Перегляд Повної Версії : Mpps Сумісності..
Привіт всім .. Я б хотіла зрозуміти щось про ці кошти, і тому я вирішив зробити морської свинки для них.. проблема і що (можливо)у мене 2 машини немає, сумісних з цим. І Opel meriva 1.7 101 л. с. 2007 року повинно бути щільним.. діагностики autocom бачить, як edc30 і діагноз не проблема, але з mpps... Нічого... інший і браво 1.9 jtd 105, які повинні бути сумісні ( edc15) ,autocom і роз'єм 3-контактний, все ок.. З mpps.. при підключенні обд all перехідний кабель використовується autocom 3-х контактний .. Нічого.. Я від ECU не відповідає.., що я помиляюся.. Ps BMW 3-ї серії, я був в змозі читати..
...допомогу ніхто не має ідеї??
привіт, то opel не можеш це зробити ,і "браво" навіть щільний потрібен програміст тьху..... і, можливо, їх не знаю, в який момент 105 і старий стиль cio? потрібно
зняти eprom, і ви повинні зіставити я знаю, що ви не можете зробити жодного.....серія три назад, тому що буде 01 або 02 у ці роки accavallano початок послідовного читання....
msport (exil77grande)
11-11-2012, 14:46
браво jtd ви можете зробити це за допомогою galletto 20€ з деякими підключення до розетки круглої.
браво jtd ви можете зробити це за допомогою galletto 20€ з деякими підключення до розетки круглої.
що ви розумієте під "півник від 20 євро"?інтерфейс тип mpps або адаптер кабелю?я вже адаптер obd роз'єм fiat 3-pin, але не діє..
...оновлення..я перевіряв на fiat ducato camper 2.3 130 л. с., 2008 року .. edc16c39..читати карту ок..навіть якби мені довелося вибрати іншу модель з-за відсутності мого..ps якщо потрібно, файл ori його місце..скажіть мені, де і, якщо я можу..
[QUOTE=гзк;13566]що ви розумієте під "півник від 20 євро"?інтерфейс тип mpps або адаптер кабелю?я вже адаптер obd роз'єм fiat 3-pin, але не діє..[/QUOT
наш друг msport говорив старий galletto 1260, а ви можете отримати її навіть з mpps але в деяких ecu потрібно зробити посилання, як каже msport.
[QUOTE=гзк;13566]що ви розумієте під "півник від 20 євро"?інтерфейс тип mpps або адаптер кабелю?я вже адаптер obd роз'єм fiat 3-pin, але не діє..[/QUOT
наш друг msport говорив старий galletto 1260, а ви можете отримати її навіть з mpps але в деяких ecu потрібно зробити посилання, як каже msport.
..ок ..якщо ви мені поясніть, alora посилання зробити..принаймні, на цьому полі у мене немає проблем..все, якщо ми говоримо про грудини на ебу,якщо я повинен відкрити я нічого не роблю і "гра"на другу половину..
погляньте на це місце подивитися, якщо ви, може бути корисний.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?66-Presa-Diagnosi-Obd-Fiat-Bravo-jtd-100-cv-2001
погляньте на це місце подивитися, якщо ви, може бути корисний.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?66-Presa-Diagnosi-Obd-Fiat-Bravo-jtd-100-cv-2001
Потім кабель k.лайн, не ? те ж, що використовувати autocom для діагностики?..
всі мовчали ..я постараюся на ducato edc16..ps s і пропонує карту орі, скажіть мені, де розмістити його..
карти ori йдуть, розміщені в розділі " банк даних files орі,я рекомендую в обговорення.: fiat ducato) так, і помістити всі дані у файл, що на машини
х про вашу проблему ви поглянули на сумнів, що я запропонував?
так, але я кажу про вилка кругла..або, може бути, я не в тому числі ,на моє плоский 3-pin, один з яких порожній,з autocom і адаптер я підключаюся,той же адаптер використовується на mpps не працює,то цікаво, якщо кабель k l, був тим же, що використовується для діагностики..ps ви дуже дякую
Карусель sar? для opel.
Fiat має класичний 3-полюсний. Чесно кажучи, не я ? коли-небудь, на автомобілі без OBD, підключити кабельне.
Я б сказав, що " Браво " потрібно зробити в школі, і просто, щоб ризикувати блоків з gallinaccio 1260.
!!!!!!! Вдалося!!!! e' досить встановити Mpps в повільне читання,.. кабелі від мене в розпорядженні було достатньо,,..,,, дякую всім за інтерес.. Тепер плакат? карту, що кілька років тому мені було зроблено, і я хотів би, що думки про те ж..
Giarras. треба закрити обговорення, і якщо ви як?? Дякую
msport (exil77grande)
14-11-2012, 10:17
Giarras. треба закрити обговорення, і якщо ви як?? Дякую
не потрібно закривати нічого.