КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Ўказанні на файл ORI ложку ў паслядоўны і BDM

zioweb
11-11-2012, 14:46
Прывітанне, хлопцы, у мяне есць некалькі пытанняў да ўвагі экспертаў.
У мяне есць блок кіравання Mjet 6f3 есць Ypsilon. Правільна з MPPS V12 даючы мне ў выхадны файл у 1Mb.
Пасля, ? звярталіся таксама з MAGPRO, вяртаючы рэзервовага капіявання мікра-і флэш-поўнай 2 (і, такім чынам, эквівалентна рэзервовага капіявання BDM, ці не так?)
Я ведаю, крокі, каб скараціць файла ад 2 мб і зрабіць яго "пераварыць" ад MPPS ў запісу, але я не зразумеў адну рэч: для файла выразаць трэба зрабіць кантрольную суму ці я магу даць вам ежу прама? Памятаю, што V12 на гэтых эбу не карэктуе аўтаматычна.

Іншую важную рэч: два файла ад 1 мб (што спароджаны паслядоўнага чытання і што створана, пачынаючы з файла ад 2 мб), павінны быць ІДЭНТЫЧНЫЯ ў змесце або могуць адрознівацца? Я не кажу, карты, што я чакаю аднолькавыя, але і іншых зон файла.

У выпадку, каб праверыць, ці есць у вас ORI гэтых ECU ложак у паслядоўны, а таксама рэзервовага капіявання BDM cos? для абрэзкі файла, параўнаць іх?

Тое, што ў мяне ў руках я два файла аднолькавых картах, але з некалькі адрозненняў ад met? у файл, то...

zioweb
12-11-2012, 18:17
Забіваць, няма?

msport (exil77grande)
12-11-2012, 19:51
тое файл ад 2м ложак з май, безумоўна, не " як з файла прачытаць у bdm (рэзервовае капіяванне), хоць і з тымі ж памерамі і гэта можна ўбачыць, калі параўнайце два файла, паглядзець што есць гасціны ўсей прямой ссылке ffffff і іншых у гэтай галіне, аднак дадзеных,каб савет ўбачыў, што mpps не робіць ck запісу, вы павінны паставіць драйвера на ecm выразаць файл і захаваць яго вылічэнні ck так перайсці больш за ціхі.

zioweb
12-11-2012, 20:10
тое файл ад 2м ложак з май, безумоўна, не " як з файла прачытаць у bdm (рэзервовае капіяванне), хоць і з тымі ж памерамі і гэта можна ўбачыць, калі параўнайце два файла, паглядзець што есць гасціны ўсей прямой ссылке ffffff і іншых у гэтай галіне, аднак дадзеных,каб савет ўбачыў, што mpps не робіць ck запісу, вы павінны паставіць драйвера на ecm выразаць файл і захаваць яго вылічэнні ck так перайсці больш за ціхі.
ок, сервер кліенцкага доступу rpc? гэтая рэч, рэзервовага капіявання bdm, які будзе? безумоўна, як вы кажаце.
Для кантрольнай сумы, праблема ўзнікае тады, калі праграмнае забеспячэнне, якім вы карыстаецеся вы не вылічае кантрольную суму, так як некаторыя драйвера для ecm роўна...

explode82
13-11-2012, 15:49
есць праграмы, якія вылічаюць cecksum як winols і ceckcorrecctor да гэтага часу, каб у адваротным выпадку не знойдзеце marelli, ва ўсякім выпадку, з таго, што памятаю mpps v12, калі не разлічвае cecksum,як правіла, пад c'? кнопку ceck мы clicci вышэй, і просіць загрузіць файл на врі і пасля, змяніць,выправіць cecksum і пытаецца, калі вы хочаце пісаць

dvdtuning
13-11-2012, 15:59
у выпадку, калі файл ложак з mpps па 2мг, так і на запіс блакуецца, вы можаце? riutillizare гэты файл, і выпраўце, калі што-небудзь, каб перапісаць яго ў bdm? або c'? трэба толькі копіі, bdm?

explode82
13-11-2012, 16:19
у выпадку, калі файл ложак з mpps па 2мг, так і на запіс блакуецца, вы можаце? riutillizare гэты файл, і выпраўце, калі што-небудзь, каб перапісаць яго ў bdm? або c'? трэба толькі копіі, bdm?

мы кажам, што залежыць,то спачатку вы павінны паспрабаваць, каб прымушаць запісы з рэжыму? recovery што ? лепшае рашэнне, не выключыць запальванне,то ў выпадку, калі не атрымоўваецца, то вы там ўключана запальванне, і мы паспрабуем яшчэ раз,калі не пойдзе, то вы павінны адкрыць эбу і чытання файлаў у bdm,потым трэба абрэзаць файл у bdm met? і захаваць толькі тую частку, якая не адносіцца да табліцах,якія павінны быць замененыя табліцы счытваюцца ў паслядоўны,або, што яшчэ больш? проста скапіруйце чытаў на паслядоўных чытаў, у bdm,або знайсці рэзервовую копію flash і scriverglio,але гэты працэс прымяняецца для bosch

dvdtuning
13-11-2012, 17:39
Я зразумеў...чытае eprom бачыў, што flash ? адменены, і вы рэжаце, ці не так?

zioweb
13-11-2012, 17:41
есць праграмы, якія вылічаюць cecksum як winols і ceckcorrecctor да гэтага часу, каб у адваротным выпадку не знойдзеце marelli, ва ўсякім выпадку, з таго, што памятаю mpps v12, калі не разлічвае cecksum,як правіла, пад c'? кнопку ceck мы clicci вышэй, і просіць загрузіць файл на врі і пасля, змяніць,выправіць cecksum і пытаецца, калі вы хочаце пісаць

правільна. :)

mpps не чытае з 2 мб, але ад 1mb толькі 1.3 mjet. Калі вы хочаце праверыць файл 2mb ложак з magpro ў паслядоўны на 1.3 mjet з тым, у bdm проста, што знаходзіцеся рэзервовага капіявання праграмнага забеспячэння, версія, што я чытаў, я і мы бачым :) я не знайшоў.

dvdtuning
13-11-2012, 17:46
як няма, edc16c39 чытае ў 2 мега!

explode82
13-11-2012, 18:48
правільна. :)

mpps не чытае з 2 мб, але ад 1mb толькі 1.3 mjet. Калі вы хочаце праверыць файл 2mb ложак з magpro ў паслядоўны на 1.3 mjet з тым, у bdm проста, што знаходзіцеся рэзервовага капіявання праграмнага забеспячэння, версія, што я чытаў, я і мы бачым :) я не знайшоў.

файл крычы мне ў справы,дастаткова таго, што я то пішыце id ecu 1.3 з HW і SW

zioweb
13-11-2012, 20:08
як няма, edc16c39 чытае ў 2 мега!

Я меў на ўвазе mjet marelli, з якой я пачаў гаворка ў першым пасце.

explode82
13-11-2012, 20:24
я ведаю, і я таксама, я меў на ўвазе ў marelli

скф
13-11-2012, 21:05
я страціў галаву, нават я, калі робіш толькі для перадачы дадзеных 1 або 2 мб, але ў пачатку не было нічога, не падзяляюць bdm ў flasch мяне, аказваецца, заўседы роўная поўнай чытання

explode82
13-11-2012, 21:32
вы можаце растлумачыць лепш і лепш,шчыра кажучы, я не зразумеў, што вы мелі на ўвазе

zioweb
13-11-2012, 22:06
файл крычы мне ў справы,дастаткова таго, што я то пішыце id ecu 1.3 з HW і SW

Pi? што врі нас хоча, каб рэзервовае капіраванне флэш-bdm для праверкі гаворкі.
Калі вы хочаце, тое, што я ? Lancia Ypsilon MJD6F3HW03T sw 3459Y395

zioweb
13-11-2012, 22:09

Вы можаце мне растлумачыць, як ен робіць з winols, дзе можна знайсці checkcorrector?

Дзякуй :)

explode82
14-11-2012, 00:06
што тычыцца файла, што я кажу, я ўсе ложка, bdm у адваротным выпадку я б сказаў і для іп? ori,калі вам патрэбна праграма прымушаеце мяне зразумець, як і дзе снд? і я, нават калі вакол знаходзіцца

explode82
14-11-2012, 00:11

zioweb
14-11-2012, 09:01

explode82
14-11-2012, 10:44
але ў вас загружаны да золата, а потым мод? затым, калі мод зрабілі з ecm і драйвер загружаны,ecm табе ўжо правільна

zioweb
14-11-2012, 14:55
але ў вас загружаны да золата, а потым мод? затым, калі мод зрабілі з ecm і драйвер загружаны,ecm табе ўжо правільна

ecm не робіць кантрольную суму на 1.3 mjet.