КПК

Перегляд Повної Версії : поради при покупці нової сцени для carprog подушка безпеки Подушка безпеки...Universal Repair v1.5 іммо..

sox844
10-11-2012, 07:37
привіт друзі, я повинен купити програму для скидання ебу подушок безпеки..зокрема autoliv....який купити...я б порадив carprog але варто трохи....що скажете?? а то, як ви, - з carprog??

sportknight
20-05-2013, 23:54
хтось мені пояснити, щоб добре соціальних можливостей і розширень? для carprog?

legendaryslave
21-05-2013, 01:13
тому більш або менш ті ж функції, що і в упа+xprog за винятком того, що скидання файлів безпосередньо crasch+ км, але, по-моєму ? інструмент risckioso у використанні і дуже діючий на opel

gezame
21-05-2013, 01:28
Привіт
carprog оригіналі використовується з 2006 року, і я можу сказати, що, можливо, кращі гроші, які я коли-небудь витратив..

legendaryslave
21-05-2013, 01:32
Привіт
carprog оригіналі використовується з 2006 року, і я можу сказати, що, можливо, кращі гроші, які я коли-небудь витратив..
мені б стільки ultraprog бачу дуже підготовлений, хто використовує його для випадку
що стосується вас gezame, безумовно, орі ? продукт дуже цінний, але працює також clonazzo, що кожен так робить, прокази, я думав, ви кажете, що

gezame
21-05-2013, 01:44
мені б стільки ultraprog бачу дуже підготовлений, хто використовує його для випадку
що стосується вас gezame, безумовно, орі ? продукт дуже цінний, але працює також clonazzo, що кожен так робить, прокази, я думав, ви кажете, що

Привіт,
Так, я теж клон тому, адаптери оригінальні, коштують більше? гроші que клон місцезнаходження.
Але клон робить met? ci? що ? в програмне забезпечення.

sportknight
21-05-2013, 08:40
але з упа-xprog треба отпаять, а я читала, що carprog ж, що і через послідовний порт правильний?
тому км подушка безпеки і т. д..? потрібне спеціальне програмне забезпечення або є все необхідне?

legendaryslave
21-05-2013, 10:35
але з упа-xprog треба отпаять, а я читала, що carprog ж, що і через послідовний порт правильний?
тому км подушка безпеки і т. д..? потрібне спеціальне програмне забезпечення або є все необхідне?
ні, щось робить з бд та інші речі, потрібно отпаять, або ж підключитися на процесор, скидання робить його програмне забезпечення той же, проте, я думаю, що це продукт, який потрібно додати, і не тільки ? повний 100%

sportknight
21-05-2013, 11:57
тому, ну, скажімо, треба мати carprog-й? xprog і upa
а TL866CS, як програміст, як ви його бачите? повинно бути ****лло в упа, але повинні зробити також 29f дуже багато присутня в ecu

legendaryslave
21-05-2013, 12:13
дивіться, я закохався в це ultraprog, що навіть оригінальний повний і рік підписки коштує не дуже я роблю по-справжньому подарунок, що стосується TL866CS не знаю, не знаю, що сказати вам, як і раніше використовувати довгий час, так і упа, що xprog, що віллем, а gx4 більше інших 3-4 програмістів, і ви не завжди щось

motorsport
21-05-2013, 13:47
дивіться, я закохався в це ultraprog, що навіть оригінальний повний і рік підписки коштує не дуже я роблю по-справжньому подарунок, що стосується TL866CS не знаю, не знаю, що сказати вам, як і раніше використовувати довгий час, так і упа, що xprog, що віллем, а gx4 більше інших 3-4 програмістів, і ви не завжди щось
а з упа xprog і віллем ви в хороший момент,то, будучи клонами, це буде гірше для розви... з новими автомобілями, якщо він потрапляє в бд.*****і клони, і все заробив!!

ecoelletronic
27-11-2014, 22:19
Добрий вечір, колеги теж я carprogam працює дуже добре, але також багато pipe, ніхто не досконалий

blackwolf76
27-11-2014, 23:00
Я tl866a ? краще 866cs, незважаючи на останній ? вийшов після (видалили деякі функції), і я повинен сказати, що веде себе відмінно і не варто тріском. І завжди виходять безкоштовні оновлення програмного забезпечення і підтримує безліч адаптерів. Єдиний недолік ? все англійською, м'яка і, якщо не жувати трохи стає трохи складно використовувати.