Прагляд Поўнай Версіі : Avviamneto гарачай Audi A8 3.0 TDI
franco75
13-11-2012, 09:31
Добрай раніцы, хлопцы,
Я новы на форуме, і хацеў бы дапамогу, як выдаліць раздражняльны дэфект гарачы старт машыны майго бацькі.
Сказаць па праўдзе, не ? маланкі, пачынаючы нават халоднай. У той жа час, відавочна, будзе вельмі моцна@? у форуме абмяркоўваецца, уласцівага
у тэме
Загадзя дзякуй
magi1984
13-11-2012, 11:26
для гарачы старт c'? кіраўніцтва на форуме, вы ўсе яшчэ не можаце бачыць, чаму? не ў вас мінімальная колькасць паведамленняў, у любым выпадку, удзельнічаючы ў форуме, вы знойдзеце і шмат іншых кіраўніцтваў.
шчыра кажучы, не думаю, што гэта праблема аўтамабіля вашага бацькі, то праблема ўзнікае толькі TDI, а ваш ? gi? common rail
акрамя таго, вывучыўшы карту, якую вы публікуеце крывых крутоўнага моманту пры старце роўныя, і, на мой погляд, правільна, ? як калі б VW ў вас ужо? выпушчаны аўтамабіль з ФІКС для пуску гарачай
franco75
13-11-2012, 11:39
Дзякуй за адказ, то праблема не ? для пошуку на карце або ва ўсякім выпадку што-то для паляпшэння пуску ? магчыма?
Уявіце, што вашу машыну ? заўседы трымалася добра, але мае свае 250000 км
magi1984
13-11-2012, 11:46
для мяне ? pi? механічная праблема, магчыма, звязана з фарсунак, якія робяць намаганні, каб развеяць яго падчас запуску, магчыма, з-за бруду, у рэшце рэшт 250000km сон прабег па
аднак, калі вы хочаце адабраць у нас сумневы, вы можаце паспрабаваць даць трохі дызельнага паліва ў pi? падчас наконт правільнага індэкса і паглядзець, як паводзіць сябе аўтамабіль, калі ен паляпшае або няма
msport (exil77grande)
13-11-2012, 11:58
на самай справе, як кажа вешчуноў здавалася б, што гарачы старт і ўжо прымацаваныя, але вы можаце ўсе ж паспрабаваць,зараз у вас privileggi для таго, каб спампаваць, а затым ўдзельнічае ў форуме, і паступова дасягне толькі ў выпадку, калі месца тэставага файла.
franco75
13-11-2012, 12:11
Дзякуй, у бліжэйшыя некалькі рэчаў, якія я хацеў бы зрабіць выключэнне egr і зразумець, што можа паўплываць на розных картах кіравання акп.
Відавочна, што з змяненнем ў S дазавання рухавіка змяняецца, як калі б было два пераўтварэнні па-рознаму, але я interessebe ведаць, калі што робіць педаль газу больш ці менш адчувальныя, вы можаце змяніць паводзіны tiptronic
explode82
13-11-2012, 15:13
вядома, калі вы зменіце адлюстраванне адказвае па-рознаму на абмен у абодвух рэжымах
franco75
15-11-2012, 20:31
Адчуванне, што я ? што ў абмен ен апрацаваны ад абаротаў і ад становішча педалі,
Яшчэ гэта паскарае і пасля змены, пасля чаго павелічэнне адчувальныя? педалі павінны дамагчыся поспеху, каб змяніць раней?
Існуюць карты з рознымі абмен на S?
franco75
16-11-2012, 11:09
Між тым, я кладу шукаеце damos, што мне можа дапамагчы зразумець, ці есць ? дзякуй пуску, так і халоднай, і гарачай.
Ці магу я спытаць, ці есць затрымкі ўпырску можа даць migliramenti?
Каманду электроніка
16-11-2012, 11:28
а мне здаецца, што есць кіраўніцтва па запуску
Паколькі CR зоны ўмяшання знаходзяцца ў становішчы, выдатным ад таго, што "старыя" TDI. У гэтым файле карты стартара ад 1EA97A ў 1EAA2C і вышэй.