи з холодним з modulino??
здається, що двигун має форсунки staratissimi, як вібрує і кульгає...тоді? в теплий, система....я кажу, що ? у тисячу разів краще, ніж мод в ecu....
З модулями, які я використовував, ніколи не було проблем..очевидно карту ? краще... але якщо вам важко читати і писати ебу ? завжди є альтернатива для вирішення проблеми..чи не так??
також, чому? холодно не повинно бути ніякої різниці в запуску, бачив, що форма повідомляє ебу, що двигун ? senpre холодний, при пуску
Насправді..***** і я повторюю, мені не проблема..
Пам'ятаю, що у клієнта з gt-перший серійний двигун vw 1900 tdi AFN я навіть шпону 5 вольт і автомобіль ? туди завжди добре, і за іронією, не лампа уприскування горить..дивно, але факт!!
я ті modulini прийняті в німеччині, у мене встановлені кілька авто друзів, і крім того, як проблема accenato йшли також p? ще, я думаю, що десять коней, їх прийняли з цією штуковиною...щиро? може бути, що ті, хто montavo я були legermente по-різному, тому що відчував, що багато говорять, що достатньо було накласти на transitor не s? скільки ом, щоб мати той же ефект, і я заінтригований тим, що є? я відкрив один з модулів, вважаючи, що знайти transitor і замість того, я помітив, що всередині було реальної схеми...
magi1984
06-01-2013, 20:13
не ? проблема датчика фази несправність rocalci чому? автомобіль в холодній частині чудово, тільки гарячий стартер довго