Прагляд Поўнай Версіі : праблема гарачага старту golf audi a3 5 і т. д..
giulianoA3
13-11-2012, 09:36
прывітанне ўсім, ? тое, што я адчуваю, казаць аб гэтай праблеме, але не ведаю, чым гэта абумоўлена, immaggiono рэчы, электроніка!!!
на маей audi a3 8p стары ў мяне праблема халоднага запуску, але праблема была з-за галоўкі блока цыліндраў, іншае пытанне, што пакутуюць на гэтыя аўтамабілі, прызнаны audi..
цяпер я ўзяў заўседы апошнюю версію a3 2006 года, з dpf, што я хацеў бы ў некалькіх выдаляць!!шчыра версія больш старая пайшла лепш!!бу!!
magi1984
13-11-2012, 11:12
праблема, па дадзеных бюлетэня тэхнічнай VW ? прыйшлося стартара, што губляе прадукцыйнасці і зносу батарэі.
на самай справе тэхнічны бюлетэнь кажа, што змены ў гэтыя выпадках акумулятар + электрарухавік
ісціна? ? просты рэтушы ў карце праблема ўхіленая, і ўладальнік аўтамабіля эканоміць p? ).
giulianoA3
13-11-2012, 11:18
ok, а затым змена складаецца ў змене якой-карту, напрыклад, будуць зніжаны авансавыя плацяжы?ці наадварот?ці ўпырскваецца больш алею!!дзякуй!!
magi1984
13-11-2012, 11:21
проста ўводзяць поўсць дызель у-ы? ў карту, якая кіруе стартэра рухавік халодны
-Давід, -
14-11-2012, 12:06
Cio? проста павялічыць злегку мг дызельнага паліва ўпырскваецца ў халодны і вырашае праблемы пуску гарачага? Я правільна зразумеў?
giulianoA3
14-11-2012, 12:35
Cio? проста павялічыць злегку мг дызельнага паліва ўпырскваецца ў халодны і вырашае праблемы пуску гарачага? Я правільна зразумеў?
практычна так!!!я думаў, што вы раслі поспехі, як калі б у бензін, але дызель не ? тое ж самае..
magi1984
14-11-2012, 13:49
у edc16 і 15 vag, я таксама лічу, edc17, вось дзве карты, для запуску, выкарыстоўваецца motere халодны, іншы гарачы рухавік. Дызельнае паліва, павялічвае яго на карце гарачы старт, што ? дзе ўзнікае дэфект
giulianoA3
17-11-2012, 12:56
прывітанне, я ведаў, што гэтая праблема таксама ўзнікае на гольф 6, вырашаецца так жа?магчыма, гэтая версія для гульні ў гольф вы можаце прачытаць з mpps v.12?дзякуй..
magi1984
17-11-2012, 13:17
вырашае заўседы так, але я не ведаю, калі mpps ўсе таму ці не
giulianoA3
17-11-2012, 13:20
хацелася б паспрабаваць!!!
magi1984
17-11-2012, 13:26
было б проста праверыць на спіс аўто mpps :)
msport (exil77grande)
17-11-2012, 15:00
ад таго, што я памятаю, mpps чытае edc17 vag але тады вы не можаце riscivere мод, таму што не робіць вылічэнне ck у аўтамат, то машына не заводзіцца, і трэба перапісаць файл ori чытаў раней, таксама не ведаю як вы, але я думаю 2 разоў, перш чым пісаць edc17 з mpps.
magi1984
17-11-2012, 15:05
я таксама :D
giulianoA3
17-11-2012, 15:15
ад таго, што я памятаю, mpps чытае edc17 vag але тады вы не можаце riscivere мод, таму што не робіць вылічэнне ck у аўтамат, то машына не заводзіцца, і трэба перапісаць файл ori чытаў раней, таксама не ведаю як вы, але я думаю 2 разоў, перш чым пісаць edc17 з mpps.
альтэрнатыва на mpps для гэтай машыны, што будзе?
msport (exil77grande)
17-11-2012, 15:22
альтэрнатыва на mpps для гэтай машыны, што будзе?
калі мы гаворым клонаў fg tech v2 у адваротным выпадку сродкі афіцэраў.
твар са шнарам
17-11-2012, 16:03
але хіба хто-небудзь адважыўся напісаць edc 17 з mpps?
msport (exil77grande)
17-11-2012, 18:44
але хіба хто-небудзь адважыўся напісаць edc 17 з mpps?
есць той, хто зрабіў гэта з v5 і на практыцы і пераканаліся ў тым, што я ўжо напісаў, што чытае файл ori то мод пісаў не вылічае ck і не тое, то перапісаўшы файлы ori частка.
magi1984
17-11-2012, 18:56
б? калі ? толькі гэта вылічыць cks на файл, перш чым пісаць не будзе вялікай праблемай...
msport (exil77grande)
17-11-2012, 19:14
б? калі ? толькі гэта вылічыць cks на файл, перш чым пісаць не будзе вялікай праблемай...
я згодны з вамі, але паспрабуйце з mpps хто робіць?
heheeh я не ўпэўнены.
explode82
17-11-2012, 21:52
ну я не ведаю, хто гэта зрабіў ,але з v12 і разліку cecksum з winols,я не зрабіў бы гэтага ніколі
У рэальнасці?, і гэта адбываецца толькі на аўтамабілях з эбу Bosch, першыя 3 крывых, уласцівых карту ўпырску халоднай, на жаль. Проста скапіруйце першыя 3 крывыя другога карту ўпырску на халодную на першай і вырашае.
з інфармацыі, атрыманай ад**** майстэрня vw, vw прыняў у ucu стратэгію працы, што не ўпырсквае дызельнае паліва, калі рухавік не дасягае 250 аб...
і ? для гэтага, што яны цябе прымушаюць мяняць акумулятар і стартар, таму што дастаткова таго, што акумулятар губляе трохі хуткасці, або прывад прыміце трохі боўтаецца ў втулках і працуе крыху больш за план ecu не ўпырсквае дызельнае паліва, то проста зменіце карту, і праблема вырашаецца ў 10 хвілін, чыстая эканомія для кліента
з інфармацыі, атрыманай ад**** майстэрня vw, vw прыняў у ucu стратэгію працы, што не ўпырсквае дызельнае паліва, калі рухавік не дасягае 250 аб...
і ? для гэтага, што яны цябе прымушаюць мяняць акумулятар і стартар, таму што дастаткова таго, што акумулятар губляе трохі хуткасці, або прывад прыміце трохі боўтаецца ў втулках і працуе крыху больш за план ecu не ўпырсквае дызельнае паліва, то проста зменіце карту, і праблема вырашаецца ў 10 хвілін, чыстая эканомія для кліента
Не ўсе dell ідэя змяніць адлюстраванне блока кіравання, каб вырашыць гэтую праблему,шматлікія спачатку робяць выскубанне, замяніўшы акумулятар і стартар
стартара і толькі ў канцы, калі няспраўнасць працягваецца, ідуць mod эбу
Ужо, на жаль, занадта хітры ... і марнуюць ўтрая больш, каб нічога не вырашаць, ці лепш, каб прыкласці на некаторы час...
magi1984
06-01-2013, 13:38
мне сон выпадкова пару vw, што, нягледзячы на змены ў эбу працягвалі тое, што праблемы пуску гарачага, і дыягназу як да, так і пасля змены аддавалі памылка на датчык фазы. У гэтых выпадках праблема не ? прыйшлося на карту, а ? механічны характар
ну ок, але што ? асаблівы выпадак, дзе вы ? з ладу датчык
Без перапрызначыць блок кіравання існуюць гадоў дадатковыя модулі, якія падключаюцца да 5 вольт на датчык тэмпературы рухавіка..практычна, нават калі рухавік ? цеплы эбу атрымлівае інфармацыю, як калі б ен быў халодны(сігнал застаецца на 5 вольт), і аўтамабіль адразу..потым адзін раз на матацыкле вяртаецца, усе нармальна..
Без перапрызначыць блок кіравання існуюць гадоў дадатковыя модулі, якія падключаюцца да 5 вольт на датчык тэмпературы рухавіка..практычна, нават калі рухавік ? цеплы эбу атрымлівае інфармацыю, як калі б ен быў халодны(сігнал застаецца на 5 вольт), і аўтамабіль адразу..потым адзін раз на матацыкле вяртаецца, усе нармальна..
Вы modulino, каб вырашыць праблему вылетаў і шмат што існуе,але не мае нічога агульнага з працу, на карце,усе з іншай планеты
ужо ў modulino падманвае датчык тэмпературы....
ды, але вы ніколі не чулі vag, пачынаючы з халодным з modulino??
здаецца, што рухавік мае фарсункі staratissimi, як вібруе і кульгае...тады? у цеплы, сістэма....я кажу, што ? у тысячу разоў лепш, чым мод у ecu....
legendaryslave
06-01-2013, 17:00
а ўсе тыя, хто сказаў, змяненне карту вырашаюцца ў 99 адсоткаў выпадкаў
ды, але вы ніколі не чулі vag, пачынаючы з халодным з modulino??
здаецца, што рухавік мае фарсункі staratissimi, як вібруе і кульгае...тады? у цеплы, сістэма....я кажу, што ? у тысячу разоў лепш, чым мод у ecu....
З модулямі, якія я выкарыстаў, ніколі не было праблем..відавочна карту ? лепш... але калі вам цяжка чытаць і пісаць эбу ? заўседы есць альтэрнатыва для вырашэння праблемы..ці не так??
таксама, чаму?, холадна не павінна быць ніякай розніцы ў запуску, бачыў, што форма паведамляе эбу, што рухавік ? senpre халодны, пры пуску
На самай справе..***** і я паўтараю, мне не праблема..
Памятаю, што ў кліента з gt-першы серыйны рухавік vw 1900 tdi AFN я нават шпону 5 вольт і аўтамабіль ? туды заўседы добра, і па іроніі, не лямпа ўпырску гарыць..дзіўна, але факт!!
я тыя modulini прынятыя ў германіі, у мяне ўсталяваныя некалькі аўто сяброў, і акрамя таго, як праблема accenato ішлі таксама p? яшчэ, я думаю, што дзесяць коней, іх прынялі з гэтай штуковінай...шчыра? можа быць, што тыя, хто montavo я былі legermente па-рознаму, таму што адчуваў, што многія кажуць, што дастаткова было накласці на transitor не s? колькі ым, каб мець той жа эфект, і я заінтрыгаваны тым, што есць? я адкрыў адзін з модуляў, мяркуючы, што знайсці transitor і замест таго, я заўважыў, што ўнутры было рэальнай схемы...
magi1984
06-01-2013, 20:13
не ? праблема датчыка фазы няспраўнасць rocalci чаму? аўтамабіль ў халоднай частцы выдатна, толькі гарачы стартар доўга