Перегляд Повної Версії : тих, хто використовує powergate може дати мені пораду?
magi1984
12-11-2012, 19:14
я недавно продав powergate s II отримав це використовується і не використовувався.
сьогодні я зв'язався з типом, до якого я продав powergate і каже, що не працює, каже, що не вистачає компонентів у відповідності з ним.
я, чесно кажучи, не я ніколи не використовував його для читання/запису, я просто підключений до комп'ютера і запрограмувати, щоб побачити, якщо КОМП'ЮТЕР то викупив
він каже, що йому помилка: минув час очікування
у вас порадити мені з приводу цієї помилки?
msport (exil77grande)
12-11-2012, 19:55
чесно кажучи, мені здається дивним, але вже, що він відкрито зробив неправильно,коли він був тут, на мені перевірено і працює,скажіть йому, щоб відправити його до alien і зробити це, перевірте на своїх.
magi1984
12-11-2012, 20:24
я знаю, що не повинен був його відкрити,gi? це ? крапку в мою користь. Моя проблема ? ke чувак, я відкрив спір з претензії на paypal, щоб отримати render гроші, і я не знаю, як рухатися. Він у скарзі написав, що відкрив тему і не вистачає частин...
1 не повинен був його відкрити
2, не ? технік alientech, щоб визначити, вистачає чи ні з частини.
Для мене це хоче, щоб хитрий, тримати інструмент і повернути гроші, paypal, що, звичайно, захист більше? покупці, що продавці
magi1984
12-11-2012, 21:08
тим часом я подзвонив в paypal, що мені сказали, що зараз вони тільки нагляд практиці, якщо термін повернення не дозволяється, серед нас приватні, і покупець виявляється в претензії, то їх буде оцінювати всі дані, включаючи те, що об'єкт був відкритий, і, може бути пошкоджений покупцем. а якщо вони будуть робити повернення грошей покупцеві, навіть якщо цей об'єкт ? був відкритий, і, може бути пошкоджений від нього, то в такому випадку, коли до мене повертається товар, в свою чергу, можу я відкрити скаргу на пошкоджений товар і не відповідає оригіналу, який я занурений, і, отже, вимагати повернення...
завтра подзвоню, перед alientech, щоб знати, що порода помилки ? той час закінчилося, і тоді я дзвоню йому, щоб спробувати зрозуміти, що він зробив
msport (exil77grande)
13-11-2012, 08:53
справді,спробуйте відчути себе чужий і зрозуміти, що відноситься до erore тим часом.
magi1984
13-11-2012, 11:14
помилка пов'язана з тим, що не були встановлені драйвери правильно, і SW не виявляє powergate.
або він використовував ту версію SW
я подзвонив тип і каже, що він використовує win7 64bit, я на моєму ПК, я пробував і тестував з win7 32bit
сьогодні у другій половині дня сказав, що з цим впоратися? тест з win XP, і мені з цим впоратися? знати...і чекаємо, і бачимо...
волхви не думаю, що не вистачає всередині компонентів, враховуючи, що ти ніби у вас видалені, те, що ви сказали, відповідає істині?, давно, мій друг, була така ж проблема, якщо вирішена з допомогою правильної установки на win7 32 біт.
msport (exil77grande)
13-11-2012, 13:56
у цей момент, тому що не увійде в її комп'ютера з team viewer і встановіть ти за добро?
magi1984
13-11-2012, 14:13
я її запропонував сьогодні вранці, до речі, техніків, alientech, мені сказали, що на 64bit просто зайдіть в папку установки C:\, увійти в папку і запустити файл драйвера ftdidriver.exe для запуску установки драйвера...
в теорії я повинен зв'язатися з ним сьогодні у другій половині дня, якщо цього не робить, я називаю це в кінці дня, щоб спробувати вирішити
тим не менш, ви терр? в курсі, тепер спасибі всім
magi1984
13-11-2012, 19:16
ОНОВЛЕННЯ
я пов'язаний трохи назад з teamviewer на ПК покупця.
проблема не ? у powergate, проблема ? що не правильно встановити SW і помилка в кінці установки.
той КОМП'ЮТЕР ? старий catorcio з XP з пакетом оновлень 2
і після завершення установки, які tendando потім відкрийте програму, ви отримаєте повідомлення про помилку "Додаток не правильно ініціалізації 0xc0150002"
в якості подальшого докази я зробив, підключіть його до ПК з windows 7, то маємо скачав SW, і ми встановили і звичайно ж SW ? басейн без найменшої проблеми
Тепер він сказав, що andr? один з іншому пк і якщо вдається встановити його, мене відволікає спір на paypal
мене щось дратує, чому? навіть якщо я довів, що проблема не ? приладу, але ? його ПК і SW установки він як і раніше не хоче, щоб я зняти заперечення
я точки portiamola до дна, я впевнений, що з доказами, що я надати paypal спору німецькою, а я
ahaah...волхвів можна було вибрати кращим покупцем ahahh.я жартую,а nn, вам нема чого боятися його до упору в суперечки,людина x добре, nn активувати скаргу, перш ніж ви повинні переконатися, що не залежить від факторів, які competano він,можливо, ставити запитання продавцеві і потім, але лише у випадку шахрайства відкрити спір.
magi1984
13-11-2012, 20:11
і помилка про закінчення часу йому дали, чому? він, бачачи, що sw не були встановлені, встановив sw для powergate старої версії, і намагався використовувати те, що х comunicar з powergate нова версія
magi1984
13-11-2012, 22:26
покупець закрив суперечку, я був повідомлений за **** від paypal, і гроші від продажу було розблоковано! Всі ? закінчив добре, був час!
покупець закрив суперечку, я був повідомлений за **** від paypal, і гроші від продажу було розблоковано! Всі ? закінчив добре, був час!
добре волхвів я радий, x te.
magi1984
13-11-2012, 23:43
так я! Дякую за всі поради!
msport (exil77grande)
14-11-2012, 10:14
дуже добре, краще, так,на жаль, якщо ingorante в сировина повинна cpire те, що робить, і потім, при необхідності, звинуватити в третіх,я часто в цій ситуації з клієнтів, які не знають, що роблять або не слідувати моїм інструкціям, а потім звинувачують дії інших, то вирішує все з тим вибачень з santeam viewer.