Перегляд Повної Версії : Avviamneto гарячої Audi A8 3.0 TDI
franco75
13-11-2012, 09:31
Доброго ранку, хлопці,
Я новий на форумі, і хотів би допомогу, як видалити неприємний дефект гарячий старт машини мого батька.
Сказати по правді, не ? блискавки, починаючи навіть холодної. У той же час, очевидно, буде дуже сильно@? у форумі обговорюється, притаманного
в темі
Заздалегідь спасибі
magi1984
13-11-2012, 11:26
для гарячий старт c'? керівництво на форумі, ви все ще не можете бачити, чому? не у вас мінімальна кількість повідомлень, в будь-якому випадку, беручи участь у форумі, ви знайдете багато інших посібників.
чесно кажучи, не думаю, що це проблема автомобіля вашого батька, то проблема виникає тільки TDI, а ваш ? gi? common rail
крім того, вивчивши карту, яку ви публікуєте кривих крутного моменту при старті рівні, і, на мій погляд, правильно ? як якщо б VW у вас вже? випущений автомобіль з ФІКС для пуску гарячої
franco75
13-11-2012, 11:39
Дякую за відповідь, то проблема не ? для пошуку на карті або у всякому разі щось для покращення пуску ? можливо?
Уявіть, що вашу машину ? завжди трималася добре, але має свої 250000 км
magi1984
13-11-2012, 11:46
для мене ? pi? механічна проблема, можливо, пов'язано з форсунок, які роблять зусилля, щоб розпорошити його під час запуску, можливо, з-за бруду, зрештою 250000km сон пробіг
однак, якщо ви хочете відібрати у нас сумніви, ви можете спробувати дати трохи дизельного палива pi? під час щодо правильного індексу і подивитися, як веде себе автомобіль, якщо він покращує чи ні
msport (exil77grande)
13-11-2012, 11:58
насправді, як каже волхвів здавалося б, що гарячий старт і вже прикріплені, але ви можете все ж спробувати,зараз у вас privileggi для того, щоб скачати а потім бере участь у форумі, і поступово досягне тільки в разі, якщо місце тестового файлу.
franco75
13-11-2012, 12:11
Спасибі, в найближчі кілька речей, які я хотів би зробити виняток egr і зрозуміти, що може вплинути на різних картах управління акп.
Очевидно, що зі зміною в S дозування двигуна змінюється, як якщо б було два перетворення по-різному, але я interessebe знати, якщо що робить педаль газу більш або менш чутливі, ви можете змінити поведінку tiptronic
explode82
13-11-2012, 15:13
звичайно, якщо ви зміните відображення відповідає по-різному на обмін в обох режимах
franco75
15-11-2012, 20:31
Відчуття, що я ? що в обмін він оброблений від оборотів і від положення педалі,
Ще це прискорює і після зміни, після чого збільшення чутливі? педалі повинні добитися успіху, щоб змінити раніше?
Існують карти з різними обмін на S?
franco75
16-11-2012, 11:09
Між тим, я кладу шукаєте damos, що мені може допомогти зрозуміти, чи є ? спасибі пуску, так і холодною і гарячою.
Чи можу я запитати, чи є затримки вприскування може дати migliramenti?
Команду електроніка
16-11-2012, 11:28
а мені здається, що є керівництво по запуску
Оскільки CR зони втручання в положенні, відмінному від тих, що "старі", TDI. У цьому файлі карти стартера від 1EA97A в 1EAA2C і вище.