Прагляд Поўнай Версіі : mpps і lancia musa 1300mj
на гэтым тыдні я павінен быў вярнуць двух блокаў кіравання lancia musa чаму блакуюцца, запіс ад mmps вы ведаеце што-небудзь пра
дзякуй
magi1984
11-11-2012, 00:28
дай нам пі? info, ты чытаў з mpps і фіксуюцца ў пісьмовай форме?
вы шукалі пісаць з mpps файл ложку з іншымі інструментамі?
дзіўна mpps піша добра гэтыя машыны, калі было 90 л. с. трэба было абрэзаць файл да 1 мб xch? nn можна было прачытаць.
мне прынеслі эбу і я здымкі са BDM і я знайшоў e2p зменены.
і звярталіся smpre з mpps
нават дзіўна х мне mpps піша добра на гэты аўтамабіль.
я не ведаю, што сказаць, і' 2-калі на працягу некалькіх дзен, аднак, verifichero асабіста .
дзякуй
я у адпаведнасці з гэтым у гэтай "," strana. на ypsilon, тая ж праблема.
вы ? заблакаваны на запіс з mpps v12 я думаю, але ў нейкі момант запісу вы ведаеце? ен скончыўся, а ? мертвая, або ў тое, што пісаў?
У e2prom, што вы чыталі і знайшлі зменены, ў вас па параўнанні з рэзервовай копіі bdm?
я заўважыў адну дзіўную рэч: чытанне MPPS прачытаў правільна гасціны карту, але сустрэў? файл у то гэта быў "пусты", без значэння.
купон файл backuppato ад 2 мб 1 мб я па параўнанні з чытаннем з mpps, і аказваецца, што сустрэў? файл у той адрэзалі ? "істотныя", cio? есць значэння, крывыя і многае іншае.
Я б не хацеў, што з апошнім абнаўленне праграмнага забеспячэння (гэта што, - кажу я, есць абнаўлення па верасень 2012 г.) ўступілі прадставіў, тое, што для чытання назад казіно з mpps, які перадае файл няпоўны, такім чынам, каб апраўдаць тое блок для запісу...
было шмат часу, што не ўкладваў у рукі да ecu і пятніцу, каб даць "leccatina" да ypsilon mjet 6f3 90cv, я знойдзена, заблакаваная. Так ? таксама spansion...
аднак, калі ecu рэагуе на да ecu id mpps v12, вы можаце аднавіць яго, спакойна здымкі ўнутры файла выразаць з рэзервовай копіі, 2mb flash, без кантрольнай сумы або іншы.
на жаль, эбу не звярталіся з bdm, але з mmps таму я не магу сказаць, мне давялося ўзяць e2p ад windows, што я і я riverginata.
не ведаю нават, з якой версіі mpps яны чытаць я documentero, у тым
прывітанне
Факты, каб файл ложак з mpps і параўноўваць з back up ;)
як трасіроўка калега вам зрабіць' ведаць
прывітанне
abberello
17-11-2012, 11:22
і caricargli зыходнага файла? Не ідзе?
Gianpy80
17-11-2012, 11:28
? гэта было б тлумачэнне, чаму файлы, якія чытае іх, перапісвае, але не піша, потым мод, як здарылася са мной, і хто-то яшчэ, што я чытаў на форумах. Трэба толькі зразумець цяпер, чаму? не чытае файл цалкам..
P. S.: у мяне была такая ж праблема з v13.02
праблема з не вызначае больш, таму вы не можаце загрузіць ні адзін файл арыгінальны
ад таго, што я зразумеў, уплывае толькі на e2p таму што загружаны bakup поўны машына не ездзіла я павінен быў паставіць паслядоўнай bakup, што я і riverginarlo
abberello
17-11-2012, 12:25
як правіла, mmps v12 не павінны загрузіць зыходны файл, нават калі вы ? затрымаўся, ці што?
у наступны маяк, я прама і потым дам вам ведаць
abberello
19-11-2012, 16:55
Вы спрабавалі зрабіць recovery? Я б не хацеў, што гэта праблема тб
вы можаце зрабіць гэтую аперацыю без адключэння карціны, але я паўтараю, я не зрабіў
Савет: калі вы пішаце з mpps, або іншы інтэрфейс, варта абраць "толькі дадзеныя", каб не пайсці да закранаючы зоны ідэнтыфікацыі ecu.
Многія інтэрфейсы, нават калі вылучыць толькі дадзеныя, закон працуе і наадварот, у запісу, калі манро ставіцца да spansion, і я падзяляю
пераканайцеся, што тып eprom і аснашчаны ecu, калі ? адзін spansion mpps не чытае піша толькі калі ? motorola mpps закон і піша спакойна....
У сэнсе не чытае? Стварыце файл няправільны, пустой, або проста не чытаць?
Многія інтэрфейсы, нават калі вылучыць толькі дадзеныя, закон працуе і наадварот, у запісу, калі манро ставіцца да spansion, і я падзяляю
Залежыць ад ecu. Прывяду прыклад: з magpro, калі вы выберыце "ўсе", каб чытаць і пісаць edc16c8, sw расліны. А з галачкай на "толькі дадзеныя", ці не толькі flash счытваецца цалкам, але нават у поўнай меры, т. е. як bdm.
не чытаць
я не згодны, я чытаў 1.3 mjet з чып spansion правільна. праблема, якую я меў у запісе.
магчыма файл чытаў, не ? правільна.
msport (exil77grande)
21-11-2012, 14:49
я не згодны, я чытаў 1.3 mjet з чып spansion правільна. праблема, якую я меў у запісе.
магчыма файл чытаў, не ? правільна.
дакладна не чытае, але піша spansion файл, ложак была сапсавана.
zioweb вы можаце размясціць файл, чытаў spansion я sambra даволі дзіўна, хутчэй за ўсе, не чытаў нічога, па крайняй меры, я думаю, папраўце мяне калі я памыляюся
zioweb вы можаце размясціць файл, чытаў spansion я sambra даволі дзіўна, хутчэй за ўсе, не чытаў нічога, па крайняй меры, я думаю, папраўце мяне калі я памыляюся
Заўтра я табе гэтае месца. Быў таксама паслядоўным, прысутнічаюць карты і усе.
abberello
22-11-2012, 00:00
таму, калі на y momo 1.3 mjet 105 л. с. каб атрымаць карту першапачаткова я павінен зрабіць, чытайце толькі дадзеныя... чаму? я спрабаваў чытаць усе, а мне ? выйшаў файл у 400 кб!! Але ў асноўным, што diggerenza праходзіць паміж чытайце ўсе і чытайце толькі дадзеныя?
вам варта пераканацца ў тым, што чып мантажуе, калі..? адзін spansion не чытайце з mpps, але толькі ў bdm або абсталявання афіцыйны тып kessv2...
для напісання замест mpps піша бяспечна рэзаць файл на 1 мб...
sportknight
25-01-2013, 12:08
хлопцы,я пішу qu? чаму? ? заўседы 1.3 multijet але ? яшчэ opel meriva
блок кіравання павінен быць perforza адзін marelli або, можа быць, нават bosch?
у абодвух выпадках есць праблемы чытання і запісы?
я mpps v5, таму я не ведаю, калі па параўнанні з v12 адсутнічаюць пратаколы
nuovaecu
25-01-2013, 13:18
мяне і здарылася, што замкі ў запісу, магчыма, пашанцавала, паспрабуйце яшчэ раз напісаць і перапісвае зусім mpps не я, паколькі ніколі ніякіх праблем
1.3 mjet не існуюць bosch
sportknight
25-01-2013, 15:20
на вось,трэба было agila 2005 года,не meriva :)
сення я дэмантуе блок кіравання, і мы бачым, што колькасць hw-soft ?
чытанне не робіць, вядома, mpps? і на запісы на opel, як ен спраўляецца ў mpps?
1.3 mjet не існуюць bosch
Апошнія мадэлі 1.3 mj з'яўляюцца edc17
Вядома, я маю на аат"часы", выканальна з mpps v5/v12
cicciogsr
20-02-2013, 19:46
хлопцы ўчора з mpps v12 не ўдалося напісаць муза 90cv, я даваў дадзеныя ecu шукаю файл ori скараціць яго mod, калі я спрабую яго пісаць, і кажа мне файл, зашыфраваны файл ? 03T-M368 у чым можа быць праблема?
Апошнія мадэлі 1.3 mj з'яўляюцца edc17
edc17????ніколі не бачыў......marelli 8df...
edc17????ніколі не бачыў......marelli 8df...
таксама edc17 новых мадэляў.
знаходзяцца, галоўным чынам, на Opel у edc17 1.3
explode82
20-02-2013, 23:56
знаходзяцца, галоўным чынам, на Opel у edc17 1.3
можна знайсці толькі на opel,fiat няма
sportknight
21-02-2013, 00:06
хлопцы ўчора з mpps v12 не ўдалося напісаць муза 90cv, я даваў дадзеныя ecu шукаю файл ori скараціць яго mod, калі я спрабую яго пісаць, і кажа мне файл, зашыфраваны файл ? 03T-M368 у чым можа быць праблема?
не ты з mpps,ты ці з bdm ці я дзе-то чытаў, з kess v2 клон
carlo abarth
21-02-2013, 00:33
я асабліва, калі 90 л. з. заўседы bdm, таму што тое, што чытае л mpps не чытае піпі!!
cicciogsr
21-02-2013, 07:52
ок? ? вельмі дзіўна
З mpps v12 вы робіце ўсе ў парадку.
Вельмі дзіўна тое, што кажа: "кінуліся". Упэўнены, што вы ўрэзаліся ў парадку?
sportknight
21-02-2013, 09:28
файл ? ад 448kb?
cicciogsr
21-02-2013, 11:21
рэжацца добра, я таксама паспрабаваў выправіць chk гара curiosit? замест двух файлаў ori выразаць і не.... можа быць, я быў няправы, наразаем... для мяне вы павінны напісаць у can mpps бачыць k-line
sportknight
21-02-2013, 11:32
знайсці пратакол can і зрабіць дадзеныя ecu
mattycar
21-02-2013, 16:33
рэжацца добра, я таксама паспрабаваў выправіць chk гара curiosit? замест двух файлаў ori выразаць і не.... можа быць, я быў няправы, наразаем... для мяне вы павінны напісаць у can mpps бачыць k-line
мне здаецца, добра рэжацца,але з mpps я бачу, дурніца,я там, я спрабаваў прачытаць, і захавалі файл у некалькі кб непрыдатным для выкарыстання.вы павінны чытаць яе з magpro або пеўнік для бяспекі.май захаваць ori 2 мб і пдк 512 kb
motorsport
21-02-2013, 17:46
я зрабіў гэтыя заўседы ў bdm....
mattycar
21-02-2013, 19:45
Вы з bdm ? pi? ўпэўненыя.
Новае выпрабаванне mpps v12 для 6f3 на lancia ypsilon: ложак без праблем, файлы ад 1mb... Ў запісе завісае ўсе тыя ж 52%. Пазбягайце іх.
Пеўнік замест дасканалым у паслядоўны... Толькі вельмі павольна...
explode82
05-03-2013, 01:00
v12 ? звярніце ўвагу на невялікія праблемы на 6f3,часам вы павінны паспрабаваць, нават 7-8volte, каб зрабіць яе пісаць,нават калі з гала вас не праблема
На гэты раз мы не страцілі шмат часу.
Мае ўражанне, улічваючы выпрабаванні, зробленыя ў мінулы раз, не ? столькі спробаў зрабіць, але менавіта, што пратакол месінга ўверх, у тое, col файлаў.
Раней salvai экю з арыгінальным ложак з magpro і выразаць 1 мб.
Гэты файл гэта пісаў без праблем, кожны раз, калі на серверы ўзнікла памылка.
Яго modificavi, нічога не рабіць: 52% заблакаваны.
Глядзець файл чытаў mpps ад 1mb і тое, выразаць атрыманых ад 2 мб вы заўважыце розніцу ў залежнасці ад met? файла, дзе-то я чытаў з mpps быў практычна пусты, а другі з дадзенымі.
На гэты раз я чытаў з каня, і падрыхтавалі файлы ад 1mb але, bench? у параўнанне, гісторыя была такой, г. зн. ад другой паловы там былі дадзеныя, не напісаў, якія паднімаюцца і фіксуюцца заўседы на 52%.
Шкада, чаму? 12-я ўзяў свае дзіды з 6f3.
Было б таксама хутка...
Магчыма, у больш позніх версіях яны што-то змяніць. Хацелася б паспрабаваць.
хлопцы, але ў адрозненне ад? з mpps вы можаце пісаць без праблем, з іншымі прыстасаваннямі, якія Gallo2?
хлопцы, але ў адрозненне ад? з mpps вы можаце пісаць без праблем, з іншымі прыстасаваннямі, якія Gallo2?
Вы без праблем. :)
Перш за ўсе, быў 70cv? 75 або 90? 70 чытае з mpps але 75-90 і 105 закона, але і няправільны файл.. Так што або вы чытаеце ў bdm паказана знаходзяцца зыходныя файлы, але я рэкамендую першы.
Перш за ўсе, быў 70cv? 75 або 90? 70 чытае з mpps але 75-90 і 105 закона, але і няправільны файл.. Так што або вы чытаеце ў bdm паказана знаходзяцца зыходныя файлы, але я рэкамендую першы.
Aridaje... З mpps v12 файл чытаў ? правільна, пратакол, спецыяльна для 75,90 і 105.
Праблема ? пісаць з клонаў, вось праблемы блока ecu.
З арыгіналам я не ведаю.
Я не mpps v16 у адваротным выпадку я б паспрабаваў як-то.
Дадам: я 75cv з v12 я чытаў. У запісе заблакаваў ecu з mod файламі і врі ложак mpps. Мне давялося выкарыстоўваць рэзервовае капіяванне скараціць bdm, які быў ідэнтычны файла ложак mpps, карты і шануеце, але розныя і ў заключнай частцы.
Відавочна, перапісаўшы з mpps.
Прабачце, што так шмат паведамленняў, але я не разумею, чаму? якое-то час я не f? рэдагаваць мае паведамленні.
Есць клоны і клоны. Я не ведаў, c'? mpps v12 чытае flash з marelli 75-90cv ... я заўседы запісаныя, і ніколі ніякіх праблем.
cawadany
22-05-2013, 19:02
Mpps або не чытае ці чытае файлы, няправільныя, ці што ? як быццам не прачытаў. Лепш пачаць з файла ложку з BDM.
Пеўнік таму virtual read, то не чытае файл, які на самай справе c'? на ECU, але атрымлівае ад сваей унутранай базе дадзеных.
Dragonfly
22-05-2013, 19:15
Але калі закон у віртуальны файл ідзе добра, у любым выпадку??
.. Ў virtual чытае
Файл базы даных, праграміст, напрыклад, певень v2.. Mpps ў marelli 75-90 не чытае або лепш чытае файл не добра
Mpps або не чытае ці чытае файлы, няправільныя, ці што ? як быццам не прачытаў. Лепш пачаць з файла ложку з BDM.
Пеўнік таму virtual read, то не чытае файл, які на самай справе c'? на ECU, але атрымлівае ад сваей унутранай базе дадзеных.
Але чаму? вы пішаце рэчы, якія не з'яўляюцца праўдай?
Пеўнік v2 закона, выдатна 6f3 без virtual read k-line на lancia ypsilon і musa.
70 л.с....., 75 і 90 у virtual...
70 л.с....., 75 і 90 у virtual...
75 і 90, усе ў k-line, без virtual на Дзіду
explode82
22-05-2013, 20:31
я аддаю перавагу яе з mpps v12 дзіда 75-90-105 л.с., таму што mpps мае пратакол чытання і запісы, хутчэй,закон 20минут і піша дрэнныя 8 хвілін на кошт інструментаў, арыгінальныя, што я, як певень, і kess v2, што для чытання ставяць нас паўтары гадзіны, і, каб напісаць 50 хвілін, я б сказаў, занадта шмат
мансардных
22-05-2013, 20:40
ваш mpps ? клон?
giannimini
20-01-2014, 02:51
Хлопцы, а затым mpps v12 гэта нармальна, ці я муза 1:3, 90 к.с., або яна абавязкова павінна адкрывацца эбу?
З пеўнік, а вы назад праз паслядоўны порт, ці вы павінны адкрыць у роўнай ступені?
Чаму? я не зразумеў, бо гэтыя 7 старонак :-)
Mpps v12 не добра. Пеўнік вы.
У адваротным выпадку вы можаце адкрыць, калі хочаце, і зрабіць яе ў BDM
giannimini
20-01-2014, 21:37
Затым пеўнік таму ў паслядоўны, не адкрываючы ecu? А з mpps вы павінны адкрыць яе ў дзеянні, bdm?
carlo abarth
20-01-2014, 21:43
недахоп у bdm ..за раней!!!
Хлопцы, а затым mpps v12 гэта нармальна, ці я муза 1:3, 90 к.с., або яна абавязкова павінна адкрывацца эбу?
З пеўнік, а вы назад праз паслядоўны порт, ці вы павінны адкрыць у роўнай ступені?
Чаму? я не зразумеў, бо гэтыя 7 старонак :-)
giannimini
21-01-2014, 00:01
Ок, мне патлумачылі б, як і ў bdm? :-)
Але 6f3 mpps не чытае 500 і grandepunto
Але 6f3 mpps не чытае 500 і grandepunto
500 і grande punto няма. Неабходна BDM або Пеўнік, што робіць.
Няма cablagio зрабіць таксама блок прыему і, такім чынам, атрымалася з mmpp і калі я знаходжу файл врі або вырашана ....
хто-небудзь ведае што-то аб часе, пісаць з mpps або kessv1 або магіі, ужо файл врі і мікра?
хто-небудзь ведае што-то аб часе, пісаць з mpps або kessv1 або магіі, ужо файл врі і мікра?
3 Хвіліны +-